Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια RSS Κατηγορίας

Διαπροσωπικές σχέσεις και επικοινωνία των εφήβων στη σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων), διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο βιωματικού χαρακτήρα, για ομάδες εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούν σε Γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Ο τίτλος του 4ου αυτού σεμιναρίου είναι «διαπροσωπικές σχέσεις και επικοινωνία των εφήβων στη σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία» και αποτελεί συνέχεια των τριών προηγούμενων, αλλά μπορούν να το παρακολουθήσουν και οι εκπαιδευτικοί που δεν μετείχαν στις εργασίες των τριών προηγούμενων σεμιναρίων.
Το σεμινάριο υποστηρίζεται από το παρακάτω εκπαιδευτικό υλικό των αντίστοιχων φορέων:
• Υπουργείο Παιδείας, Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής και Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών: «Στηρίζομαι στα πόδια μου».
• Υπουργείο Παιδείας και Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής: «Συζητήσεις εφήβων-ψυχική υγεία και διαπροσωπικές σχέσεις».
• Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου: «Δραστηριότητες για την πρόληψη του εκφοβισμού και της βίας μεταξύ μαθητών».
• Διεθνής Ακαδημία Εκπαίδευσης της UNESCO: «Δημιουργώντας ένα ασφαλές και φιλόξενο σχολείο».
• Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: «Πρόγραμμα ένταξης παλιννοστούντων και αλλοδαπών - διαπολιτισμική αγωγή και εκπαίδευση».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2012 σε εργάσιμες ημέρες και η διάρκεια του θα είναι μέχρι πέντε (5) ώρες κατά ομάδα, με έναρξη στις 4:00 το απόγευμα. Ο ακριβής τόπος και χρόνος θα ανακοινωθούν μετά τις 20/01/2012.
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Κωνσταντίνος Κιουρτσής, υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση kkiourtsis@sch.gr. Επισημαίνεται ότι η επικοινωνία σχετικά με το σεμινάριο θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον μέσω του email που θα δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι.
Προθεσμία αποστολής του δελτίου συμμετοχής ορίζεται η Παρασκευή 20/01/2012.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια
Ξεκίνησε η ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών με δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για όλους
Νέα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα ετήσια προγράμματα του πανεπιστημίου Μακεδονίας
Διοργάνωση θερινών σεμιναρίων γαλλικής γλώσσας μέσω της πρεσβείας του Βελγίου
Διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο «Nuclear Material Accounting and Control for Practitioners»
Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο πρόγραμμα Διοίκηση στην εκπαίδευση από το ΠΑΜΑΚ
Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα προγράμματα Σχολικής Ψυχολογίας, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης
Αυτοματισμοί με το Arduino: online εργαστήριο για μαθητές γυμνασίου- λυκείου στο Ευγενίδιο