Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Δια Βίου Μάθηση  

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ / ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Λογιστική στο Σύγχρονο Περιβάλλον Διοίκησης»

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Νέος Κύκλος Εγγραφών 2023-2024 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) Λογιστική στο Σύγχρονο Περιβάλλον Διοίκησης

Άνοιξε ο νέος κύκλος αιτήσεων ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με τίτλο Λογιστική στο Σύγχρονο Περιβάλλον Διοίκησης - Master in Accounting in the Modern Management Environment.

Για 3η ακαδημαϊκή χρονιά το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει το ΠΜΣ Λογιστική στο Σύγχρονο Περιβάλλον Διοίκησης συνολικής διάρκειας δύο (2) εξαμήνων με δυνατότητα συνδυαστικής παρακολούθησης, δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως.

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά και οι υποψήφιοι προκειμένου να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τον τρόπο υποβολής μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του μεταπτυχιακού προγράμματος https://mscaccount.bma.upatras.gr/

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 17/06/2023.

Σχετικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας (ΦΕΚ 2555/16.6.2021), έχει υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και ποιοτικά επαγγελματικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ορκωτών Λογιστών - Ελεγκτών (ACCA) παρέχοντας στους αποφοίτους τη δυνατότητα μέχρι και 8 εξαιρέσεων από τα συνολικά 13 μαθήματα του ACCA. Επιπλέον, διαθέτει πιστοποίηση από τον Οργανισμό Διεθνούς Συμμόρφωσης ICA (International Compliance Association) με δυνατότητα λήψης (4) Πιστοποιήσεων από τον συγκεκριμένο Οργανισμό.

Απευθύνεται σε λογιστές, στελέχη ιδιωτικών επιχειρήσεων & δημοσίων οργανισμών και γενικά νέους επιστήμονες που θέλουν να συνδυάσουν τη Διοίκηση με τη Λογιστική (managerial accounting) και ταυτόχρονα ενδιαφέρονται για τις νέες τάσεις στα πεδία της λογιστικής, ελεγκτικής, εταιρικής διακυβέρνησης και χρηματοοικονομικής διοίκησης σε ένα σύγχρονο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον διοίκησης, με αξίες και κοινωνική υπευθυνότητα.

Με έμφαση στην κάλυψη των αναγκών των εργαζόμενων, η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται κατά κανόνα τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή.

Ο φοιτητής απολαμβάνει πολλά οφέλη με τη συμμετοχή του στο ΠΜΣ Λογιστική στο Σύγχρονο Περιβάλλον Διοίκησης, δηλώνει ο κος Τσαγκανός Αθανάσιος Αναπληρωτής Καθηγητής του τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθυντής του ΠΜΣ.
Οι απόφοιτοί μας βελτίωσαν σημαντικά τις επαγγελματικές τους προοπτικές, επιτάχυναν τις διαδικασίες λήψης πιστοποιητικών από διεθνείς επαγγελματικούς οργανισμούς και έγιναν αποδέκτες της πολύτιμης εμπειρίας και τεχνογνωσίας των καταξιωμένων διδασκόντων του Π.Μ.Σ. που προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο, τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Προτεραιότητα για εμάς αποτελεί η σφαιρική επιστημονική κατάρτιση των φοιτητών μας γι’ αυτό και πραγματοποιούμε δράσεις γεφύρωσης του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου με πρόσβαση των φοιτητών σε ένα ευρύ δίκτυο επαφών με ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και δημοσίων φορέων.

Πληροφορίες: https://mscaccount.bma.upatras.gr/

Επικοινωνία: mscaccount@upatras.gr

Τέλη Φοίτησης: 3.000€ (2 ισόποσες δόσεις, μερική ή ολική απαλλαγή διδάκτρων σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις)

Διευθυντής - Επιστημονικός Υπεύθυνος: Αθανάσιος Τσαγκανός, Αναπληρωτής Καθηγητής τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων Π.Π.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Δια Βίου Μάθηση
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Κοσμητική Χημεία»
ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Ανθρωπογεωγραφία, Ανάπτυξη και Σχεδιασμός του Χώρου»
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ / ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Λογιστική στο Σύγχρονο Περιβάλλον Διοίκησης»
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ / ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Προγράμματα Κατάρτισης
ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ