Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Δια Βίου Μάθηση  

Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Πρωτοποριακή Επιμόρφωση στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Πρωτοποριακή Επιμόρφωση στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου - Έναρξη 1 Φεβρουαρίου 2021

Παράταση αιτήσεων μέχρι 8/2/2021.

Μοριοδοτούμενο πρόγραμμα επιμόρφωσης στις Τεχνολογίες και Υπηρεσίες του Ψηφιακού Μετασχηματισμούς του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και σε νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να συμμετάσχουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας, της κοινωνίας και του κράτους. Στόχος της επιμόρφωσης είναι η ανάδειξη του ψηφιακού μέλλοντος στο πεδίο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και της ψηφιακής σύγκλισης δομών και υπηρεσιών και καλύπτει τις βασικές αρχές της επιστήμης υπολογιστών, την ανάπτυξη λογισμικού, τα σύγχρονα δίκτυα και τις τηλεπικοινωνίες, τις τεχνολογίες διαδικτύου και παγκόσμιου ιστού, το ψηφιακό επιχειρείν και το ψηφιακό μάρκετινγκ, ζητήματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας, καθώς και τις κοινωνικές επιπτώσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Το πρόγραμμα διάρκειας 9 μηνών (400 ωρών) πιστώνει 20 ECVET και δίνει αντίστοιχη μοριοδότηση, μεταξύ άλλων και στον ΑΣΕΠ, ως σεμινάρια που οργανώνονται από δημόσιο Πανεπιστήμιο βάσει ισχύουσας νομοθεσίας.

Θα εφαρμοστεί εξ ́ αποστάσεως ασύγχρονη επιμόρφωση χωρίς χρήση απουσιολόγιου, θα παραχθεί εκπαιδευτικό-επιμορφωτικό υλικό, και θα πραγματοποιηθεί αξιολόγηση της επιμόρφωσης. Οι συμμετέχοντες διαμορφώνουν χρονικά τόσο την μελέτη του εκπαιδευτικού υλικού όσο και την αξιολόγησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα https://elearn-aegean.gr/product/digital-transformation-services-and-technologies/


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Δια Βίου Μάθηση
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Οικονομική και Πολιτική»
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
Πρωτοποριακή Επιμόρφωση στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό
Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Προγράμματα Κατάρτισης
ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ