Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
kaftianasa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kaftianasa » Τρί Ιούλ 07, 2009 7:57 pm

Lurker έγραψε:
marionik έγραψε:θα ηθελες να μου πεις η καλοπληρωμενη υπηρεσια που διοριστηκες σε ποιο υπουργειο ανηκει???γιατι μαλλον θα κοπουν και σε αυτο..απο οτι καταλαβα..

ΝΠΔΔ που ανήκει στο Υπ. Οικονομικών.

πεστο κατευθειαν Lurker. Ταμειο παρακαταθηκων και δανειων.

οποιος φορεας του δημοσιου ασχολειται με "χρηματα" ανοικει στο υπουργειο οικονομικων. εδω η καθαριστρια περνει το επιδομα στο υπουργειο , δεν θα παρουν και οι φορεις του οικονομικων ?

liza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό liza » Τρί Ιούλ 07, 2009 8:19 pm

Παιδιά ακούω αλλοπρόσαλα πράγματα. Θα στείλουν εγκύκλιο με την οποία θα κόβουν επιδόματα?Ετσι ξαφνικά εν μέσω θέρους? Ετσι αντιλαμβάνονται την δημοκρατία?
Είναι δυνατόν?

UZESCO
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό UZESCO » Τρί Ιούλ 07, 2009 8:21 pm

[quote="player"][quote="Lurker"]Σήμερα έμαθα από πολύ καλή πηγή (η ίδια πηγή που με ενημέρωνε για την ημερομηνία των οριστικών αποτελεσμάτων της 6Κ/2007 και η οποία πηγή ήταν σωστή) ότι έχει πάει ή θα πάει χαρτί στις υπηρεσίες (τις λεγόμενες μισθολογικά ευνοημένες) και θα λέει ότι όσοι ορκιστούν/διοριστούν από 1/1/2010 δεν θα λαμβάνουν τις extra παροχές και πλασματικές ώρες.

Αν κατάλαβα καλά μιλούσε για τις γνωστές υπηρεσίες με τα γνωστά επιδόματα (και όχι για το σύνολο των επιδομάτων).

:?[/quote]

Καλά, με ένα απλό χσρτί, με μια απλή εγκύκλιο αλλάζουν τις αποδοχές; Πώς μπορέι να γίνει αυτό; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω, αλλά αν γίνει θα κινηθούμε άμεσα δικαστικα....[/quote]

2 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1) ΤΑ ΔΙΒΕΕΤ ΚΛΠ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ. ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΟΚ. ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΛΠ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ...ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ η ΕΓΚΥΚΛΙΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΩΡΑ.

2) Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ''extra παροχές και πλασματικές ώρες'' ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΟΡΙΣΤΗ. ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΒΕΕΤ ΚΛΠ. ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ (!) ΤΙΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΕ ΔΗΜ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΠΟΥ (ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ) ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΒΕΡΤΑ... ΑΥΤΑ ΣΕ ''ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ'' ΠΑΛΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ : ''ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΔΙΝΕΙΣ.. ' ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΙΩΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ...
ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ), ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ (ΛΟΓΙΚΟ) ΜΕΤΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ και ΜΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ Ή ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ. ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...

Panopticon
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Panopticon » Τρί Ιούλ 07, 2009 8:54 pm

Συμφωνώ με τον UZESCO. Το που δίνετε κάποιο επίδομα δημοσιεύεται σε ΦΕΚ κλπ δεν ειναι εντελώς στον αέρα. Με μια απλή εγκύκλιο σίγουρα δε κόβεται. Ισως η πληροφορία να αναφέρεται σε αμοιβες επιτροπών, υπερωρίες κλπ και σε συνδιασμό με οσα ακούγονται για το μισθολόγιο να έδεσε το γλυκό. Ο Lurker υποθέτω μπορεί να διευκρινήσει με "πληροφοριοδότη" του, αν ειναι κάτι που άκουσε ή αν πχ ειδε τέτοιο έγγραφο. Το μόνο σίγουρο οτι οσο η κυβέρνηση και ο υπουργός κάνουν μόνο διαρροές και δε λένε συγκεκριμένα πράγματα θα μας έχουν σε αναμένα κάρβουνα, όσους αναμένουμε διορισμό, ειδικά σε καλή υπηρεσία.

Για εμένα το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος για την ώρα ειναι να αφιερώσει 5 λεπτα και να στείλει ένα mail στους παρακάτω:

info@papathanassiou.gr
nikos@legas.gr

Και στη φόρμα επικοινωνίας με το πρωθυπουργό στο site του:

http://www.primeminister.gr/

Εγώ το έχω κάνει εδώ και καιρό αναλύοντας οτι η κατάργηση των επιδομάτων θα πλήξει νέους που μπαινουν αξιοκρατικά, με προσόντα και είναι ακόμα πιο άδικο να αφορά διαγωνισμούς του 2007, 2008 και 2009.

Φυσικά δεν έκανε κανεις το κόπο να στείλει μια απάντηση έστω και τυπική... :?

UZESCO
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό UZESCO » Τρί Ιούλ 07, 2009 9:10 pm

Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΝΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ, ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ EXTRA ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΓΙΑΤΙ:
1)''ΚΟΒΟΝΤΑΙ'' ΜΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ/ΑΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ
2) ΕΙΝΑΙ ''ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ'', ΜΗ ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΕΣ, ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΓΙΜΗ (ΕΠΙΤΕΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΡΟ...ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 1Γ...) Η ΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ.
3)ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ: ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ (ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΑΤΥΠΑ EXTRA, ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ?

ΔΗΛΩΝΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

LURKER, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο/H (?-SORRY, MΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ :oops: ) PANOPTICON? Η ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ EXTRA ΠΑΡΟΧΩΝ...

nameless
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό nameless » Τρί Ιούλ 07, 2009 9:16 pm

UZESCO έγραψε:Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΝΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ, ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ EXTRA ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΓΙΑΤΙ:
2) ΕΙΝΑΙ ''ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ'', ΜΗ ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΕΣ, ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΓΙΜΗ (ΕΠΙΤΕΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΡΟ...ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 1Γ...) Η ΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ.
3)ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ: ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ (ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΑΤΥΠΑ EXTRA, ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ?

LURKER, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο/H (?-SORRY, MΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ :oops: ) PANOPTICON? Η ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ EXTRA ΠΑΡΟΧΩΝ...

UZESCO ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΜΟΙΒΩΝ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑ 10% ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ) ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ...

Panopticon
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Panopticon » Τρί Ιούλ 07, 2009 9:20 pm

UZESCO ειμαι ο panopticon. Και σιγουρα και η παραφιλολογία υπάρχει και έχει παρασύρει και εμένα ομολογώ με όσα διαβάζουμε, επειδή φοβάμαι οτι θα χαθεί μια καλή μισθολογική προοπτική για 2-3 μήνες διαφορα στο διορισμό και σαλτάρω οταν το σκέφτομαι!!!

Για αυτό επιμένω οτι ολοι μπορούν να αφιερώσουν 5 λεπτά από το χρόνο τους για να στείλουν ενα mail και ευγενικά να πουν την άποψη τους. Ειδικά οι υποψήφιοι της 1Γ/2008 που έκαναν τόσο αγώνα. Και πριν βγουν και τα προσωρινα, την προσπάθεια όλοι την κάνατε. Εγώ αν μπώ με μόρια θα μπώ, δεν κατέβαλα καμμια προσπάθεια στο κάτω κάτω...

Εξάλλου το θέμα αφορά όλο το φόρουμ, γιατι αν δεν ενδιαφέρετε για διορισμό κάποιος δεν θα έμπαινε εδώ μέσα...

nameless
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό nameless » Τρί Ιούλ 07, 2009 9:24 pm

Panopticon έγραψε:UZESCO ειμαι ο panopticon. Και σιγουρα και η παραφιλολογία υπάρχει και έχει παρασύρει και εμένα ομολογώ με όσα διαβάζουμε, επειδή φοβάμαι οτι θα χαθεί μια καλή μισθολογική προοπτική για 2-3 μήνες διαφορα στο διορισμό και σαλτάρω οταν το σκέφτομαι!!!

Για αυτό επιμένω οτι ολοι μπορούν να αφιερώσουν 5 λεπτά από το χρόνο τους για να στείλουν ενα mail και ευγενικά να πουν την άποψη τους. Ειδικά οι υποψήφιοι της 1Γ/2008 που έκαναν τόσο αγώνα. Και πριν βγουν και τα προσωρινα, την προσπάθεια όλοι την κάνατε. Εγώ αν μπώ με μόρια θα μπώ, δεν κατέβαλα καμμια προσπάθεια στο κάτω κάτω...

Εξάλλου το θέμα αφορά όλο το φόρουμ, γιατι αν δεν ενδιαφέρετε για διορισμό κάποιος δεν θα έμπαινε εδώ μέσα...

PANOPTICON ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ FORUM... ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΨΩΝΙΣΕΙ...

Lurker
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Lurker » Τρί Ιούλ 07, 2009 9:29 pm

Ευχαριστώ όλους/όλες για τις ευχές σας (για τη νέα μου υπηρεσία).

Δεν έκρυψα ποτέ που διορίστηκα, το έχω αναφέρει σε άλλο thread που αφορούσε την 6Κ/2007 (άρα δεν κρύβομαι από ανωνυμία).

Αν ρίξετε μια ματιά στο post (αυτού του thread)

http://www.diorismos.gr/forum/viewtopic ... 987#190987

είχα γράψει πως "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. Έτσι απλά" (το ενιαίο μισθολόγιο εννοούσα).

Συνεχίζω να το πιστεύω, ότι σας μετέφερα δεν είναι εκτίμηση δική μου αλλά συζήτηση με αυτόν τον τύπο (για τον οποίο φυσικά δεν μπορώ λεπτομέρειες).

Τι συμπέρασμα έβγαλα εγώ από τη συζήτηση; ότι (αν αληθεύουν αυτά που μου μετέφερε) θα κόψουν ΔΙΒΕΕΤ, ΔΕΤΕ κλπ επιδόματα, θα εφαρμόσουν μάλλον κάποιο ενιαίο επίδομα (εξού και η φράση "ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ") και θα κοπούν πλασματικές υπερωρίες υπαλλήλων. Όλα αυτά για τους διορισμένους από 1/1/2010.

Τονίζω πως αυτό είναι συμπέρασμα δικό μου, από τη πληροφορία που μου μετέφερε ο γνωστός μου, πιστεύω όμως προσωπικά πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί έτσι απλά και δεν μπορεί να περάσει έτσι απλά.

UZESCO: έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες και συμφωνώ μαζί σου.

Εύχομαι να μην γίνει κάτι τέτοιο, άδικο και για τους νέους και για αυτούς που διάβασαν για τον γραπτό διαγωνισμό του υπ. οικονομικών.

Αν έχω κάτι νεότερο θα σας το μεταφέρω.

Panopticon
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Panopticon » Τρί Ιούλ 07, 2009 9:30 pm

Δε ξέρω πόση πείρα έχεις από δημόσιο, αν δεν έχεις καθόλου να σου πώ οτι τέτοια άτομα και τέτοιες νοοτροπίες κυριαρχούν ακόμα και σε "ασημαντες" θέσεις και οργανισμους. Πχ εγώ ειμαι μονιμος και εσυ αορίστου χρόνου, εγω έχω την ετσι ειδικότητα και εσυ τη γιουβέτσι κλπ ουσιώδη. Ποσο μάλλον οταν μιλάμε για καλοπληρωμένο, καλοβολεμένο και συνδικαλιστή, ο οποίος προφανώς δεν ξέρει ούτε Η/Υ ουτε ξένες γλώσσες απο οτι κατάλαβες. Και αυτος ο τύπος θα παίρνει διπλά και τριπλά από τα παιδιά της 1Γ/2008 πιθανόν...τι να πει κανείς... :(

Panopticon
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Panopticon » Τρί Ιούλ 07, 2009 9:31 pm

Panopticon έγραψε:Δε ξέρω πόση πείρα έχεις από δημόσιο, αν δεν έχεις καθόλου να σου πώ οτι τέτοια άτομα και τέτοιες νοοτροπίες κυριαρχούν ακόμα και σε "ασημαντες" θέσεις και οργανισμους. Πχ εγώ ειμαι μονιμος και εσυ αορίστου χρόνου, εγω έχω την ετσι ειδικότητα και εσυ τη γιουβέτσι κλπ ουσιώδη. Ποσο μάλλον οταν μιλάμε για καλοπληρωμένο, καλοβολεμένο και συνδικαλιστή, ο οποίος προφανώς δεν ξέρει ούτε Η/Υ ουτε ξένες γλώσσες απο οτι κατάλαβες. Και αυτος ο τύπος θα παίρνει διπλά και τριπλά από τα παιδιά της 1Γ/2008 πιθανόν...τι να πει κανείς... :(

στον nameless...

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Τρί Ιούλ 07, 2009 9:50 pm

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ "ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ" ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΔΣ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ Κ.Λ.Π. , ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΞΤΡΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ. ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΑΝ (ΚΥΑ Κ.Λ.Π.)

ΜΕ "ΧΑΡΤΙ" ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΣΔΔΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 71 ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ. ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ, ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ? ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΛΤΙΚΗ Η ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ. ΕΤΣΙ ΤΟΥς ΒΟΛΕΨΕ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΛΟΙΠΟΝ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΑΚΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

UZESCO έγραψε:Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΝΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ, ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...

UZESCO
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό UZESCO » Τρί Ιούλ 07, 2009 9:55 pm

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:
ΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ (ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ 2 ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΥΣ:

1)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
2) ΤΟ ΠΕΡΙΛΑΛΗΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ. ΕΤΣΙ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ''ΑΓΓΟΥΡΙΑ''...

LURKER, ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΟΥ...ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΩΝ. :)

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Τρί Ιούλ 07, 2009 9:59 pm

vagehosa τελικα για τις μεταταξεις αφου το εκαναν με τοσο ανορθοδοξο και παρανομο τροπο γιατι περασε???μηπως ετσι περασει κια αυτο το "χαρτι" για τις υπερωριες και τα εξτρα επιδοματα???

φανταζομαι γι ατις υπερωριες δεν ειναι δυσκολο...στην υπηρεσια που ειμαι αναλογα με τον διευθυντη γραφει πλασματικες ωρες σε ενα χαρτι και το στελνουνε για υπογραφες..ευκολκα μπορει να εξαιρεθειε ενας νεος..ή να μπουνε διαφορετικες ωρες σε εναν υπαλληλο..

επισης το θεμα ειναι ιτι αυτο το χαρτι περιλαμβανε μονο τις καλοπληρωμενες υπηρεσιες???ή θα σταλει παντου????

vagehosa έγραψε:ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ "ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ" ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΔΣ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ Κ.Λ.Π. , ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΞΤΡΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ. ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΑΝ (ΚΥΑ Κ.Λ.Π.)

ΜΕ "ΧΑΡΤΙ" ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΣΔΔΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 71 ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ. ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ, ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ? ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΛΤΙΚΗ Η ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ. ΕΤΣΙ ΤΟΥς ΒΟΛΕΨΕ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΛΟΙΠΟΝ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΑΚΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

jim2005
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό jim2005 » Τρί Ιούλ 07, 2009 10:39 pm

και ποιός μπορεί να πει με σιγουριά ότι όλες αυτές οι "διαρροές" δεν είναι απλά ένα προπέτασμα καπνού ..... δεν θα είναι δα και η πρώτη φορά , κλασσικό κολπάκι για να μανιπιουλάρεις τους όχλους (γιατί με τον συνδικαλισμό που έχουμε, όχλος είμαστε)

δλδ

τρομοκρατείται όλος ο κόσμος για το ενιαίο, το οποίο και δεν γίνεται τελικά - ταυτόχρονα όμως περνάει αβαβά το νέο πάγωμα των μισθών ( και θα πούμε και ευχαριστώ δλδ) .......

είπα και παραπάνω πόσο κοστίζει στον καθένα το πάγωμα, βάλτε αυτά τα λεφτά επί 400.000 περίπου δημοσίων υπαλλήλων αλλά και τους νέους συνταξιούχους (που πρόλαβαν το πάγωμα του 2009 ή που θα προλάβουν το πάγωμα του 2010), και θα δείτε πόσα χάσαμε και πόσα κέρδισαν οι τραπεζίτες ..............

βέβαια δεν αποκλείεται να γίνει και το ενιαίο με βασικό 700 ευρώ, να παγώσουν και οι μισθοί για μία 5ετία, και μόλις σταθεροποιηθούν οι αποστάσεις των δύο τάξεων στην Ελλάδα (γιατί θα χαθεί η μεσαία τάξη), θα αρχίσουν πάλι να μας δίνουν ψιχουλάκια

τι θα τους εμποδίσει???

ο όχλος ????? :lol:

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες