Δημοσίευσηαπό pk1 » Παρ Ιούλ 11, 2008 5:08 pm
Σχετικά με το μισθολόγιο, κι εγώ ακούω συνεχώς αντικρουόμενες απόψεις. Γενικά φαίνεται να επικρατεί μία παρα-φιλολογία σχετικά με τις περιβόητες αυτές θέσεις-ευκαιρία και το σπασμένο τηλέφωνο μάλλον φουσκώνει όλο και περισσότερο τους υποτιθέμενους μισθούς. Το τελευταίο που άκουσα είναι ότι ξεκινάνε από 6 χιλ. και πάνω το μήνα και πως δουλεύουν 24ωρη βάρδια με 48ωρο off (το οποίο και μόνο λόγω του 2ου σκέλους μου φαίνεται εντελώς αναξιόπιστο).
Πριν από λίγες ημέρες συζητούσα με ένα φίλο μου ιπτάμενο της Π.Α. και μου είπε ότι δεν ξέρει σίγουρα αλλά οι μισθοί πρέπει να είναι γύρω στα 2-3 χιλ. το μήνα μαζί με τα επιδόματα, τα οποία πρέπει να είναι ανάλογα του αεροδρομίου και του φόρτου εργασίας.
Αυτό που σίγουρα αληθεύει είναι η άγνοια για όλους τους υποψήφιους, καθώς κανένας ελεγκτής δεν πρόκειται να μπει στο forum και να μας διαφωτίσει. Για το λόγο αυτό, προτείνω στους διοριστέους, όταν με το καλό διοριστούν και μάθουν τί γίνεται, να επιστρέψουν (αν θέλουν) στο forum και να διαφωτίσουν τους υποψήφιους του επόμενου διαγωνισμού. Εάν τελικά διοριστώ, θα προσπαθήσω να το κάνω κι εγώ.
Τέλος, σχετικά με το debate περί πτυχίων κλπ, εγώ προσωπικά παρόλο που δεν διορίστηκα για λιγότερο από 1 μόριο, δε ρίχνω το φταίξιμο στο "κακό" σύστημα αλλά στον εαυτό μου που αν είχα απαντήσει άλλη μία ερώτηση σωστά, θα είχα διοριστεί.
Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, γιατί οι πραγματικά καλοί πάντα διαπρέπουν, ασχέτως με το σύστημα εξέτασης και μοριοδότησης.
Καλή σταδιοδρομία λοιπόν σε όσους τελικά διοριστούν, και καλή επιτυχία σε όσους προσπαθήσουν στον επόμενο διαγωνισμό.