spiridaus έγραψε:Mάλιστα..Με αυτά και με αυτά εγώ δεν την χάρηκα την "επιτυχία" μου.
Νόμιζα ότι έδινα σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό για μια συγκεκριμένη εξειδικευμένη θέση αλλά τελικά νιώθω σαν να κατέκτησα απλά μια θέση στο δημόσιο , σαν να λέμε υπάλληλος στα ΚΕπ. Θα μου πείτε ρε μεγάλε τι περίμενες δηλαδή; Απλά ξενέρωσα κάπως γιατί δεν είχα όνειρο να καβατζωθώ στο δημόσιο αλλά κυνήγησα την θέση αυτή από πραγματικό ενδιαφέρον. Τώρα, με τις εξετάσεις που ήταν λίγο έως πολύ πρόχειρες και αμφιβόλου ποιότητας και με όλο αυτό το θέμα με τα μεταπτυχιακά τις εντοπιότητες και τις πολυτεκνίες έχω κάπως ατονήσει! Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς, προσωπική γνώμη.
Τέλος πάντων, αυτά . Άντε και καλή ορθοφωνία. Από δω και πέρα θα γράφω κρατόντας βότσαλα στα χέρια μου για εξάσκηση
spiridaus...koita na apolayseis thn epitixia sou...meta apo ena xrono , de tha thimasai oute master, oute polyteknous, oute prosayxiseis ...oute tpt
einai ontws apo ta gileta tou dimosiou san thesh...kai na sou pw thn alithia, isws na einai kalitera pou perasan atoma san kai esena pou to theloun pragmatika giati to agapane san antikeimeno, para san emena pou to ekana kathara gia ta (polla) lefta, tis sinthikes ergasias kai th genikoterh exasfalish....
so..diaskedase thn epitixia sou kai skepsou oti elyses ena terastio provlima ths zwhs sou....;)