ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
-
babis5570
- Μαθητευόμενος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
Γνωριζει καποιος να μου πει εμπεριστατωμενα εαν εχουν δικαιωμα οι επιτυχοντες στους προσωρινους πινακες να αρνηθουν την μεταβαση στην υπηρεσια εως την εκδοση των οριστικων αποτελεσματων ?
-
brikoudi
- Μαθητευόμενος

μια υποθετική ερώτηση θα κάνω. Αν υποθέσουμε ότι θα είμαι στους προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ ΤΕ και με καλέσουν , μπορώ να προσωρινά να αρνηθώ μέχρι να βγούνε τα οριστικά ??? εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και όπως αντιλαμβάνομαι θα γίνει μπάχαλο.... δεν μπορώ να ρισκάρω την εργασία μου χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα είμαι και στους οριστικούς πίνακες αφού δεν θα έχουν ελέγξει τα δικαιολογητικά των υποψηφίων .
-
Silva33
- Μαθητευόμενος

Dkesp έγραψε:Silva33 έγραψε:babis5570 έγραψε:
Θα παρεις τωρα τα 50 μορια αλλα στα οριστικα αποτελεσματα θα εισαι -50 μορια αφου απο τον ελεγχο των δικ θα δουν οτι η βεβαιωση του ΟΑΕΔ (εχεις βαλει?) δεν εχεις συμπληρωμενο 6μηνο.
Πολυ πιθανον βεβαια , αν εισαι επιτυχων , να στα κοψουν και απο τον ελεγχο στον δημο.
Αληθεια γιατι εβαλες 6μηνο ανεργιας ενω ξερεις οτι δεν ειχες ? Το μετρησες λαθος ?
Ναι έβαλα βεβαίωση. Το έβαλα γιατί όπως είπα τώρα έχω έξι μήνες και έλεγα μάλλον μέτρα. Άστα να πάνε έχει γούστο να με αποκλείσουν από την προκήρυξη.
Δε νομίζω να σε από κλείσουν από την προκήρυξη. Πότε θα βγουν τα προσωρινά?
Λένε ότι θα βγουν 31μαρτιου
-
Silva33
- Μαθητευόμενος

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:Silva33 έγραψε:babis5570 έγραψε:
Θα παρεις τωρα τα 50 μορια αλλα στα οριστικα αποτελεσματα θα εισαι -50 μορια αφου απο τον ελεγχο των δικ θα δουν οτι η βεβαιωση του ΟΑΕΔ (εχεις βαλει?) δεν εχεις συμπληρωμενο 6μηνο.
Πολυ πιθανον βεβαια , αν εισαι επιτυχων , να στα κοψουν και απο τον ελεγχο στον δημο.
Αληθεια γιατι εβαλες 6μηνο ανεργιας ενω ξερεις οτι δεν ειχες ? Το μετρησες λαθος ?
Ναι έβαλα βεβαίωση. Το έβαλα γιατί όπως είπα τώρα έχω έξι μήνες και έλεγα μάλλον μέτρα. Άστα να πάνε έχει γούστο να με αποκλείσουν από την προκήρυξη.
Δεν θα σε αποκλείσουν για το λάθος σου, απλά θα σε μοριοδοτήσουν με 50 μόρια λιγότερα από ότι υπολόγιζες...
Αν είναι έτσι μικρό το κακό. Πάλι θα έχεις μια ελπίδα από το να βγεις εκτός καλύτερα αυτό.
-
Stavroula30
- Μαθητευόμενος

brikoudi έγραψε:μια υποθετική ερώτηση θα κάνω. Αν υποθέσουμε ότι θα είμαι στους προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ ΤΕ και με καλέσουν , μπορώ να προσωρινά να αρνηθώ μέχρι να βγούνε τα οριστικά ??? εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και όπως αντιλαμβάνομαι θα γίνει μπάχαλο.... δεν μπορώ να ρισκάρω την εργασία μου χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα είμαι και στους οριστικούς πίνακες αφού δεν θα έχουν ελέγξει τα δικαιολογητικά των υποψηφίων .
babis5570 έγραψε:Γνωριζει καποιος να μου πει εμπεριστατωμενα εαν εχουν δικαιωμα οι επιτυχοντες στους προσωρινους πινακες να αρνηθουν την μεταβαση στην υπηρεσια εως την εκδοση των οριστικων αποτελεσματων ?
Εαν αρνηθεις την θέση, αρα κώλυμα, τότε διαγράφεσαι απο τον πίνακα τον προσωρινον και πάει ο επόμενος στην σειρα, το λέει η προκηρυξη.
-
babis5570
- Μαθητευόμενος

Stavroula30 έγραψε:brikoudi έγραψε:μια υποθετική ερώτηση θα κάνω. Αν υποθέσουμε ότι θα είμαι στους προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ ΤΕ και με καλέσουν , μπορώ να προσωρινά να αρνηθώ μέχρι να βγούνε τα οριστικά ??? εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και όπως αντιλαμβάνομαι θα γίνει μπάχαλο.... δεν μπορώ να ρισκάρω την εργασία μου χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα είμαι και στους οριστικούς πίνακες αφού δεν θα έχουν ελέγξει τα δικαιολογητικά των υποψηφίων .babis5570 έγραψε:Γνωριζει καποιος να μου πει εμπεριστατωμενα εαν εχουν δικαιωμα οι επιτυχοντες στους προσωρινους πινακες να αρνηθουν την μεταβαση στην υπηρεσια εως την εκδοση των οριστικων αποτελεσματων ?
Εαν αρνηθεις την θέση, αρα κώλυμα, τότε διαγράφεσαι απο τον πίνακα τον προσωρινον και πάει ο επόμενος στην σειρα, το λέει η προκηρυξη.
Κακο αυτο..........Αρα οι επιτυχοντες στους προσωρινους θα ειναι υποχρεωμενοι να λαβουν μερος το σιγουρο μπαχαλο που θα ακολουθησει, οπως και φυσικα οπως λεει και η Stavroula30 , να ρισκαρουν ακομα και την δουλεια τους.
Και μια αλλη ερωτηση ομως ....Υπαρχει χρονικο περιθωριο για αναληψη υπηρεσιας , μερικων ημερων ισως ? Αλλιως και ποιο το νοημα να μπορουμε να βαλουμε πολλους κωδικους , δλδ διαφορετικα μερη ανα την Ελλαδα , αν ειναι να παρουσιαστουμε την ΔΕΥΤΕΡΑ σε περιπτωση επιτυχιας ? (Διακτινισμος τυπου star trek ?)
-
thanosl
- Μαθητευόμενος

Stavroula30 έγραψε:brikoudi έγραψε:μια υποθετική ερώτηση θα κάνω. Αν υποθέσουμε ότι θα είμαι στους προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ ΤΕ και με καλέσουν , μπορώ να προσωρινά να αρνηθώ μέχρι να βγούνε τα οριστικά ??? εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και όπως αντιλαμβάνομαι θα γίνει μπάχαλο.... δεν μπορώ να ρισκάρω την εργασία μου χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα είμαι και στους οριστικούς πίνακες αφού δεν θα έχουν ελέγξει τα δικαιολογητικά των υποψηφίων .babis5570 έγραψε:Γνωριζει καποιος να μου πει εμπεριστατωμενα εαν εχουν δικαιωμα οι επιτυχοντες στους προσωρινους πινακες να αρνηθουν την μεταβαση στην υπηρεσια εως την εκδοση των οριστικων αποτελεσματων ?
Nα μας πεις που το γραφει...γιατι δεν το γραφει πουθενα να το μαθουμε και εμεις...
-
Ιωάννης Μπάκας
- Μόνιμος

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, από εργαζόμενο του δήμου Καλαμάτας , πληροφορίες' τα πρώτα προσωρινά αποτελέσματα μάλλον βγαίνουν Τετάρτη για ΤΕ και ΠΕ ενώ για ΔΕ και ΥΕ ίσως Παρασκευή!!
-
xana
- Μόνιμος

thanosl έγραψε:Stavroula30 έγραψε:brikoudi έγραψε:μια υποθετική ερώτηση θα κάνω. Αν υποθέσουμε ότι θα είμαι στους προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ ΤΕ και με καλέσουν , μπορώ να προσωρινά να αρνηθώ μέχρι να βγούνε τα οριστικά ??? εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και όπως αντιλαμβάνομαι θα γίνει μπάχαλο.... δεν μπορώ να ρισκάρω την εργασία μου χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα είμαι και στους οριστικούς πίνακες αφού δεν θα έχουν ελέγξει τα δικαιολογητικά των υποψηφίων .babis5570 έγραψε:Γνωριζει καποιος να μου πει εμπεριστατωμενα εαν εχουν δικαιωμα οι επιτυχοντες στους προσωρινους πινακες να αρνηθουν την μεταβαση στην υπηρεσια εως την εκδοση των οριστικων αποτελεσματων ?
Nα μας πεις που το γραφει...γιατι δεν το γραφει πουθενα να το μαθουμε και εμεις...
Παιδιά, δεν υποχρεούστε να πάτε αν δεν έχουν βγει τα οριστικά και δεν επηρεάζει αυτό σε καμία περίπτωση την κατάταξή σας στους οριστικούς πίνακες. Σελ.328-329 της Προκήρυξης. Μπορεί να γίνουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου με βάση τα προσωρινά, πουθενά όμως δεν προβλέπεται ότι όποιος δε δεχτεί την σύμβαση ΙΔΟΧ ότι θα αποκλειστεί από τους οριστικούς πίνακες! Και στην 1Κ/2017 για τα δικαστήρια που κάλεσαν ως ΙΔΟΧ, τους ξεκαθάρισαν ότι όποιος δεν πάει δεν έχει κάποια επίπτωση στα οριστικά.
-
player74
- Μαθητευόμενος

300 σελιδες εχει η προκυρηξη....
-
Dkesp
- Δόκιμος

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, από εργαζόμενο του δήμου Καλαμάτας , πληροφορίες' τα πρώτα προσωρινά αποτελέσματα μάλλον βγαίνουν Τετάρτη για ΤΕ και ΠΕ ενώ για ΔΕ και ΥΕ ίσως Παρασκευή!!
Η ειδική εμπειρία μοριοδοτειται διαφορετικά από την συνολική γενική? Αν κάποιος έχει εργαστεί σε Δήμο αλλά σε άλλο πόστο από αυτό της Προκήρυξης, μετράει σαν ειδική εμπειρία?
-
Tzeni1987
- Μαθητευόμενος

Παιδια να τολμησω να ρωτησω τα μορια για δε διοικητικο που πιστευετε να κυμανθουν;εχω 1746 χωρις ειδικη εμπειρια.
-
xana
- Μόνιμος

player74 έγραψε:300 σελιδες εχει η προκυρηξη....
Νο σελίδας του ΦΕΚ, τότε, 328-329, αφού θες να είμαστε τόσο ακριβείς...
-
Stavroula30
- Μαθητευόμενος

thanosl έγραψε:Stavroula30 έγραψε:brikoudi έγραψε:μια υποθετική ερώτηση θα κάνω. Αν υποθέσουμε ότι θα είμαι στους προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ ΤΕ και με καλέσουν , μπορώ να προσωρινά να αρνηθώ μέχρι να βγούνε τα οριστικά ??? εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και όπως αντιλαμβάνομαι θα γίνει μπάχαλο.... δεν μπορώ να ρισκάρω την εργασία μου χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα είμαι και στους οριστικούς πίνακες αφού δεν θα έχουν ελέγξει τα δικαιολογητικά των υποψηφίων .babis5570 έγραψε:Γνωριζει καποιος να μου πει εμπεριστατωμενα εαν εχουν δικαιωμα οι επιτυχοντες στους προσωρινους πινακες να αρνηθουν την μεταβαση στην υπηρεσια εως την εκδοση των οριστικων αποτελεσματων ?
Γενικα προσωντα:
4.Να μην έχουν κώλυμα διορισμού, ούτε κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών
αιτήσεων, ούτε κατά το χρόνο του διορισμού,
Για την απόδειξη της συνδρομής ή μη των αναφερομένων στις ανωτέρω 1 έως και 6 παραγράφους οι υποψήφιοι
που θα περιληφθούν στον πίνακα διοριστέων υποχρεούνται να προσκομίσουν στην οικεία υπηρεσία τα απαι-
τούμενα για το διορισμό δικαιολογητικά, άλλως δεν γίνεται ο διορισμός τους, διαγράφονται από τον οικείο
πίνακα και καλούνται για αναπλήρωση οι αμέσως επόμενοι στη σειρά υποψήφιοι.
Επίσης
Οι διοριζόμενοι (προσλαμβανόμενοι) πρέπει να καταθέσουν κατά τον χρόνο του διορισμού/πρόσληψής τους
στον οικείο φορέα, τα απαραίτητα από τον φορέα κατά νόμο δικαιολογητικά διορισμού/πρόσληψης που βαρύ-
νουν αποκλειστικά τους ιδίους, πλην εκείνων των δικαιολογητικών τα οποία υποχρεούται αυτεπάγγελτα να αναζη-
τήσει ο φορέας από τις αρμόδιες υπηρεσίες (ν. 3242/2004, ν. 3448/2006 και ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2.1/20562/19.7.2013),
εντός της οριζόμενης από το νόμο προθεσμίας, άλλως οι υποψήφιοι τίθενται εκτός της διαδικασίας του διορισμού/
πρόσληψης και καλούνται για αναπλήρωση οι αμέσως επόμενοι.
Να σημειωσω ότι έχεις 3 μήνες διορία μέχρι την καταβολή των δικαιολογιτηκών.
Αλλά το να πείς οχι στην θέση θεωρητε κωλυμα αρα θα αποκλειστεις
-
Stavroula30
- Μαθητευόμενος

xana έγραψε:thanosl έγραψε:Stavroula30 έγραψε:
Παιδιά, δεν υποχρεούστε να πάτε αν δεν έχουν βγει τα οριστικά και δεν επηρεάζει αυτό σε καμία περίπτωση την κατάταξή σας στους οριστικούς πίνακες. Σελ.328-329 της Προκήρυξης. Μπορεί να γίνουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου με βάση τα προσωρινά, πουθενά όμως δεν προβλέπεται ότι όποιος δε δεχτεί την σύμβαση ΙΔΟΧ ότι θα αποκλειστεί από τους οριστικούς πίνακες! Και στην 1Κ/2017 για τα δικαστήρια που κάλεσαν ως ΙΔΟΧ, τους ξεκαθάρισαν ότι όποιος δεν πάει δεν έχει κάποια επίπτωση στα οριστικά.
Ποσο σιγουρο είναι;
Γιατι εαν πεις οχι στην δουλεια αυτοι τι σου λενε;οκ ελα στα τελικα εμεις θα πάρουμε των επομενο....και με ποια δικαιολογια θα πάρουν τον επομενο;
πολυ παραξενο μου φαινεται..
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες