Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
murcielago650
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό murcielago650 » Παρ Μαρ 12, 2010 1:42 pm

Απο δημο αθηναιων σας εχουν παρει τηλεφωνο?γτ εγω ακομα περιμενω,εια τα αποτελεσματα οτι ειμαι μεσα αλλα τηλεφωνο δεν με πηραν....

ZOZETSAK
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ZOZETSAK » Παρ Μαρ 12, 2010 1:42 pm

reg έγραψε:Μόλις τώρα με πήραν τηλέφωνο από περιφέρεια Αττικής και μου είπαν ότι είμαι επιτυχών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν γνωρίζουν ακόμα σε ποια σχολή θα πάμε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΑΙ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

murcielago650
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό murcielago650 » Παρ Μαρ 12, 2010 1:43 pm

ZOZETSAK έγραψε:
reg έγραψε:Μόλις τώρα με πήραν τηλέφωνο από περιφέρεια Αττικής και μου είπαν ότι είμαι επιτυχών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν γνωρίζουν ακόμα σε ποια σχολή θα πάμε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΑΙ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

Λες να παιρνουν αλφαβητικα η με σειρα καταταξης με βαση τα μορια του καθενος?

ZOZETSAK
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ZOZETSAK » Παρ Μαρ 12, 2010 1:43 pm

murcielago650 έγραψε:Απο δημο αθηναιων σας εχουν παρει τηλεφωνο?γτ εγω ακομα περιμενω,εια τα αποτελεσματα οτι ειμαι μεσα αλλα τηλεφωνο δεν με πηραν....

ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΛΙΟΣΙΩΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

murcielago650
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό murcielago650 » Παρ Μαρ 12, 2010 1:44 pm

ZOZETSAK έγραψε:
murcielago650 έγραψε:Απο δημο αθηναιων σας εχουν παρει τηλεφωνο?γτ εγω ακομα περιμενω,εια τα αποτελεσματα οτι ειμαι μεσα αλλα τηλεφωνο δεν με πηραν....

ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΛΙΟΣΙΩΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

Ναι πριν καμια ωρα που πηγα εγω τα βγαλανε.

ZOZETSAK
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ZOZETSAK » Παρ Μαρ 12, 2010 1:45 pm

murcielago650 έγραψε:
ZOZETSAK έγραψε:

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΕΑ..ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΛ ΚΤΛ..

murcielago650
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό murcielago650 » Παρ Μαρ 12, 2010 1:46 pm

ZOZETSAK έγραψε:
murcielago650 έγραψε:
ZOZETSAK έγραψε:

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΕΑ..ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΛ ΚΤΛ..

Ε τι στο καλο?τι ωρα θα μας παρουν?το απογευμα?σε λιγο σχολανε οι υπαλληλοι,λετε να μην μας παρουν ολους τηλεφωνο?

ZOZETSAK
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ZOZETSAK » Παρ Μαρ 12, 2010 1:49 pm

murcielago650 έγραψε:
ZOZETSAK έγραψε:
murcielago650 έγραψε:
ZOZETSAK έγραψε:

Ε τι στο καλο?τι ωρα θα μας παρουν?το απογευμα?σε λιγο σχολανε οι υπαλληλοι,λετε να μην μας παρουν ολους τηλεφωνο?

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΑΓΕ?

mark0s
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mark0s » Παρ Μαρ 12, 2010 2:28 pm

Παιδια με πηραν και εμενα τηλεφωνο να παω να παρω το χαρτι αυριο 11-1.....για δημο Αθηναιων ειμαι ΔΕ.....εχουν βγει και τα αποτελεσματα στην περιφερεια αττικης,βρισκονται στο ισογειο θα ανοιξετε την πορτα διπλα απο τον ανελκυστηρα και θα τα δειτε......ανεβηκα να ρωτησω μηπως μπορω να παρω το χαρτι σημερα και μου ειπαν δεν γινεται γιατι δεν εχουν βγει ακομα για το που θα παμε .......εναν κυριο που ρωτισα εκει για το που μπορει να παμε, μου ειπε οτι κατα πασα πυθανοτητα θα παμε ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ δεν μου διευκρινησε αν ειναι για τους ΠΕ ή για τους ΤΕ ή για τους ΔΕ.........ελπιζω να βοηθησα......ΣΥΓΧΑΡΥΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.......

blackdragon
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό blackdragon » Παρ Μαρ 12, 2010 2:32 pm

Παιδια πήρα χαρτί που λέει ότι 190 άτομα από Αττική θα πάνε Πτολεμαίδα, 190 Τσοτύλι και οι υπόλοιποι Κόνιτσα. Οπότε η Αττική θα μοιραστεί και στις 3 σχολές. :D

blackdragon
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό blackdragon » Παρ Μαρ 12, 2010 2:33 pm

Μου έδωσαν απλό χαρτί φωτοτυπια, όχι προσωπικό με το όνομά μου. Το φύλλο πορείας που παίρνετε είναι ατομικό με το όνομά σας ή απλώς μία ενημέρωση;;;;;; :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

thanos_80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό thanos_80 » Παρ Μαρ 12, 2010 2:42 pm

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!Μολις με πηραν τηλ. και εμενα και σιγα σιγα ετοιμαζω την βαλιτσα...Ωραια μερα η σημερινη...

piravlos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό piravlos » Παρ Μαρ 12, 2010 3:20 pm

Δεν υπάρχει φύλλο πορείας, παρά μόνο για τα παιδιά από την Αθήνα γιατί μοιράζονται και στις 3 σχολές. Οι υπόλοιποι μπαίνουμε ανάλογα με την περιφέρειά μας και δεν παραλαμβάνουμε φύλλο πορείας. Για παράδειγμα, όλοι οι Μακεδόνες μπαίνουμε Πτολεμαΐδα.

MEGALOS
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MEGALOS » Παρ Μαρ 12, 2010 3:32 pm

mpravo se olous!!!!!
epitelous to marturio elave telos!!!!
kalh arxh se olous mas!!!

blackdragon
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό blackdragon » Παρ Μαρ 12, 2010 3:35 pm

piravlos έγραψε:Δεν υπάρχει φύλλο πορείας, παρά μόνο για τα παιδιά από την Αθήνα γιατί μοιράζονται και στις 3 σχολές. Οι υπόλοιποι μπαίνουμε ανάλογα με την περιφέρειά μας και δεν παραλαμβάνουμε φύλλο πορείας. Για παράδειγμα, όλοι οι Μακεδόνες μπαίνουμε Πτολεμαΐδα.

Ευχαριστώ πολύ φίλε !! Ηρέμησα κάπως :wink:

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες