Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
katia7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia7 » Σάβ Ιαν 23, 2010 9:26 pm

eleonnorra έγραψε:Εμαθα οτι δινουν πολλοι ΠΕ απο ιστορικους αρχαιολογους εως θεολογους και φιλοσοφικης και κοινωνιολογους.ΕΛΕΟΣ! :? :? :? :oops: :? καλη δυναμη σε ολες μας, κοπελιες.Κουραγιο να χουμε :( κουραγιο. :(

Αφού κι εσύ ΠΕ είσαι γιατί αγχωνεσαι?
Μήπως βλέπεις ότι είμαστε πολλοί? :P

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Σάβ Ιαν 23, 2010 9:27 pm

darkblue έγραψε:
eleonnorra έγραψε:Εμαθα οτι δινουν πολλοι ΠΕ απο ιστορικους αρχαιολογους εως θεολογους και φιλοσοφικης και κοινωνιολογους.ΕΛΕΟΣ! :? :? :? :oops: :? καλη δυναμη σε ολες μας, κοπελιες.Κουραγιο να χουμε :( κουραγιο. :(

ΕΣΥ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΡΕ! ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ!

:cry:

katia7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia7 » Σάβ Ιαν 23, 2010 9:32 pm

eleonnorra έγραψε:
darkblue έγραψε:

ΕΣΥ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΡΕ! ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ!

:cry:

Μην ανησυχείς εσύ. Απ' ότι έχω καταλάβει είσαι από τους καλύτερα προετοιμασμένους μέσα στο forum.
ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ! ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ...

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Σάβ Ιαν 23, 2010 9:37 pm

katia7 έγραψε:

Oταν εχει γενεθλια, φιλη (γνωστη,οχι κολλητη) απο Αγρινιο,κοινωνιολογος η δεσποινις,και παιρνεις τηλεφ να ευχηθεις χρονια πολλα και στην ροη της κουβεντας,πεφτουν σωρηδον οι ερωτησεις πως τα περνας?αν δινεις πουθενα? κτλπ. Ξφνικα μενω ΕΚΠΛΗΚΤΗ οταν μου αναφερει οτι θα μαι αθηνα την αλλη εβδομαδα να παμε για καφε.Ο λογος του ταξιδιου ερωτω,..δινω εξετασεις για τα δικαστηρια!!!Οχι βρε Κατια γιατι να αγχωθω?!Ολες και ολοι μας, ιδιατερως απο το sait αυτο, εχει δημιουργηθει μια αλληλεγγυη μεταξυ μας, και προχωρουμε,προχωρουμε!

katia7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia7 » Σάβ Ιαν 23, 2010 9:42 pm

eleonnorra έγραψε:
katia7 έγραψε:

Oταν εχει γενεθλια, φιλη (γνωστη,οχι κολλητη) απο Αγρινιο,κοινωνιολογος η δεσποινις,και παιρνεις τηλεφ να ευχηθεις χρονια πολλα και στην ροη της κουβεντας,πεφτουν σωρηδον οι ερωτησεις πως τα περνας?αν δινεις πουθενα? κτλπ. Ξφνικα μενω ΕΚΠΛΗΚΤΗ οταν μου αναφερει οτι θα μαι αθηνα την αλλη εβδομαδα να παμε για καφε.Ο λογος του ταξιδιου ερωτω,..δινω εξετασεις για τα δικαστηρια!!!Οχι βρε Κατια γιατι να αγχωθω?!Ολες και ολοι μας, ιδιατερως απο το sait αυτο, εχει δημιουργηθει μια αλληλεγγυη μεταξυ μας, και προχωρουμε,προχωρουμε!

'Ετσι είναι και ελπίζω να πάμε κάλα.Όντως είναι πάρα πολλά άτομα αλλά ελπίζω και σε κάποια αποχή :wink:

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Σάβ Ιαν 23, 2010 9:45 pm

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ!!!!

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Κυρ Ιαν 24, 2010 1:38 pm

Καλημερααα.Λιγο ξεκουραση σημερα και καφεδακι.Διαβαζετε?

Chara32
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Chara32 » Κυρ Ιαν 24, 2010 3:51 pm

nefeli32 έγραψε:Καλημερααα.Λιγο ξεκουραση σημερα και καφεδακι.Διαβαζετε?

Εγώ έκανα το διάλειμμα μου εχτές ! Πήγα σινεμάαααα....! Σήμερα είμαι χωμένη πίσω από τα 2000 χαρτιά και σημειώσεις...! Σκεφτομαι, σκηνές από τον εαυτό μου...να διαβάζω το Πάσχα...το καλοκαίρι...τόσο καιρό..Τοσος χρόνος.....αυτό με αγχώνει λίγο...! Πραγματικά άν ήξερα την πορεία της προκήρυξης δεν θα έδινα ποτέ. Αντε ...6 μέρες..!

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Κυρ Ιαν 24, 2010 4:53 pm

Αυτα που αναφερεις ειναι γνωστα . Εγω παλι εχω να σου πω πως ξερω αποφοιτους τρανταχτων σχολων που υπεβαλαν αιτηση συμμετοχης στο διαγωνισμο και μεχρι σημερα δεν εχουν ανοιξει βιβλιο.Απο την αλλη και ο υπουργος δικαιοσυνης να ερθει να δωσει αν δεν εχει διαβασει πρωτα αυτα που οριζει η υλη δεν εχει μελλον. Παιδια θα δωσουν πολλοι καταρτισμενοι, σπουδασμενοι και μορφωμενοι ανθρωποι σε αυτες τις εξετασεις το θεμα ειναι ποσο διαβασμενοι επι της υλης ειναι . Το να γραψει καποιος στις εξετασεις μια αοριστολογια απο αυτα που θυμοταν οταν τα διδασκοταν στο πανεπιστημιο πριν 2, 5 η και 10 χρονια δε λεει κατι. Η υλη ειναι συγκεκριμενη και απαιτει διαβασμα. Για αυτο μην αγχωνεστε. Θελω να πιστευω οτι θα τα παμε καλα...5 και σημερα! :D ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Κυρ Ιαν 24, 2010 5:14 pm

maria ve έγραψε:

Αυτα που αναφερεις ειναι γνωστα . Εγω παλι εχω να σου πω πως ξερω αποφοιτους τρανταχτων σχολων που υπεβαλαν αιτηση συμμετοχης στο διαγωνισμο και μεχρι σημερα δεν εχουν ανοιξει βιβλιο.Απο την αλλη και ο υπουργος δικαιοσυνης να ερθει να δωσει αν δεν εχει διαβασει πρωτα αυτα που οριζει η υλη δεν εχει μελλον. Παιδια θα δωσουν πολλοι καταρτισμενοι, σπουδασμενοι και μορφωμενοι ανθρωποι σε αυτες τις εξετασεις το θεμα ειναι ποσο διαβασμενοι επι της υλης ειναι . Το να γραψει καποιος στις εξετασεις μια αοριστολογια απο αυτα που θυμοταν οταν τα διδασκοταν στο πανεπιστημιο πριν 2, 5 η και 10 χρονια δε λεει κατι. Η υλη ειναι συγκεκριμενη και απαιτει διαβασμα. Για αυτο μην αγχωνεστε. Θελω να πιστευω οτι θα τα παμε καλα...5 και σημερα! :D ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Μαρια συμφωνω σε αυτο που λες,εχει συγκεκριμενη υλη!Με εξαιρεση τις λεκτικες που θα διαπρεψουν φιλολογοι,κοινωνιολογοι,αποφοιτοι θεωρητικων σχολων.Και στο δικαιο παλι και εκει παιζεται τις θεωριες που θα ζητουν! Μονο για τους κωδικες δεν εχω αμφιβολια και συμφωνω απολυτα μαζι σου.

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Κυρ Ιαν 24, 2010 7:42 pm

nefeli32 έγραψε:
maria ve έγραψε:

Μαρια συμφωνω σε αυτο που λες,εχει συγκεκριμενη υλη!Με εξαιρεση τις λεκτικες που θα διαπρεψουν φιλολογοι,κοινωνιολογοι,αποφοιτοι θεωρητικων σχολων.Και στο δικαιο παλι και εκει παιζεται τις θεωριες που θα ζητουν! Μονο για τους κωδικες δεν εχω αμφιβολια και συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Nefeli ακομη και οι λεκτικες θεμα διαβασματος ειναι. Υπαρχουν καποια στανταρ θεματα που αν ανατρεξετε σε παλιοτερους γραπτους διαγωνισμους δημοσιου τομεα θα δειτε οτι εχουν πεσει κατ επαναληψη. Κατα την προετοιμασια μου ρωτησα μια φιλολογο να μου πει 5 πραγματακια για την περιληψη. Ε κι εκεινη συμβουλευτηκε τα δευτερια της, τις σημειωσεις της για να μου απαντησει.Δεν ειναι θεοι και αυτοι. Σαφως μια φιλολογικη σχολη σου παρεχει καλες και χρησιμες γνωσεις για τις εξετασεις μας αλλα θες κι ενα φρεσκαρισματακι των γνωσεων σου.
Ολα ειναι στο χερι μας. Ουτε στιγμη δεν πιστεψα οτι επειδη καποιος εχει τελειωσει αει σημαινει οτι θα περασει κιολας.Μπραβο τους που τελειωσαν το αει τους και συγχαρητηρια. Αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Εγω ειμαι αποφοιτη τει. Ε και ?Απο μονο του λεει κατι? Αν δεν μαθει καποιος τους κωδικες απ εξω τι να του κανει το αει η το τει η το κολεγιο? Νομιζω κουρασα.Καλο βραδυ.

Chara32
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Chara32 » Κυρ Ιαν 24, 2010 11:31 pm

"maria ve"]
nefeli32 έγραψε:
maria ve έγραψε:[quote="σου.

Nefeli ακομη και οι λεκτικες θεμα διαβασματος ειναι. Υπαρχουν καποια στανταρ θεματα που αν ανατρεξετε σε παλιοτερους γραπτους διαγωνισμους δημοσιου τομεα θα δειτε οτι εχουν πεσει κατ επαναληψη. Κατα την προετοιμασια μου ρωτησα μια φιλολογο να μου πει 5 πραγματακια για την περιληψη. Ε κι εκεινη συμβουλευτηκε τα δευτερια της, τις σημειωσεις της για να μου απαντησει.Δεν ειναι θεοι και αυτοι. Σαφως μια φιλολογικη σχολη σου παρεχει καλες και χρησιμες γνωσεις για τις εξετασεις μας αλλα θες κι ενα φρεσκαρισματακι των γνωσεων σου.
Ολα ειναι στο χερι μας. Ουτε στιγμη δεν πιστεψα οτι επειδη καποιος εχει τελειωσει αει σημαινει οτι θα περασει κιολας.Μπραβο τους που τελειωσαν το αει τους και συγχαρητηρια. Αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Εγω ειμαι αποφοιτη τει. Ε και ?Απο μονο του λεει κατι? Αν δεν μαθει καποιος τους κωδικες απ εξω τι να του κανει το αει η το τει η το κολεγιο? Νομιζω κουρασα.Καλο βραδυ.

Θα έλεγα ότι μας ξεκούρασες...γιατί ότιδήποτε σε αυτή τη φάση είναι αισιόδοξο, ξεκουράζει....! :D Καλό βράδυ !

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Δευ Ιαν 25, 2010 11:23 am

Καλημερααα. Εβδομαδα των Παθων αυτη!Δεν εχω υπνο!Ποιο μαθημα απο τα τρια φοβαστε περισσοτερο?

katia7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia7 » Δευ Ιαν 25, 2010 11:54 am

eleonnorra έγραψε:Καλημερααα. Εβδομαδα των Παθων αυτη!Δεν εχω υπνο!Ποιο μαθημα απο τα τρια φοβαστε περισσοτερο?

ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ :cry:

FANH75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό FANH75 » Δευ Ιαν 25, 2010 2:22 pm

Βγήκε διορθωμένο πρόγραμμα ως προς τα αμφιθέατρα στην ιστοσελίδα του υπουργείου...
Οι ώρες όπως ήταν, το Σάββατο 10 το πρωί και την Κυριακή από τις 9

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες