Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια RSS Κατηγορίας

Άνοιξαν οι εγγραφές για τα δωρεάν εργαστήρια του Code + Create

Diorismos.gr
Άνοιξαν οι εγγραφές για τα δωρεάν εργαστήρια του Code + Create
Άνοιξαν οι εγγραφές για τα δωρεάν εργαστήρια του Code + Create

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Εάν είστε μεταξύ 18 και 30 ετών, έχετε βασικές γνώσεις προγραμματισμού και χρήσης διαδικτυακών εργαλείων και θέλετε να αποκτήσετε δεξιότητες σχεδιασμού ιστοσελίδων, τότε αυτό το μάθημα είναι για σας! Το Co{de} + Create προσφέρει δωρεάν μαθήματα Web Design στα αγγλικά στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης σε μικτές τάξεις κατοίκων της Αθήνας, ανεξάρτητα από τη χώρα καταγωγής τους και τη μητρική τους γλώσσα.

Ποιος;
Τα μαθήματα απευθύνονται σε άτομα 18 έως 30 ετών. Οι βασικές γνώσεις προγραμματισμού είναι απαραίτητες καθώς και η διάθεση να τις εξελίξετε! Βασικές γνώσεις αγγλικών είναι απαραίτητες καθώς όλα τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά.

Τι, Πού και Πότε;
Είναι δωρεάν εργαστήρια χρησιμοποιώντας ανοιχτό λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας και θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα εργαστηρίων στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι μαθητές θα εξοικειωθούν με τις βασικές δεξιότητες πληροφορικής και σχεδιασμού ιστοσελίδων. Επίσης, θα χορηγηθούν δωρεάν εισιτήρια μετακίνησης με τα ΜΜΜ για τους επιλεγμένους συμμετέχοντες και θα παρέχονται σνακς. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση αφού ολοκληρώσουν επιτυχώς την παρακολούθηση του μαθήματος, διάρκειας 2 μηνών. Τέλος, παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο εργαστήριο για εξάσκηση και πειραματισμό.

Γιατί;
Η ψηφιακη εγγραματοσύνη είναι μια κρίσιμη δεξιότητα του 21ου αιώνα. Θέλουμε να σας συστήσουμε στις ψηφιακές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε στην πορεία και την καριέρα σας. Όλοι αξίζουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, γι’αυτό και τα μαθήματα είναι ανοικτά σε Έλληνες, σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο στόχος για τους συμμετέχοντες σ’ αυτό το μάθημα μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή του είναι να είναι σε θέση να αναπτύσουν διαδικτυακές εφαρμογές και να συνδυάζουν πολλές και διαφορετικες ψηφιακές δεξιότητες. Θα διδαχθούν σημαντικά και σύγχρονα εργαλεία που ο κάθε προγραμματιστής θα πρέπει να γνωρίζει.

Τα εργαστήρια περιλαμβάνουν τρία τρίωρα μαθήματα σε 3 ημέρες της εβδομάδας για 8 εβδομάδες από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο 2020. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό δηλώστε συμμετοχή στο:
Co[de] + Create - Registration Form

Περισσότερες πληροφορίες για την δράση Code and Create δείτε στο htps://eellak.ellak.gr/code+create/


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια
Δωρεάν εργαστήρια για νέους 12-15 ετών από το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου
Θερινό σχολείο: Ηθική, δεδομένακαι καινοτομία στη διεθνή ερευνητική κοινότητα
Διεπιστημονικά σεμινάρια για φοιτητές στη Δελφική Ακαδημία Ευρωπαϊκών Σπουδών
Δωρεάν εργαστήρια στο UTech Lab του Ευγενίδιου Ιδρύματος
Κύκλος μεταπτυχιακών σεμιναρίων: Από τη μεταπολίτευση στην πτώση του τείχους
Βιωματικό σεμινάριο για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στο Ρέθυμνο
Σεμινάριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για εκπαιδευτικούς στο Ίδρυμα Ευγενίδου