Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Τρί Ιαν 19, 2010 10:49 pm

FANH75 έγραψε:
nefeli32 έγραψε:Ουφ,εχει λαλησει το κεφαλακι μου απο το διαβασμα. :roll: διαλειμματακιιιιιιιιιιιιι. :)

:oops: :oops: Nefelh τα ιστορικά από το πρώτο κεφάλαιο "Πολιτική Επιστήμη" τα διάβασες;

Τα χω διαβασει αλλα οχι τοσο πολυ οπως τα αλλα κεφαλαια.Ξερεις τι φοβαμαι φανη? Οτι δεν κανω καλα γραμματα.Δεν ειμαι καλλιγραφος,το αντιθετο!

FANH75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό FANH75 » Τρί Ιαν 19, 2010 10:54 pm

nefeli32 έγραψε:
FANH75 έγραψε:
nefeli32 έγραψε:Ουφ,εχει λαλησει το κεφαλακι μου απο το διαβασμα. :roll: διαλειμματακιιιιιιιιιιιιι. :)

:oops: :oops: Nefelh τα ιστορικά από το πρώτο κεφάλαιο "Πολιτική Επιστήμη" τα διάβασες;

Τα χω διαβασει αλλα οχι τοσο πολυ οπως τα αλλα κεφαλαια.Ξερεις τι φοβαμαι φανη? Οτι δεν κανω καλα γραμματα.Δεν ειμαι καλλιγραφος,το αντιθετο!

Καλά από γράμματα σχίζω και εγώ τί να σου πω! Και εγώ γενικά τα ιστορικά από αυτό το κεφάλαιο και την συνταγματική ιστορία τα έχω περάσει λίγο στο φλου...ελπίζω αν πέσει ερώτηση από αυτά, αν και το θεωρώ λίγο δύσκολο, να είναι μόνο μία

afrodh
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afrodh » Τρί Ιαν 19, 2010 11:48 pm

FANH75 έγραψε:
nefeli32 έγραψε:
FANH75 έγραψε:

Καλά από γράμματα σχίζω και εγώ τί να σου πω! Και εγώ γενικά τα ιστορικά από αυτό το κεφάλαιο και την συνταγματική ιστορία τα έχω περάσει λίγο στο φλου...ελπίζω αν πέσει ερώτηση από αυτά, αν και το θεωρώ λίγο δύσκολο, να είναι μόνο μία

εγω απο αυτο το κεφαλαιο εμαθα τις περιοδους με τις χρονολογιες-ως και καλα πιθανη ερωτηση-και τα πιο σημαντικα γεγονοτα καθε περιοδου.οσο για το γραφικο χαρακτηρα κοριτσια μην κολλατε.αρκει να γραψετε την απαντηση.μοναδες θα χασετε μονο αν ειναι τρομερα δυσαναγνωστα και αυτο επειδη ο εξεταστης βιαζεται να τελειωσει το γραπτο σας.αυτο σας το λεω εγγυημενα.το προβλημα το δικο μου δεν ειναι τα γραμματα αλλα τα νεα αρθρα που παλευω να μαθω :twisted: .αντι να κανω επαναληψεις τωρα.....χρειαζομαι αρκετη τυχη για να γραψω πνω απο τη βαση στους κωδικες. :!: :!:

wemill
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό wemill » Τετ Ιαν 20, 2010 10:34 am

Μίλησα με το γραμματέα του διαγωνισμού και μου είπε ότι μάλλον σήμερα θα φύγει ο πίνακας των αποτελεσμάτων για τον ΑΣΕΠ.

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Τετ Ιαν 20, 2010 12:02 pm

wemill έγραψε:Μίλησα με το γραμματέα του διαγωνισμού και μου είπε ότι μάλλον σήμερα θα φύγει ο πίνακας των αποτελεσμάτων για τον ΑΣΕΠ.

καλημερα σε ολους. ισως ειναι καπως ακαιρο αλλα θα ηθελω να ρωτησω τα παιδια που διοριστηκαν ποτε πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο χρονικο σημειο για να αφησουμε τις δουλειες που εχουμε, οσοι δουλευουμε? υπαρχει βεβαια και αλλο τοπικ στο forum αλλα προτιμησα να το γραψω εδω. :?

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Τετ Ιαν 20, 2010 12:30 pm

eleonnorra έγραψε:
wemill έγραψε:
FANH75 έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω τους ΠΕ τί χρησιμοποιήσατε για πρόχειρο: λευκές σελίδες που δώσανε σε όποιον ήθελε ή το πίσω μέρος του τετραδίου που είχατε;
Μπορεί να φαίνεται χαζή η ερώτησή μου αλλά όποιος/α από τους ΠΕ μπορεί ας απαντήσει. Ευχαριστώ

Μας είχαν δώσει ένα τετράδιο Α4 όπως των πανελληνίων. Όποιος ήθελε πρόχειρο χρησιμοποιούσε την τελευταία σελίδα όπως συμβαίνει πάντα!

eleonnorra έγραψε:Επερωτηση για τους ΠΕ..Θυμαστε ποσα θεματα ειχαν οι λεκτικες? Αριθμο εννοω:?: 5 με 6 θεματα?

Νομίζω ήταν 7 τα θέματα!
1α. θέμα κειμένου β. περίληψη
2. σχολιασμός ενός αποσπάσματος (Ελύτης)
3. διαφορά στη σημασία 10 επιρρημάτων
4. συνώνυμα λέξεων
5. αντώνυμα λέξεων
6. ετυμολογία
7. διόρθωση λαθών σε φράσεις

Thanks wemill

Καλημερα παιδια. Μια διευκρινιση. Στο θεμα με το νουμερακι 7 που λετε οτι ηταν διορθωση λαθων σε φρασεις για τι ειδους λαθη μιλαμε? Γραμματικα? Συντακτικα? Ορθογραφιας? Τι ακριβως? Ευχαριστω.

wemill
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό wemill » Τετ Ιαν 20, 2010 12:33 pm

vasilikh έγραψε:καλημερα σε ολους. ισως ειναι καπως ακαιρο αλλα θα ηθελω να ρωτησω τα παιδια που διοριστηκαν ποτε πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο χρονικο σημειο για να αφησουμε τις δουλειες που εχουμε, οσοι δουλευουμε? υπαρχει βεβαια και αλλο τοπικ στο forum αλλα προτιμησα να το γραψω εδω. :?

Προσπάθησα να μάθω σήμερα το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει για εμάς από το υπουργείο αλλά δυστυχώς δεν έμαθα κάτι. Δεν ξέρουν πώς θα κυλήσει το θέμα μας! Ήθελα να μάθω για να ξέρω για τη δουλειά μου ! Προβλέπω ότι θα έρθω σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την τωρινή εργασία μου! Δεν ξέρω λοιπόν να σου πω πότε είναι η κατάλληλη στιγμή!

wemill
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό wemill » Τετ Ιαν 20, 2010 12:35 pm

maria ve έγραψε:...για τι ειδους λαθη μιλαμε? Γραμματικα? Συντακτικα? Ορθογραφιας? Τι ακριβως? Ευχαριστω.

Ήταν ορθογραφικά λάθη κυρίως! Νομίζω ότι ήταν και μια φράση με λάθος σύνταξης!

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Τετ Ιαν 20, 2010 12:40 pm

wemill έγραψε:
maria ve έγραψε:...για τι ειδους λαθη μιλαμε? Γραμματικα? Συντακτικα? Ορθογραφιας? Τι ακριβως? Ευχαριστω.

Ήταν ορθογραφικά λάθη κυρίως! Νομίζω ότι ήταν και μια φράση με λάθος σύνταξης!

Τι εισαι βρε παιδι μου ο ασπρος σιφουνας? :D Σε ευχαριστω να εισαι καλα.

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Τετ Ιαν 20, 2010 12:53 pm

wemill έγραψε:
vasilikh έγραψε:καλημερα σε ολους. ισως ειναι καπως ακαιρο αλλα θα ηθελω να ρωτησω τα παιδια που διοριστηκαν ποτε πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο χρονικο σημειο για να αφησουμε τις δουλειες που εχουμε, οσοι δουλευουμε? υπαρχει βεβαια και αλλο τοπικ στο forum αλλα προτιμησα να το γραψω εδω. :?

Προσπάθησα να μάθω σήμερα το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει για εμάς από το υπουργείο αλλά δυστυχώς δεν έμαθα κάτι. Δεν ξέρουν πώς θα κυλήσει το θέμα μας! Ήθελα να μάθω για να ξέρω για τη δουλειά μου ! Προβλέπω ότι θα έρθω σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την τωρινή εργασία μου! Δεν ξέρω λοιπόν να σου πω πότε είναι η κατάλληλη στιγμή!

και εγω το ιδιο σκεφτομαι ποτε θα ηταν καλυτερα να το αναγγειλω για να μην φερω κανεναν σε δυσκολη θεση και να μπορεσουν συντομα να με αντικαταστησουν. σκεφτομαι αφου βγει το ΦΕΚ. εγω ακουσα οτι τον περισσοτερο χρονο παιρνει η διαδικασια στο ΓΛΚ για να εγκριθει η πιστωση. δεν ξερω ομως για ποσους μηνες μιλαμε ακριβως.

FANH75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό FANH75 » Τετ Ιαν 20, 2010 1:24 pm

vghke to programma gia de

roma
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό roma » Τετ Ιαν 20, 2010 2:07 pm

βγηκ ε το προγραμμα σας παιδια.να το δειτε.

roma
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό roma » Τετ Ιαν 20, 2010 2:17 pm

πολυς κοσμος..πολλα αμφιθεατρα.σαν πανελληνιες ειναι.ποσοι ειστε συνολο?

eviskep
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eviskep » Τετ Ιαν 20, 2010 2:24 pm

xamos ginetai!!!! polla amfitheatra.. einai kaneis sto ΘΑΛΗΣ, ΦΥΣΙΚΟ??

darkblue
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό darkblue » Τετ Ιαν 20, 2010 2:30 pm

βασικά υπάρχει αναντιστοιχία στα νούμερα των υποψηφίων σε σχέση με τον πίνακα που είναι αναρτημένος στο site του υπουργείου δικαιοσύνης. Ίσως έχει συνταχθεί νέος πίνακας που περιλαμβάνει και αυτούς των οποίων οι ενστάσεις έγιναν δεκτές.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες