Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
fair
- Μαθητευόμενος

Ευχαριστω παιδια..
Ειναι οντως κριμα. Και επειδη εψαξα και αλλες αιτησεις του ασεπ (περα απο το εντυπο 174 που συμπληρωσαμε εμεις), τα εντυπα που εχουν να κανουν με διαγωνισμους με σειρα προτεραιοτητας, εχουν αντιστοιχο κουτακι που λεει:
Αποδοχή του διορισμού σε κενή θέση (Σε περίπτωση κάλυψης από άλλους υποψηφίους όλων των θέσεων προτίμησής μου και σε άλλες αντίστοιχες θέσεις που θα μείνουν ΚΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ).
Στο δικό μας έντυπο βαρέθηκαν να το διευκρινίσουν έτσι??
Πάντως από ότι καταλαβαίνω γραπτή διευκρίνιση δεν έχει δει κανένας στην προκήρυξη...
Καλή επιτυχία σε όλους
Ειναι οντως κριμα. Και επειδη εψαξα και αλλες αιτησεις του ασεπ (περα απο το εντυπο 174 που συμπληρωσαμε εμεις), τα εντυπα που εχουν να κανουν με διαγωνισμους με σειρα προτεραιοτητας, εχουν αντιστοιχο κουτακι που λεει:
Αποδοχή του διορισμού σε κενή θέση (Σε περίπτωση κάλυψης από άλλους υποψηφίους όλων των θέσεων προτίμησής μου και σε άλλες αντίστοιχες θέσεις που θα μείνουν ΚΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ).
Στο δικό μας έντυπο βαρέθηκαν να το διευκρινίσουν έτσι??
Πάντως από ότι καταλαβαίνω γραπτή διευκρίνιση δεν έχει δει κανένας στην προκήρυξη...
Καλή επιτυχία σε όλους
-
gay28
- Μαθητευόμενος

fair έγραψε:Σχετικα με τα αποτελεσματα, μου ειπαν οτι τα προσωρινα μεχρι το τελος της αλλης βδομαδας και τα οριστικα σε ενα μηνα.
Φαντάζομαι ότι για να μας καλέσουν στην ορθοφωνία, πρέπει να έχουν βγει οι οριστικοί πίνακες κατάταξης και οι πίνακες διορισμού. Από τη στιγμή που θα ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την προκήρυξη θα δώσουν 10 μέρες για ενστάσεις, οπότε πριν από ένα μήνα δεν θα βγουν οι οριστικοί πίνακες. Τώρα να μας καλέσουν Αύγουστο για την ορθοφωνία, το βλέπω λίγο χλωμό... Οπότε πάμε για Σεπτέμβριο;
Υ.Γ. Μα πώς πιάνετε όλοι γραμμή στον ΑΣΕΠ; Τόσες μέρες προσπαθώ και τίποτα!
-
spiridaus
- Μαθητευόμενος

-
fair
- Μαθητευόμενος

spiridaus έγραψε:Xoxoxo.. Οπότε όσοι βάλαμε 2-3 νομαρχίες μόνο και δεν είμαστε στην πρώτη 20αδα(στον τελικό πίνακα) μένουμε απ'έξω έτσι; Ωραία...
Τζάμπα χάρηκα.
Με την ενστάση, αφού σκάς και το παράβολο, δεν μπορείς να αλλάξεις/διορθώσεις κάτι στην αίτησή σου;
Τι να σου πω..Μια προσπαθεια αξιζει να την κανεις σιγουρα με την ενσταση-και εγω ετσι σκεφτομαι να κανω.
Αλλα να σου πω την αληθεια εχω φτασει σε σημειο να παρακαλαω να μην ειμαι στους προσωρινους πινακες μεσα στην 30αδα για να γλιτωσω ολη την ψυχοφθορα ταλαιπωρια!
-
elena2007
- Μαθητευόμενος

spiridaus έγραψε:Xoxoxo.. Οπότε όσοι βάλαμε 2-3 νομαρχίες μόνο και δεν είμαστε στην πρώτη 20αδα(στον τελικό πίνακα) μένουμε απ'έξω έτσι; Ωραία...
Τζάμπα χάρηκα.
Με την ενστάση, αφού σκάς και το παράβολο, δεν μπορείς να αλλάξεις/διορθώσεις κάτι στην αίτησή σου;
Καλησπέρα και από εμένα και συγχαρητήρια σε όσους περάσανε!!!
Εγώ δυστυχώς είμαι πολύ πίσω στη σειρά κατάταξης οπότε δεν έχω καμία ελπίδα.
Η ένσταση είναι για να διορθώσεις λάθη που πιστεύεις ότι έκανε ο ΑΣΕΠ, όχι για να διορθώσεις την αίτησή σου.
Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν αρκετά ξεκάθαρο όλο αυτό με το τετραγωνάκι. Κενή μένει μία θέση αν δε βρεθεί επιτυχών, δηλαδή οποιοσδήποτε με βαθμό 55 % που να την έχει δηλώσει.
Μακάρι πάντως να πάρεις μία από τις θέσεις που δήλωσες γιατί αλλιώς δύσκολο να μην βρεθεί κάποιος πάνω από τη βάση για αυτά που δεν δήλωσες ώστε να πάρουν εσένα.
Καλή συνέχεια!!!
-
korinadv
- Μαθητευόμενος

Τζάμπα χάρηκα.
Γιατί το λες αυτό? Δεν είχες πει ότι είσαι μέσα στους 20 πρώτους? (Για την ακρίβεια μήπως είσαι ο 17ος?) Οι πόλεις που δήλωσες έχουν συνολικά 21 θέσεις και μάλιστα είναι χωρίς εντοπιότητα, άρα εγώ πιστεύω ότι είσαι μέσα.
-
Vangelis
- Μαθητευόμενος

Τζάμπα χάρηκα.
ti sxesh exei h enstash???? otan edines panellinies ekanes enstash gia na diorthoseis meta to mixanografiko....???
an einai na mpoume sth logiki twn enstasewn tote na kanoume kai gia pio ousiastika pragmata...px gia th diadikasia tou B stadiou, giati:
a) an ta themata htan koina kai stis 6 omades, yparxei terastia pithanithta diarohs apo tis 8 to prwi mexti tis 6 to apogevma. kai
b) an den einai idia, tote den yparxei isonomia...idia simainei idia kai oxi paraplhsias dyskolias...
-
spiridaus
- Μαθητευόμενος

Oxi Vangeli δεν έκανα ένσταση στις πανελλήνιες. Δεν έχω ξαναδώσει όμως σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, δεν ξέρω την διαδικασία και είπα απλά να ρωτήσω, μην τρελένεσαι!
Οσο για τα θέματα η διαρροή δεν νομίζω ότι επηρεάζει κάτι από τηην στιγμή που δεν ήταν θεωρητικά και βασισμένα σε κάποια ύλη. Υποτίθεται εξετάζουν ικανότητες και όχι γνώσεις.
Αν μάθαινες εσύ λίγο πριν δώσεις ότι θα σου δείξουν 5 αεροπλάνα να κινούνται με προορισμό ένα αερδοδρόμιο και ότι πρέπει να κάνεις εκτίμηση ποιό θα φτάσει πρώτο θα έγραφες καλύτερα;Μπορεί να αγχωθείς και περισσότερο έτσι.
Η μόνη "αδικία" πού είδα εγώ ήταν ότι κάποιοι αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν την προηγούμενη και να ξυπνήσουν από τις 7 για να πάνε να δώσουν ενώ άλλοι ξυπνησαν χαλαρά ήπιαν το καφεδάκι τους και πετάχτηκαν να γράψουν. Πάλι όμως αυτό, αν και ήταν λίγο σπάσιμο δεν λέει τίποτα.
Οσο για τα θέματα η διαρροή δεν νομίζω ότι επηρεάζει κάτι από τηην στιγμή που δεν ήταν θεωρητικά και βασισμένα σε κάποια ύλη. Υποτίθεται εξετάζουν ικανότητες και όχι γνώσεις.
Αν μάθαινες εσύ λίγο πριν δώσεις ότι θα σου δείξουν 5 αεροπλάνα να κινούνται με προορισμό ένα αερδοδρόμιο και ότι πρέπει να κάνεις εκτίμηση ποιό θα φτάσει πρώτο θα έγραφες καλύτερα;Μπορεί να αγχωθείς και περισσότερο έτσι.
Η μόνη "αδικία" πού είδα εγώ ήταν ότι κάποιοι αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν την προηγούμενη και να ξυπνήσουν από τις 7 για να πάνε να δώσουν ενώ άλλοι ξυπνησαν χαλαρά ήπιαν το καφεδάκι τους και πετάχτηκαν να γράψουν. Πάλι όμως αυτό, αν και ήταν λίγο σπάσιμο δεν λέει τίποτα.
-
Vangelis
- Μαθητευόμενος

spiridaus έγραψε:Oxi Vangeli δεν έκανα ένσταση στις πανελλήνιες. Δεν έχω ξαναδώσει όμως σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, δεν ξέρω την διαδικασία και είπα απλά να ρωτήσω, μην τρελένεσαι!
oxi den anaferomai se ayth thn erwthsh..allla se alles tis opoies tis akousa me ta aytia mou na tis sizitane..(p.x. gia to areoplano pou fevgei 11 to prowi kai paei hrakleio kai meta....) gia tis opoiew den katalave tpt otan tis sizitousan oi dipla mou, ennoeitai prin mpoume sthn aithousa, alla meta diapistwsa oti htan oi idies me emena...so..yparxei thema
kai mh pei kaneis oti entaxei mwre, mia erwthsh einai..to olo thema ap opti exete katalavei paizetai se dekata....
oso gia to taksidi pou eipes de to katalavainw, giati eperepe na taksidepsie sto idio vrady? to mono pou dexomai einai oti osoi dwsan prwtoi kai teleytaoi den htan kai poly tyxeroi apo apospi wras...
ps: den exw diathesei na antidikisw me kanena, oute :trelenomai". Antallagh apopsewn kanoume, politismena kai pistevw me epixeirhmata..ayto gia na mhn pareksigithw..
-
nearxos
- Μαθητευόμενος

Είιμαι κι εγώ ένας από τους 398 (this is SPOA!!!!)
Αν και η κατάταξή μου βάσει βαθμολογίας δεν εμπνέει και μεγάλη αισιοδοξία (κάτω από τους πρώτους 60), δεν είμαι πολύτεκνος ή τρίτεκνος, δεν έχω πουθενά εντοπιότητα, ούτε να το συζητάμε για σετικό μεταπτυχιακό ή σχετική προϋπηρεσία και ο βαθμός πτυχίου μου είναι για κλάμματα, παρόλα αυτά επειδή πιστεύω οτι έχω περισσότερες πιθανότητες απ'οτι είχε η Εθνική Ελλάδος στο Euro του 2004 κρατάω ακόμα μια μικρή ελπίδα
Πιστεύω οτι οι περισσότερες θέσεις των πολυτέκνων θα καλυφθούν, αν και μπορεί όχι όλες αλλά δε νομίζω να γίνει το ιδιο με τους τρίτεκνους, οποτε κάτι λίγα μπορεί να περισσέψουν για τους υπόλοιπους.
Επίσης ελπίζω οι κάτοικοι της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Λέσβου και της Κω να είναι ευχαριστημένοι από τα τουριστικά τους επαγγέματα και να μην τους πολυενδιαφέρει μια θέση στην ΥΠΑ (για τη Ρόδο απ' ότι κατάλαβα υπάρχουν αρκετοί επιτυχόντες οπότε μάλλον την ξεχνάμε)
Ο έλεγχος των δικαιολογητικών, η ορθοφωνία, το πιστοποιητικό υγείας, η σειρά προτίμησης, ο βαθμός πτυχίου, οι θέσεις που ενδεχομένως να ελευθερωθούν από πολύτεκνους/τρίτεκνους και το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν επιτυχόντες ντόπιοι εκεί που παίζουν οι εντοπιότητες εγγυόνται για την ρευστότητα της υπόθεσης.
Οπως και να'χει, κατ'αρχήν συγχαρητήρια σε όλους όσους έγραψαν αρκετά καλά ωστε να είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και διπλά συγχαρητήρια (προκαταβολικά) σε όσους τελικά θα διοριστούν
Υπάρχει πουθενά πληροφόρηση σχετικά με το πιστοποιητικό υγείας Γ';
Αν και η κατάταξή μου βάσει βαθμολογίας δεν εμπνέει και μεγάλη αισιοδοξία (κάτω από τους πρώτους 60), δεν είμαι πολύτεκνος ή τρίτεκνος, δεν έχω πουθενά εντοπιότητα, ούτε να το συζητάμε για σετικό μεταπτυχιακό ή σχετική προϋπηρεσία και ο βαθμός πτυχίου μου είναι για κλάμματα, παρόλα αυτά επειδή πιστεύω οτι έχω περισσότερες πιθανότητες απ'οτι είχε η Εθνική Ελλάδος στο Euro του 2004 κρατάω ακόμα μια μικρή ελπίδα
Πιστεύω οτι οι περισσότερες θέσεις των πολυτέκνων θα καλυφθούν, αν και μπορεί όχι όλες αλλά δε νομίζω να γίνει το ιδιο με τους τρίτεκνους, οποτε κάτι λίγα μπορεί να περισσέψουν για τους υπόλοιπους.
Επίσης ελπίζω οι κάτοικοι της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Λέσβου και της Κω να είναι ευχαριστημένοι από τα τουριστικά τους επαγγέματα και να μην τους πολυενδιαφέρει μια θέση στην ΥΠΑ (για τη Ρόδο απ' ότι κατάλαβα υπάρχουν αρκετοί επιτυχόντες οπότε μάλλον την ξεχνάμε)
Ο έλεγχος των δικαιολογητικών, η ορθοφωνία, το πιστοποιητικό υγείας, η σειρά προτίμησης, ο βαθμός πτυχίου, οι θέσεις που ενδεχομένως να ελευθερωθούν από πολύτεκνους/τρίτεκνους και το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν επιτυχόντες ντόπιοι εκεί που παίζουν οι εντοπιότητες εγγυόνται για την ρευστότητα της υπόθεσης.
Οπως και να'χει, κατ'αρχήν συγχαρητήρια σε όλους όσους έγραψαν αρκετά καλά ωστε να είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και διπλά συγχαρητήρια (προκαταβολικά) σε όσους τελικά θα διοριστούν
Υπάρχει πουθενά πληροφόρηση σχετικά με το πιστοποιητικό υγείας Γ';
-
spiridaus
- Μαθητευόμενος

-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

nearxos έγραψε:Υπάρχει πουθενά πληροφόρηση σχετικά με το πιστοποιητικό υγείας Γ';
@nearxos και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο
Για πιστοποιητικό Γ' κατηγορίας κοίτα:
http://www.eeeke.gr/Greek/medical-european-class3.pdf
Υποθέτω ότι αφού εκδίδεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Β.Δ. για το Ιπτάμενο Προσωπικό της Πολιτικής Αεροπορίας θα πρέπει/μπορείς να το πάρεις από το ΓΝΑ/ΚΑΙ (Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας/Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής). Άλλωστε η αποστολή του ΚΑΙ είναι ανάμεσα στα άλλα και
"Η αρχική και η περιοδική υγειονομική εξέταση του προσωπικού της Πολεμικής και της Πολιτικής Αεροπορίας."
σύμφωνα με το site της Π.Α.
Όταν βγουν με τα αποτελέσματα και δεις ότι είσαι μέσα, επικοινώνησε στο
Π. Κανελλοπουλου 3
Τ.Κ.: 11525 Αθήνα
Τηλ. Γραμματείας : 210 7464750
Τηλ. FAX : 210 7775398
-
nearxos
- Μαθητευόμενος

ευχαριστώ πολύ!
Μεγάλης εκτασης οι εξετάσεις απ'οτι βλέπω. Μιλώντας για τον εαυτό μου, δεδομένου οτι πλησιάζω επικίνδυνα τα πρώτα -άντα, και δεν έχω κάνει ποτέ μου κάποιο τσεκ απ (ενώ και η ζωή που κάνω απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστή υγιεινή) δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι θα το πάρω το πιστοποιητικό αν με καλέσουν να εξεταστώ. Υποθέτω οτι θα κληθούν μόνο οι τελικοί 70 διοριστέοι και στη συνέχεια εαν υπάρξουν εκ νέου αποκλειόμενοι θα κληθούν επιλαχόντες, σωστά; Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και για την εξέταση ορθοφωνίας ή θα εξεταστούν όλοι;
Μεγάλης εκτασης οι εξετάσεις απ'οτι βλέπω. Μιλώντας για τον εαυτό μου, δεδομένου οτι πλησιάζω επικίνδυνα τα πρώτα -άντα, και δεν έχω κάνει ποτέ μου κάποιο τσεκ απ (ενώ και η ζωή που κάνω απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστή υγιεινή) δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι θα το πάρω το πιστοποιητικό αν με καλέσουν να εξεταστώ. Υποθέτω οτι θα κληθούν μόνο οι τελικοί 70 διοριστέοι και στη συνέχεια εαν υπάρξουν εκ νέου αποκλειόμενοι θα κληθούν επιλαχόντες, σωστά; Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και για την εξέταση ορθοφωνίας ή θα εξεταστούν όλοι;
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες