Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
chey
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό chey » Δευ Απρ 21, 2008 2:36 pm

Στα ακουστικά έγραψα τα βασικά σημεία.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Δευ Απρ 21, 2008 3:17 pm

ena keimenaki to zitouse apostithisi, enw ta alla ta krisima simeia kai sto telos oi erwtiseis itan sygkekrimenes stis 2 teleutaies erwtiseis.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Δευ Απρ 21, 2008 3:18 pm

πιστευω θα κοπουν περιπου 400-500

mdelakos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mdelakos » Δευ Απρ 21, 2008 3:25 pm

Ki egw pistevw pws tha kopoun polloi(isws kai panw apo 500)
kai sigoura tha perisepsoun polles apo tis 14(14 einai an thimamai kala) theseis twn politeknwn pou de tha exoun piasei ti vasi kai sta 2 stadia.
Ektimisi mou panta, etsi?

ngkagr
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ngkagr » Δευ Απρ 21, 2008 4:00 pm

PANTSO777 έγραψε:Agapitoi synagwnistes ypopsifioi en dynamei elegktes. Egw pou hmoun sto teleutaio groupaki twn 18.00, otan teleiwsame rwtisa ton Vei o opoios plisiase pollous apo emas ,gia sizitisi apologismou tis eksetasis, gia to pote tha vgoun t apotelesmata kai mas eipe me kathe epifilaksy ews telos Maiou. Twra oson afora tin paratirisi tou gay26, nomizw de mporoume na eimaste se thesi gia to posoi pigan polu polu kala twra mia kai ayto einai kai synartisi tou a stadiou. gia paradeigma egw sto a stadio pira 66,67 enw s ayto ypologizw arketa kalutera, kathws den afisa kai tpt anapantito. Tha deiksei...

ο βεης ποιος ηταν, ενας ασπρομαλλης με μπλε κοστουμι? που εκανε προλογο?

maria_b
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό maria_b » Δευ Απρ 21, 2008 4:10 pm

fair έγραψε:kalimera paidia-edwsa kai egw xtes tis apisteutes autes eksetaseis kai thelw na rwtisw an eixate kai eseis ta idia krousmata pou paratirithikan sti diki mou aithousa... orismena atoma synexizan monimws na grafoun enw eixe teleiwsei o xronos i otan den eixe akoma prasinisei i othoni. oi epitirites ekanan kapoies xliares paratiriseis alla kaneis den eixe ta kotsia na kopsei atomo (enw paradextikan sto telos oti etsi eprepe me vasi ton asep.) itan para poly adiko gia tous ypoloipous pou paleuame na eimaste swstoi kai entos xronou xwris kolpakia!!

Kalispera kai apo emena!
Egw x8es edina stis 18:00 sto megalo amfi8eatro. H entipwsi pou mou afise o tropos tis eksetasis einai oti o diagwnismos einai diavlitos!!! Kai to lew auto giati opws proeipan kai kapoioi alloi paratirisa kai egw atoma na grafoun otan ipoti8etai oti eprepe na koitame tin o8oni kai mono na koitame (tonizw)! Xaraktiristika o diplanos mou egrafe kata tin diarkeia pou provallontan ta 8emata kai prin na ginei prasini i o8oni. Se kapoies alles erwtiseis pou ipirxe kleksidra metaksi tou telous tis erwtisis kai tis apantisis pali egrafe. Mallista tou ekane paratirisi o epitiritis kai autos ekane noima "signwmi ksexastika"! Alla stin epomeni erwtisi pali ksexastike! Prospa8ousa na min xasw tin sigkentrwsi mou an kai itan poli proklitiki i simperifora tou! Fisika den ton akirwsane! Eniwsa poli xazi pou egw tirousa tous kanones. Megali adikia! Sto telos tis eksetasis to eipa se kapoion ekprwso tou asep pou itan ekei kai mou eipe oti me katalavainei kai oti den kserei kai autos ti na pei...Entelei i simvouli tou itan na ipovalw mia grapti diamartiria ston asep. Den nomizw oti 8a kataferw tipota akoma kai an to kanw. Siga min akirw8ei o diagwnismos! Esas poia einai i apopsi sas gia to 8ema? Pisteuete oti prepei na meinei etsi?

Kai kati teleutaio...Den itan o monadikos...Mia matia na rixnate pros ta katw...

gay28
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό gay28 » Δευ Απρ 21, 2008 4:37 pm

maria_b έγραψε: Eniwsa poli xazi pou egw tirousa tous kanones. Megali adikia!

Θα κρατήσω αυτή τη φράση και θα σχολιάσω ότι εδώ τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα. Γιατί όσοι τηρούν τους κανόνες να αισθάνονται χαζοί και αδικημένοι; Σίγουρα θα υπήρξαν "θρασείς" χθες και ο τρόπος της εξέτασης δεν μπόρεσε να διασφαλίσει μία δίκαιη διαδικασία, από τη στιγμή που υπήρχε ο ανθρώπινος παράγοντας ως παρατηρητής.

Η εξέταση αυτή θα έπρεπε να γίνεται μπροστά σε υπολογιστή για κάθε άτομο, με τις ερωτήσεις να εμφανίζονται τυχαία για κάθε εξεταζόμενο από μία τεράστια βάση δεδομένων (π.χ. να υπάρχουν 50 διαφορετικές εκδοχές για κάθε άσκηση). Δυστυχώς ο ΑΣΕΠ δεν πιστεύω ότι έχει την υποδομή για να οργανώσει μια τέτοια εξέταση, όπως κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αλλά ας γυρίσουμε στο χθες... τι μπορεί να γίνει; Ειλικρινά δεν ξέρω. Φαντάζομαι ότι αν γίνονταν πολλά παράπονα, τότε θα συζητούσαν το θέμα, για να αλλάξουν κάτι στο μέλλον. Αλλά για να ακυρώσουν τον διαγωνισμό, το βλέπω χλωμό. Ίσως αν υπήρχαν κάμερες, να μπορούσε να αποδειχθεί η θρασύτητα ορισμένων. Μόνο έτσι θα γινόταν κάτι... Αλλά δυστυχώς...

elena2007
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elena2007 » Δευ Απρ 21, 2008 4:49 pm

maria_b

εφόσον ο ίδιος ο επιτηρητής σου είπε να το κάνεις να το κάνεις. Κ σε εμένα υπήρχαν τέτοια είδους άτομα. Πάντως κάποιος που έγραφε κατά τη διάρκεια της ερώτησης τον ακύρωσαν. Οταν συρράψανε τα γραπτά, του μονογράψανε το τετράδιο και το πήρανε. Για ακύρωση διαγωνισμού πολύ δύσκολο αλλά ας βρει το μπελά του έστω ο επιτηρητής που δεν μηδένισε αυτό το άτομο.

Πάντως αν απλά έγραφε επιπλέον του χρόνου επειδή το κάνανε πολλά άτομα δε νομίζω να βρεις το δίκιο σου.

Κάνε ένσταση και ότι άλλο μπορείς!!!

dant
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dant » Δευ Απρ 21, 2008 4:52 pm

Paidia kai se emena yphrxan tetoia paradeigmata (hmoun sto prwto tmhma). Sygkekrimena atoma shmeiwnan sthn selida me tis odhgies kat'eksakoloy8hshn. Diamartyrh8hka sto telos ths eksetashs se kapoion epithrhth, kai moy eipan oti opoio fyllo odigiwn 8a brisketai grammeno 8a aporiptetai.
Pantws diathrw tis epifylakseis mou gia ayto. Epishs poios moy leiei oti alloi den shmeiwnan sta 8ranio h sto xeri toys.
Parepiptontws diamartyrh8hka eggrafws kai ston ASEP shmera gia ayto.

fair
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό fair » Δευ Απρ 21, 2008 8:00 pm

Nomizw oti oloi osoi niwthoume adikimenoi apo auti ti "diavliti" diadikasia prepei na kanoume grapti diamartyria ston asep. Proswpika tha anaferw kai to onoma mias epitiritrias pou ekane monimws ta strava matia. Kai na skefteite oti kathomoun prwti seira kai eida tetoia krousmata-den thelw kan na fantastw ti ginotan stis teleutaies seires!

PANTSO777
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό PANTSO777 » Δευ Απρ 21, 2008 8:32 pm

RE PAIDIA AS HREMISOUME LIGO! TI PAME DILADI N APODEIKSOYME? OTI H GH EINAI EPIPEDI? VEVAIWS K PISTEYW OTI YPIRKSAN TETOIA KROUSMATA ANTIGRAFWN. WSTOSO AN MILAME GIA GENIKOLOGES KATAGGELIES XWRIS NA EIMASTE SE THESI NA POUME EPWNYMA POIOS ANTEGRAPSE, APLWS OMFALOSKOPOUME. AS PEI OPOIOS PARATIRISE KATI TETOIO, POU VEVAIWS APOTELEI ADIKIA, POIOS ANTEGRAPSE , KATI SYGKEKRIMENO DILADI. MI PAIZOYME TIS KOUMPARES...
TWRA OSON AFORA TO PAPLWMA KAI GW PISTEYW OTI THA KOPOUN (KATW APO 55%) TOULAXISTON OI MISOI. EKTIMISI MOU EINAI PWS OI ARISTOI STO B STADIO DE THA KSEPERASOUN TO 70%

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τρί Απρ 22, 2008 12:01 am

proficiency. de nomizw oti tha exoun polloi advanced, egw de tha ekana kan aitisi sto diagwnismo an eixa. Alla kai pali isws ekana den ksereis pote ti ginetai ,alla ligo apithano na min exoun 70 atoma sti lista katataksis proficiency kai na dioristei kapoios me advanced.

MTB
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MTB » Τρί Απρ 22, 2008 12:06 am

παντως εαν καποιοι εγραφαν κατα τη διαρκεια που δεν επρεπε να γραφουν σε αυτο φταινε οι επιτηρητες.
σε καθε σειρα ειχε και απο εναν επιτηρητη.πχ στη σειρα μου ειχε 5 ατομα, τραγικο εαν δε μπορει ο επιτηρητης να παρακολουθει 5 εστω και 10 ατομα.
εκτος εαν εκαναν οι επιτητρητες τα στραβα ματια εκατι που θα ειναι εις βαρος των αλλων που δεν αντεγραφαν.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τρί Απρ 22, 2008 12:11 am

Κατι αλλο, ανεφερε καποιος οτι θα εβλεπαν τη σελιδα των οδηγιων ,ωστε να κοψουν οποιον εγραφε σημειωσεις. Σιγα μην κανουν κατι τετοιο, πρωτον επειδη για να σε κοψουν πρεπει να εισαι παρων ωστε να στο γνωστοποιησουν αμεσως και δευτερον οι σελιδες σχιζονται και πετιουνται μετα απο καθε εξεταση.
Η μονη δικλειδα ασφαλειας ειναι το ονομα πανω, το οποιο δεν ελεγξε κανεις επιτηρητης αν ηταν γραμμενο, αλλα και παλι επιμενω οτι αν ηταν να κοψουν καποιους θα το εκαναν εκεινη τη στιγμη ή αμεσως μετα την εξεταση. Παντως καλο θα ηταν να στειλουμε μηνυματα, ωστε να ειναι πιο αυστηροι κατα τη διορθωση (αν υπαρχουν στοιχεια τετοια πανω στα τετραδια) Κι εγω περιμενα πολυ καλυτερη επιτηρηση και οχι μονο παρατηρησεις, αν σκεφτει κανεις μπορει καποιος να ωφεληθηκε πολυ στη βαθμολογια αν μπορεσε να κρατησει σημειωσεις ειδικα στις πρωτες οπτικες ερωτησεις.

karaflos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό karaflos » Τρί Απρ 22, 2008 1:13 am

Να πω και γω για ένα παρόμοιο περιστατικό που συνέβη στο 1ο γκρουπ όπου εξεταζόμουν. Άρκετοί έγραφαν και πρίν αρχίσει ο χρόνος απάντησης, αλλά και μετά για κάποια δευτερόλεπτα. Αν τα μαζέψεις όμως όλα μαζί μας κάνουν αρκετά δευτερόλεπτα και κάποιος που τα χρησιμοποίησε μπορεί να έχει σοβαρό πλεονέκτημα έναντι άλλων. Οι επιτηρητές φυσικά έκαναν μόνο παρατηρήσεις και τίποτα άλλο. Απορώ ποιος ήταν ο ρόλος τους.
Μια ευτραφής (λίαν επιεικώς) κοπέλα όμως που καθόταν λίγο πιο μπροστά από μένα, το παράκανε. Σημείωνε με μολύβι προκλητικά πάνω στις οδηγίες και το θρανίο. Όλοι την κατάλαβαν, ακόμα και οι επιτηρητές. Μέχρι και ο αρχηγός :P τους (ένας γραβατωμένος) ήρθε απο κει και τις έκανε συστάσεις αλλά αυτή τίποτε. Και φυσικά συνέχισε κανονικά και δεν ακυρώθηκε. Εκτός αν κάτι τέτοιο έγινε στο τέλος και δεν το είδα, αλλά δεν το νομίζω.
Αν ήταν να γίνει τέτοια επιτήρηση ,μπορούσε να γίνει και με 5-10 άτομα, και όχι με 50 επιτηρητές που ήταν μέσα στο αμφιθέατρο.
Δε ξέρω, αισθάνομαι και γω χαζός που τηρούσα τους κανόνες.

gay28 έγραψε:3. Θεωρώ μεγάλη παγίδα αυτό με την πράσινη οθόνη. Στην άσκηση για τις αποστάσεις των αεροπλάνων από το αεροδρόμιο, μόνο ο διπλανός μου έγραφε και σκεφτόμουν ότι θα τον ακυρώσουν!!! Κανείς άλλος από όσους είχα μπροστά μου. Όλοι την πατήσαμε, γιατί είχαμε συνηθίσει να περιμένουμε να απαντήσουμε μετά την εκφώνηση και όχι κατά τη διάρκειά της.

4. Μου αρέσει που είχε και πρόχειρο στη σελίδα που σχεδίαζες την πορεία και το υψόμετρο... Λες και θα προλάβαινες να το μεταφέρεις... Μα τι χαζομάρα!

5. Στην άσκηση με τις πτήσεις που απομνημόνευες, αν και τις θυμόμουν, τις έγραφα στο ίδιο γράμμα/σειρά κάθε φορά που άλλαζε η καρτέλα. Το έπαθε κανείς άλλος αυτό ή είναι μόνο δική μου αντίδραση; Δεν είδα αν πάνω αριστερά στην οθόνη σου έλεγε εκείνη τη στιγμή (β), (γ), (δ) για να βάλεις σε τρεις ξεχωριστές σειρές τις πτήσεις. Εγώ τις έβαλα δίπλα-δίπλα και στο τέλος μου έμειναν κενές 3 σειρές. Επομένως μόνο την πρώτη σειρά θα μου μετρήσουν λογικά (που ήταν μία πτήση).

3.Όντως, μεγάλη παγίδα αυτό με την πράσινη οθόνη. Και γω περίμενα να απαντήσω μετά και απλώς την κοίταξα και πάει η ερώτηση.
4. Η άσκηση αυτή πιστέυω ότι ήθελε τουλάχιστον 4-5 λεπτά για να την κάνει κάποιος σωστά με αποστάσεις, σωστά υψόμετρα και σωστές κλίσεις. Το 1,5 λεπτό που έδιναν ήταν για γέλια. Έτσι πιστέυω εγώ, δε ξέρω τι γνώμη έχουν άλλοι. Πίστέυει κανέις ότι την έχει κάνει σωστά?
5. Και γω το ίδιο έπαθα και μου μέιναν 3 γραμμές κενές, όπως και στη διπλανή μου από ότι πρόλαβα να δω.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες