Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Δευ Απρ 07, 2008 1:22 pm

οχι δεν εχω λαβει καμια απαντηση :( αλλα λογικα ρε παιδια στις 20 θα γινει. Πρεπει ομως το πολυ μεχρι αυριο μεθαυριο να το πουνε

korinadv
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό korinadv » Δευ Απρ 07, 2008 2:07 pm

Αρχίζω και σκέφτομαι μήπως τελικά δεν προλαβαίνουν και έχουν σκοπό να μεταφέρουν τις εξετάσεις για τις 3 Μαΐου. Διαφορετικά έχουν ήδη καθυστερήσει την ανακοινωση της ημερομηνίας.

calessin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό calessin » Δευ Απρ 07, 2008 4:49 pm

Εξηγώ την αντίδραση μου:

Ας κάνουμε ένα υποθετικό σενάριο. Κάποιος υποψήφιος από την περιφέρεια έχει λάβει 58 στο Ά στάδιο και το σκέφτεται αν αξίζει τον κόπο να ταξιδέψει στην Αθήνα για το ΄Β στάδιο. Έστω ότι ο υποψήφιος αυτός έχει μυωπία, ας πούμε ένα βαθμό σε κάθε μάτι, και διαβάζει ότι με μυωπία κόβεσαι. Είναι πολύ απίθανο να αποθαρρυνθεί και να μην κατέβει στις εξετάσεις; Προφανώς ο καθένας μας έχει ευθύνη για το πως αξιολογεί τις διάφορες γνώμες που ακούει αλλά από την άλλη εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και όχι να ζημιώσουμε ο ένας τον άλλο. Και για να τελειώνουμε με το θέμα, γνωρίζω ΕΕΚ που έχουν προβήματα στην όραση και φοράνε γυαλιά αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να είναι καλοί ση δουλειά τους. Αν δουλεύεις μάλιστα σε κέντρο ελέγχου περιοχής ή σε έλεγχο προσέγγισης τί να την κάνεις την όραση 20/20;

Όσον αφορά στις εξελίξεις νομίζω ότι πρέπει να βγει οπωσδήποτε ανακοίνωση μέσα στην εβδομάδα και θα το θεωρήσω πολύ ακραίο να ανακοινώσουν την άλλη εβδομάδα ότι σε τρεις μέρες δίνουμε εξετάσεις.

ΥΓ Αυτά τα ρημάδια τα αποτελέσματα των αερολιμενικών πολύ δεν αργούν;

elena2007
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elena2007 » Δευ Απρ 07, 2008 8:21 pm

calessin έγραψε:Εξηγώ την αντίδραση μου:

Ας κάνουμε ένα υποθετικό σενάριο. Κάποιος υποψήφιος από την περιφέρεια έχει λάβει 58 στο Ά στάδιο και το σκέφτεται αν αξίζει τον κόπο να ταξιδέψει στην Αθήνα για το ΄Β στάδιο. Έστω ότι ο υποψήφιος αυτός έχει μυωπία, ας πούμε ένα βαθμό σε κάθε μάτι, και διαβάζει ότι με μυωπία κόβεσαι. Είναι πολύ απίθανο να αποθαρρυνθεί και να μην κατέβει στις εξετάσεις; Προφανώς ο καθένας μας έχει ευθύνη για το πως αξιολογεί τις διάφορες γνώμες που ακούει αλλά από την άλλη εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και όχι να ζημιώσουμε ο ένας τον άλλο. Και για να τελειώνουμε με το θέμα, γνωρίζω ΕΕΚ που έχουν προβήματα στην όραση και φοράνε γυαλιά αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να είναι καλοί ση δουλειά τους. Αν δουλεύεις μάλιστα σε κέντρο ελέγχου περιοχής ή σε έλεγχο προσέγγισης τί να την κάνεις την όραση 20/20;

Όσον αφορά στις εξελίξεις νομίζω ότι πρέπει να βγει οπωσδήποτε ανακοίνωση μέσα στην εβδομάδα και θα το θεωρήσω πολύ ακραίο να ανακοινώσουν την άλλη εβδομάδα ότι σε τρεις μέρες δίνουμε εξετάσεις.

ΥΓ Αυτά τα ρημάδια τα αποτελέσματα των αερολιμενικών πολύ δεν αργούν;

Μάλλον δεν ξέρεις τι σου φταίει!!!
Είπα εγώ αν έχεις μυωπία κόβεσαι???????Έλεος δηλαδή. Μετά για εμένα λες παραπληροφόρηση. Κάνω μία αναφορά στο Αγγλικό κείμενο για να το δουν όσοι ενδιαφέρονται. Εξάλλου έβαλα και το link όπου μπορεί κανείς να το βρει.

PANTSO777
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό PANTSO777 » Δευ Απρ 07, 2008 9:10 pm

FILOI MOU KALISPERA! EXW LAVEI STO A' STADIO VATHMOLOGIA 66.67 KAI PAROLO POU EIMAI POLU KALOS SE AYTA POU ANAMENETAI NA EKSETASOUN STO 2o STADIO ANARWTIEMAI AN EXW YPOTHETIKA ESTW KAI LIGES PITHANOTITES DIORISMOY. POSO KALA DILADI KAPOIOS POU EGRAPSE SAN EMENA STIS GLWSSIKES PREPEI NA GRAPSEI TWRA EDW GIA NA DIORISTEI? AKSIZEI TON KOPO? APO TIN ALLI EXW VREI KATI YPEROXA TESTAKIA SE VIVLIA POU AGORASA APO TO EKSWTERIKO KAI HTAN GIA TIS ANTISTOIXES EKSETASEIS ELEGKTWN SE ALLES XWRES KYRIWS EYRWPAIKES. PLEASE PEITE MOU KAPOIOS AN KSEREI DIOTI APOGOITEYTIKA LIGA. AN EXW LIGES WS KATHOLOU PITHANOTITES KALYTERA NA STAMATISW TO DIAVASMA!!
THANX

giwrgos2006
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό giwrgos2006 » Δευ Απρ 07, 2008 9:57 pm

φίλε PANTSO777 θα σου πω τη δική μου εκτίμηση γιατι βρισκομαι ακριβως στην ιδια θεση με σενα και εχω αντιστοιχους προβληματισμους...αν παρατηρήσεις τη λίστα των βαθμολογιών θα δεις ότι υπάρχουν περίπου 160 άτομα με βαθμολογία άνω των 75 βαθμών στο λεκτικό..προσωπικά πιστεύω ότι σε τέτοιους διαγωνισμούς με υψηλότατο ανταγωνισμό και θέσεις ''φιλέτα'' η διαφορά γίνεται σε 1-2 ποσοστιαίες μονάδες (στον τελικό βαθμό, που προκυπτει απο το σταθμισμενο αθροισμα των 2 εξετασεων), αυτό είναι το συμπέρασμά μου μελετώντας τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εφοριακών του 2004..δηλαδή ο παράδεισος από την κόλαση απέχει 1-2 %...το ελάχιστο προβάδισμα που έχουν,δηλαδη, τα παιδιά με άνω των 75 μονάδων στο λεκτικό σε σχέση με σένα (και εμένα) είναι περιπου (75-66) /3 =3 μονάδες στη τελική βαθμολογία...και λέω το ελάχιστο γιατι το μέγιστο είναι (91-66) /3 =8,3...
οι πρώτοι 40 στο λεκτικό (που μεχρι τωρα ειναι και περιπου οι διοριστεοι)έχουν ελάχιστο προβάδισμα από μας (81-66) /3 = 5 μονάδες στον τελικο βαθμό, που δίνει τεράστια διαφορά, γιατί όπως είπα πριν σε τόσο υψηλο ανταγωνισμό η διαφορα γίνεται στη λεπτομερεια.....και λέω οι πρωτοι 40 γιατι περιπου 40 θα είναι οι θέσεις όπου δεν υπάρχει εντοπιοτητα...αυτο σημαίνει δυστυχώς οτι εξαρτομαστε απο τους αλλους..αν καποιοι απο αυτους που έγραψαν καλα στο λεκτικό καταφερουν και γραψουν εστω και μετρια στο αλλο δεν μπορουμε να τους φτασουμε γιατι ηδη εχουν ενα πολυ μεγαλο προβαδισμα..(ολα αυτα δεν ισχυουν σε θεσεις πολυτεκων και σε θεσεις με εντοπιοτητα)...το συμπερασμα είναι το εξης..μην απογοητευεσαι αλλα μην εχεις και τις ελπιδες σου πολυ ψηλά γιατι είναι πραγματικα δυσκολο να μην γραψουν καλα ολοι οι 160 πρωτοι, δεδομενου ότι όποιος έγραψε καλα στη γλωσσα σίγουρα θα έχει προετοιμαστεί και για το αλλο (εκτος αν ειναι φιλολογος και είχε μεγάλη ευχέρεια στη γλώσσα)..περιμενω και τη δικη σου εκτιμηση για να δω αν συμφωνουμε

spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Δευ Απρ 07, 2008 10:07 pm

Εγώ απορώ τι διαβάζετε όλοι. Εντάξει λίγο γεωγραφία (που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θα ζητηθεί) αντε και κανένα παιχνιδι τύπου match iτ. Τεστ μνήμης και αντίληψης υποτίθεται είναι. Στο κάτω κάτω αν δεν το έχεις (αν γίνονται όλα αξιοκρατικά) καλύτερα δεν είναι να μην μπείς;
Ξέρω ξέρω, δημόσιο (ώ δημόσιο) και ειδικά η θέση αυτή έχει πολύ καλά λεφτά και έχουμε ψαρώσει όλοι, αλλά δεν είναι ούτε ΚΕΠ ούτε ΔΕΗ, έχει ευθύνη.
Φίλε πάντσο εγώ έγραψα 70 στο πρώτο στάδιο και θα ανέβω(από Χανιά) σίγουρα να δώσω και το 2ο. Ελπίζω επίσης να το συνδυάσω με φιέστα στο ΟΑΚΑ (χαχα).
Οπότε να δώσεις και εσύ , ειδικά αν είσαι καλός όπως λες, έχεις σίγουρα πιθανότητες αφού το 2ο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.
Εγώ έχω μια άλλη απορία: αν κάποιος περάσει και διοριστεί πχ στη Θεσαλλονίκη πόσα χρόνια υποχρεούται να μείνει εκεί;Τι γίνεται με μεταθέσεις κτλ ..ξέρει κανείς;

PANTSO777
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό PANTSO777 » Δευ Απρ 07, 2008 10:33 pm

FILE GEORGE S EUXARISTW POLU GIA TIN EKTIMISI WSTOSO TO TOPIO APO MONO TOU NOMIZW EINAI HDH THOLO KAI DE MPOREI NA PROVLEPSEI KANEIS ME AKRIVEIA TI THA GINEI STO 2o STADIO. ANYWAY PISTEYW PWS ARKETOI FILOLOGOI EDWSAN STO A' STADIO AN KAI AYTO DE SIMAINEI OTI DE THA EINAI KAI KALA PROETOIMASMENOI GAI TO B. OSON AFORA TO SXOLIO TOU FILOU SPIRIDAUS SYMFWNW OTI DEN YPARXEI STANDAR YLI H KATI NA DIAVASEI KANEIS. SIGOURA KSERW OTI DE KYKLOFOREI KATI STO EMPORIO. WSTOSO EGW PROMITHEYTIKA KAPOIA VIVLIA ME ANTIKATAVOLI APO VIVLIOPWLEIA TOU EKSWTERIKA KAI TA VRIKA POLU XRISIMA.

vkaloud
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vkaloud » Δευ Απρ 07, 2008 11:37 pm

Sxetika me to B' Stadio akousa pws ena frontisthrio nomizw o Omilos Platwn ekane sthn Athina kai Thessaloniki kapoia test proswmoiwshs se pragmatiko perivalon me H/Y. Exei kaneis perisoteres plirofories ; Axize ton kopo 'h mia apo ta idia ?

giwrgos2006
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό giwrgos2006 » Τρί Απρ 08, 2008 12:03 am

μακρυά από το συγκεκριμένο φροντιστήριο...δε θέλω να τον χαρακτηρίσω τον κύριο με την τσάντα...το μόνο που θα πω είναι ότι την ώρα που έβγαινα από την εξέταση της γλωσσας ήταν κάποιος που μοίραζε κάρτες του..ο άνθρωπος δεν παίζεται.......

karaflos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό karaflos » Τρί Απρ 08, 2008 10:07 am

Απαράδεκτο πάντως το ΑΣΕΠ!!!

Πότε περιμένει να το ανακοινώσει;;;;

Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα και είπαν για 20 Απριλίου έψαξα και βρήκα αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα 125 € πήγαινέ-έλα. Τώρα που κοίταξα πάλι 125 € έχει μόνο η μετάβαση. Αν καθυστερήσει λίγο ακόμα, δε θα χουν μείνει ούτε ακριβά εισιτήρια.

vkaloud
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vkaloud » Τρί Απρ 08, 2008 10:39 am

Apla rwtaw dioti enas filos gnwstou mou pige kai tou eipe oti emeine apolita ikanopoihmenos me tin amesotita tou test. Auto pou me paraxenepse itan oti autos pou pige kai to eide, eixe xanadwsei to 2000 ...

fly-er
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό fly-er » Τρί Απρ 08, 2008 10:44 am

Λοιπόν παιδια εγώ μόλις τώρα πήρα τηλ. στο ΑΣΕΠ και ρώτησα για το Β' στάδιο και μου είπαν οτι δίνουμε 20 του μήνα στο Δημόκριτο.Εγώ βέβαια τους είπα ότι στις εφημερίδες έγραφαν για Καστρί κι εκείνη μου είπε όχι.Επίσης μου είπε ότι αύριο-μεθαύριο θα βγαλουν και ανακοίνωση.
Τι να πω....ας ελπίσουμε ότι ισχύει αυτό που μου είπαν...

chemengntua
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό chemengntua » Τρί Απρ 08, 2008 11:30 am

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ.ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.
20/4 ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ?ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ?ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ...

PANTSO777
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό PANTSO777 » Τρί Απρ 08, 2008 4:15 pm

FILE MOU VKALOUD. PRAGMATI TO FRONTISTIRIO PLATWN EKANE ENA SEMINARIO GIA MAS TOUS ELEGKTES KAI EPEIDI ETYXE NA TO PARAKOLOUTHISW TO PERASMENO SAVVATO STI THESSALONIKI NPORW NA SOU PW OTI HTAN PRAGMATIKA APSOGO APO KATHE APOPSI. PISTEYW PWS OI ERWTISEIS ALLA KAI H OLI ORGANWSI TOU TEST KSEPERNAEI ENDEXOMENWS KAI TO EPIPEDO TWN KANONIKWN EKSETASEWN. SYMPERASMA: TO SYSTINW ANEPIFILAKTA, AKSIZEI TON KOPO KAI TA LEFTA.
P.S. TO PARAKOLOUTHISE KAI ENAS FILOS MOU STIN ATHINA STON ANTISTOIXO PLATWN EKEI KAI MOU EIPE TA KALUTERA.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες