ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Δευ Απρ 02, 2018 10:46 pm

iliana333 έγραψε:
JohnyMnemonic έγραψε:
geminimax έγραψε:Εγώ πάντως φωτογραφική, δεν θα την χαρακτήριζα. Στους συμβασιούχους πέταξε ένα κοκαλάκι για να λήξει η απεργία του καλοκαιριού.
Αυτοί που ωφελήθηκαν από την μοριοδότηση ήταν λίγοι σε σχέση με όλους αυτούς που έχουν εργαστεί την τελευταία δεκαετία στους δήμους.
Πιο πολύ κερδισμένοι βγήκαν οι ΑΜΕΑ και συγγενείς ΑΜΕΑ, κάποιοι από ορφανοτροφεία κλπ. Πολύτεκνοι Τρίτεκνοι, Πόντιοι κλπ. Πολλές, μα πάρα πολλές θέσεις πήγαν σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες και στέρησαν πολλές θέσεις από συμβασιούχους. Μπήκε και ο κάθε άσχετος στους Δήμους και καλά έκανε... Τις θέσεις όλων αυτών δεν τις είδε κανένας??
Οι συμβασιούχοι ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ στα εξής:
1) με την μοριοδότηση της ανεργίας,
2) με την κατάργηση των ορίων ηλικίας,
3) με τις διάφορες καινούριες κατηγορίες ΑΜΕΑ που ''έκλεψαν θέσεις'',
4) με τις ανεξέλεγκτες και φουσκωμένες αιτήσεις διαφόρων άσχετων που το βρήκαν σαν ευκαιρία για προσωρινή δουλειά,
5) από τις αιτήσεις διαφόρων δημοσίων υπαλλήλων που θέλησαν να βρούνε ''καλύτερη'' δουλειά στο δημόσιο

Αν δεν αλλάξει ο ΑΣΕΠ τον τρόπο και τα κριτήρια πρόσληψης του προσωπικού, μια ζωή θα τρωγόμαστε μεταξύ μας.
ΥΓ1, Είμαι παρατασιούχος που δεν πέρασα κάπου.
ΥΓ2, Προσπάθησα να είμαι αντικειμενικός σε αυτά που έγραψα.

Δυστυχώς δεν είστε αντικειμενικός. Συμβασιούχος θα πει σε παίρνει για 1 χρόνο πχ και ως εκεί. Δεν υπάρχει κανένας νόμος και κάποια υποχρέωση να σας διορίσουν κάπου επειδή δουλέψατε με κάποιες συμβάσεις κάπου.
Ίσες ευκαιρίες θα πει ίσα κριτήρια για όλους. Ουτε ειδικές εμπειρίες, ούτε μοριοδοτήσεις μέσω stage ούτε τίποτα.
Όλα τα άλλα ήτανε να λέγαμε....
Δηλαδή μπήκαν ο κάθε άσχετως στο δήμο και εσείς είσατε σχετικός; Μάλιστα..

Φυσικα και εχει δικαιωμα ο καθενας να μπαινει παντου, αλλα οταν υπαρχει κοσμος που προστατευτηκε απο το ιδιο το κρατος με παρατασεις εδω και πολλα χρονια και αφου ξεκινησε ετσι δεν μπορει να μενει τωρα ανεργος , ειδικα ενας παλιος που κοντευει ειτε να βγει συνταξη και στην παρουσα φαση δεν ειναι και το πιο ευκολο να βρει δουλεια! Υποτιθεται ο ασεπ βγηκε για τους συμβασιουχους.οποτε σωστο λαθος οταν λενε κατι να τηρειται

Τι θα πει οτι το ΑΣΕΠ βγήκε για τους συμβασιούχους; Δηλαδή οι προκηρύξεις πρέπει να βγαίνουν για κάποιους συγκεκριμένους;
Μάλλον και εσεις είστε της ειδικής εμπειρίας.Μάλιστα....

mylw
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mylw » Δευ Απρ 02, 2018 11:00 pm

1ον σε περίπτωση που αρνηθείς το διορισμό όταν βγουν τα οριστικά, υπάρχουν συνέπειες;
2ον αν κάποιος έχει φουσκώσει τα μόρια του και ξεκινήσει με σύμβαση έως ότου βγουν τα οριστικά και διαπιστωθεί το φουσκωμα, θα υποστεί καμιά τιμωρία ή τζάμπα συζητάμε και άρα να θεωρήσω και εγώ τον εαυτό μου βλαξ που δεν το έκανα;

kristal
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kristal » Δευ Απρ 02, 2018 11:08 pm

al606 έγραψε:Καλησπέρα. Έγραψα το πρωί για την επιπλέον μοριοδότηση που πήραν πολλοί, επιλέγοντας να "φουσκώσουν" συνειδητά τα προσόντα τους στις ηλεκτρονικές αιτήσεις. Επανέρχομαι να αναφέρω και μια δεύτερη διαδικασία που υπέπεσε στην αντίληψή μου, με την οποία είναι πιθανόν να αποκτήσαν μοριοδότηση ειδικής εμπειρίας, κάποιοι που δεν τη δικαιούντο...

Πιο συγκεκριμένα σε μεγάλο δήμο (δεν αναφέρω σε ποιον γιατί δε μπορώ να αποδείξω τα παρακάτω αλλά και γιατί πιστεύω ότι το ίδιο μπορεί να έχει συμβεί σε πάρα πολλούς δήμους) από μπέρδεμα των ατόμων που δούλευαν στο τμήμα προσωπικού που δίνει τις κρίσιμες βεβαιώσεις για την ειδική εμπειρία, έγινε αντιληπτό ότι πιθανώς να ακολουθήθηκαν δύο διαφορετικές διαδικασίες για τη χορήγηση των σχετικών βεβαιώσεων. Οι περισσότεροι για να πάρουν τη σχετική βεβαίωση διατύπωναν σχετικό αίτημα προς το τμήμα προσωπικού του δήμου, το οποίο και το διεκπεραίωνε δίνοντας τελικά ένα χαρτί υπογεγραμμένο από το γενικό γραμματέα του δήμου. Κάποιοι, όμως, φαίνεται να κατέθεταν στο τμήμα προσωπικού μια διαφορετικά διατυπωμένη αίτηση η οποία απευθυνόταν άμεσα στο γενικό γραμματέα, πιθανότατα χωρίς κανείς να κοιτάξει τα κιτάπια του τμήματος προσωπικού. Για να το κάνω λιανά, φαίνεται να υπήρχε διαδικασία για τη χορήγηση βεβαιώσεων ειδικής εμπειρίας σε άτομα τα οποία δεν τις δικαιούνταν αλλά ήταν αρεστά στο δήμαρχο. Δυστυχώς, αυτό έγινε αντιληπτό από μισόλογα που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι υπάλληλοι του τμήματος προσωπικού, οι οποίοι μόλις κατάλαβαν ότι το άτομο στο οποίο συνέβη αυτό δεν ήταν "του δημάρχου", το παρεπεμψαν αμέσως στην τυπική διαδικασία. Δηλαδή, δεν μπορεί να αποδειχθεί και δεν πιστεύω ότι θα φανεί κατά τον έλεγχο των πιστοποιητικών, καθώς, αν δεν κάνω λάθος, αυτός που θα ελέγξει τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά είναι ο ίδιος ο δήμος...

Καμία ιδέα κανείς για το πώς μπορεί να γίνει άλλος έλεγχος αυτών των πιστοποιητικών;

Σε δικό μου έλεγχο σε ΝΠ μεγάλου Δήμου όπου όλοι οι 8μηνοι ΣΟΧ διοικητικοί, επειδή έληγε η σύμβαση τους 31/3/2018 κατέστρωσαν σχέδιο απο την διοίκηση κατ' αποκοπήν εργασίας ( κοινως επαγγελματική δαπάνη ) για τους επομενους 2.5 μηνες εκαστος ΔΕ λαμβάνει μικτα 1307 μηνιαιως μικτα χ2.5 μηνες μεχρι να αναλάβουν οι νεοι ( ναι αυτοι ειναι οι μισθοι στον συγεκριμένο φορέα ) !!! Υπάρχουν όλα στο ΔΙαυγεια αναρτημενα για του λογου το αληθες .Ως Πουαρώ που καταντήσαμε ,,,,ελέγξα αν είχαν αιτηθεί στην 3κ/2018 και σαφώς όλοι αιτήθηκαν πλην ενος. Το περίεργο είναι οτι μόνο 2 κατόρθωσαν και πήραν βεβαίωση ειδικής εμπειρίας!!!!
Στις γενικές λίστες του ΑΣΕΠ πάλι ξεστραβώθηκα , εφτιαξα δικούς μου πίνακες αφαιρωντας την ειδική εμπειρία και ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν ολοι οι διοριστεοι και φυσικά είμαι στις πρωτες αν οι εναπομείνοντες εχουν ορθα τα υπόλοιπα στοιχεια , δευτερο τιτλο γλωσσες κλπ.αν οχι, διοριστεα. Το προβλημα τωρα είναι,,, κάνεις ενστανση και τι λες, ενίσταμαι κατα της μοριοδοτησης της ειδικης εμπειριας των Διοικητικών;

sterzin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sterzin » Τρί Απρ 03, 2018 12:23 am

Ποια είναι η διαδικασία για να κάνεις ένσταση;

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Τρί Απρ 03, 2018 1:46 am

Κάθισα μέχρι αργά για να μπορέσω να μπώ στην σελίδα του ασεπ ώστε να δώ την σειρά που είμαι σε κάθε θέση για την προκήρυξη 3Κ/2018 και τελικά δεν έχουν βγάλει τίποτα ακόμα, έψαξα και για άλλα άτομα μπας και έχει τίποτα, αλλά ούτε ΔΕ ούτε ΥΕ.

Που θα ξέρει κάποιος εάν πρέπει να παρατήσει την δουλεία του και να πάρει την σύμβαση εάν δεν ξέρει σε ποια σειρά είναι στην θέση αυτή?

Στην τελευταία προκήρυξη που είχα πάρει μέρος όταν ανακοίνωσαν τα προσωρινά τότε μπορούσαμε να δούμε και την σειρά στην θέσεις που δηλώσαμε... είναι τρελό αυτό το χάος που έχει συμβεί.

Αναρωτιέμαι εαν την βγάλουν ποτέ ή κάνουν τα κορόιδα και δεν τα αναρτήσουν

JohnyMnemonic
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό JohnyMnemonic » Τρί Απρ 03, 2018 7:43 am

kristal έγραψε:
al606 έγραψε:Καλησπέρα. Έγραψα το πρωί για την επιπλέον μοριοδότηση που πήραν πολλοί, επιλέγοντας να "φουσκώσουν" συνειδητά τα προσόντα τους στις ηλεκτρονικές αιτήσεις. Επανέρχομαι να αναφέρω και μια δεύτερη διαδικασία που υπέπεσε στην αντίληψή μου, με την οποία είναι πιθανόν να αποκτήσαν μοριοδότηση ειδικής εμπειρίας, κάποιοι που δεν τη δικαιούντο...

Πιο συγκεκριμένα σε μεγάλο δήμο (δεν αναφέρω σε ποιον γιατί δε μπορώ να αποδείξω τα παρακάτω αλλά και γιατί πιστεύω ότι το ίδιο μπορεί να έχει συμβεί σε πάρα πολλούς δήμους) από μπέρδεμα των ατόμων που δούλευαν στο τμήμα προσωπικού που δίνει τις κρίσιμες βεβαιώσεις για την ειδική εμπειρία, έγινε αντιληπτό ότι πιθανώς να ακολουθήθηκαν δύο διαφορετικές διαδικασίες για τη χορήγηση των σχετικών βεβαιώσεων. Οι περισσότεροι για να πάρουν τη σχετική βεβαίωση διατύπωναν σχετικό αίτημα προς το τμήμα προσωπικού του δήμου, το οποίο και το διεκπεραίωνε δίνοντας τελικά ένα χαρτί υπογεγραμμένο από το γενικό γραμματέα του δήμου. Κάποιοι, όμως, φαίνεται να κατέθεταν στο τμήμα προσωπικού μια διαφορετικά διατυπωμένη αίτηση η οποία απευθυνόταν άμεσα στο γενικό γραμματέα, πιθανότατα χωρίς κανείς να κοιτάξει τα κιτάπια του τμήματος προσωπικού. Για να το κάνω λιανά, φαίνεται να υπήρχε διαδικασία για τη χορήγηση βεβαιώσεων ειδικής εμπειρίας σε άτομα τα οποία δεν τις δικαιούνταν αλλά ήταν αρεστά στο δήμαρχο. Δυστυχώς, αυτό έγινε αντιληπτό από μισόλογα που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι υπάλληλοι του τμήματος προσωπικού, οι οποίοι μόλις κατάλαβαν ότι το άτομο στο οποίο συνέβη αυτό δεν ήταν "του δημάρχου", το παρεπεμψαν αμέσως στην τυπική διαδικασία. Δηλαδή, δεν μπορεί να αποδειχθεί και δεν πιστεύω ότι θα φανεί κατά τον έλεγχο των πιστοποιητικών, καθώς, αν δεν κάνω λάθος, αυτός που θα ελέγξει τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά είναι ο ίδιος ο δήμος...

Καμία ιδέα κανείς για το πώς μπορεί να γίνει άλλος έλεγχος αυτών των πιστοποιητικών;

Σε δικό μου έλεγχο σε ΝΠ μεγάλου Δήμου όπου όλοι οι 8μηνοι ΣΟΧ διοικητικοί, επειδή έληγε η σύμβαση τους 31/3/2018 κατέστρωσαν σχέδιο απο την διοίκηση κατ' αποκοπήν εργασίας ( κοινως επαγγελματική δαπάνη ) για τους επομενους 2.5 μηνες εκαστος ΔΕ λαμβάνει μικτα 1307 μηνιαιως μικτα χ2.5 μηνες μεχρι να αναλάβουν οι νεοι ( ναι αυτοι ειναι οι μισθοι στον συγεκριμένο φορέα ) !!! Υπάρχουν όλα στο ΔΙαυγεια αναρτημενα για του λογου το αληθες .Ως Πουαρώ που καταντήσαμε ,,,,ελέγξα αν είχαν αιτηθεί στην 3κ/2018 και σαφώς όλοι αιτήθηκαν πλην ενος. Το περίεργο είναι οτι μόνο 2 κατόρθωσαν και πήραν βεβαίωση ειδικής εμπειρίας!!!!
Στις γενικές λίστες του ΑΣΕΠ πάλι ξεστραβώθηκα , εφτιαξα δικούς μου πίνακες αφαιρωντας την ειδική εμπειρία και ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν ολοι οι διοριστεοι και φυσικά είμαι στις πρωτες αν οι εναπομείνοντες εχουν ορθα τα υπόλοιπα στοιχεια , δευτερο τιτλο γλωσσες κλπ.αν οχι, διοριστεα. Το προβλημα τωρα είναι,,, κάνεις ενστανση και τι λες, ενίσταμαι κατα της μοριοδοτησης της ειδικης εμπειριας των Διοικητικών;

Μόνο σε δικαστήρια μπορείτε να παλέψετε κατά της ειδικής εμπειρίας.

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Τρί Απρ 03, 2018 8:39 am

geminimax έγραψε:Εγώ πάντως φωτογραφική, δεν θα την χαρακτήριζα. Στους συμβασιούχους πέταξε ένα κοκαλάκι για να λήξει η απεργία του καλοκαιριού.
Αυτοί που ωφελήθηκαν από την μοριοδότηση ήταν λίγοι σε σχέση με όλους αυτούς που έχουν εργαστεί την τελευταία δεκαετία στους δήμους.
Πιο πολύ κερδισμένοι βγήκαν οι ΑΜΕΑ και συγγενείς ΑΜΕΑ, κάποιοι από ορφανοτροφεία κλπ. Πολύτεκνοι Τρίτεκνοι, Πόντιοι κλπ. Πολλές, μα πάρα πολλές θέσεις πήγαν σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες και στέρησαν πολλές θέσεις από συμβασιούχους. Μπήκε και ο κάθε άσχετος στους Δήμους και καλά έκανε... Τις θέσεις όλων αυτών δεν τις είδε κανένας??
Οι συμβασιούχοι ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ στα εξής:
1) με την μοριοδότηση της ανεργίας,
2) με την κατάργηση των ορίων ηλικίας,
3) με τις διάφορες καινούριες κατηγορίες ΑΜΕΑ που ''έκλεψαν θέσεις'',
4) με τις ανεξέλεγκτες και φουσκωμένες αιτήσεις διαφόρων άσχετων που το βρήκαν σαν ευκαιρία για προσωρινή δουλειά,
5) από τις αιτήσεις διαφόρων δημοσίων υπαλλήλων που θέλησαν να βρούνε ''καλύτερη'' δουλειά στο δημόσιο

Αν δεν αλλάξει ο ΑΣΕΠ τον τρόπο και τα κριτήρια πρόσληψης του προσωπικού, μια ζωή θα τρωγόμαστε μεταξύ μας.
ΥΓ1, Είμαι παρατασιούχος που δεν πέρασα κάπου.
ΥΓ2, Προσπάθησα να είμαι αντικειμενικός σε αυτά που έγραψα.

Και εγω πήρα μέρος στην προκυριξη και δεν περασα αλλα και γνωστοι μου με παιδι με αναπηρία και αυτοι δεν περασαν, πολλοι δεν πέρασαν που ίσως να το αξίζουν περισσότερο απο άλλους.

Πάντως το ΑΣΕΠ δημιουργηθηκε για προσλήψεις μόνιμες και εποχιακών στο δημόσιο, οχι για προσλήψεις συμβασιούχων.

Εαν ανησυχεις οτι σαν συμβασιούχος θα μείνεις χωρίς δουλειά δεν χρειάζεται, πρόσεξα ότι πολλοί δήμοι δεν ζητάγανε όλο το στόλο τους για μόνιμους, επίσης πολλοί θα πάρουν μετατάξεις στα επόμενα 2 με 8 χρόνια.

theod75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό theod75 » Τρί Απρ 03, 2018 8:47 am

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ Η ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ.ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τρί Απρ 03, 2018 10:39 am

kristal έγραψε:
al606 έγραψε:;

κι εγω αναρωτιεμαι το ιδιο πραγμα..Καταρχας ξεκιναμε με μια πραγματικοτητα που δυστυχώς πρεπει να δεχθουμε: πολλοι θα προσκομισουν βεβαιωσεις , ασχετα με το αν δουλεψαν όντως στην καθαριοτητα και σε ποιά ειδικοτητα..απ οτι διαβαζω και απο τους δυο σας πιο πανω οσοι ειχαν βύσμα πήραν, ασχετως αν τη δικαιουνταν όλοι..Πάμε τώρα σ' αυτους που εσφαλμενα ή ηθελημένα δηλωσαν πως εχουν και μαλιστα 24 μήνες χωρις να εβαλαν και το αναλογο δικαιολογητικο..εγώ πιστεύω ότι ενα σημαντικό ποσοστό που θα αλλάξει άρδην την κατάταξη, βρίσκεται σ' αυτούς..Εκεί λοιπόν τι λές? Να ελεγχθεί η ειδική εμπειρία όσων προηγούνται του ονόματός μου? Επίσης σημαντικό, κι από κει θα εξαρτηθούν πολλά από το πώς θα κανουν τον ελεγχο και τί θα αποδεχθούν...κανονικά ο νόμος λέει η εμπειρία σε υπηρεσιες καθαριοτητας πρεπει να ειναι σε αντιστοιχες θεσεις με αυτες για τις οποιες αιτεισαι..εγω ετσι το καταλαβαινω.θα το κρινουν ομως ετσι ή αν η βεβαιωση λεει υε εργατρια καθαριοτητας θα δωσει τα 408 μόρια ακομη κι αν ο κωδικος της θεσης ειναι διοικητικου/γραμματεα?
δυστυχως πιστευω οτι και με γραμμη που δοθηκε απο κυβερνηση ο ασεπ θα ειναι ελαστικος, και ως προς αυτο και ως προς τη συναφεια συνολικα και της υπολοιπης γενικης εμπειριας...εγω παντως για την κόντρα και μόνο, εκεί θα εστιάσω..θα ζητησω ελεγχο ειδικης και συναφειας γενικης ..και νομιζω μπορει να στηριχτει απο το γεγονος οτι οι πινακες βασιστηκαν αποκλειστικα στα δηλωθεντα του καθενός χωρίς να διασταυρωθεί τιποτα....
επίσης όπως πάλι ανεφερα θα ζητησω και εξεταση μοριων συγκεκριμενου ατομου που ειναι απ τα πρωτα στις λιστες και ιουνιο σε αλλη προκηρυξη δηλωνε αλλο βαθμο πρωτου τιτλου και πολύ λιγοτερους μηνες εμπειρια.τωρα δηλωνει 20αρι στρογγυλο,μα και πιστοποιηση ιεκ να πήρε, δυσκολο έως απίθανο 20 σε χρηματοοικονομικη ειδικοτητα...τι να πω μπορει εν τω μεταξύ να πήρε και τριτο τιτλο?
αλλά οι μήνες? εδώ έχει δηλωσει τους διπλασιους και παραπανω..πότε τους εκανε?
Εν πάσει περιπτωσει επειδή κι εγώ είμαι σε παρόμοια φάση θα ήθελα να ξερω πως σκεφτεσαι να στοιχειοθετησεις την ένσταση, μόνο κατα της ειδικης εμπειριας αοριστως ή θα ζητησεις ελεγχο και συγκεκριμενων υποψηφιων που προηγουνται?
Πάντως υποτιθεται πως αυτο που θα ζητησουμε μεσω ενστασης θα γινει με τον αυτεπαγγελτο ελεγχο του ασεπ..πιό πολύ σαν αντίδραση σε όλο αυτο το ρεζιλικι το θεωρω παρα ως κατι αλλο,ασε που θα μαζεψουν και αρκετα λεφτακια απ όλο αυτο..

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τρί Απρ 03, 2018 10:46 am

Stavroula30 έγραψε:Κάθισα μέχρι αργά για να μπορέσω να μπώ στην σελίδα του ασεπ ώστε να δώ την σειρά που είμαι σε κάθε θέση για την προκήρυξη 3Κ/2018 και τελικά δεν έχουν βγάλει τίποτα ακόμα, έψαξα και για άλλα άτομα μπας και έχει τίποτα, αλλά ούτε ΔΕ ούτε ΥΕ.

Που θα ξέρει κάποιος εάν πρέπει να παρατήσει την δουλεία του και να πάρει την σύμβαση εάν δεν ξέρει σε ποια σειρά είναι στην θέση αυτή?

Στην τελευταία προκήρυξη που είχα πάρει μέρος όταν ανακοίνωσαν τα προσωρινά τότε μπορούσαμε να δούμε και την σειρά στην θέσεις που δηλώσαμε... είναι τρελό αυτό το χάος που έχει συμβεί.

Εγώ το κατεβασα χτες βραδυ γυρω στις 2.00 μπαινοντας ασεπ με τον κωδικο μου και κατεβασα απο το πρωτοlink μέσα σε πέντε λεπτα..και όχι κινεζικα μια χαρα ολους τους πίνακες...ειχε δικιο καποιος που προτεινε να μπαινεις με κωδικο σου ή τότε μάλλον ξεμπλόκαρε το συστημα γιατι κατεβασαν αρκετοι...κανε μια προσπαθεια τωρα κι αν δεις οτι λεει unavailable μπες με τον τροπο που σου ειπα το βραδυ αργα :wink:

Stavroula30
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Stavroula30 » Τρί Απρ 03, 2018 12:16 pm

Ioanna222 έγραψε:
Stavroula30 έγραψε:Κάθισα μέχρι αργά για να μπορέσω να μπώ στην σελίδα του ασεπ ώστε να δώ την σειρά που είμαι σε κάθε θέση για την προκήρυξη 3Κ/2018 και τελικά δεν έχουν βγάλει τίποτα ακόμα, έψαξα και για άλλα άτομα μπας και έχει τίποτα, αλλά ούτε ΔΕ ούτε ΥΕ.

Εγώ το κατεβασα χτες βραδυ γυρω στις 2.00 μπαινοντας ασεπ με τον κωδικο μου και κατεβασα απο το πρωτοlink μέσα σε πέντε λεπτα..και όχι κινεζικα μια χαρα ολους τους πίνακες...ειχε δικιο καποιος που προτεινε να μπαινεις με κωδικο σου ή τότε μάλλον ξεμπλόκαρε το συστημα γιατι κατεβασαν αρκετοι...κανε μια προσπαθεια τωρα κι αν δεις οτι λεει unavailable μπες με τον τροπο που σου ειπα το βραδυ αργα :wink:

Οχι δεν κατάλαβες τι εννοώ, έχω κατεβάσει το αρχείο με την κατάταξη και τους διοριστέους/απορριπτέους(το zip), ομως παλιά και ακόμα και τώρα όταν μπαίνεις στο σιτε του ασεπ και πας πολίτες>αποτελέσματα μπορείς να δεις τη σειρά στην θέσεις, δηλαδή σαν επιλαχών σε ποια σειρά είμαι για τις θέσεις μου και για κάθε θέση ξεχωριστά

Πχ όταν είχα κάνει αίτηση για νοσηλευτική έβλεπα απο το σίτε ότι για το ταδε νοσοκομείο είμουν στην 50 θέση και για το άλλο νοσοκομείο στην 30 θέση κτλ. Δεν είχα διοριστεί ήμουν απλώς επιλαχών/στην κατάταξη.

Οταν μπήκα στον ασεπ χθεσ το βράδυ δεν είχαν αναρτήσει τιποτα, μπορουσα να βρώ με τον αριθμό ταυτότητας μου τα παλιά αποτελέσματα αλλά τίποτα για την 3Κ/2018.

Δεν καταλαβαίνω πότε περιμένουν να τα αναρτήσουν....γιατί όταν είχα κάνει πριν ένα χρόνο τα ανάρτησαν με τα προσωρινά και απο τότε μπορούσες να δεις την σειρά στις θέσεις που είχες δηλώσει.....μας δουλεύουν νομίζω

IANOS
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό IANOS » Τρί Απρ 03, 2018 12:48 pm

JohnyMnemonic συμφωνω μαζι σου
ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ θα βρουμε το δικιο μας για να καταπεσει ο διαγωνισμος κριμα παντως και για εμας και για τους επιτυχοντες εμεις για την διαδικασια που θα μπουμε (ας ειναι...) και για τους επιτυχοντες που πιστεψαν οτι..η ελπιδα νικησε :|

maria82gr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό maria82gr » Τρί Απρ 03, 2018 1:40 pm

Το 2012 ειχα δουλεψει ενα 5μηνο μεσω του κεντρου μεριμνας και παιδιου στον δημο που ανηκω
Τωρα με την προκυρηξη πηγα πρωτα στον δημο για να μου δωσουν το χαρτι της ειδικης εμπειριας και μου ειπαν δν με εχουν στα αρχεια τους..Μετα πηγα στην διευθυνση καθαριοτητας και μου ειπαν οτι ουτε εκει υπαρχω.Τελος πηγα στην διευθυνση και μου απαντησαν το ιδιο!!Τους ειπα οτι χτυπουσα καρτα κανονικα και μετα απο αυτο μου ειπαν οτι μεχρι το 2012 σε ανταποδοτικες υπηρεσιες δν κρατουσαν αρχειο..αυτο εγινε μετεπειτα.Φυσικα και δν εβγαλα ακρη αλλα πηρα στο ΚΜΟΠ και μου εστειλαν μια βεβαιωση οτι εχω κανει την 5μηνη εργασια αυτη στον δημο σαν " εργατης "
1ον δν ξερω αν ειναι το χαρτι που ζητανε σαν βεβαιωση,αυτο που εστειλα...Απο οσο βλεπω ολοι πηραν ενα "ειδικο" χαρτι απο την γραμματεια οπου δουλευουν ενω εγω απο το κεντρο μεριμνας και παιδιου
2ον Τι σημαινει εργατης?Εργατης καθαριοτητας θα επρεπε να γραφει..Οταν ρωτησα γιατι το γραφουν αυτο ειπαν οτι τοτε το εγραφαν ετσι απλα...γενικα...και ετσι εμεινε

italos77
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό italos77 » Τρί Απρ 03, 2018 1:42 pm

Ρε παιδια επειδή εγώ έχω μπερδευτεί τελικά ένας ΔΕ Διοικητικού δικαιούται να έχει δηλώσει ειδική εμπειρία??

Ioanna222
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ioanna222 » Τρί Απρ 03, 2018 2:02 pm

Stavroula30 έγραψε:
Ioanna222 έγραψε:

Οχι δεν κατάλαβες τι εννοώ, έχω κατεβάσει το αρχείο με την κατάταξη και τους διοριστέους/απορριπτέους(το zip), ομως παλιά και ακόμα και τώρα όταν μπαίνεις στο σιτε του ασεπ και πας πολίτες>αποτελέσματα μπορείς να δεις τη σειρά στην θέσεις, δηλαδή σαν επιλαχών σε ποια σειρά είμαι για τις θέσεις μου και για κάθε θέση ξεχωριστά

Πχ όταν είχα κάνει αίτηση για νοσηλευτική έβλεπα απο το σίτε ότι για το ταδε νοσοκομείο είμουν στην 50 θέση και για το άλλο νοσοκομείο στην 30 θέση κτλ. Δεν είχα διοριστεί ήμουν απλώς επιλαχών/στην κατάταξη.

Οταν μπήκα στον ασεπ χθεσ το βράδυ δεν είχαν αναρτήσει τιποτα, μπορουσα να βρώ με τον αριθμό ταυτότητας μου τα παλιά αποτελέσματα αλλά τίποτα για την 3Κ/2018.

Δεν καταλαβαίνω πότε περιμένουν να τα αναρτήσουν....γιατί όταν είχα κάνει πριν ένα χρόνο τα ανάρτησαν με τα προσωρινά και απο τότε μπορούσες να δεις την σειρά στις θέσεις που είχες δηλώσει.....μας δουλεύουν νομίζω

α οκ, καταλαβα...ναι αυτο ειναι ανενεργο,αλλα εν καιρώ μπορει να τα δειχνει,αφου παρελθει κι η προθεσμια των ενστασεων...θα το αποδωσουν στη βιασυνη και οτι εχει κλαταρει το συστημα,υπερφορτωση δικτυου κλπ..εχεις δικιο, καμια οργανωση και με τοσους πινακες αντε να βγαλεις ακρη...αν το εδειχνε θα μπορούσε να δει ο καθενας μας που βρισκεται..αν και χωρις ελεγχο τι να δουμε

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες