rooster21 έγραψε:σημερα μετα απο τηλ. στον ασεπ εμαθα οτι βαθμολογομενη εμπειρια εχω απο την κτιση της αδειας εργασιας. τους εξηγησα οτι στον ιδιωτικο τομεα δεν χρειαζοταν να εχουμε αδεια εργασιας παρα μονο το πτυχιο και οτι ενσυμα και επιδοματα πτυχιου πληρωνομασταν κανονικα.
ισχυει αυτο που μου ειπαν? ειναι δυνατο να μην ισχυει η προυπηρεσια μου για το δημοσιο επειδη δεν εβγαλα αδεια εργασιας?
δυστηχως η προυπηρεσια ισχυει μετα την ημερομηνια κτησης της αδειας εργασιας (ενα μπλε βιβλιαρακι με 6 αδειες μεσα,Α φωτισμου,Γ κινησης,Δ ανελκυστηρων,ΣΤ εναερια,υπογεια,υποσταθμοι,οι οποιες πλεον αντικατασταθηκαν με το Π.Δ 108/2013 και ενοποιηθηκαν ολες γινανε Α ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ πλην την Δ ανελκυστηρων η οποια ειναι ξεχωριστη πλεον)απλα οταν εβγαλες το πτυχιο σου επρεπε να πας στο υπουργειο βιομηχανιας και ορυκτου πλουτου καπως ετσι λεγοταν,και να εβγαζες τις αδειες του ηλεκτροτεχνιτη το μπλε βιβλιαρακι,αλλα αυτα οι παλιοεργολαβοι δεν στα ελεγαν,τωρα δεν ξερω αν μπορεις να αντιστρεψεις αυτην τη κατασταση φιλε μου.