Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Vangelis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vangelis » Τετ Ιούλ 02, 2008 4:08 pm

spiridaus έγραψε:Mάλιστα..Με αυτά και με αυτά εγώ δεν την χάρηκα την "επιτυχία" μου.
Νόμιζα ότι έδινα σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό για μια συγκεκριμένη εξειδικευμένη θέση αλλά τελικά νιώθω σαν να κατέκτησα απλά μια θέση στο δημόσιο , σαν να λέμε υπάλληλος στα ΚΕπ. Θα μου πείτε ρε μεγάλε τι περίμενες δηλαδή; Απλά ξενέρωσα κάπως γιατί δεν είχα όνειρο να καβατζωθώ στο δημόσιο αλλά κυνήγησα την θέση αυτή από πραγματικό ενδιαφέρον. Τώρα, με τις εξετάσεις που ήταν λίγο έως πολύ πρόχειρες και αμφιβόλου ποιότητας και με όλο αυτό το θέμα με τα μεταπτυχιακά τις εντοπιότητες και τις πολυτεκνίες έχω κάπως ατονήσει! Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς, προσωπική γνώμη.
Τέλος πάντων, αυτά . Άντε και καλή ορθοφωνία. Από δω και πέρα θα γράφω κρατόντας βότσαλα στα χέρια μου για εξάσκηση

spiridaus...koita na apolayseis thn epitixia sou...meta apo ena xrono , de tha thimasai oute master, oute polyteknous, oute prosayxiseis ...oute tpt

einai ontws apo ta gileta tou dimosiou san thesh...kai na sou pw thn alithia, isws na einai kalitera pou perasan atoma san kai esena pou to theloun pragmatika giati to agapane san antikeimeno, para san emena pou to ekana kathara gia ta (polla) lefta, tis sinthikes ergasias kai th genikoterh exasfalish....

so..diaskedase thn epitixia sou kai skepsou oti elyses ena terastio provlima ths zwhs sou....;)

Vangelis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vangelis » Τετ Ιούλ 02, 2008 4:09 pm

gileta = fileta...lol

orfeus80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό orfeus80 » Τετ Ιούλ 02, 2008 4:54 pm

Γιατί βρε Καθολικούλα δεν έγραψες λίγο πιο κάτω να πάρεις τη θέση πολύτεκνου να είμαστε όλοι μια παρέα Ροδίτες στον Πύργο...

Ο...αμέσως επόμενος :) (Γιατί δεν έγραψα λίγο πιο πάνω...)

kathi έγραψε:Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τη διαδικασία για τις ενστάσεις?

Ούσα διοριστέα, υπάρχει λόγος να κάνω ένσταση για το θέμα των μεταπτυχιακών?

Η αλήθεια πάντως είναι ότι με τσαντίζει το γεγονός και επειδή δεν ξέρω τη τροπή θα πάρουν τα πράγματα λέω να συνταχθώ και εγώ με το μέρος όλων αυτών που θεωρήσαμε τα μεταπτυχιακά μας άσχετα με το αντικείμενο και δεν τα καταθέσαμε....

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τετ Ιούλ 02, 2008 9:32 pm

orfeus80 πρεπει να εισαι επιλαχων στη λιστα για ορθοφωνια.

orfeus80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό orfeus80 » Τετ Ιούλ 02, 2008 9:44 pm

Ναι, το ξέρω Τάκη. Στη Ρόδο από ότι μαθαίνω οι προβλεπόμενες οργανικές θέσεις είναι 32. Με τους νέους ο αριθμός ΕΕΚ στην υπηρεσία θα φθάσει τους 26 εκ των οποίων 2 έχουν κάνει αίτηση να φύγουν οπότε πάμε στους 24. Και μου επιβεβαίωσαν από ΥΠΑ ότι πιέζουν να πάρουν από τους επιτυχόντες, μάλιστα πρόσφατα έκαναν και λευκή απεργία οι ΕΕΚ για αυτό το λόγο. Βέβαια, γνωρίζοντας πως λειτουργεί το σύστημα ελπίζουμε σε θαύμα...

takisrhodes83 έγραψε:orfeus80 πρεπει να εισαι επιλαχων στη λιστα για ορθοφωνια.

dimoik
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dimoik » Πέμ Ιούλ 03, 2008 11:09 am

Έχω σειρά κατάταξης 75 έχουν κληθεί στην εξέταση ορθοφωνίας όλα τα άτομα με σειρα κατάταξης πριν από έμενα και τουλάχιστον ένας με σειρά κατάταξης χαμηλότερη από τη δική μου (76). Το δικό μου όνομα δεν εμφανίζεται στη λίστα. Να υποθέσω ότι ο ΑΣΕΠ υποθέτει ότι αν κοπεί κάποιος στο Γ Στάδιο θα είναι μάλλον οι τελευταίοι σε κατάταξη για κάθε θέση ώστε δε θα προκληθεί μετακύλιση υποψηφίων μεταξύ των θέσεων...στην ερώτηση μου αν θα αλλάξει ο πίνακας κατάταξης θέσεων αν κοπεί πχ. ο πρώτος στη Αθήνα η απάντηση ήταν ότι αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι σαν ανπληρωματικοί έχουν κληθεί ο πρώτος επιλαχών για κάθε θέση κι ας έχει χαμηλοτερο βαθμό από αρκετούς επιτυχόντες άρα μην εκπλαγείτε αν δείτε κάποιον με χαμηλότερο βαθμό από τους πρώτους σε πολλές θέσεις να διορίζεται στην Αθήνα και σε άλλες θέσεις "φιλέτα". Αυτό για μένα αποδεικνύει την παντελή έλλειψη ευελιξίας του συστήματος μοριοδότησης και σύνταξης των πινάκων διοριστέων που σε συνδυασμό με τη δήθεν "συνάφεια" του αντικειμένου για τους μεταπτυχιακούς κύκλους αποδεικνύουν (δε θα πω την αδιαφάνεια) αλλά σίγουρα την έντονη ανάγκη για αναθεώρηση των διαδικασιών που εφαρμόζει ο ΑΣΕΠ. Καλή σταδιοδρομία σε όλους.

kathi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kathi » Πέμ Ιούλ 03, 2008 11:53 am

orfeus80 έγραψε:Ναι, το ξέρω Τάκη. Στη Ρόδο από ότι μαθαίνω οι προβλεπόμενες οργανικές θέσεις είναι 32. Με τους νέους ο αριθμός ΕΕΚ στην υπηρεσία θα φθάσει τους 26 εκ των οποίων 2 έχουν κάνει αίτηση να φύγουν οπότε πάμε στους 24. Και μου επιβεβαίωσαν από ΥΠΑ ότι πιέζουν να πάρουν από τους επιτυχόντες, μάλιστα πρόσφατα έκαναν και λευκή απεργία οι ΕΕΚ για αυτό το λόγο. Βέβαια, γνωρίζοντας πως λειτουργεί το σύστημα ελπίζουμε σε θαύμα...

takisrhodes83 έγραψε:orfeus80 πρεπει να εισαι επιλαχων στη λιστα για ορθοφωνια.

Συγγνώμη Orfeus80 δεν το έκανα σκόπιμα.... :( Άπλα αν μου το είχες πει εκ των προτέρων κάτι θα γινόταν.
Δεν βλέπεις που οριακά πέρασα το Β στάδιο (τρομάρα μου).
Ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε μιά κοπελιά απ'τη Θεσ/κη που είναι η αιτία που είμαι στους διοριστέους. Μια συζήτηση στη καφετέρια λίγο πριν την εξέταση για τα βουνά της Ελλάδος και ένα χάρτης. Αυτή η ασήμαντη στιγμή καθόρισε το αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ! :D :P

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Πέμ Ιούλ 03, 2008 1:21 pm

Καλεσε κανεναν απο σας καποιος απο το ΑΣΕΠ σημερα? Με ειχαν καλεσει το πρωι και δεν το ειχα δει. Πηρα αλλα απαντησε το τηλ.κεντρο και δεν ηξεραν. Ξερετε τι ηθελαν?

spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Πέμ Ιούλ 03, 2008 1:34 pm

Με πήραν εμένα τηλέφωνο. Μου είπαν ότι λόγω πώλησης της ΥΠΑ στην γερμανική Deutsche Bank, ο διαγωνισμός ακυρώνεται και οι διοριστέοι θα απορροφηθούν τελικά ως επόχικοι σε δάση και εθνικούς δρυμούς της χώρας στα πλαίσια των έκτακτων μέτρων πυρασφάλειας. Επίσης μου ζήτησαν συγγνώμη για την όποια αναστάτωση και εγώ τους συγχώρεσα.

spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Πέμ Ιούλ 03, 2008 1:41 pm

Λοιπόν, σοβαρά τώρα, με πήραν και εμένα τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για την εξεταση ορθοφωνίας - ημερομηνία ώρα κτλ.. Αυτό , τίποτα άλλο.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Πέμ Ιούλ 03, 2008 1:43 pm

krima, panta ithela na ginw ethelontis dasopyrosvestis.... LoL
me ksanapiran ki emena ok!

korinadv
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό korinadv » Πέμ Ιούλ 03, 2008 4:37 pm

kathi έγραψε:Ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε μιά κοπελιά απ'τη Θεσ/κη που είναι η αιτία που είμαι στους διοριστέους. Μια συζήτηση στη καφετέρια λίγο πριν την εξέταση για τα βουνά της Ελλάδος και ένα χάρτης. Αυτή η ασήμαντη στιγμή καθόρισε το αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ! :D :P

Γεια σου Καθολική, χαίρομαι που ο χάρτης μου σε βοήθησε!! :D Ωστόσο σκέψου ότι εσείς με καλέσατε στο τραπέζι σας ενώ καθόμουν μόνη μου, οπότε εσείς κάνατε την αρχή!!! Συγχαρητήρια για την επιτυχία, εκτός απροόπτου θα τα πούμε στην Αθήνα, είμαστε και στο ίδιο group για την ορθοφωνία!! :D

philip
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό philip » Πέμ Ιούλ 03, 2008 6:46 pm

καλησπερα παιδια.
Νεος στο forum
Μια ερώτηση:Γίνονται ενστασεις στους Αερολιμενικούς ή μόνο στους ΕΕΚ?
Ευχαριστώ

apaisiodoksos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό apaisiodoksos » Πέμ Ιούλ 03, 2008 8:00 pm

philip έγραψε:Μια ερώτηση:Γίνονται ενστασεις στους Αερολιμενικούς ή μόνο στους ΕΕΚ?

Και στους δύο.

airforce08
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό airforce08 » Παρ Ιούλ 04, 2008 1:59 am

Ρε παιδιά, πόσο πιστεύετε ότι θα κρατήσει η όλη διαδικασία με την ορθοφωνία; Θα έχει ξεμπερδέψει μετά από δύο ώρες από τη στιγμή που τον κάλεσαν; Ρωτάω γιατί πετάω για εξωτερικό εκείνη τη μέρα...

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 6 επισκέπτες