ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
-
Ιωάννης Μπάκας
- Μόνιμος

Re: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 3Κ/2018
Για ΔΕ Διοικητικός αν ο στόχος κάποιου είναι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, τα μόρια που μπορεί να απαιτηθούν φθάνουν ή και ξεπερνούν ακόμη και τα 1800 όπως είδα σε αποτελέσματα προηγούμενων προκηρύξεων.....Λογικό αν κάποιος έχει μεγάλο βαθμό απολυτηρίου λυκείου από 18 στα 20 τουλάχιστον, δεύτερο τίτλο σπουδών με συνάφεια , φουλ εμπειρία και proficiency στα Αγγλικά, ίσως δε και πιστοποιητικό δεύτερης ξένης γλώσσας,βάλε και πιθανά τέκνα, πιθανή βεβαίωση στενών συγγενών με αναπηρία, μονογονεική οικογένεια και άλλα.....Τα λιγότερα απαιτούμενα μόρια για ΔΕ διοικητικός πιστεύω είναι γύρω στα 1200 και κάτι και μόνο σε περιοχές που θεωρούνται από τους πολλούς ως ....εξορία και με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν κάποιοι με εντοπιότητα να καλύψουν τέτοιες θέσεις(Δύσκολο βέβαια)
-
Ιωάννης Μπάκας
- Μόνιμος

DTINFINITY έγραψε:baidzi έγραψε:Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία!
Η ερώτησή μου απευθύνεται στους πιο έμπειρους: με 1598 μόρια για ΔΕ διοικητικού έχω καμία ελπίδα?
Παρά πολύ δύσκολα.
Εγώ πιστεύω με ένα αισιόδοξο σενάριο να χρειάζονται τουλάχιστον 1730.
Υπεραισιόδοξο σενάριο...Ειδικά σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα τα απαιτούμενα μόρια ίσως και να πλησιάζουν ακόμη και τα .......2000 μόρια(Μην το γελάς δεν είναι καθόλου απίθανα αν τα υπολογίσεις καλά)!!Σίγουρα όμως υπάρχουν σοβαρές ελπίδες αν συμπληρώνονται από 1800 μόρια και πάνω...Για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και λοιπές μεγάλες πόλεις όπως η Πάτρα!!Για μικρότερες όπως πχ η Σπάρτη και η Τρίπολη ίσως και να είναι αρκετά τα 1550-1600 μόρια...Λιγότερο δεν νομίζω ότι παίζει...
-
petrosdls
- Μαθητευόμενος

Καλημέρα σας, είναι η πρώτη φορά που κάνω αίτηση στον ΑΣΕΠ. Έχω κάνει την αίτηση και έχω συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (με τις προβλεπόμενες επικυρώσεις κτλ.). Η ερώτηση μου έχει να κάνει με την αρίθμηση των δικαιολογητικών που πρέπει να αποστείλουμε ταχυδρομικά. Είχα την εντύπωση (από άλλες προκηρύξεις) ότι θα πρέπει να αριθμήσουμε τα δικαιολογητικά που θα στείλουμε αλλά από ότι είδα στην προκήρυξη δεν το αναφέρει πουθενά και φοβάμαι να πάρω το ρίσκο να τα αριθμήσω από μόνος μου, μη τυχόν και τα βγάλουν άκυρα. Την διάβασα αρκετές φορές για να βεβαιωθώ και δεν είδα να το αναφέρει κάπου, παρά μόνο ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι σε ευκρινή φωτοαντίγραφα. Τι ισχύει τελικά; Μήπως τελικά αναφέρεται κάπου και δεν κατάφερα να το εντοπίσω;
-
JohnyMnemonic
- Μόνιμος

sakis198 έγραψε:Σημερα αποφασιζει η ολομελεια του ασεπ αν οι θεσεις χωρις εμπειρια θα εχει εμπειρια.... :shock:
Ειμαι πολυ νευριασμενος. Θα ηθελα να κινηθω δικαστικα αλλα αυτεπαγγελτα δεν θα κουνηθει κανεις;;;;
Η εισήγηση είναι θετική.. σε 2-3 μέρες καινούργιο ΦΕΚ..κανονικά πρέπει να κινηθούμε δικαστικά όλοι μας
-
Ιωάννης Μπάκας
- Μόνιμος

petrosdls έγραψε:Καλημέρα σας, είναι η πρώτη φορά που κάνω αίτηση στον ΑΣΕΠ. Έχω κάνει την αίτηση και έχω συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (με τις προβλεπόμενες επικυρώσεις κτλ.). Η ερώτηση μου έχει να κάνει με την αρίθμηση των δικαιολογητικών που πρέπει να αποστείλουμε ταχυδρομικά. Είχα την εντύπωση (από άλλες προκηρύξεις) ότι θα πρέπει να αριθμήσουμε τα δικαιολογητικά που θα στείλουμε αλλά από ότι είδα στην προκήρυξη δεν το αναφέρει πουθενά και φοβάμαι να πάρω το ρίσκο να τα αριθμήσω από μόνος μου, μη τυχόν και τα βγάλουν άκυρα. Την διάβασα αρκετές φορές για να βεβαιωθώ και δεν είδα να το αναφέρει κάπου, παρά μόνο ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι σε ευκρινή φωτοαντίγραφα. Τι ισχύει τελικά; Μήπως τελικά αναφέρεται κάπου και δεν κατάφερα να το εντοπίσω;
Δεν θα σου τα βγάλουν άκυρα, φθάνει οι αριθμοί που θα βάλεις να μην καλύπτουν κάποια πληροφορία .....Βάλε τους στο πίσω και άγραφο μέρος των εγγράφων...Είναι το πιό έξυπνο που μπορεί κανείς να κάνει διότι μειώνεται και η πιθανότητα οι του ΑΣΕΠ που θα διαβάσουν τα έγγραφα να κάνουν λάθος...Δεν είναι όμως υποχρεωτικό να το κάνεις, αλλά κανονικά πρέπει να τα έχεις με την σειρά που τα έχεις ονοματίσει εκεί που λέει "επισύναψη" ...Μα και να μην τα έχεις δεν πιστεύω να σε κόψουν γι' αυτό
-
Ιωάννης Μπάκας
- Μόνιμος

JohnyMnemonic έγραψε:sakis198 έγραψε:Σημερα αποφασιζει η ολομελεια του ασεπ αν οι θεσεις χωρις εμπειρια θα εχει εμπειρια.... :shock:
Ειμαι πολυ νευριασμενος. Θα ηθελα να κινηθω δικαστικα αλλα αυτεπαγγελτα δεν θα κουνηθει κανεις;;;;
Η εισήγηση είναι θετική.. σε 2-3 μέρες καινούργιο ΦΕΚ..κανονικά πρέπει να κινηθούμε δικαστικά όλοι μας
Μάλλον κάτι συνέβη σε προηγούμενο διαγωνισμό με θέση δίχως εμπειρία και θέλουν να αποτρέψουν να ξανασυμβεί....
-
JohnyMnemonic
- Μόνιμος

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:JohnyMnemonic έγραψε:sakis198 έγραψε:Σημερα αποφασιζει η ολομελεια του ασεπ αν οι θεσεις χωρις εμπειρια θα εχει εμπειρια.... :shock:
Μάλλον κάτι συνέβη σε προηγούμενο διαγωνισμό με θέση δίχως εμπειρία και θέλουν να αποτρέψουν να ξανασυμβεί....
Ναι αυτό που συνέβη είναι ότι διορίστηκε άτομο που δεν θέλανε.
Θα το πω ακόμα μια φορά για να το καταλάβετε είδος οι ΠΕ και ΤΕ. Μόλις δώσανε μπόνους τα μόρια ενός διδακτορικού σε θέσεις χωρίς εμπειρία....
-
woolfy
- Μαθητευόμενος

JohnyMnemonic έγραψε:sakis198 έγραψε:Σημερα αποφασιζει η ολομελεια του ασεπ αν οι θεσεις χωρις εμπειρια θα εχει εμπειρια.... :shock:
κανονικα πρεπει ολοι να κινηθουμε δικαστικα ειναι μεγαλη αδικια....
-
mylw
- Μόνιμος

για την απόδειξη της προϋπηρεσίας εκτός από βεβαιώση πχ από δήμο, δεν υπάρχει ίκα, χρειάζεται και υπεύθυνη δήλωση?
-
Thanos92
- Μαθητευόμενος

ΠΑΙΔΙΑ SOS θέλω βοήθεια!
Έχω κανονικά απολυτήριο λυκείου! Αν βάλω το απολυτήριο Γυμνάσιου μπορώ να πάρω μέρος στην ΥΕ ?
Παρακαλώ μια απάντηση για να ξέρω να πάρω μέρος αύριο!
Έχω κανονικά απολυτήριο λυκείου! Αν βάλω το απολυτήριο Γυμνάσιου μπορώ να πάρω μέρος στην ΥΕ ?
Παρακαλώ μια απάντηση για να ξέρω να πάρω μέρος αύριο!
-
Boublakis
- Μαθητευόμενος

Ιωάννης Μπάκας έγραψε:petrosdls έγραψε:Καλημέρα σας, είναι η πρώτη φορά που κάνω αίτηση στον ΑΣΕΠ. Έχω κάνει την αίτηση και έχω συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (με τις προβλεπόμενες επικυρώσεις κτλ.). Η ερώτηση μου έχει να κάνει με την αρίθμηση των δικαιολογητικών που πρέπει να αποστείλουμε ταχυδρομικά. Είχα την εντύπωση (από άλλες προκηρύξεις) ότι θα πρέπει να αριθμήσουμε τα δικαιολογητικά που θα στείλουμε αλλά από ότι είδα στην προκήρυξη δεν το αναφέρει πουθενά και φοβάμαι να πάρω το ρίσκο να τα αριθμήσω από μόνος μου, μη τυχόν και τα βγάλουν άκυρα. Την διάβασα αρκετές φορές για να βεβαιωθώ και δεν είδα να το αναφέρει κάπου, παρά μόνο ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι σε ευκρινή φωτοαντίγραφα. Τι ισχύει τελικά; Μήπως τελικά αναφέρεται κάπου και δεν κατάφερα να το εντοπίσω;
Δεν θα σου τα βγάλουν άκυρα, φθάνει οι αριθμοί που θα βάλεις να μην καλύπτουν κάποια πληροφορία .....Βάλε τους στο πίσω και άγραφο μέρος των εγγράφων...Είναι το πιό έξυπνο που μπορεί κανείς να κάνει διότι μειώνεται και η πιθανότητα οι του ΑΣΕΠ που θα διαβάσουν τα έγγραφα να κάνουν λάθος...Δεν είναι όμως υποχρεωτικό να το κάνεις, αλλά κανονικά πρέπει να τα έχεις με την σειρά που τα έχεις ονοματίσει εκεί που λέει "επισύναψη" ...Μα και να μην τα έχεις δεν πιστεύω να σε κόψουν γι' αυτό
Ποια έγγραφα έχεις κάνει επικύρωση; Εγώ δεν τα έχω αριθμίσει απλά τα έβαλα με τη σειρά όπως τα έχω δηλώσει στην αιτηση.
-
JohnyMnemonic
- Μόνιμος

woolfy έγραψε:JohnyMnemonic έγραψε:sakis198 έγραψε:Σημερα αποφασιζει η ολομελεια του ασεπ αν οι θεσεις χωρις εμπειρια θα εχει εμπειρια.... :shock:
Πραγματικά μαύρη μέρα για το ΑΣΕΠ. Με ψήφους 13 υπέρ και 12 κατά έγινε δεχτή η προσμέτρηση της ειδικής εμπειρίας σε θέσεις χωρίς εμπειρία. Σιγά σιγά να μαζευόμαστε για να κινηθούμε δικαστικά. Όσο περισσότεροι τόσο μικρότερο το κόστος για τον καθένα.
Πραγματικά ότι πιο άθλιο και ξεφτιλισμενο έχω δει τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα θα καταπέσει δικαστικά
-
evgenia80
- Μαθητευόμενος

JohnyMnemonic έγραψε:woolfy έγραψε:JohnyMnemonic έγραψε:Η εισήγηση είναι θετική.. σε 2-3 μέρες καινούργιο ΦΕΚ..κανονικά πρέπει να κινηθούμε δικαστικά όλοι μας
Πραγματικά μαύρη μέρα για το ΑΣΕΠ. Με ψήφους 13 υπέρ και 12 κατά έγινε δεχτή η προσμέτρηση της ειδικής εμπειρίας σε θέσεις χωρίς εμπειρία. Σιγά σιγά να μαζευόμαστε για να κινηθούμε δικαστικά. Όσο περισσότεροι τόσο μικρότερο το κόστος για τον καθένα.
Πραγματικά ότι πιο άθλιο και ξεφτιλισμενο έχω δει τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα θα καταπέσει δικαστικά
Πραγματικά οτι χειρότερο έχω ακούσει...
-
kristal
- Δόκιμος

Τι να πρωτοπει κανείς απο τις καθαρίστριες που εγιναν γραμματείς ,απο τους σχολικους φύλακες που πήραν ολες τις κενές οργανικές θέσεις των Δημών σε διοικητικές θέσεις , απο τους "επιτυχόντες του 1998" που εβγαλαν και ειδικό νόμο ετσι ωστε να διοριστούν χωρίς γνώση Η/Υ , απο τις ΤΟΜΥ που πέταξαν έξω την κατηγορία ΔΕ , απο τις φωτογραφικές προκηρύξεις βλεπε εκκλησιαστους φορείς με ειδική εμπειρία ( εκει δεν τους πείραξε στον ΑΣΕΠ ) απο τα κοινωφελη στην υγεια που τους εδωσαν παράταση άλλους 12 μήνες , απο όρια ηλικίας που θέτουν όπου γουστάρουν τι να απαριθμήσω δεν ξέρω. :oops: :oops: :oops: τώρα και αυτό!!!!
-
NSNS
- Μαθητευόμενος

kristal έγραψε:Τι να πρωτοπει κανείς απο τις καθαρίστριες που εγιναν γραμματείς ,απο τους σχολικους φύλακες που πήραν ολες τις κενές οργανικές θέσεις των Δημών σε διοικητικές θέσεις , απο τους "επιτυχόντες του 1998" που εβγαλαν και ειδικό νόμο ετσι ωστε να διοριστούν χωρίς γνώση Η/Υ , απο τις ΤΟΜΥ που πέταξαν έξω την κατηγορία ΔΕ , απο τις φωτογραφικές προκηρύξεις βλεπε εκκλησιαστους φορείς με ειδική εμπειρία ( εκει δεν τους πείραξε στον ΑΣΕΠ ) απο τα κοινωφελη στην υγεια που τους εδωσαν παράταση άλλους 12 μήνες , απο όρια ηλικίας που θέτουν όπου γουστάρουν τι να απαριθμήσω δεν ξέρω. :oops: :oops: :oops: τώρα και αυτό!!!!
Όνειδος κι αυτή η προκήρυξη....Να μην ξεχάσουμε και τους εργασιακούς συμβούλους του ΟΑΕΔ, και απ' ότι άκουσα τώρα ετοιμάζεται και άλλη φωτογραφική προκήρυξη για τους επί σειρά ετών συμβασιούχους του ΕΑΠ.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες