Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Vangelis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vangelis » Παρ Ιούλ 04, 2008 8:14 am

kathi έγραψε:
orfeus80 έγραψε:Ναι, το ξέρω Τάκη. Στη Ρόδο από ότι μαθαίνω οι προβλεπόμενες οργανικές θέσεις είναι 32. Με τους νέους ο αριθμός ΕΕΚ στην υπηρεσία θα φθάσει τους 26 εκ των οποίων 2 έχουν κάνει αίτηση να φύγουν οπότε πάμε στους 24. Και μου επιβεβαίωσαν από ΥΠΑ ότι πιέζουν να πάρουν από τους επιτυχόντες, μάλιστα πρόσφατα έκαναν και λευκή απεργία οι ΕΕΚ για αυτό το λόγο. Βέβαια, γνωρίζοντας πως λειτουργεί το σύστημα ελπίζουμε σε θαύμα...

takisrhodes83 έγραψε:orfeus80 πρεπει να εισαι επιλαχων στη λιστα για ορθοφωνια.

Συγγνώμη Orfeus80 δεν το έκανα σκόπιμα.... :( Άπλα αν μου το είχες πει εκ των προτέρων κάτι θα γινόταν.
Δεν βλέπεις που οριακά πέρασα το Β στάδιο (τρομάρα μου).
Ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε μιά κοπελιά απ'τη Θεσ/κη που είναι η αιτία που είμαι στους διοριστέους. Μια συζήτηση στη καφετέρια λίγο πριν την εξέταση για τα βουνά της Ελλάδος και ένα χάρτης. Αυτή η ασήμαντη στιγμή καθόρισε το αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ! :D :P

lol......apo ekei na katalaveis poso antikeimeniko einai to systhma kai poso eis vathos epilogh kanei....

Vangelis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vangelis » Παρ Ιούλ 04, 2008 8:14 am

kathi έγραψε:
orfeus80 έγραψε:Ναι, το ξέρω Τάκη. Στη Ρόδο από ότι μαθαίνω οι προβλεπόμενες οργανικές θέσεις είναι 32. Με τους νέους ο αριθμός ΕΕΚ στην υπηρεσία θα φθάσει τους 26 εκ των οποίων 2 έχουν κάνει αίτηση να φύγουν οπότε πάμε στους 24. Και μου επιβεβαίωσαν από ΥΠΑ ότι πιέζουν να πάρουν από τους επιτυχόντες, μάλιστα πρόσφατα έκαναν και λευκή απεργία οι ΕΕΚ για αυτό το λόγο. Βέβαια, γνωρίζοντας πως λειτουργεί το σύστημα ελπίζουμε σε θαύμα...

takisrhodes83 έγραψε:orfeus80 πρεπει να εισαι επιλαχων στη λιστα για ορθοφωνια.

Συγγνώμη Orfeus80 δεν το έκανα σκόπιμα.... :( Άπλα αν μου το είχες πει εκ των προτέρων κάτι θα γινόταν.
Δεν βλέπεις που οριακά πέρασα το Β στάδιο (τρομάρα μου).
Ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε μιά κοπελιά απ'τη Θεσ/κη που είναι η αιτία που είμαι στους διοριστέους. Μια συζήτηση στη καφετέρια λίγο πριν την εξέταση για τα βουνά της Ελλάδος και ένα χάρτης. Αυτή η ασήμαντη στιγμή καθόρισε το αποτέλεσμα.

lol......apo ekei na katalaveis poso antikeimeniko einai to systhma kai poso eis vathos epilogh kanei....

eng
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eng » Παρ Ιούλ 04, 2008 8:44 am

Η ενστάση πρέπει να μπει στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ ή μπορεί και σε απλό?

LGAV
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό LGAV » Παρ Ιούλ 04, 2008 8:58 am

eng έγραψε:Η ενστάση πρέπει να μπει στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ ή μπορεί και σε απλό?

Σε απλό συστημένο, ή κατ' ιδίαν παράδοση στο ΑΣΕΠ.

Vasilis1980
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vasilis1980 » Παρ Ιούλ 04, 2008 10:53 am

Επειδή έχω χάσει πολλά επεισόδια, με το θέμα του πιστοποιητικού υγείας τι γίνεται?
Πότε πρέπει να το καταθέσουμε?
Στο ΙΚΑ δεν ξέρει κανείς τίποτα για κάτι τέτοιο, όπως και ιδιωτικοί γιατροί.
Πρέπει να ξεκινήσουμε από τώρα τις εξετάσεις?
Κατέβασα αυτό το αγγλικό pdf με τα στοιχεία που περιλαμβάνει το πιστοποιητικό όμως το θέμα είναι το που πρέπει να αποταθούμε.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Παρ Ιούλ 04, 2008 11:02 am

λογικα προς το τελος του Ιουλιου θα βγει το ΦΕΚ (ή τελος παντων θα τελειωσει τυπικα ο διαγωνισμος) και τοτε θα λαβουν οδηγιες οσοι πρεπει να περασουν ιατρικες εξετασεις. Παντως το πιθανοτερο ειναι να πρεπει να τις κανεις μεχρι να παρουσιαστεις για διορισμο. Απ'οτι εχω ακουσει γινονται στο νοσοκομειο αεροποριας. Το ποινικο μητρωο δεν χρειαζεται κατι, το ζηταει αυτεπαγγελτα απο το εκαστοτε πρωτοδικειο η υπηρεσια την οποια ενδιαφερει. Ειχα ζητησει απο τα ΚΕΠ και μου ειπαν αυτο. Αλλα μην αγχωνεσαι, λογικα αυτα θα γινουν απο Σεπτεμβρη. Σε καθε περιπτωση αποκλειεται να μην σε ειδοποιησουν.

korinadv
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό korinadv » Παρ Ιούλ 04, 2008 11:21 am

Πάντως ένας φίλος μου που εκπαιδεύεται για πιλότος και χρειάζεται να ανανεώνει το πιστοποιητικό υγείας μου είπε πως υπάρχουν και ιδιωτικές κλινικές που έχουν την άδεια να δίνουν τέτοια πιστοποιητικά. Μία βρίσκεται και στη Θεσσαλονίκη αλλά θα πρέπει να δούμε αν η ΥΠΑ θα δεχτεί κάτι τέτοιο.

kathi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kathi » Παρ Ιούλ 04, 2008 11:29 am

korinadv έγραψε:
kathi έγραψε:Ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε μιά κοπελιά απ'τη Θεσ/κη που είναι η αιτία που είμαι στους διοριστέους. Μια συζήτηση στη καφετέρια λίγο πριν την εξέταση για τα βουνά της Ελλάδος και ένα χάρτης. Αυτή η ασήμαντη στιγμή καθόρισε το αποτέλεσμα.

Γεια σου Καθολική, χαίρομαι που ο χάρτης μου σε βοήθησε!! :D Ωστόσο σκέψου ότι εσείς με καλέσατε στο τραπέζι σας ενώ καθόμουν μόνη μου, οπότε εσείς κάνατε την αρχή!!! Συγχαρητήρια για την επιτυχία, εκτός απροόπτου θα τα πούμε στην Αθήνα, είμαστε και στο ίδιο group για την ορθοφωνία!! :D

Κορίνα μου χάρηκα πάρα πολύ που πέρασες (με καταπληκτική σειρά) και θα είμαστε μαζί. Ραντεβού στις 13 Ιουλίου, Πουλίου 6 να τα πούμε και απο κοντά. Ήθελα πάρα πολύ να ευχαριστήσω εκείνη την κοπέλα και να που είσαι εσύ... Απίστευτο στους 1.300 εξεταζόμενους...... :!: :!: :!:

calessin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό calessin » Παρ Ιούλ 04, 2008 11:32 am

http://www.hcaa.gr/up/files/athina_ams_2007.htm

πάρτε κανένα τηλέφωνο να δείτε τι παίζει

spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Δευ Ιούλ 07, 2008 7:30 pm

Γειά σας,
Ετοιμάζεστε πυρετωδώς για την εξέταση;;Αλήθεια χρειάζεται προετοιμασία;
Μια ερώτηση, ξέρει κανείς αν πρέπει να γνωρίζουμε το φωνητικό αλφάβητο για την εξέταση;;

korinadv
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό korinadv » Δευ Ιούλ 07, 2008 8:43 pm

spiridaus έγραψε:Γειά σας,
Ετοιμάζεστε πυρετωδώς για την εξέταση;;Αλήθεια χρειάζεται προετοιμασία;
Μια ερώτηση, ξέρει κανείς αν πρέπει να γνωρίζουμε το φωνητικό αλφάβητο για την εξέταση;;

Ε δεν νομίζω, δεν θα μας το έλεγαν? Εγώ δεν κάνω καμία προετοιμασία, αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο ας το πει. Η οδηγίες από τον προηγούμενο διαγωνισμό πάντως δείχνουν ότι δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Δευ Ιούλ 07, 2008 9:09 pm

Προταση: Μονολογος μπροστα στον καθρεφτη (του μπανιου, ετσι για εμπνευση) κατα προτιμηση κατι απο Αμλετ σε αρχαϊζουσα αγγλικη. Επανερχεται δριμυτερο και το θεμα του Fame Studio & Julie Massino, αλλα με αμερικανικη προφορα δυστυχως .Λετε να εχει ταχυρρυθμα?
ΥΓ Πηρε κανεις απαντηση για ενσταση?

nclpao13
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nclpao13 » Δευ Ιούλ 07, 2008 10:52 pm

Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα του karaoke.... :D Πάρτε όλοι τα μικρόφωνα...

pk1
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pk1 » Τρί Ιούλ 08, 2008 12:01 pm

Καλημέρα κι από εμένα (πρώτο post),

σχετικά με το φωνητικό αλφαβητό θεωρώ απίθανο να πρέπει να το ξέρουμε. Αν οι διάλογοι που θα κληθούμε να αναφωνήσουμε είναι πιστοί με τους πραγματικούς διαλόγους (όπου χρησιμοποιείται το φωνητικό αλφάβητο) τότε πιθανώς θα αναγράφονται ολογράφως οι λέξεις που αντιστοιχούν στα γράμματα.

gkompas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό gkompas » Τετ Ιούλ 09, 2008 12:16 pm

Χαιρετώ την όμορφη παρέα, είμαι κι εγώ διοριστεός στη Θεσσαλονίκη,συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και διπλά συγχαρητήρια σε αυτούς που πέτυχαν..στο FB έχουμε κάνει group ¨ΕΕΚ 2008¨ για τους διοριστέους.. καλή επιτυχία στην ορθοφωνία,τα λέμε! :)

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες