Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Πέμ Ιουν 26, 2008 1:22 pm

ΟΟΟ!!Τι λές !!?!! Ηράκλειο κιόλας?!!Και με τόσα μεταπτυχιακά μέσα?!!?! (μάλλον τα αναγνώρισαν όλα). Δεν το περίμενα!!Με την μαλακία που είχα κάνει στην αίτηση είμουν μέχρι πριν μία ώρα σίγουρος ότι θα μείνω έξω! Ανμπιλίβαμπλ΄!
Συγχαρητήρια σε όλους¨διοριστέους και μη, Τάκης δεν σε χάλασε νομίζω που διορίστηκες :lol:
Τι άλλο να πώ δεν ξέρω τα κοιτάω και τα ξανακοιτάω...

spirtula
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spirtula » Πέμ Ιουν 26, 2008 7:26 pm

Συγχαρητήρια σε όσους τα καταφεραν

Σας ευχομαι η καινούρια σας δουλεια-ζωη να μήν είναι καθόλου όπως την φανταζόσασταν...να είναι 1000 φορες καλύτερη!

Να το χαρείται όσο πιο πολύ μπορείτε, περάστε το πιο ωραίο καλοκαίρι σας, και αφήστε πίσω την εποχή που ξημεροβραδιαζόσασταν στα site απο την αγωνία :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ παρακαλούντε οι 119 αερολιμενικοί που είναι πάνω απο μένα να το ξανασκεφτούν !!!!

Μπραβο σας και πάλι.

nearxos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nearxos » Πέμ Ιουν 26, 2008 8:41 pm

spirtula έγραψε:Υ.Γ παρακαλούντε οι 119 αερολιμενικοί που είναι πάνω απο μένα να το ξανασκεφτούν !!!!

Ναι ναι! και οι 30τόσοι ΕΕΚ που είναι πάνω από μένα να το σκεφτούν επίσης. Είναι δουλειά τώρα αυτή; :lol: :lol:

spirtula έγραψε:Μπραβο σας και πάλι.

+1
8)

lne
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό lne » Παρ Ιουν 27, 2008 9:07 am

Μέρα σε ολους!
Πρώτη φορά γράφω σε φόρουμ ( ενώ εχω το αυτί κολλημένο στο ακουστικο..... τα τηλ του Ασεπ πήραν φωτιά), και αυτό λόγω πανικού...... ΕΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΙΑΣ ΣΤΑ 25??????? :shock:
Εάν έχει ενημερωθεί κάποιος σχετικά ( αν μπορούμε να κάνουμε ένσταση και τι είδους) θα εκτιμούσα αν το μοιραζόταν μαζί μου.

ΥΓ: τα συγχαρητήριά μου στους επίτυχόντες-διοριστέους! Όλα καλα να πάνε παιδιά
ΥΓ2: γεννάτε γιατί χανόμαστε!
ΥΓ3: μα μόλις έγινα 25!! Δεν ήμουν πριν!

mdelakos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mdelakos » Παρ Ιουν 27, 2008 9:41 am

Γεια σου Ελένη συμπάσχουσα!
Απο νομικής άποψης δε νομίζω πως μπορεί να γίνει κάτι μιας και αυτός είναι ο ευφυέστατος νόμος που θέσπισε ο νομοθέτης.
Τρίτεκνος είσαι μέχρι τα 25 σου - τέλος (!).
Αλήθεια τι θέση έχεις?

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Παρ Ιουν 27, 2008 2:33 pm

Να ρωτησω κατι οσον αφορα στις ενστασεις? Απ οτι ειδα στον πινακα απορριπτεων οι λογοι ειναι στοιχειωδεις, δηλ ελλειψη βασικων εγγραφων στην αιτηση. Οποτε δεν τιθεται θεμα ενστασης. Ποσο πιθανον ειναι να χει κανει κανενα λαθος το ΑΣΕΠ και να χει χασει κανενα εγγραφο? Επισης οσον αφορα τις ελλειπεις αιτησεις (εντοπιοτητες-πολυτεκνιες κλπ) η προκηρυξη λεει καθαρα οτι αν δεν συμπεριληφθουν ολα τα δικαιολογητικα ,αυτες οι ιδιοτητες δεν θα ληφθουν υποψην ακομα και αν δηλωθουν. Τελος δεν προβλεπεται σε καμια περιπτωση η συμπληρωση της αιτησης μετα τις 14/1, αν λειπει καποιο χαρτι. Ξερει καποιος που εχει ξαναδωσει ΑΣΕΠ τι ειδους ενστασεις γινονται και τι ειδους ενστασεις δικαιωνονται? Εγω ξερω οτι ανυπογραφες αιτησεις που ακυρωθηκαν ,μετα απο ενσταση επικυρωθηκαν για παραδειγμα (καπου στο φορουμ το χα διαβασει αυτο).Thanks!

lne
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό lne » Παρ Ιουν 27, 2008 8:25 pm

me 'exeis' mallon sumpasxonta mdelako( 191 prepei na to metaniwsoun den eipame?)!! Sthn genikh katata3h den eimai sta kalutera mou.... twra me thn enstasoula den 3erw ti 8a ginei giati egw ekana aithsh prin kleisw ta 25.......opws kai naxei efaga sxetikh apogohteush opws kai alloi ( kakh wra) :roll:

Oti bre3ei loipon as katebasei. Den mporoume na kanoume polla pleon

Oson afora to poies enstaseis dikaiwnontai, an apokthsw thn sxetikh empeiria 8a to afhsw na diareusei :wink:

thanx gia thn sumparastash :oops:

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Παρ Ιουν 27, 2008 8:29 pm

βασικα lne αυτο που ξερω ειναι οτι για να ισχυει η τριτεκνια μεχρι τα 25 πρεπει να εισαι φοιτητης, αλλιως η ανωτατη ηλικια ειναι 23. $%λακια αλλα ετσι λεει και η προκυρηξη.

lne
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό lne » Παρ Ιουν 27, 2008 9:55 pm

eimai!!! (prokomeno koritsi) Se metaptuxiako kai exw proskomisei bebaiwsh... giauto katafeugw kai se enstash...

opws kai naxei an den 8eloun, den 8eloun ( tzampa kai ta lefta dhladh alla den mporw na mhn to kanw) ...telos

thanx :oops:

LGAV
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό LGAV » Σάβ Ιουν 28, 2008 10:02 am

Κατ΄αρχάς τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται.

Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνω στους πίνακες κατάταξης ΕΕΚ και Αερολιμενικών ότι έχουν προστεθεί στη βαθμολογία μεταπτυχιακά και διδακτορικά, τα οποία αμφιβάλλω αν είναι σε «αντικείμενο συναφές με το αντικείμενο με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης» (σελ. 11550 προκήρυξης).

Πήγα το χτες στον ΑΣΕΠ, και μου είπαν ότι συμπεριλήφθηκαν «κατά δήλωση» των υποψηφίων, όχι «κατά απόδειξη» των υποψηφίων. Σαν να μου έλεγαν δηλαδή ότι δεν έχει ελεγχθεί ακόμα αν είναι συναφές με το αντικείμενο, το οποίο επίσης δεν ξέρω αν έχει γίνει. Γενικά δεν έβγαλα άκρη, μου τα μάσαγαν.

Εν πάση περιπτώσει, επειδή το βρίσκω τουλάχιστον ανήθικο και παραπλανητικό άλλο να γράφεται στην προκήρυξη και άλλο να γίνεται τελικά, την άλλη εβδομάδα καταθέτω ένσταση.

Όσοι επηρεάζονται από αυτό (παρά τρίχα διοριστέοι και όλοι όσοι πήραν κατάταξη δηλαδή) και ενδιαφέρονται να κάνουν επίσης ένσταση, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε κοινή επιχειρηματολογία.

Afioni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Afioni » Σάβ Ιουν 28, 2008 10:59 am

Η επιχειρηματολογία είναι οτι παραβιάζεται το ΦΕΚ της προκήρυξης που αποτελεί κανονιστική διοικητική πράξη και συνεπώς έχει νομική ισχύ.....

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Σάβ Ιουν 28, 2008 11:01 am

επισης να κοιταξετε αν εχουν μοριοδοτησει και τα πτυχια πολυτεχνειων ως μαστερ ,γιατι δεν ξερω αν προβλεπεται απο την προκηρυξη. Να ισχυριστειτε και παραπλανηση εκ μερους της προκηρυξης γιατι πουθενα δεν ανεφερε οτι τα μπχ αναγνωριζονται συμφωνα με την κριση του υποψηφιου και ετσι πολλοι δεν τα κατεθεσαν. Αν υπαρχουν ατομα με μαστερ στη γλωσσολογια ειναι κριμα και αδικο να εχουν μοριοδοτηθει εις βαρος των αλλων.

nearxos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nearxos » Σάβ Ιουν 28, 2008 11:20 am

Παρότι θεωρώ το απαράδεκτο να δόθηκε η προσαύξηση βαθμολογίας σε κάθε έναν που προσκόμισε "κατά δήλωσή του" συναφή μεταπτυχιακό τίτλο, δεν ξέρω αν μπορεί στην πράξη να δικαιωθεί μια σχετική έντσταση. Ακόμα και αν όντως έχουν αναγνωρίσει από τον ΑΣΕΠ όλα τα μεταπυχιακά/διδακτορικά ως σχετικά με το αντικείμενο της θέσης μπορούν προκειμένου να μη γίνουν ρόμπα, επικαλούμενοι μια παπαριά (με το συμπάθειο) να ισχυριστούν οτι οντως είναι σχετικοί όλοι οι προσκομισθέντες τίτλοι μια και δεν ορίζεται πουθενά κανένα κριτήριο συνάφειας. :roll:

Afioni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Afioni » Σάβ Ιουν 28, 2008 11:32 am

Γι αυτό στην ένσταση ζητάω κατά την έκδοση του οριστικού πίνακα να αναφέρεται το αντικείμενο του κάθε τίτλου σπουδών που θα προσαυξηθεί καθώς και αιτιολόγηση της συνάφειας με το αντικείμενο.....

Afioni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Afioni » Σάβ Ιουν 28, 2008 11:36 am

Δεν ξέρω με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να αιτιολογήσουν συνάφεια διδακτορικού στη δομοστατική, στην τοπογραφία, στο real estate, στη βιολογία στην πολιτική επιστήμη στην κοινωνιολογία, στο marketing, στην αρχαιολογία, στη γαλλική φιλολογία και γενικότερα στους περισσότερους μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών που κυκλοφορούν στην αγορά :)

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες