Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
thmmy
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό thmmy » Τρί Ιαν 22, 2008 1:13 pm

Στο φροωτιστήριο του μπονια πόσο κοστίζουν τα μαθηματα και ποσο καιρο κρατάνε ?

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τρί Ιαν 22, 2008 1:33 pm

afou to exeis to internet xrisimopoiise to xristiane! ;)
www.bonias.gr
GOOGLE!!! sto forum tha ypirxan ta misa topic

elena2007
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elena2007 » Τρί Ιαν 22, 2008 4:44 pm

nclpao13 έγραψε:Πάντως θα ήθελα να πω οτι εμείς που μένουμε στην επαρχία μειονεκτούμε στις επιλογές προετοιμασίας...Αλλά τι να κάνουμε...Ο καθένας ας προσπαθήσει και ότι βγει....

Επειδή πήγα στο πρώτο μάθημα ενός τέτοιου φροντιστηρίου πιστεύω ότι εμένα δεν είχε να μου προσφέρει το παραμικρό. Εφόσον δεν υπάρχει ύλη και δεν είμαι μικρή όπως στο σχολείο που δεν ήξερα τι μου γινόταν και έχω μία κάποια κρίση, το φροντιστήριο δεν αξίζει με τίποτα τουλάχιστον για αυτό το διαγωνισμό.
Μην αγχώνεσαι άδικα λοιπόν!!!
Κ εγώ που είχα την επιλογή δεν πήγα.

dimpap
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dimpap » Τρί Ιαν 22, 2008 6:21 pm

elena2007 έγραψε:
nclpao13 έγραψε:Πάντως θα ήθελα να πω οτι εμείς που μένουμε στην επαρχία μειονεκτούμε στις επιλογές προετοιμασίας...Αλλά τι να κάνουμε...Ο καθένας ας προσπαθήσει και ότι βγει....

Επειδή πήγα στο πρώτο μάθημα ενός τέτοιου φροντιστηρίου πιστεύω ότι εμένα δεν είχε να μου προσφέρει το παραμικρό. Εφόσον δεν υπάρχει ύλη και δεν είμαι μικρή όπως στο σχολείο που δεν ήξερα τι μου γινόταν και έχω μία κάποια κρίση, το φροντιστήριο δεν αξίζει με τίποτα τουλάχιστον για αυτό το διαγωνισμό.

diladi pliroses kai efyges?

nclpao13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nclpao13 » Τρί Ιαν 22, 2008 8:57 pm

Πάντως ρε παιδιά όλα αυτά μου φαίνονται καθαρά εμπόριο από κάποιους που υπόσχονται ψεύτικες ελπίδες για να ικανοποιήσουν την ελπίδα για μια θέση στο δημόσιο... Α ρε Ελλάδα....

dimpap
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dimpap » Τετ Ιαν 23, 2008 8:38 am

nclpao13 έγραψε:Πάντως ρε παιδιά όλα αυτά μου φαίνονται καθαρά εμπόριο από κάποιους που υπόσχονται ψεύτικες ελπίδες για να ικανοποιήσουν την ελπίδα για μια θέση στο δημόσιο... Α ρε Ελλάδα....

STHN AITHSH SAS BALATE KAI TO ENTYPO 021??? :shock:

jjjmelina
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό jjjmelina » Τετ Ιαν 23, 2008 8:57 am

dimpap oxi giati eprepe? pws sou rthe auto?

elena2007
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elena2007 » Τετ Ιαν 23, 2008 9:02 am

dimpap έγραψε:
elena2007 έγραψε:

diladi pliroses kai efyges?

Οχι οχι δεν πλήρωσα, απλά πας την πρώτη φορά και αν σου αρέσει μόνο συνεχίζεις και πληρώνεις. Κάνανε φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορώ να πω αλλά δεν αξίζει τον κόπο.
Συμφωνώ ότι πουλάνε ψεύτικες ελπίδες. Δεν είναι κάτι σαν το διαγωνισμό των εκπαιδευτικών που αν διαβάσεις περνάς οπότε πας και φροντιστήριο. Οι εφημερίδες μιλάνε για 60.000 υποψηφίους!!!!!
Άσε που αυτά που ζητάνε σε αυτό το διαγωνισμό, πέρα από τις γνώσεις γεωγραφίας ή τα έχεις ή δεν τα έχεις!!!

thmmy
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό thmmy » Τετ Ιαν 23, 2008 9:05 am

takisrhodes83 έγραψε:afou to exeis to internet xrisimopoiise to xristiane! ;)
www.bonias.gr
GOOGLE!!! sto forum tha ypirxan ta misa topic

λες να μην ξέρω να βρω το site???
αλλά και να μην ηξερα,δεν νομιζω να μην εχω το δικαιωμα να ρωτησω οτι θελω εδω μέσα...όπως κανουν όλοι δηλαδη(και εσυ) και γεμίζουν τα topic...
ρωταω απο καποιον που εχει παει και εχει πληρώσει στην πράξη.

thmmy
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό thmmy » Τετ Ιαν 23, 2008 9:09 am

takisrhodes83 έγραψε:Πλακα πλακα κι εγω απο Ροδο ειμαι.Ξερει κανεις πως προσμετραται η εντοπιοτητα
και αν δινει πολλα μορια?

afou to exeis to FEK xrisimopoiise to xristiane!
sto forum tha ypirxan ta misa topic

dimpap
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dimpap » Τετ Ιαν 23, 2008 9:15 am

jjjmelina έγραψε:dimpap oxi giati eprepe? pws sou rthe auto?

mou irthe giati exo sinafi proipiresia sto dimosio kai se tetoies periptoseis xrisimopieis to 021 kapou eida

elena2007
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elena2007 » Τετ Ιαν 23, 2008 9:15 am

Κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν και είναι οι εξετάσεις τόσο δύσκολες. Ας πάρουν τους καλύτερους. Είναι ένα επάγγελμα τρομερά δύσκολο και πιστεύω μόνο αν το γουστάρεις τρομερά μπορείς να το κάνεις και δεν τα λέω μόνο εγώ, ψάξτε λίγο ξένα άρθρα και θα δείτε. Καταρχάς είναι το πρώτο επάγγελμα σε εμφράγματα στον κόσμο. Μέχρι τα 40 και κάθε δύο χρόνια κάνεις ιατρικές εξετάσεις και μετά τα 40 κάθε χρόνο. Για διαβάστε τι περιλαμβάνουν οι εξετάσεις!!!!Αν δεν κάνω λάθος δεν εξετάζουν υποχρεωτικά κανένα καρδιοχειρούργο για το αν είναι σε θέση να χειρουργεί μετά από μία ηλικία. Άρα λοιπόν δεν είναι μία θέση στο δημόσιο όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν.

Καλή επιτυχία σε όλους μας λοιπόν!!!

jjjmelina
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό jjjmelina » Τετ Ιαν 23, 2008 9:27 am

dimpap έγραψε:
jjjmelina έγραψε:dimpap oxi giati eprepe? pws sou rthe auto?

mou irthe giati exo sinafi proipiresia sto dimosio kai se tetoies periptoseis xrisimopieis to 021 kapou eida

an thimamai kala, stin aitisi eixe keno gia na valeis tin sxetiki proipiresia(empeiria)

Michele
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Michele » Τετ Ιαν 23, 2008 10:14 am

Συμφωνώ απόλυτα με elena2007. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Κι εμένα αν δεν το αξίζω δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου αν δεν με πάρουν. Και για αυτόν τον απλούστατο αλλά τόσο σοβαρό λόγο πιστεύω ότι ο διαγωνισμός δεν είναι βυσματικός. Δηλ. να πάρουν κάποιον με βύσμα και να γίνει καμιά στραβή και να τραβιέται μια ζωή. Να μου λείπει το βύσσινο! Αν δεν πάω καλά στις εξετάσεις μη με πάρουν!!!

sngr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sngr » Τετ Ιαν 23, 2008 10:37 am

Όπως έχω αναφέρει έχω δώσει στις προηγούμενες εξετάσεις. Θυμάμαι όταν βγήκα στο τέλος να λέω, ότι ακόμη κι αν είχα βύσμα δεν θα το έβαζα, γιατί δεν μπορεί κανένα βύσμα να σε βοηθήσει όταν έχεις την ευθύνη τόσων ανθρώπων στα χέρια σου. Δεν είναι γραφείο, που ότι λάθος κι αν κάνεις διορθώνεται, έστω και με αρνητικές συνέπειες. Στο αεροπλάνα, αν κάνεις λάθος, δεν διορθώνεται με τίποτα.

Εγώ έχω την εξής απορία. Αν περάσεις στις εξετάσεις, είσαι για κάποιο διάστημα δόκιμος, κάνεις μαθήματα, δίνεις εξετάσεις, κτλ. Αν δεν περάσεις στις εξετάσεις, ως δόκιμος, τι γίνεται; Η αποτυχία δεν είναι επιλογή, όπως στις στρατιωτικές σχολές, ή σε στέλνουν σε κάποια άλλη υπηρεσία; (ή σε στέλνουν σπίτι σου; )

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες