Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
meletios
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό meletios » Τετ Νοέμ 01, 2006 10:18 am

massive έγραψε:Η άλωση του διαγωνισμού και η σταδιακή υποβάθμιση της σχολής αξίζουν τον προβληματισμό και, όπως ήδη γράφτηκε, την δράση των άμεσα ενδιαφερόμενων.
Όχι τόσο των υποψηφίων που ειδικά αυτό τον καιρό θα πρέπει να υπερβούν εαυτούς.Αλλά των σπουδαστών, των αποφοίτων και των ενδιαφερόμενων πολιτών.

Συνάδελφε, επανορθώνω για την εκτόπιση του μηνύματός σου.
:)

rickardo
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό rickardo » Τετ Νοέμ 01, 2006 11:22 am

sorry παιδιά αν βγήκα off topic, αλλά ασχολούμαι χρόνια με τις εξετάσεις της Σχολής. Είτε ως υποψήφιος, είτε επειδή βοήθησα κάποιους φίλους στην προετοιμασία. Φυσικά και δεν μπορώ να αποκλείσω συλλήβδην κάθε δυνατότητα "βύσματος" (ζούμε στην Ελλάδα, και όχι σε κράτος της Δ.Ευρώπης). Αλλα από την άλλη δεν μπορώ να δεχθώ οτι ο διαγωνισμός είναι διαβλητός στο συνολό του. Από την εμπειρία μου, αυτά τα περί "στημένου" μου θυμίζουν κάπως τη γνωστή παροιμία για την αλεπού με τα σταφύλια... :roll:

meletios
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό meletios » Τετ Νοέμ 01, 2006 12:10 pm

Συμφωνούμε απόλυτα στο οτι ο διαγωνισμός υπήρξε ιστορικά αδιάβλητος (κατα το δυνατόν και συγκριτικά). Απλώς υπάρχει μια αυξανόμενη ανησυχία για το αύριο της Σχολής, που αν κρίνουμε και απο την τύχη του ΑΣΕΠ μάλλον δεν διαβλέπεται αξιοκρατικό. Άλλο πράγμα αυτοί που κατηγορούν το διαγωνισμό για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα συμμετοχής τους και άλλο η προληπτική συσπείρωση ενάντια σε μια διαβλεπόμενη άλωση τύπου ΑΣΕΠ.

massive
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό massive » Τετ Νοέμ 01, 2006 2:10 pm

Κανείς δεν είπε πως είναι διαβλητός και στημένος στο σύνολο του. Διαβλητός στο σκέλος των προφορικών είπα και εξήγησα γιατί είναι. Φέτος αποδεικνύεται πως δεν μπορούν να οργανώσουν σωστά κανονικό διαγωνισμό, φανταστείτε να είχαν να τον κάνουν να είναι και σικέ ταυτόχρονα. :lol:

Ioulia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Σημειώσεις

Δημοσίευσηαπό Ioulia » Τετ Νοέμ 08, 2006 4:23 pm

Συγγνώμη, αν διακόπτω τη συζήτηση.

Μήπως μπορεί να μου δανείσει κάποιος για να φωτοτυπήσω φροντιστηριακές σημειώσεις για Δημόσια Διοίκηση; Δε ζητάω τζάμπα χάρη. Θα δώσω ένα συμβολικό ποσό κι ένα δωράκι σε όποιον μπορέσει να με εξυπηρετήσει.

Ευχαριστώ πολύ!

olive
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό olive » Κυρ Νοέμ 12, 2006 8:36 pm

Οι αιτησεις εφτασαν τις 2500, αλλα θεωρουνται λιγες απο τους ειδημονες αν υπολογισετε οτι ειναι κ για τις δυο σχολες!
Καλη τυχη!

oscar
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό oscar » Δευ Νοέμ 20, 2006 3:06 pm

Καλημερα! Σκεφτομαι να δωσω στη σχολη του χρονου.Μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο εγχειριδιο για τα οικονομικα; Καλη τυχη σε οσους δινουν φετος!

nananounou
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nananounou » Παρ Νοέμ 24, 2006 7:30 pm

gnwrizei kaneis ean oi akolouthoi tupoi upoxreountai na uphtethsoun sto ekswteriko k an nai gia poso peripou menoun ektos kentrikhs uphresias?

iro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό iro » Δευ Νοέμ 27, 2006 11:19 am

oscar έγραψε:Καλημερα! Σκεφτομαι να δωσω στη σχολη του χρονου.Μηπως εχετε να μου προτεινετε ενα καλο εγχειριδιο για τα οικονομικα; Καλη τυχη σε οσους δινουν φετος!

ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΞΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΠΕΝΟΣ. ΕΧΕΙ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΥΛΗΣ!!

rickardo
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό rickardo » Παρ Δεκ 08, 2006 7:30 am

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Θα είμαι Γκράβα αύριο για ψυχολογική ενίσχυση μιας φίλης! 8)

rickardo
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό rickardo » Δευ Δεκ 11, 2006 7:06 am

Πως τα πήγατε;

dktenid
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dktenid » Δευ Δεκ 11, 2006 7:11 am

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Παιδιά πως πήγατε? Rick σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση για τα θέματα. Εκτιμώ ότι ήταν μάλλον βατά, κυρίως το θέμα του κράτους ήταν μέσα στην ύλη και αν κάποιος διάβασε καλά και σωστά το θέμα της διαφθοράς που έτσι και αλλοιώς "μύριζε" ΣΟΣ θα πήγε καλά. Για το θέμα της Πολιτικής Οικονομίας θα έπρεπε κάποιος να έχει ασχοληθεί πολύ με τα ζητήματα της Ε.Ε. και εφόσον φέτος η Ε.Ε. μπήκε για πρώτη φορά στην ύλη ήταν αρκετά "επίφοβη"... Καλά αποτελέσματα!!!

ninikos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ninikos » Δευ Δεκ 11, 2006 7:43 am

Έχει μάθει κάποιος κάτι συγκεκριμένο για το ποσοστό αποχής;;;

Όσον αφορά τα θέματα πιστεύω κι εγώ ότι ήταν μέτριας δυσκολίας και το αντικείμενό τους σχετικά αναμενόμενο, λόγω επικαιρότητας.

Πάντως πολλοί δυσκολεύτηκαν στο 2ο ερώτημα των Οικονομικών.

rickardo
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό rickardo » Δευ Δεκ 11, 2006 8:11 am

ninikos έγραψε:Έχει μάθει κάποιος κάτι συγκεκριμένο για το ποσοστό αποχής;;;

Όσον αφορά τα θέματα πιστεύω κι εγώ ότι ήταν μέτριας δυσκολίας και το αντικείμενό τους σχετικά αναμενόμενο, λόγω επικαιρότητας.

Πάντως πολλοί δυσκολεύτηκαν στο 2ο ερώτημα των Οικονομικών.

Συμφωνώ με τις εκτιμήσεις σου.
Το ποσοστό αποχής πρέπει να ταν κάπου στο 30%. Και πάντως όχι κάτω απο αυτό.

olive
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό olive » Δευ Δεκ 11, 2006 8:13 am

Καλα αποτελεσματα!
Το δευτερο ερωτημα των οικονομικων ηταν πολυ κακα διατυπωμενο!! Μεχρι κ οι επιτηρητες δυσκολευονταν να το γραψουν στον πινακα γιατι νομιζαν οτι κατι λειπει!!!
Παντως πολλοι ανθρωποι εχουν απαντησει αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους πραγματα...
Καθε γνωμη δεκτη :lol:

Αααα στη δικη μου αιθουσα το ποσοστο ηταν 40% :lol:

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες