Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
BOND007
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό BOND007 » Κυρ Μαρ 23, 2008 6:38 pm

εγω εμαθα επισης οτι ενας λογος ακομα που καθυστερει ειναι οτι αναμενεται και η εγκριση απο το υπθργειο οικονομικων.

tolman83
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tolman83 » Δευ Μαρ 24, 2008 10:10 am

Με την ομογενοποιηση τι θα γινει ακριβως?θα τους πιασει ολους?και τους περσινους και αν παρει και τους φετινους?συνοριακος μου ειπε οτι εχει διαφορα στα λεφτα!ισχυει?

theo_kolin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό theo_kolin » Δευ Μαρ 24, 2008 9:13 pm

Απ οτι ειδα στην σελιδα των ειδικων φρουρων η ομογενοποιηση ειναι σχεδον ετοιμη.Παντως και εγω ακουσα οτι υπαρχει κωλυμα με το υπουργειο οικονομικων και μαλλον γι αυτο θα καθυστερησει.

GRE
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό GRE » Τρί Μαρ 25, 2008 1:51 am

Παρακολουθω καιρό τη συζήτηση αλλα ειναι η πρωτη φορα που συμμετέχω!
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Οι θεσεις που θα βγουν αφορουν μόνο Αθήνα?
Για Θεσ/νικη υπάρχει ελπίδα?
Εγω δηλαδη που ειμαι απο Κοζάνη δεν προκειται να ρθω ποτέ εδω?
Θέλω να ξερω γιατι τα μόρια μου ειναι αρκετά καλα (2720), απο Γενικο Λυκειο (αποφοιτος ΑΕΙ οικονομικων) και σκέφτομαι να κανω τα χαρτια μου σε ενδεχόμενη προκυρηξη. Αν μάλιστα τα ειχα κάνει στην προηγούμενη θα ημουν ηδη στο σωμα!
Ευχαριστω εκ των προτέρων!

XRISTOP
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό XRISTOP » Τρί Μαρ 25, 2008 11:12 am

GRE έγραψε:Παρακολουθω καιρό τη συζήτηση αλλα ειναι η πρωτη φορα που συμμετέχω!
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Θέλω να ξερω γιατι τα μόρια μου ειναι αρκετά καλα (2720), απο Γενικο Λυκειο (αποφοιτος ΑΕΙ οικονομικων) και σκέφτομαι να κανω τα χαρτια μου σε ενδεχόμενη προκυρηξη. Αν μάλιστα τα ειχα κάνει στην προηγούμενη θα ημουν ηδη στο σωμα!

ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ , ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΗΓΑΝ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΒΑΘΜΟ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΖΑΝΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ...ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ

tolman83
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tolman83 » Τετ Μαρ 26, 2008 12:15 pm

το νομοσχεδιο εκανε την εμφανιση του!!μηπως ηρθε η ωρα και για την προκηρυξη?μαλλον τον απριλιο θα δουμε φως

theo_kolin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό theo_kolin » Τετ Μαρ 26, 2008 4:44 pm

Το μονο που μας μενει ειναι να κανουμε υπομονη.
Ας ευχηθουμε να βγει οσο το δυνατον πιο γρηγορα.....

eidikos_frouros
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eidikos_frouros » Τετ Μαρ 26, 2008 7:17 pm

Καταρχήν όλες οι θεσεις των 2500 ειδικων φρουρών αφορούν την Αττική. Θα ανοίξουν θεσεις στην επαρχια αλλά για τους παλιούς, 1η και 2η σειρά.Όσο για την ομογενοποίηση. 1η και 2η σειρά θα γινουν αστυφύλακες άμεσα με την ψηφιση. 3η σειρά κατά πάσα πιθανότητα με το που περασει η πενταετία,με νεα ρυθμιση του νομοσχεδίου.(Αν ψηφιζόταν η 5ετια αρχικά οι φρουροί 1ης και 2ης σειράς θα είχαν το δικαίωμα να πληρωθούν αναδρομικά τη διαφορα των μισθών για τα 3 χρονια). Για τον φίλο που ρωταει για μεταθεση στην Κοζάνη. Για μετάθεση σε επαρχια ειναι πολύ δυσκολα τα πραγματα τοσο σαν αστυφυλακας οσο και σαν ειδικος φρουρος. Τυχει εχουν μονο παντρεμενοι και περισσότερο οσοι εχουν δυο , τουλαχιστον ενα παιδι.

dimitris1975
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό dimitris1975 » Τετ Μαρ 26, 2008 7:58 pm

XRISTOP έγραψε:
GRE έγραψε:Παρακολουθω καιρό τη συζήτηση αλλα ειναι η πρωτη φορα που συμμετέχω!
Θέλω να ρωτήσω το εξής:

ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ , ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΗΓΑΝ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΒΑΘΜΟ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΖΑΝΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ...ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ

ke tha pas fruros????me ptyhio aei..?na varas skopeta??????ti na po einai vevaia dyskola exo alla den yparhei dynatotia exelixissss os tora......tora diavasa to nomoshedio de leei puthena gia vathmologiki exelixi ton eidikon fruron plin yparhifylaka ke arhifylaka logo eton............eidomen

eidikos_frouros
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eidikos_frouros » Τετ Μαρ 26, 2008 8:23 pm

Καταρχήν οι ειδικοι φρουροι κανουν ακριβώς ότι κανει και ενας αστυφυλακας. Εκτος απο ΑΞΥΠ. Σκοπιά μονο σε δυο κεντρικα τμηματα, τα οποία τα επιλέγουν μονοι τους , λόγω του ότι στη σκοπιά σιγουρα θα εχεις αυστηρα κυλιομενο ωράριο και όλα τα νυχτερινα και ρεπό. Στα υπόλοιπα ΑΤ, περιπολικό, πεζες, μετρα, μεταγωγές,σκοποί καταστηματος-κρατητηριων, εσωτερική υπηρεσια. Να αναφερθώ στο δεύτερο σκέλος. Με πτυχιο ΤΕΙ-ΑΕΙ το καταθέτεις και γινεσαι αυτομάτως Αρχιφύλακας(ΠΣ) και στη συνεχεια Ανθυπαστηνόμος. Το 40% περιπου των Ειδικών Φρουρών της 3ης σειρας ειναι πτυχιούχοι. Όσοι δεν εχουν πτυχίο γινονται Αστυφύλακες(ΜΠΣ),όσοι εχουν γνωση απο Αστυνομια ξερουν αν ειναι καλός ο βαθμός αυτός. Πάντως πριν κανετε τα χαρτιά σας ρωτηστε καποιον γνωστό σας να σας ενημερώσει πληρεστερα.

GRE
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό GRE » Τετ Μαρ 26, 2008 9:04 pm

ολοι στην Αττικη? :shock:
Δεν με πειράζει να φυγω απο Κοζάνη αλλα δεν μπορω να ζήσω σε τόσο μεγάλη πολη σαν την Αθηνα! Ετσι εχω μαθει! Εκτος αν οταν λες Αττικη εννοεις και γυρω περιοχες & οχι μόνο κέντρο (Βασικα δεν ξερω & πολλα απο την περιοχη).
Θα προτιμουσα καποιο νησι εστω και για μια ζωη!
Αν κανω τα χαρτιά μου και περάσω(το θεωρω πιθανο λογω μοριων) μπορω ανα πασα στιγμη να παραιτηθώ ή να συμμετάσχω σε αλλο διαγωνισμό(πχ Αγροφυλακή) ή σε δεσμευουν?
Οσο για το φίλο που ρωταει αν θα παω για ειδ. φρουρός με πτυχίο ΑΕΙ, εχω να πω πως τα πράγματα πλεον ειναι πολυ δυσκολα οσον αφορα την ευρεση εργασίας και το δημόσιο ειναι μεγάλη ασφάλεια!

eidikos_frouros
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eidikos_frouros » Πέμ Μαρ 27, 2008 10:43 am

Μιλάς πολύ σωστά, σχετικά με την ασφάλεια που παρεχει το δημόσιο. Τα πραγματα και οι καταστάσεις αλλάζουν συνεχώς, αυτό να σκεφτείς. Και γω πτυχιούχος ειμαι και πέρασα απο τους πρώτους. Δεν το χω μετανιώσει και ειμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα γυρίσουμε στα σπίτια μας.
Υ.Γ. Στην Αττική υπάρχουν πολλά τμήματα κ περιοχές οι οποίες προσφέρουν την ηρεμία της επαρχίας.

BOND007
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό BOND007 » Πέμ Μαρ 27, 2008 10:39 pm

GRE έγραψε:ολοι στην Αττικη? :shock:
Δεν με πειράζει να φυγω απο Κοζάνη αλλα δεν μπορω να ζήσω σε τόσο μεγάλη πολη σαν την Αθηνα! Ετσι εχω μαθει! Εκτος αν οταν λες Αττικη εννοεις και γυρω περιοχες & οχι μόνο κέντρο (Βασικα δεν ξερω & πολλα απο την περιοχη).
Θα προτιμουσα καποιο νησι εστω και για μια ζωη!
Αν κανω τα χαρτιά μου και περάσω(το θεωρω πιθανο λογω μοριων) μπορω ανα πασα στιγμη να παραιτηθώ ή να συμμετάσχω σε αλλο διαγωνισμό(πχ Αγροφυλακή) ή σε δεσμευουν?
Οσο για το φίλο που ρωταει αν θα παω για ειδ. φρουρός με πτυχίο ΑΕΙ, εχω να πω πως τα πράγματα πλεον ειναι πολυ δυσκολα οσον αφορα την ευρεση εργασίας και το δημόσιο ειναι μεγάλη ασφάλεια!

σε βρισκω πολυ σωστο και λογικο φιλε gre κανε τα χαρτια και πιστεψε με,δεν εχεις τιποτα να χασεις!παρα μονο να κερδισεις!

baiz
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό baiz » Παρ Μαρ 28, 2008 10:44 am

Καλα ολα αυτα παιδια που λεμε αλλα με 2 περιπτωσεις που εμαθα εχθες και την μια ειδικα την διασταυρωσα και μονος μου,απογοητευτηκα που δεν εχω ΜΕΣΟΝ !!!! Εγω δηλαδη που ειμαι οριακα απο μορια(αναθεμα το ΤΕΛ) και με βαση τα περσινα αποτελεσματα θα μου ελειπαν 50 μορια! σκεφτομαι μηπως να μην μπω καν στη διαδικασια να κανω αιτηση οταν με το καλο βγει, εκτος αν γινεται να περασει ατομο που στην α' κατηγορια ηταν σε σειρα 1900κατι...και περναγαν οι πρωτοι 1600!!!!!

eidikos_frouros
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eidikos_frouros » Παρ Μαρ 28, 2008 12:26 pm

Να μην τα ξαναλέμε και γινόμαστε βαρετοι. ΜΕΣΟΝ δεν χωράει. ΜΟΝΟ στην τοποθετηση σε τμημα , ουτε καν για διευθυνση.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 1 επισκέπτης