Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια RSS Κατηγορίας

Σεμινάριο συγγραφής προτάσεων για το πρόγραμμα LIFE

Diorismos.gr
Σεμινάριο συγγραφής προτάσεων για το πρόγραμμα LIFE
Σεμινάριο συγγραφής προτάσεων για το πρόγραμμα LIFE

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE (Greek LIFE Task Force - GR LTF) διοργανώνουν Σεμινάριο Συγγραφής Προτάσεων για το Πρόγραμμα LIFE - Υποπρόγραμμα Περιβάλλον (τομείς προτεραιότητας: Περιβάλλον και Αποδοτικότητα Πόρων, Φύση και Βιοποικιλότητα, Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και Πληροφόρηση), στην Αθήνα, 16 και 17 Μαΐου 2019, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πράσινου Ταμείου, στη Βίλα Καζούλη (Λεωφόρος Κηφισίας 241, Κηφισιά).


Η υλοποίηση των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί ανά υποπρόγραμμα, ανταποκρινόμενη στις διαφορετικές προθεσμίες και στάδια υποβολής. Το πρώτο σεμινάριο αφορά στο υποπρόγραμμα Περιβάλλον, θα είναι διήμερης διάρκειας και θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
• Πέμπτη 16 Μαΐου, 10:00 - 16:00Υποπρόγραμμα Περιβάλλον: Περιβάλλον & Αποδοτικότητα Πόρων, Φύση & Βιοποικιλότητα, Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση & Πληροφόρηση - 1η μέρα
• Παρασκευή 17 Μαΐου, 10:00 - 16: 00 Υποπρογράμματα Περιβάλλον:Περιβάλλον & Αποδοτικότητα Πόρων, Φύση & Βιοποικιλότητα, Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση & Πληροφόρηση - 2η μέρα (συνέχεια)


Οι εγγραφές για το σεμινάριο του υποπρογράμματος Περιβάλλον θα πραγματοποιηθούν έως τις 14/05.Ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων που αφορά στο υποπρόγραμμα Δράση για το Κλίμα θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εγκαίρως.Η δήλωση συμμετοχής στα σεμινάρια είναι υποχρεωτική και πραγματοποιείται στον σύνδεσμο https://bit.ly/2VdOE0E


Για περισσότερες πληροφορίες:Κέλλη Κολιγιώργα Εμπειρογνώμονας Επικοινωνίας για το Περιβάλλον -Greek LIFE Task Force E-mail: kkoligiorga@prasinotameio.grΤηλ: 2105241903 (εσωτ. 122)


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια
Δωρεάν εργαστήρια στο UTech Lab του Ευγενίδιου Ιδρύματος
Κύκλος μεταπτυχιακών σεμιναρίων: Από τη μεταπολίτευση στην πτώση του τείχους
Βιωματικό σεμινάριο για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στο Ρέθυμνο
Σεμινάριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για εκπαιδευτικούς στο Ίδρυμα Ευγενίδου
Δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων του Δήμου Αθηναίων
Σεμινάριο ενδυνάμωσης γυναικών από το ΕΚΤ και την Google
Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα για εργαζόμενους από το Ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ