TzenhP έγραψε:Καλησπέρα σας και συγνώμη για τις ίσως χαζές ερωτήσεις μου. Μπήκα για να κάνω την αίτηση αλλά βλέπω ότι υπάρχουν αλλάγες στον τρόπο που γίνεται από την τελευταία φορά που είχα κάνει.Θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος στα εξής ερωτήματα
1) Δεν υπάρχει η επίκληση των πτυχίων και της προϋπηρεσίας τώρα?
2) Για την προϋπηρεσία πρέπει να στείλω συμπληρωμένη την "* ΑΙΤΗΣΗ -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ" 'ή είναι μόνο για αυτούς που έχουν προϋπηρεσία σε δημόσιο φορέα?
3) Η βεβαίωση προϋπηρεσίας από το ΙΚΑ για τον ΑΣΕΠ ισχύει?
4) Βλέπω ότι κάπου αναφέρει "Ατόμων με τέκνο, αδελφό ή σύζυγο & τέκνων ατόμων με αναπηρία 67% & άνω". Ο πατέρας μου είναι άτομο με αναπηρία. Μπορώ να κάνω χρήση αυτού και εαν ναι τι δικαιολογητικά χρειάζεται?
1. Δεν υπάρχει
2. Ναι και πρέπει να την συμπληρώσεις για όλη σου την προϋπηρεσία.
3. Κανονικά ισχύει και είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για απόδειξη εργασιακής εμπειρίας (για μισθωτούς).
4. Να διαβάσεις το αντίστοιχο κεφάλαιο στο ΦΕΚ της προκήρυξης. Αλλά συνήθως θέλει μια βεβαίωση, πιστοποιητικό οικογενειακης κατάστασης και υπεύθυνες δηλώσεις του ίδιου κι όλων των άλλων μελών ότι δεν θα κάνουν χρήση της αναπηρίας. Στα γράφω λίγο γενικά τώρα.
natalial έγραψε:Καλησπέρα,θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει να μου λύσει κάποιες απορίες?
1. Έχω εμπειρία υπάλληλος γραφείου῎γραμματέας 106 μήνες. Την δηλώνω όλη ή συμπληρώνω μόνο 84 μήνες? (το οποίο νούμερο βέβαια δεν αντιστοιχεί στην βεβαίωση ικα)
2. Αν κατάλαβα καλά ειδική εμπειρία για θέσεις διοικητικών δεν υπάρχει. απλά συμπληρώνω το πεδιο με την συνολική εμπειρία ?
1. Ναι μπορείς να δηλώσεις όλους τους μήνες κανονικά, ώστε να συμφωνεί με τη βεβαίωση για ΑΣΕΠ του ασφαλιστικού σου φορέα.
2. Στις θέσεις που δεν έχεις ειδική εμπειρία θα βάλεις 0 ή θα το αφήσεις κενό.