Δημοτική Αστυνομία
-
Vaggelis88
- Μαθητευόμενος

Παιδια να σας ρωτησω κατι,οι υπολοιποι που δεν αιτηθηκαμε αναβολη και δωσαμε κανονικα αθληματα περιμενουμε αποτελεσματα αθληματων μετα την εξεταση των υποψηφιων που εχουν αιτηθει αναβολη η πριν? Υπο κανονικες συνθηκες δεν θα ρωταγα κατι τετοιο αλλα ειδα σε περσινα posts οτι βγηκανε κανονικα οι πινακες επιτυχοντων για τα αθληματα πριν δωθουν τα αθληματα για δευτερη φορα και απλα τους φωναξαν για ψυχοτεχνικα αφου ολοκληρωθηκε ι διαδικασια των αθληματων για ολους.
-
mar1na
- Μαθητευόμενος

Re: δημοτικη αστυνομια
tina84 έγραψε:mar1na έγραψε:tina84 έγραψε:savas έγραψε:ξερει κανεις ρε παιδια αν θα ανακοινωσει η περιφερεια τα ονοματα αυτων που περασαν και αυτων που κοπηκαν στα αθληματα?
Σαββα πηγες καθολου απο δημο Κηφισιας να δεις τη σειρα καταταξης?
εμενα τηλεφωνικα μου ειπαν τη σειρα καταταξης μου αλλα ξεχασα να τους ρωτησω αν αυτη η λιστα με τα ονοματα ειναι πριν την υψομετρηση.επισης γνωριζεις ποσα ατομα ειναι για ΔΕ?
54 ατομα για ΔΕ κηφισιας ειχε η λιστα.λογικα οποτε πριν την υψομετρηση γιατι ολο και καποιος θα εμεινε.αλλα δεν ξερω σιγουρα.
σ ευχαριστω Μαρινα!κι εσυ για Κηφισια?καλη επιτυχια σου ευχομαι!
ξερω οτι στην αρχη (πριν την υψομετρηση)τα ατομα ηταν εκει γυρω στα 50 αλλα δε ξερω αν η λιστα που ενημερωθηκα σημερα ειναι μετα την υψομετρηση!
επισης!!! καλη επιτυχια!για ΔΕ κηφισιας ειμαι!αν δω κατι καινουριο σε ενημερωνω!
-
dumanian
- Μαθητευόμενος

οχι γλυκε μου δεν αναφέρομαι στη θλαση σου αναφερομαι στις πονηρες κοπελες που αν δεις τις βεβαιωσεις που προσκομισαν θα πονέσει η καρδιά σου
μηνυση κ οχι ενσταση οταν ο ιδιος γιατρος βεβαιωνει παθησεις που απαιτουν 2 εβδομαδες αποχή αλλα την επόμενη αυτες ειναι στο γηπεδο για 100ρι.
εσυ τι αποψη εχεις γι αυτες πρεπει να τις αφησουμε ετσι?ειναι δικαιο?
μηνυση κ οχι ενσταση οταν ο ιδιος γιατρος βεβαιωνει παθησεις που απαιτουν 2 εβδομαδες αποχή αλλα την επόμενη αυτες ειναι στο γηπεδο για 100ρι.
εσυ τι αποψη εχεις γι αυτες πρεπει να τις αφησουμε ετσι?ειναι δικαιο?
-
tina84
- Μαθητευόμενος

δημοτικη αστυνομια
dumanian έγραψε:επισης γλυκέ μου djensar
οταν υπάρχουν μαρτυρες(ακομα και γυμναστες) δεν υφισταται θεμα προσωπικου απορρητου.ενας μαρτυρας θα μπορουσες να εισαι ακομα κ συ σωστα?
εγω θα σου ελεγα να μην το αφησεις ετσι!
επιτελους πρεπει να ξεσηκωθουμε αν θελουμε να αλλαξει κατι σ αυτη τη χωρα!
-
tina84
- Μαθητευόμενος

mar1na έγραψε:tina84 έγραψε:mar1na έγραψε:tina84 έγραψε:savas έγραψε:ξερει κανεις ρε παιδια αν θα ανακοινωσει η περιφερεια τα ονοματα αυτων που περασαν και αυτων που κοπηκαν στα αθληματα?
εμενα τηλεφωνικα μου ειπαν τη σειρα καταταξης μου αλλα ξεχασα να τους ρωτησω αν αυτη η λιστα με τα ονοματα ειναι πριν την υψομετρηση.επισης γνωριζεις ποσα ατομα ειναι για ΔΕ?
54 ατομα για ΔΕ κηφισιας ειχε η λιστα.λογικα οποτε πριν την υψομετρηση γιατι ολο και καποιος θα εμεινε.αλλα δεν ξερω σιγουρα.
ξερω οτι στην αρχη (πριν την υψομετρηση)τα ατομα ηταν εκει γυρω στα 50 αλλα δε ξερω αν η λιστα που ενημερωθηκα σημερα ειναι μετα την υψομετρηση!
thanks!!!!!!!!!
επισης!!! καλη επιτυχια!για ΔΕ κηφισιας ειμαι!αν δω κατι καινουριο σε ενημερωνω!
-
savas
- Μαθητευόμενος

mar1na έγραψε:tina84 έγραψε:mar1na έγραψε:tina84 έγραψε:savas έγραψε:ξερει κανεις ρε παιδια αν θα ανακοινωσει η περιφερεια τα ονοματα αυτων που περασαν και αυτων που κοπηκαν στα αθληματα?
δεν πηγα αλλα τηλεφωνικα μου ειπαν οτι οι πεινακες ειαι πριν απο την υψομετρηση.να δουμε τι θα γινει και με τα αθληματα. καλη επιτυχια να εχετε
-
tina84
- Μαθητευόμενος

savas έγραψε:mar1na έγραψε:tina84 έγραψε:mar1na έγραψε:tina84 έγραψε:savas έγραψε:ξερει κανεις ρε παιδια αν θα ανακοινωσει η περιφερεια τα ονοματα αυτων που περασαν και αυτων που κοπηκαν στα αθληματα?
δεν πηγα αλλα τηλεφωνικα μου ειπαν οτι οι πεινακες ειαι πριν απο την υψομετρηση.να δουμε τι θα γινει και με τα αθληματα. καλη επιτυχια να εχετε
Σαββα ποτε στο ειπαν αυτο τηλεφωνικα?
τωρα κοντα??
-
savas
- Μαθητευόμενος

tina84 έγραψε:savas έγραψε:mar1na έγραψε:tina84 έγραψε:mar1na έγραψε:tina84 έγραψε:savas έγραψε:ξερει κανεις ρε παιδια αν θα ανακοινωσει η περιφερεια τα ονοματα αυτων που περασαν και αυτων που κοπηκαν στα αθληματα?
Σαββα ποτε στο ειπαν αυτο τηλεφωνικα?
τωρα κοντα??
ναι την παρασκευη πηρα τηλ
-
kalaxan
- Μόνιμος

dumanian έγραψε:επισης γλυκέ μου djensar
οταν υπάρχουν μαρτυρες(ακομα και γυμναστες) δεν υφισταται θεμα προσωπικου απορρητου.ενας μαρτυρας θα μπορουσες να εισαι ακομα κ συ σωστα?
Κοίταξε ευτυχώς οι επιτροπές σας από ότι είπε και ο djensar ήταν τυπικοί.
Μια κοπέλα που δεν τα βγάζει τα αθλήματα στον προβλεπόμενο χρόνο, είναι πολύ δύσκολο εώς αδύνατο να τα βγάλει μετά από 1 μήνα.
Άποψη μου είναι οτι όσες το κάναν σκόπιμα,δεν έχουν καμία τύχη..
Από κει και πέρα κάνε εσύ ότι νομίζεις..
-
mar1na
- Μαθητευόμενος

kalaxan έγραψε:mar1na έγραψε:kalaxan έγραψε:Ψυχοτεχνικά ξέρετε αν θα δώσουμε όλοι τελικά στους Θρακομακεδόνες όπως πέρυσι?
kalaxan ευγε! αυτο που περιμενες τοσο καιρο! ευχομαι καλη επιτυχια στα ψυχοτεχνικα...πρεπει να εχεις αγχος ε?
Eυχαριστώ,ευχαριστώ..
Αλλά γιατί να έχω άγχος?
Αφού δίπλα στο ψυχιατρείο της Σταυρούπολης μεγάλωσα για να μην πω και μέσα τόσες φορές που μπήκα βγήκα...
Ξέρεις την είσοδο δεν την φυλάνε αυστηρα..Έχει και ένα πέρασμα από πίσω..
Γνώρισα που λες τον Μητσάρα που του αρέσει να ρεύεται μπροστά σε κόσμο,το (Μέγα) Αλέξανδρο που μια μέρα θα κάνει την Ελλάδα μεγάλη τρανή,την κυρα Βασιλική που κάθε απόγευμα βάζει τα (σκορωφαγωμένα) καλά της και περιμένει να γυρίσει ο ναυτικός της (που τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι στο ρόζγουελ) ..
Συνηθίζαμε να πηγαίναμε με τα ποδήλατα..μας κηνυγούσαν οι φύλακες, μας κηνυγούσαν και οι τρελογιατροί να μας πατήσουν καμιά ένεση να ηρεμήσουμε..
Τι να σου λέω από εμπειρίες..Θα τα πούμε καλύτερα από κοντά στη σχολή :wink:
Α δε ρώτησα, εσύ τι έκανες?Τα πέρασες τα αγωνίσματα?
αστυνομε,ολα καλα πηγαν!
που λες,μικρη σαν ημουνα ειχα κι εγω ενα φιλο,δε θελω να σε απογοητευσω...ολοι τον φωναζαμε σαινη,παρολα αυτα περισυ,στα ψυχοτεχνικα κατι δεν πηγε καλα..δεν περασε...παντως τα μορια τα ειχε!
-
kalaxan
- Μόνιμος

mar1na έγραψε:αστυνομε,ολα καλα πηγαν!
που λες,μικρη σαν ημουνα ειχα κι εγω ενα φιλο,δε θελω να σε απογοητευσω...ολοι τον φωναζαμε σαινη,παρολα αυτα περισυ,στα ψυχοτεχνικα κατι δεν πηγε καλα..δεν περασε...παντως τα μορια τα ειχε!
Ναι εύχομαι να μη με απογοητεύσεις (που δε θα έχω την τιμή και τη χαρά να σε γνωρίσω στη σχολή:(..)
Ελπίζω λοιπόν να μην επαληφθεί σε σένα το ρητό ''πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι..''
:roll:
-
mar1na
- Μαθητευόμενος

kalaxan έγραψε:mar1na έγραψε:αστυνομε,ολα καλα πηγαν!
Ναι εύχομαι να μη με απογοητεύσεις (που δε θα έχω την τιμή και τη χαρά να σε γνωρίσω στη σχολή:(..)
Ελπίζω λοιπόν να μην επαληφθεί σε σένα το ρητό ''πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι..''
:roll:
οι γιατροι μου ειπανε οτι ειμαι πλεον καλα και οτι κανεις δεν θα καταλαβει τπτ! :shock: λες να την πατησω...?εσυ εχεις βαλει βυσμα,τους φιλους σου γιατρους της σταυρουπολης?? αν ειναι πες μου να κανω τα κουμαντα μου κι εγω,αν και δεν εχω τοσο ισχυρους δεσμους ,ελπιζω να βρω καποιον να βοηθησει και μενα! :D
-
kalaxan
- Μόνιμος

mar1na έγραψε:οι γιατροι μου ειπανε οτι ειμαι πλεον καλα και οτι κανεις δεν θα καταλαβει τπτ! :shock: λες να την πατησω...?
εσυ εχεις βαλει βυσμα,τους φιλους σου γιατρους της σταυρουπολης?? αν ειναι πες μου να κανω τα κουμαντα μου κι εγω,αν και δεν εχω τοσο ισχυρους δεσμους ,ελπιζω να βρω καποιον να βοηθησει και μενα! :D
Μη λες πολλά..
Αν και μεταξύ μας προχθές εκεί ήμουν.Πήγα (και καλά) να πουλήσω τίποτα για την εταιρία μου.(Είδα και παλιούς φίλους.)
Κανόνισα :wink:
Αν είναι θα μιλήσω και για σένα..
ΥΓ Είδα και έναν κογκολέζο μονο του σε ένα βρωμιάρικο ενυδρείο και τον λυπήθηκα τον καημένο.. :(
Τεσπα..αφού ''κανονήσαμε'' ας σταματήσουμε εδώ να βγαίνουμε εκτός θέματος :)
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες