Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια RSS Κατηγορίας

5ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Σχολικών Δραστηριοτήτων στην Πέλλα

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων), διοργανώνει το 5ο κατά σειρά εκπαιδευτικό σεμινάριο βιωματικού χαρακτήρα, για ομάδες εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούν σε Γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Προβλεπόμενοι τόποι υλοποίησης είναι η Έδεσσα, τα Γιαννιτσά και η Αριδαία. Για το σχηματισμό μίας ομάδας εκπαιδευομένων απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εκδηλώσουν ενδιαφέρον τουλάχιστον 16 εκπαιδευτικοί.

Ο τίτλος του 5ου αυτού σεμιναρίου είναι «Η φυλακή του φύλου: Φέρσου ως αγόρι, φέρσου ως κορίτσι» και αποτελεί συνέχεια των τεσσάρων προηγούμενων, αλλά μπορούν να το παρακολουθήσουν και οι εκπαιδευτικοί που δεν μετείχαν στις εργασίες των προηγούμενων σεμιναρίων.
Το σεμινάριο υποστηρίζεται από το παρακάτω εκπαιδευτικό υλικό των αντίστοιχων φορέων:
• Υπουργείο Παιδείας, Γραφείο Αγωγής Υγείας: «Αγωγή Υγείας - Σεξουαλική Αγωγή - Διαφυλικές Σχέσεις», για ηλικίες 11-14 και 15-18 ετών.
• Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου: «Δραστηριότητες για την πρόληψη του εκφοβισμού και της βίας μεταξύ μαθητών».
• Διεθνής Ακαδημία Εκπαίδευσης της UNESCO: «Δημιουργώντας ένα ασφαλές και φιλόξενο σχολείο».
• Δράση daphne: «Ευαισθητοποίηση για την Ισότητα των Φύλων ενάντια στη βία μεταξύ Ερωτικών Συντρόφων» που έχει εκδοθεί με τον τίτλο: «GEAR against IPV».

Το σεμινάριο κάθε εκπαιδευτικής ομάδας θα ολοκληρώνεται εντός ενός απογεύματος μιας εργάσιμης ημέρας και θα έχει διάρκεια μέχρι πέντε (5) ώρες. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Κωνσταντίνος Κιουρτσής, υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.
Ο οριστικός χρόνος και τόπος θα ανακοινωθούν μετά τις 16/03/2012 και θα εξαρτηθούν από τον αριθμό συμμετεχόντων και τις επιθυμίες που θα εκφράσουν οι εκπαιδευτικοί στα δελτία συμμετοχής.
Η συμμετοχή είναι εθελοντική. Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν το επισυναπτόμενο δελτίο συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση kkiourtsis@sch.gr. Επισημαίνεται ότι η επικοινωνία σχετικά με το σεμινάριο θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον μέσω του email που θα δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι.
Προθεσμία αποστολής του δελτίου συμμετοχής ορίζεται η Παρασκευή, 16/03/2012.

» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια
Δωρεάν εκπαίδευση 200 ωρών στη «Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων με Html και CSS
Διαδικτυακό σεμινάριο από το ΚΕΠΡΑΓΕΑ Αλίμου
Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων «Real Skills for Scientists» από το ΕΚΤ
Δωρεάν εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Digital Marketing Bootcamp»
Διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση: Εργαλεία διαμορφωτικής αξιολόγησης στα μαθηματικά
Δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα του εργαστηρίου διαχρονικής μελέτης της Ελληνικής Γλώσσας
Webinar «Σήμερα ένα μόνο πράγμα είναι σίγουρο: ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο»