Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τρί Ιούλ 01, 2008 12:11 pm

kathi μπορει να διοριζεσαι χωρις μπχ αλλα αν δικαιωθει αυτος που ειναι μετα απο σενα, αφου εισαι 4η στις 4 θεσεις, μπορει να μεινεις εκτος. Εγω λεω να κανεις, για να σε λαβουν υπ'οψιν τους.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τρί Ιούλ 01, 2008 12:12 pm

ακυρο, ακομα και ετσι να γινει θα μπεις ως πολυτεκνη.

mdelakos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mdelakos » Τετ Ιούλ 02, 2008 10:21 am

Σχετικά με τρίτεκνους που δεν έχουν συμπεριληφθεί στον πίνακα τριτέκνων λόγω των "τραγικών" κριτηρίων που διέπει το σχετικό νόμο, παραθέτω την απάντηση που έλαβα από το σύλλογο "ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΔΕΣΣΗΣ " σε σχετικό μου ερώτημα αν μπορώ να καταθέσω ένσταση.

"δυστυχώς υπάρχει σχετική γνωμάτευση του Νομικού Συμβούλου του Κράτους όπου γμωματεύει ότι πρέπει να ισχύουν όλα μαζί τα κριτήρια.
Το ίδιο ΝΣΚ γράφει ότι η διάταξη του ν.3454/06 είναι πολύ πιό αυστηρή για τους τριτέκνους.
Ανεξάρτητα της μικρής πιθανότητος δικαιώσεως η γνώμη μου είναι να κάνετε ένσταση ώστε να έχετε δυνατότητα προσφυγής σε διοικητικό δικαστήριο.
Το τηλ. μου είναι 6944******

Σταύρος Πουρτουλίδης"

Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω, καθότι στις 21.07 αλλάζω δουλεία, αλλά το παραθέτω για κάθε ενδιαφερόμενο και μη.

mdelakos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mdelakos » Τετ Ιούλ 02, 2008 10:27 am

Χα χα χα!
"δουλεία", καλά το είπα αλλά εννοούσα δουλειά.
:lol:

korinadv
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό korinadv » Τετ Ιούλ 02, 2008 11:40 am

mdelakos έγραψε:
Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω, καθότι στις 21.07 αλλάζω δουλεία, αλλά το παραθέτω για κάθε ενδιαφερόμενο και μη.

Αυτό σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο τελικά για τους ΕΕΚ?

mdelakos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mdelakos » Τετ Ιούλ 02, 2008 12:07 pm

korinadv έγραψε:
mdelakos έγραψε:

Όλα είναι σχετικά. Σίγουρα το να έχεις πιάσει 72 στο β' στάδιο και από την 95η θέση να πέφτεις στην 141η λόγω προσαυξήσεων σε γραπτό διαγωνισμό (!) και να μη θεωρείσαι τρίτεκνος γιατί όσοι τεκνοποίησαν πριν το '83 έκαναν την ανάγκη τους στο πηγάδι ( :lol: ), δεν είναι και ότι καλύτερο για την ψυχολογία σου. Συν τοις άλλοις, ποια είναι η πιθανότητα να δικαιωθείς ενάντια σ' ένα νόμο όπου μεγαλούργησε η νομοθετική εξουσία της χώρας μας;;;;

LGAV
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό LGAV » Τετ Ιούλ 02, 2008 12:21 pm

mdelakos έγραψε:
korinadv έγραψε:
mdelakos έγραψε:

Όλα είναι σχετικά. Σίγουρα το να έχεις πιάσει 72 στο β' στάδιο και από την 95η θέση να πέφτεις στην 141η λόγω προσαυξήσεων σε γραπτό διαγωνισμό (!) και να μη θεωρείσαι τρίτεκνος γιατί όσοι τεκνοποίησαν πριν το '83 έκαναν την ανάγκη τους στο πηγάδι ( :lol: ), δεν είναι και ότι καλύτερο για την ψυχολογία σου. Συν τοις άλλοις, ποια είναι η πιθανότητα να δικαιωθείς ενάντια σ' ένα νόμο όπου μεγαλούργησε η νομοθετική εξουσία της χώρας μας;;;;

Για εμένα αξίζει τον κόπο να κάνεις την ένσταση, έστω και για το γαμώτο. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται άλλωστε.

jenny28
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό jenny28 » Τετ Ιούλ 02, 2008 12:45 pm

Αθήνα, 2 Ιουλίου 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

(ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2Γ/2007 – ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ)
Προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση θέσεων του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας,σύμφωνα με την προκήρυξη 2Γ/2007 (ΦΕΚ 462/30.11.2007), καλούνται οι παρακάτω υποψήφιοι να λάβουν μέρος στο Γ΄ στάδιο «Εξέταση Ορθοφωνίας».

Η εξέταση θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιουλίου 2008, στο κτίριο του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι) σύμφωνα με τον κατωτέρω πίνακα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν 15 λεπτά πριν από την έναρξη της εξέτασης.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mdelakos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mdelakos » Τετ Ιούλ 02, 2008 1:02 pm

jenny28 έγραψε:Αθήνα, 2 Ιουλίου 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

(ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2Γ/2007 – ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ)
Προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση θέσεων του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας,σύμφωνα με την προκήρυξη 2Γ/2007 (ΦΕΚ 462/30.11.2007), καλούνται οι παρακάτω υποψήφιοι να λάβουν μέρος στο Γ΄ στάδιο «Εξέταση Ορθοφωνίας».

Η εξέταση θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιουλίου 2008, στο κτίριο του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι) σύμφωνα με τον κατωτέρω πίνακα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν 15 λεπτά πριν από την έναρξη της εξέτασης.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και τώρα μια αφελέστατη ερώτηση:
Πως γίνεται να βγαίνει πίνακας υποψηφίων για την «Εξέταση Ορθοφωνίας»
και μάλιστα για την Κυριακή 13 Ιουλίου 2008, την στιγμή που η καταληκτική ημερομηνία των ενστάσεων είναι η 10η Ιουλίου!

jenny28
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό jenny28 » Τετ Ιούλ 02, 2008 1:08 pm

Δεν το λέω εγω ο ΑΣΕΠ το λεει 8)

nearxos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nearxos » Τετ Ιούλ 02, 2008 1:11 pm

mdelakos έγραψε:Και τώρα μια αφελέστατη ερώτηση:
Πως γίνεται να βγαίνει πίνακας υποψηφίων για την «Εξέταση Ορθοφωνίας»
και μάλιστα για την Κυριακή 13 Ιουλίου 2008, την στιγμή που η καταληκτική ημερομηνία των ενστάσεων είναι η 10η Ιουλίου!

Δεν μπορώ να σκεφτώ καποια απάντηση αλλά μου 'ρχεται μια εικόνα στο μυαλό από κάτι υπαλληλους που ανοίγουν κάποιους φεκέλους, βγάζουν ένα παράβολο από μέσα, το βάζουν στην άκρη και "αρχειοθετούν" το υπόλοιπο περιεχόμενο του φακέλου.

Αντε, φίλε Θανάση (που έλεγε κι ο Μητσικώστας) το πάρτι τέλειωσε... πάμε σπίτια μας...

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τετ Ιούλ 02, 2008 1:50 pm

Μην αγχωνεστε, καντε εσεις ο,τι ενσταση ειναι να κανετε ,ουτως ή αλλως λεει οτι οι οριστικη λιστα θα προκυψει απο Γ σταδιο και ενστασεις. Γι'αυτο ελεγε "στο αμεσως προσεχες διαστημα θα γινει το Γ σταδιο" ,δηλαδη ειχε εποφασιστει η ημερομηνια. Λογικα, αν αλλαξει κατι απο τις ενστασεις θα εξεταστουν μεμονωμενα αυτοι που δεν ειναι τωρα στη λιστα. Κατι αλλο ,οι προσωρινα διοριστεοι ειναι 90, να υποθεσω οτι ειναι 20 ατομα επιλαχοντες για ορθοφωνια?
ΥΓ Φιλε mdelake, δυστυχως το οριο για την τριτεκνια ειναι 25 και εσυ συμφωνα με το νομο εισαι γκαντεμης και αλλοι τυχεροι. Θα μπορουσε να ειναι 28 ή 30. Σκεφτεσαι ομως καποιον μαντραχαλα παντρεμενο χωρις παιδια 35 χρονων να επικαλειται τους γονεις του και τα αδερφια του για επιπλεον μορια? Ο νομος κρινει οτι μεχρι 23 ή 25 αν σπουδαζει καποιος ειναι προστατευομενος απο την οικογενεια του και δεν εχει αποκατασταθει επαγγελματικα, αλλα επιβαρυνει ακομα το οικογενειακο περιβαλλον. Γι' αυτο αποφασισαν να θεσπισουν το οριο ηλικιας και τα αλλα κριτηρια (ανυπαντρα μελη κλπ), με καποιο κριτηριο το οποιο ουτε γω καταλαβαινω, παντως τα 25 μου ακουγεται λογικο, ασχετα με το αν ημουν 6-7 μηνες μεγαλυτερος θα επαιρνα και εγω τον *^&λο.
ΥΓ2 Ειχα την εντυπωση οτι εδινες μονο για αερολιμενικος και ειχες περασει

mdelakos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mdelakos » Τετ Ιούλ 02, 2008 2:30 pm

"ΥΓ Φιλε mdelake, δυστυχως το οριο για την τριτεκνια ειναι 25 και εσυ συμφωνα με το νομο εισαι γκαντεμης και αλλοι τυχεροι. Θα μπορουσε να ειναι 28 ή 30. Σκεφτεσαι ομως καποιον μαντραχαλα παντρεμενο χωρις παιδια 35 χρονων να επικαλειται τους γονεις του και τα αδερφια του για επιπλεον μορια? Ο νομος κρινει οτι μεχρι 23 ή 25 αν σπουδαζει καποιος ειναι προστατευομενος απο την οικογενεια του και δεν εχει αποκατασταθει επαγγελματικα, αλλα επιβαρυνει ακομα το οικογενειακο περιβαλλον. Γι' αυτο αποφασισαν να θεσπισουν το οριο ηλικιας και τα αλλα κριτηρια (ανυπαντρα μελη κλπ), με καποιο κριτηριο το οποιο ουτε γω καταλαβαινω, παντως τα 25 μου ακουγεται λογικο, ασχετα με το αν ημουν 6-7 μηνες μεγαλυτερος θα επαιρνα και εγω τον *^&λο. "

Φίλε Τάκη ή αλλιώς Σταμάτιε :D , οι ανωτέρω προυποθέσεις του νόμου είναι πέρα για πέρα άκυρες (ειδικά για μια υπηρεσία/θέση που ο διαγωνισμός γίνεται κάθε 3-4 χρόνια) και σου παραθέτω το γιατί:
Έστω οτι είσαι μάγκας και περνάς στα 18 σου στο πανεπιστήμιο, γιατί αρκετά παιδιά (τουλάχιστον με τις δέσμες) δε τα καταφερνουν με την πρώτη. Και είσαι και μάγκας και μέσα στα επόμενα 6 χρόνια τελειώνεις σχολή και φανταρικό (για τους άνδρες). Ουπς! Κάηκες, ήδη εισαι 24!!!! Τι θα κάνεις, θα γραφτείς αναγκαστικά σε μεταπτυχιακό για να σε παίρνει το όριο των 25 ετών εάν είσαι φοιτητής; Χώρια το γεγονός οτι πρέπει να είσαι υποχρεωτικά ο πρωτότοκος, γιατί αλλιώς ο αδερφός,-ή σου θα είναι 26+!
Αυτό που λέω είναι οτί αφού ο νόμος προβλέπει το 25% (περίπου-δεν είμαι σίγουρος) των θέσεων να πηγαίνουν στους πολύτεκνους (οι οποίες στο συγκεκριμένο διαγωνισμό καλύφθηκαν 100%) τότε γιατί το 12% που προβλέπεται για τους τρίτεκνους να μην καταλαμβάνεται απο αυτούς;;;
Τυχαίο λες να είναι το γεγονός πως μόνο οι 3 από τις 8 προβλεπόμενες θέσεις για τρίτεκνους καλύφθηκαν;;;

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τετ Ιούλ 02, 2008 2:39 pm

Ειπα οτι συμφωνω με την υπαρξη οριου ηλικιας, αλλα δεν μπορω να κρινω αν τα 25 ειναι μια σωστη επιλογη. Προφανως με τουλαχιστον 5-6 χρονια σπουδων και 1 στρατο για τους αντρες δεν ειναι και η καλυτερη. Αλλα πρεπει να υπαρχει και για τους τριτεκνους και για τους πολυτεκνους. Εγω χωρις να ξερω τπτ για τετοιους νομους ή για ΑΣΕΠ ειχα περασει στο μεταπτυχιακο περσι και ευνοηθηκα= κωλοφαρδος μεγαλος.

spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Τετ Ιούλ 02, 2008 2:41 pm

Mάλιστα..Με αυτά και με αυτά εγώ δεν την χάρηκα την "επιτυχία" μου.
Νόμιζα ότι έδινα σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό για μια συγκεκριμένη εξειδικευμένη θέση αλλά τελικά νιώθω σαν να κατέκτησα απλά μια θέση στο δημόσιο , σαν να λέμε υπάλληλος στα ΚΕπ. Θα μου πείτε ρε μεγάλε τι περίμενες δηλαδή; Απλά ξενέρωσα κάπως γιατί δεν είχα όνειρο να καβατζωθώ στο δημόσιο αλλά κυνήγησα την θέση αυτή από πραγματικό ενδιαφέρον. Τώρα, με τις εξετάσεις που ήταν λίγο έως πολύ πρόχειρες και αμφιβόλου ποιότητας και με όλο αυτό το θέμα με τα μεταπτυχιακά τις εντοπιότητες και τις πολυτεκνίες έχω κάπως ατονήσει! Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς, προσωπική γνώμη.
Τέλος πάντων, αυτά . Άντε και καλή ορθοφωνία. Από δω και πέρα θα γράφω κρατόντας βότσαλα στα χέρια μου για εξάσκηση

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες