Απόδειξη καλής γνώσης Ιταλικών με Κρατικό Πτυχίο - Προκήρυξη 2ΓΕ/2019

Δικαιολογητικά, διορισμοί, προσλήψεις, διαγωνισμοί ΑΣΕΠ.
Elenihel
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Τετ Φεβ 12, 2020 12:40 pm

Απόδειξη καλής γνώσης Ιταλικών με Κρατικό Πτυχίο - Προκήρυξη 2ΓΕ/2019

Δημοσίευσηαπό Elenihel » Τετ Φεβ 12, 2020 2:28 pm

Στην προκήρυξη 2ΓΕ/2019 αναγράφεται ότι μεταξύ άλλων η καλή γνώση της ιταλικής γλώσσας αποδεικνύεται και με το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 του Ν. 2740/1999, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 13 παρ. 19 του Ν. 3149/2003.
Ωστόσο, στη σελίδα 35 της προκήρυξης και στην παρ. Η β) αναγράφεται ότι η καλή γνώση αποδεικνύεται και με κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β2, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 1 παρ. 2 του Ν. 2740/1999, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 13 παρ. 19 περ. α και ότι η καλή γνώση αποδεικνύεται και με το απολυτήριο ή πτυχίο του σχολείου της αλλοδαπής δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τριετούς τουλάχιστον φοίτησης.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ: οι υπό στοιχείο α (iv) και β τίτλοι σπουδών (στο β περιλαμβάνεται τόσο το κρατικό πιστοποιητικό β2, όσο και η περίπτωση απόδειξης με το απολυτήριο ή πτυχίο αλλοδαπής κλπ. όπως αναφέρθηκε ανωτέρω), πρέπει να συνοδεύονται επιπλέον και από βεβαίωση για το επίπεδο της εκπαιδευτικής βαθμίδας στην οποία ανήκουν, η οποία χορηγείται από τον Ο.Ε.Ε.Κ. ή Ε.Ο.Π.Π. ή Ε.Ο.Π.Π.Ε>Π. ή από την αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας.
επομένως, απαιτείται επιπλέον πιστοποίηση για την απόδειξη καλής γνώσης της ιταλικής όταν πρόκειται για κρατικό πτυχίο, ή η περίπτωση αυτή αφορά μόνο την περίπτωση της απόδειξης της γλωσσομάθειας με απολυτήριο ή πτυχίο της αλλοδαπής κλπ και εκ παραδρομής παραπέμπει σε όλους του τίτλους σπουδών του στοιχείου β; Σε περίπτωση που δεν αρκεί το κρατικό πιστοποιητικό Β2, πώς θα πάρω την πιστοποίηση για το επίπεδο της εκπαιδευτικής βαθμίδας; Ευχαριστώ πολύ

Επιστροφή σε “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες