Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
vaso!
- Μαθητευόμενος

@takisrhodes83
εγώ προσωπικά την ώρα που έγραφα δεν είδα τίποτα παράτυπο να συμβαίνει γύρω μου, και καλύτερα, δηλαδή, γιατί θα είχα συγχυστεί!! διαβάζοντας μετά εδώ μέσα όσα γράφατε, ήμουν σίγουρη ότι δε θα περνούσα: αν υπολογίσεις όσους έχουν μεράκι με τη δουλειά και "προετοιμάζονται" χρόνια [σε εισαγωγικά γιατί η προετοιμασία για τέτοιου είδους εξετάσεις είναι περίεργη υπόθεση], όσους έχουν μέσο, και όσους αντέγραψαν, βάλε και πολύτεκνους κ εντοπιότητες... do the math.
μετά τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όσοι ρίσκαραν να αντιγράψουν ήταν όσοι δεν είχαν δει το διαγωνισμό σοβαρά ή όσοι ήταν πραγματικά άχρηστοι [με το συμπαθιο]. μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή είναι η αίσθηση που έχω!
σίγουρα καλό θα είναι οι κανόνισμοι να τηρηθούν καλύτερα την επόμενη φορά [αν υπάρξει, γιατί κάτι άκουσα ότι θα κάνουν σχολή και θα μπαίνουν φοιτητές κατευθείαν από το λύκειο]
στη δεύτερη φάση, ήταν εκεί ο πρόεδρος του ασέπ, ο βέης [αν κι εγώ δεν ήξερα ποιος είναι αυτός ο κύριος που μοιάζει με τον τρίτση! νόμιζα πως είναι κάποιος υπερ-επιτηρητής :shock: ] μας ρωτούσε αν μείναμε ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση κ.ο.κ.
εγώ, μη έχοντας δει τίποτα αντικανονικό [όπως είπα] δεν είχα να "παραπονεθώ" για κάτι. στη φάση της ορθοφωνίας όμως σίγουρα θα το κάνω!!
εγώ προσωπικά την ώρα που έγραφα δεν είδα τίποτα παράτυπο να συμβαίνει γύρω μου, και καλύτερα, δηλαδή, γιατί θα είχα συγχυστεί!! διαβάζοντας μετά εδώ μέσα όσα γράφατε, ήμουν σίγουρη ότι δε θα περνούσα: αν υπολογίσεις όσους έχουν μεράκι με τη δουλειά και "προετοιμάζονται" χρόνια [σε εισαγωγικά γιατί η προετοιμασία για τέτοιου είδους εξετάσεις είναι περίεργη υπόθεση], όσους έχουν μέσο, και όσους αντέγραψαν, βάλε και πολύτεκνους κ εντοπιότητες... do the math.
μετά τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όσοι ρίσκαραν να αντιγράψουν ήταν όσοι δεν είχαν δει το διαγωνισμό σοβαρά ή όσοι ήταν πραγματικά άχρηστοι [με το συμπαθιο]. μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή είναι η αίσθηση που έχω!
σίγουρα καλό θα είναι οι κανόνισμοι να τηρηθούν καλύτερα την επόμενη φορά [αν υπάρξει, γιατί κάτι άκουσα ότι θα κάνουν σχολή και θα μπαίνουν φοιτητές κατευθείαν από το λύκειο]
στη δεύτερη φάση, ήταν εκεί ο πρόεδρος του ασέπ, ο βέης [αν κι εγώ δεν ήξερα ποιος είναι αυτός ο κύριος που μοιάζει με τον τρίτση! νόμιζα πως είναι κάποιος υπερ-επιτηρητής :shock: ] μας ρωτούσε αν μείναμε ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση κ.ο.κ.
εγώ, μη έχοντας δει τίποτα αντικανονικό [όπως είπα] δεν είχα να "παραπονεθώ" για κάτι. στη φάση της ορθοφωνίας όμως σίγουρα θα το κάνω!!
-
spiridaus
- Μαθητευόμενος

ΑλΌ!
Εγώ προσωπικά δεν είδα αντιγραφές (τι να αντιγράψεις και από ποιόν;) αλλά είδα κάποιους που έγραφαν μια δυο λέξεις μετά την λήξη του χρόνου. Αυτούς όμως τους κατατάσσω στους αγχωμένους που δεν θα έγραφαν καλά ούτως η άλλως! :)
Από την άλλη πριν μπώ να γράψω άκουσα ότι η επιτήρηση ήταν πολύ αυστηρή και ήδη είχαν διαγράψει αρκετούς, έγινε κάτι τέτοιο;
'Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Ατελείωτες παραλίες και εξωτικές καλλονές...Αυτό σκέφτομαι τώρα μόνο!
Εγώ προσωπικά δεν είδα αντιγραφές (τι να αντιγράψεις και από ποιόν;) αλλά είδα κάποιους που έγραφαν μια δυο λέξεις μετά την λήξη του χρόνου. Αυτούς όμως τους κατατάσσω στους αγχωμένους που δεν θα έγραφαν καλά ούτως η άλλως! :)
Από την άλλη πριν μπώ να γράψω άκουσα ότι η επιτήρηση ήταν πολύ αυστηρή και ήδη είχαν διαγράψει αρκετούς, έγινε κάτι τέτοιο;
'Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Ατελείωτες παραλίες και εξωτικές καλλονές...Αυτό σκέφτομαι τώρα μόνο!
-
Vangelis
- Μαθητευόμενος

korinadv έγραψε:Πάντως αν δείτε στον πίνακα υπάρχουν άτομα που έχουν γράψει κάτω από 30. Αυτό θα μπορούσε ίσως να οφείλεται στο ότι του ακυρώσανε στο διάλειμμα μετά το πρώτο μέρος.
egw pantws sthn epistolh pou esteila ston ASEP tou zitousa na dhmosiopoihseitous komenous...alliws den yparxoun apodeixeis..
profanws den kopsane kanena giayto to logo.....
oso gia to sxolio"ta peri antigrafwn kai ktl ktl pou ta lene mono osoi prospathoun na dikaiologisoun tous eaytous tous pou den pigan kala", exw na pw oti opoios katalavainei katalavainei...an de mporei na dei parapera, as travixei th kourtina pou exei mprosta tou..
kai epeidh polloi den xeroun ti isxyei me ta iatrika kai lene ares mares, de se kovei kaeis gia matia..apla den pairneis eidikothtes pou xreiazontai visual contact, opws px.sto pyrgo.. pas sto apprroach, sto radar h kapou allou..
-
calessin
- Μαθητευόμενος

Τι λες ρε Βαγγέλη; Νομίζεις ότι με έξι μηνάκια εκπαίδευση στη σποα μπορείς να πας προσέγγιση ή έλεγχο περιοχής; Πού το άκουσες αυτό; Μου ακούγεται εντελώς απίθανο. Άσε που οι θέσεις είναι ήδη καθορισμένες από την προκήρυξη. Αν εγώ περάσω σε θέση σε πύργο και με στείλουν προσέγγιση όπως λες λόγω ματιών, τη θέση στον πύργο ποιος θα την πάρει; Θα πάρουν 71 άτομα; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.
-
Vangelis
- Μαθητευόμενος

calessin έγραψε:Τι λες ρε Βαγγέλη; Νομίζεις ότι με έξι μηνάκια εκπαίδευση στη σποα μπορείς να πας προσέγγιση ή έλεγχο περιοχής; Πού το άκουσες αυτό; Μου ακούγεται εντελώς απίθανο. Άσε που οι θέσεις είναι ήδη καθορισμένες από την προκήρυξη. Αν εγώ περάσω σε θέση σε πύργο και με στείλουν προσέγγιση όπως λες λόγω ματιών, τη θέση στον πύργο ποιος θα την πάρει; Θα πάρουν 71 άτομα; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.
poios eipai oti tha pas se 6 minakia...????? toso nomizeis oti kratai h ekpaideysh??
egw sou lew ti isxyei gia to typiko tou pragmatos..apla an exeis ayjximenh mywpia, de pas pyrgo..ektos an eisai ok me gyalia
oso gia to poios tha parei th thesh, ayto einai provlima ths YPA. Poies theseis exoun vgei???? ksereis ti tha kaneis pou? ksereis px dld ayth pou tha parameinoun athina an tha einai sth proseggisi oi kapou alloiu. Ayta vgainoun meta, analoga tis anagkes + + alla krithria.....
-
calessin
- Μαθητευόμενος

Για πες μου εσύ που ξέρεις πόσο κρατάει η εκπαίδευση στη σποα. Και μιλάω μόνο για σποα, μη μου πεις ότι θα είσαι εκπαιδευόμενος μετά την τοποθέτηση σου για πέντε χρόνια.
Όσον αφορά στο τί θα κάνεις μετά τη σποα εμένα μου φαίνεται εξωπραγματικό να πας προσέγγιση ή κέντρο. Εκεί το έργο των ΕΕΚ είναι πολυσύνθετο και δύσκολο και απαιτεί μακροχρόνια εμπειρία. Το πιο πιθανό είναι ο νεοδιοριζόμενος να τοποθετηθεί στον πύργο και για αρκετά μεγάλο διάστημα να κάνει έλεγχο εδάφους και ορισμένες βοηθητικές δουλειές.
Αυτά που λες τα ξέρεις εκ των έσω ή είναι δικές σου απόψεις;
Όσον αφορά στο τί θα κάνεις μετά τη σποα εμένα μου φαίνεται εξωπραγματικό να πας προσέγγιση ή κέντρο. Εκεί το έργο των ΕΕΚ είναι πολυσύνθετο και δύσκολο και απαιτεί μακροχρόνια εμπειρία. Το πιο πιθανό είναι ο νεοδιοριζόμενος να τοποθετηθεί στον πύργο και για αρκετά μεγάλο διάστημα να κάνει έλεγχο εδάφους και ορισμένες βοηθητικές δουλειές.
Αυτά που λες τα ξέρεις εκ των έσω ή είναι δικές σου απόψεις;
-
vaso!
- Μαθητευόμενος

@vangelis
είπες:
oso gia to sxolio"ta peri antigrafwn kai ktl ktl pou ta lene mono osoi prospathoun na dikaiologisoun tous eaytous tous pou den pigan kala", exw na pw oti opoios katalavainei katalavainei...an de mporei na dei parapera, as travixei th kourtina pou exei mprosta tou..
και μάλλον δε διάβασες τι ακριβώς έγραψα. σου το παραθέτω για να σε διευκολύνω.
και προτιμώ να μην κάνω άλλο σχόλιο. όπως λες κι εσύ, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! :roll:
[άσχετο: όταν μιλούσα πριν για αντιγραφή κατά τη διάρκεια του β σταδίου, προφανώς δεν εννοούσα αντιγραφή του ενός από τον άλλο - κάτι τέτοιο θα ήταν σχεδόν ηλίθιο!! αναφερόμουν σε όσους σημείωναν την ώρα που δεν επιτρεπόταν να γράφουμε.]
είπες:
και μάλλον δε διάβασες τι ακριβώς έγραψα. σου το παραθέτω για να σε διευκολύνω.
vaso! έγραψε:...έχω μπουχτίσει λίγο με τις συζητήσεις καφενείου και με τα δυσοίωνα περί δυσκολίας, μέσων, αντιγραφών, λαδώματος κλπ. φυσικά δεν ισχυρίζομαι ότι δε συμβαίνουν όλα αυτά στη μπανανία μας, απλά πολλοί τα διογκώνουν και τα χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους και να αποθαρρύνουν τους άλλους.
και προτιμώ να μην κάνω άλλο σχόλιο. όπως λες κι εσύ, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! :roll:
[άσχετο: όταν μιλούσα πριν για αντιγραφή κατά τη διάρκεια του β σταδίου, προφανώς δεν εννοούσα αντιγραφή του ενός από τον άλλο - κάτι τέτοιο θα ήταν σχεδόν ηλίθιο!! αναφερόμουν σε όσους σημείωναν την ώρα που δεν επιτρεπόταν να γράφουμε.]
-
Vangelis
- Μαθητευόμενος

vaso! έγραψε:@vangelis
είπες:
και μάλλον δε διάβασες τι ακριβώς έγραψα. σου το παραθέτω για να σε διευκολύνω.vaso! έγραψε:...έχω μπουχτίσει λίγο με τις συζητήσεις καφενείου και με τα δυσοίωνα περί δυσκολίας, μέσων, αντιγραφών, λαδώματος κλπ. φυσικά δεν ισχυρίζομαι ότι δε συμβαίνουν όλα αυτά στη μπανανία μας, απλά πολλοί τα διογκώνουν και τα χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους και να αποθαρρύνουν τους άλλους.
pistepse me vaso kserw na diavazw poly kala kai na katanow kalitera......
-
spiridaus
- Μαθητευόμενος

[quote="Vangelis"]aporw edw mesa me thn eythixia kapoiwn.....me to paramikro sxolio theoroun oti tous ginetai prosopikh epithesh.....
ti na pw, de mporw na elegxw tis anasfaleies tou kathenos...
anyway..
kalh anamonh se olous[/quote]
Vangeli με θίγει προσωπικά το γεγονός ότι στα μηνυματά σου χρησιμοποιείς τα greeklish. Σε παρακαλώ πολύ να το σταματήσεις γιατί θα το θεωρήσω προσωπική επίθεση και θα έχουμε άλλα! :lol:
Άσχετη πληροφορία:
Θυμήθηκα μια παλιά ταινία με πρωταγωνιστές 2 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και την ξαναείδα χθες. Ψιλοχαζοχαρούμενο αμερικάνικο είναι αλλά για όποιον ενδιαφέρεται λέγεται pushing tin, στα ελληνικά "ερωτικές αναταράξεις" (χαχααχ)του 1999 και παίζουν γνωστοί ηθοποιοί με την Α.τζολί μεταξύ άλλων.
Ελπίζω να μην θεωρηθεί και αυτό διαφήμιση και με κόψει ο αντμινιστρειτορ!
Αυτά.
ti na pw, de mporw na elegxw tis anasfaleies tou kathenos...
anyway..
kalh anamonh se olous[/quote]
Vangeli με θίγει προσωπικά το γεγονός ότι στα μηνυματά σου χρησιμοποιείς τα greeklish. Σε παρακαλώ πολύ να το σταματήσεις γιατί θα το θεωρήσω προσωπική επίθεση και θα έχουμε άλλα! :lol:
Άσχετη πληροφορία:
Θυμήθηκα μια παλιά ταινία με πρωταγωνιστές 2 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και την ξαναείδα χθες. Ψιλοχαζοχαρούμενο αμερικάνικο είναι αλλά για όποιον ενδιαφέρεται λέγεται pushing tin, στα ελληνικά "ερωτικές αναταράξεις" (χαχααχ)του 1999 και παίζουν γνωστοί ηθοποιοί με την Α.τζολί μεταξύ άλλων.
Ελπίζω να μην θεωρηθεί και αυτό διαφήμιση και με κόψει ο αντμινιστρειτορ!
Αυτά.
-
vaso!
- Μαθητευόμενος

@spiridaus
ευχαριστώ, με κάλυψες :)
την ταινία που λες την κατεβάζω για να αρχίσω να εξοικειώνομαι με το επάγγελμα :roll:
κατά τ' άλλα εγώ σας χαιρετώ, δε με σηκώνει το κλίμα εδώ μέσα!
καλή επιτυχία σε όλους και [αν όλα πάνε καλά] με κάποιους από εσάς θα τα πουμε από κοντά κάποτε, ελπίζω μόνο να είναι σύντομα 8)
την ταινία που λες την κατεβάζω για να αρχίσω να εξοικειώνομαι με το επάγγελμα :roll:
καλή επιτυχία σε όλους και [αν όλα πάνε καλά] με κάποιους από εσάς θα τα πουμε από κοντά κάποτε, ελπίζω μόνο να είναι σύντομα 8)
-
Vangelis
- Μαθητευόμενος

vaso! έγραψε:@spiridaus
ps. vaso ..de thn paleveis katholou..
tha sou synestina diakopes, xalara potakia sth paralia kai ammoloutra...
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 7 επισκέπτες