Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
zoiRENT
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοτική Αστυνομία

Δημοσίευσηαπό zoiRENT » Δευ Σεπ 01, 2008 10:33 am

288 ευρώ το μήνα στους εκπαιδευόμενους στις Σχολές της Δημοτικής Αστυνομίας

24/08/2008

Το εφάπαξ ποσό των 288 € το μήνα θα λαμβάνουν στο εξής οι εκπαιδευόμενοι στις σχολές της Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι αποδοχές αυτές θα καταβάλονται για όσο διάστημα διαρκεί η φοίτηση στη Σχολή και όχι πέραν των έξι (6) μηνών.

Σε περίπτωση παραίτησης ο εκπαιδευόμενος οφείλει να επιστρέψει τη δαπάνη εκπαίδευσής του στην οικεία Δημοτική Επιχείρηση Σχολής Εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση οι εκπαιδευόμενοι στις Σχολές της Δημοτικής Αστυνομίας λάμβαναν κάθε μήνα το 100% του βασικού μισθού του 18ου κλιμακίου της κατηγορίας που ανήκαν (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) καθώς και οικογενειακές παροχές, επιδόματα εορτών και αδείας.

Η νέα αυτή απόφαση θα ισχύσει από την 1η Σεπτεμβρίου 2008 και καθορίζει τις αποδοχές των νέων εκπαιδευομένων στις Σχολές της Δημοτικής Αστυνομίας καθώς οι νέες προκηρύξεις για Δημοτικούς Αστυνόμους αναμένονται σύντομα.

Diorismos.gr

robot
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δημοσίευσηαπό robot » Δευ Σεπ 01, 2008 11:44 am

zoiRENT έγραψε:288 ευρώ το μήνα στους εκπαιδευόμενους στις Σχολές της Δημοτικής Αστυνομίας

24/08/2008

Το εφάπαξ ποσό των 288 ? το μήνα θα λαμβάνουν στο εξής οι εκπαιδευόμενοι στις σχολές της Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι αποδοχές αυτές θα καταβάλονται για όσο διάστημα διαρκεί η φοίτηση στη Σχολή και όχι πέραν των έξι (6) μηνών.

Σε περίπτωση παραίτησης ο εκπαιδευόμενος οφείλει να επιστρέψει τη δαπάνη εκπαίδευσής του στην οικεία Δημοτική Επιχείρηση Σχολής Εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση οι εκπαιδευόμενοι στις Σχολές της Δημοτικής Αστυνομίας λάμβαναν κάθε μήνα το 100% του βασικού μισθού του 18ου κλιμακίου της κατηγορίας που ανήκαν (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) καθώς και οικογενειακές παροχές, επιδόματα εορτών και αδείας.

Η νέα αυτή απόφαση θα ισχύσει από την 1η Σεπτεμβρίου 2008 και καθορίζει τις αποδοχές των νέων εκπαιδευομένων στις Σχολές της Δημοτικής Αστυνομίας καθώς οι νέες προκηρύξεις για Δημοτικούς Αστυνόμους αναμένονται σύντομα.

Diorismos.gr

Ποιο ειναι το οριο ηλικιας για προσληψη δημοτ. αστυνομ.;

Elenita
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Ερωτηση για βάρδιες

Δημοσίευσηαπό Elenita » Πέμ Σεπ 04, 2008 8:54 am

Παιδιά καλημέρα σας,
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν οι δημοτικοί αστυνόμοι έχουν βάρδιες και αν ναι σε τι συχνότητα είναι?Γενικά υπάρχουν λόγοι αποτροπής απο την αποδοχή μιας τέτοιας θέσης?

zoiRENT
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zoiRENT » Πέμ Σεπ 04, 2008 11:23 am

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1.67, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ SRANDARD ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ECDL ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ Η ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ?

Cherouvim
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Cherouvim » Σάβ Σεπ 13, 2008 10:56 am

Καλησπέρα robot, χαθήκαμε.έχεις αλλάξει email γιατί αυτό που μου είχες δώσει δεν ισχύει.στείλε μου το καινούριο σου να τα πούμε.

george1988
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό george1988 » Σάβ Σεπ 13, 2008 11:33 am

Εγω ειμαι 20 χρονων και κατι μηνες μπορώ να κανω χαρτια???

celestialpenso
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό celestialpenso » Τετ Σεπ 17, 2008 6:21 pm

zoiRENT έγραψε:ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1.67, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ SRANDARD ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ECDL ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ Η ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ?

Φίλε-φίλη μου χωρίς τα χαρτιά σου αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ άδικος κόπος αλλά στην τελική δεν έχει παράβολο...δεν χάνεις τίποτα!
Να διευκρινίσω ότι και να περάσει κάποιο χαρτί σου μπορεί να έχεις πρόβλημα στην μισθοδοσία σου όταν και αν με το καλό φτάσεις τόσο μακρυά.
Λυπάμαι αλλά στο λέω για να το ξέρεις.Οι Δήμοι ψάχνουν να "κόψουν" έξοδα από παντού!

george1988 έγραψε:Εγω ειμαι 20 χρονων και κατι μηνες μπορώ να κανω χαρτια???

Γιατί; Πού είναι το πρόβλημα σου;

ghostshell
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ghostshell » Πέμ Σεπ 18, 2008 1:46 pm

Παιδιά για την συγκεκριμένη προκήρυξη της δημοτικής αστυνομίας για την κατηγορία ΠΕ και ΤΕ ζητάει πολύ καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να καταθέσω το πτυχίο του TOEIC με βαθμολογία επιπέδου proficiency και να το μετρήσουν ως επίπεδο advance(πολυ καλή γνώση ) ;;

imr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό imr » Πέμ Σεπ 18, 2008 3:02 pm

Γεια σας (πρωτο μου post edw :D)

Μπορει καποιος να μου δωσει λιγες πληροφοριες για την δημοτικη αστυνομια?
Εχει 6 μηνες εκπαιδευση? Εκει τι παιζει?
Τα λεφτα ειναι οντως 1200 πρωτος μισθος για ΠΕ?
Τι αρμοδιοτητες εχουν εκτος απο κλησεις (σε ενα μικρο χωριο)
Γενικα αξιζει?

Οποιαδηποτε πληροφορια ειναι ευσπροδεκτη
Το μεγαλο προβλημα που εχω και δεν κανω τα χαρτια μου ειναι οι 6 μηνες στην σχολη

imr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό imr » Πέμ Σεπ 18, 2008 3:07 pm

Και κατι αλλο που ξεχασα , Μπορω να εχω αλλη δουλεια ταυτοχρονα? (πχ λογιστικο γραφειο)
Μπορω να δωσω σε αλλους διαγωνισμους του δημοσιου ενω ειμαι στην ΔΑ?

Αυτα γενικα αξιζει? Βοηθειστε λιγο γιατι σκεφτομαι να παρατησω το μεταπτυχιακο για την ΔΑ και δεν εχω ιδεα τι παιζει

george1988
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό george1988 » Παρ Σεπ 19, 2008 10:24 am

george1988 έγραψε:
Εγω ειμαι 20 χρονων και κατι μηνες μπορώ να κανω χαρτια???

Γιατί; Πού είναι το πρόβλημα σου;

Νομίζω πως πρέπει να εχω κλίσει τα 21 μου και εγω ειμαι του 1988 ... αρα 20... μπορώ να κανω χαρτιά ι οχι ? ευχαριστώ...

george1988
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό george1988 » Παρ Σεπ 19, 2008 10:30 am

να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος ηλικιάς τους και να μην έχουν υπερβεί προκειμένου για τους κλάδους ΠΕ και ΤΕ το 30ο έτος ηλικίας τους και για τον κλάδο ΔΕ το 26ο

george1988
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό george1988 » Παρ Σεπ 19, 2008 10:31 am

να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος ηλικιάς τους και να μην έχουν υπερβεί προκειμένου για τους κλάδους ΠΕ και ΤΕ το 30ο έτος ηλικίας τους και για τον κλάδο ΔΕ το 26ο( http://www.zhteitai.gr/index.php?option ... &Itemid=21 )

tsou
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tsou » Σάβ Σεπ 20, 2008 3:05 pm

imr έγραψε:Και κατι αλλο που ξεχασα , Μπορω να εχω αλλη δουλεια ταυτοχρονα? (πχ λογιστικο γραφειο)
Μπορω να δωσω σε αλλους διαγωνισμους του δημοσιου ενω ειμαι στην ΔΑ?

Αυτα γενικα αξιζει? Βοηθειστε λιγο γιατι σκεφτομαι να παρατησω το μεταπτυχιακο για την ΔΑ και δεν εχω ιδεα τι παιζει

ΠΕΣ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙΣ ?
ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ?
ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ?
ΠΤΥΧΙΑ Ξ/Γ,ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ,ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ?
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ .. !

kattia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kattia » Σάβ Σεπ 20, 2008 3:50 pm

ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ "ΠΕ" ΔΗΜ.ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ;

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση