Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια RSS Κατηγορίας

Διαπροσωπικές σχέσεις και επικοινωνία των εφήβων στη σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων), διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο βιωματικού χαρακτήρα, για ομάδες εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούν σε Γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Ο τίτλος του 4ου αυτού σεμιναρίου είναι «διαπροσωπικές σχέσεις και επικοινωνία των εφήβων στη σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία» και αποτελεί συνέχεια των τριών προηγούμενων, αλλά μπορούν να το παρακολουθήσουν και οι εκπαιδευτικοί που δεν μετείχαν στις εργασίες των τριών προηγούμενων σεμιναρίων.
Το σεμινάριο υποστηρίζεται από το παρακάτω εκπαιδευτικό υλικό των αντίστοιχων φορέων:
• Υπουργείο Παιδείας, Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής και Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών: «Στηρίζομαι στα πόδια μου».
• Υπουργείο Παιδείας και Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής: «Συζητήσεις εφήβων-ψυχική υγεία και διαπροσωπικές σχέσεις».
• Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου: «Δραστηριότητες για την πρόληψη του εκφοβισμού και της βίας μεταξύ μαθητών».
• Διεθνής Ακαδημία Εκπαίδευσης της UNESCO: «Δημιουργώντας ένα ασφαλές και φιλόξενο σχολείο».
• Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: «Πρόγραμμα ένταξης παλιννοστούντων και αλλοδαπών - διαπολιτισμική αγωγή και εκπαίδευση».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2012 σε εργάσιμες ημέρες και η διάρκεια του θα είναι μέχρι πέντε (5) ώρες κατά ομάδα, με έναρξη στις 4:00 το απόγευμα. Ο ακριβής τόπος και χρόνος θα ανακοινωθούν μετά τις 20/01/2012.
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Κωνσταντίνος Κιουρτσής, υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση kkiourtsis@sch.gr. Επισημαίνεται ότι η επικοινωνία σχετικά με το σεμινάριο θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον μέσω του email που θα δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι.
Προθεσμία αποστολής του δελτίου συμμετοχής ορίζεται η Παρασκευή 20/01/2012.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter




Αρχική » Ειδήσεις » Σεμινάρια
Δωρεάν Webinar: Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος για εργασία, από το ΕΚΠΑ
Δωρεάν webinars από το ΚΕΘΕΑ το Δεκέμβριο
Διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς του δικτύου σχολείων της UNESCO
Ο πολιτισμός στον ψηφιακό δημόσιο χώρο: Ένα σεμινάριο γνωριμίας με το SearchCulture.gr
Ταχυρρυθμες εκπαιδεύσεις μελισσοκόμων από τον ΕΛΓΟ - Δήμητρα
Δωρεάν ανοικτά ψηφιακά μαθήματα στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Ανακαλύψτε τις φυσικές επιστήμες και τις νέες τεχνολογίες με νέα δωρεάν online εργαστήρια