atshit έγραψε:ΦΕΚ = Φρούδες Ελπίδων Κοιμισμένων
... εννοώ...
ΦΕΚ = Φρούδες Ελπίδες Κοιμισμένων

atshit έγραψε: Τι θα κάνεις δηλαδή αν η υπηρεσία έχει κώλυμα? Θα τους κάνεις ντα?
atshit έγραψε: Εδώ είναι Βαλκάνια baby...

apaisiodoksos έγραψε:atshit έγραψε: Δεν μπορώ να γνωρίζω αν η κατάσταση που περιγράφεται εκεί είναι γενική :|. Ίδωμεν...

spiridaus έγραψε:Να καταθέσω και εγώ τις απορίες μου μιας και πιάσατε τα διαδικαστικά..
1. Είναι σίγουρο ότι όλοι οι διοριστέοι θα γίνουν ΕΕΚ; Εννοώ είναι απίθανο κάποιος να μην κάνει για αυτή τη δουλειά και να κοπεί στην εκπαίδευση η πριν πάρει ειδικότητα; Και τι γίνεται στη περίπτωση αυτή;
Γιατί, είναι φαντάζομαι αρκετά ιδιαίτερη δουλειά και το να γράψεις καλά σε ένα τεστάκι, όπως το βλέπω εγώ, δε σημαίνει κάτι.
2.Αν κάποιος ξεκινήσει και στην εκπαίδευση ή στα πρώτα 1-2 χρόνια καταλάβει ότι δεν του ταιριάζει η δουλειά ή αλλάξει μυαλά ή κάτι του συμβεί τέλος πάντων, μπορεί έτσι απλά να παραιτηθεί; Έχει κυρώσεις;

chuck schuldiner έγραψε:εχω περάσει στην κάρπαθο και ενδιαφέρομαι για βόρεια ελλάδα δηλαδή θεσσαλονίκη σκιάθο κοζάνη καστοριά καβάλα.....οποιος ενδιαφέρεται και από τους παλιούς και απο τους καινούργιους ας το κοινοποιήσει.....

spiridaus έγραψε:Που μπορείς να βρείς και να διαβάσεις παλιά ΦΕΚ;
Γενική ερώτηση..Στο Εθν.τυπογραφείο ζητάει συνδρομή, δεν μπορώ να κάνω
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες