Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
spirtula
- Μαθητευόμενος

Δίκιο εχετε :oops: :oops: :oops: :oops:
Δεν ειναι δυνατον να παρουν εποχικο σε τετοια θεση, εκεινη η υπηρεσια θα μετραει ίσως αν βγει προκύρηξη για διοικητικους ΔΕ στην ΥΠΑ(που δεν νομιζω να βγαινει ποτε τετοιο πράγμα).
Και απο τα ΙΕΚ δύσκολα να εχουν πανω απο 6μηνο, απο την σχολη μου είχα κανει πρακτική σε μετεωρολογικό κεντρο στο πτυχίο και το μεταπτυχιακό σε υπηρεσία που μετραει απο οτι μου ειπαν αλλα ήταν μόνο 4 μήνες στο σύνολο. Επομενως δεν μπορείς καν να την χρησιμοποιήσεις. 8)
Όχι βεβαια οτι θα με εσωζαν οι 0,5 μοναδες και να την χρησιμοποιούσα.
Στην εντοπιοτητα και τον βαθμό πτυχίου θα οφείλεται η όποια ανατροπή νομίζω!!!!
Δεν ειναι δυνατον να παρουν εποχικο σε τετοια θεση, εκεινη η υπηρεσια θα μετραει ίσως αν βγει προκύρηξη για διοικητικους ΔΕ στην ΥΠΑ(που δεν νομιζω να βγαινει ποτε τετοιο πράγμα).
Και απο τα ΙΕΚ δύσκολα να εχουν πανω απο 6μηνο, απο την σχολη μου είχα κανει πρακτική σε μετεωρολογικό κεντρο στο πτυχίο και το μεταπτυχιακό σε υπηρεσία που μετραει απο οτι μου ειπαν αλλα ήταν μόνο 4 μήνες στο σύνολο. Επομενως δεν μπορείς καν να την χρησιμοποιήσεις. 8)
Όχι βεβαια οτι θα με εσωζαν οι 0,5 μοναδες και να την χρησιμοποιούσα.
Στην εντοπιοτητα και τον βαθμό πτυχίου θα οφείλεται η όποια ανατροπή νομίζω!!!!
-
mdelakos
- Μαθητευόμενος

Καλημέρα και καλή εβδομάδα συναγωνιστές!
Ελπίζω να είναι η τελευταία εβδομάδα αναμονής, τουλαχιστον σε ότι
αφορά τους προσωρινούς πίνακες γιατί προσωπίκα μου προσέφεραν
μία πολύ καλή δουλεία και δεσμεύτηκα να τους απαντήσω μέχρι την
Παρασκεύη, αφού εώς τότε έχει αναφερθεί και στο φόρουμ οτι
αναμένονται τα αποτελέσματα.
Αφήστε που με όλο το άγχος που έχουμε τραβήξει με την όλη υπόθεση
βλέπω να κοβόμαστε όλοι στα ιατρικά λόγω σοβαρού έλκους στομάχου!!!
Ελπίζω να είναι η τελευταία εβδομάδα αναμονής, τουλαχιστον σε ότι
αφορά τους προσωρινούς πίνακες γιατί προσωπίκα μου προσέφεραν
μία πολύ καλή δουλεία και δεσμεύτηκα να τους απαντήσω μέχρι την
Παρασκεύη, αφού εώς τότε έχει αναφερθεί και στο φόρουμ οτι
αναμένονται τα αποτελέσματα.
Αφήστε που με όλο το άγχος που έχουμε τραβήξει με την όλη υπόθεση
βλέπω να κοβόμαστε όλοι στα ιατρικά λόγω σοβαρού έλκους στομάχου!!!
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

Μια φιλολογικη απαντηση... Η κρατουσα αποψη ειναι "Ας μπω και μετα ολα γίνονται" δεν ειναι τυχαιο οτι παρα πολλοι μετα το βαζουν το βυσμα για μεταθεση -αποσπαση. Προσωπικα ξερω ατομα που δεν την παλεψαν ψυχολογικα επειδη το μερος ηταν απομακρο, μικρη κοινωνια κλπ. Αλλα ολα υποθετικα ειναι μπορει να περναει καποιος και τελεια ή να ειναι ευπροσαρμοστος. Η να εχει βαρεθει το μερος που μενει. Εγω δεν θα ειχα προβλημα αν και δεν εχω και αλλη επιλογη πλην του τοπου που καταγομαι.
-
bluecap
- Μαθητευόμενος

-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

korinadv έγραψε:Γιατί, μπορούν να καταλάβουν αν κάποιος έχει κάνει laser?
Πολύ εύκολα.
Πάντως, ΗΡΕΜΙΑ! Πράγματι υπάρχει πρόβλημα, αλλά όπως ανέφερα και παραπάνω τα όρια είναι σχετικά ελαστικά. Μέχρι να γίνει η υγειονομική εξέταση θα έχουν περάσει από την εγχείρηση 8-9 μήνες. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά από τους 12. Θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του γιατρού να κάνει τις ειδικές εξετάσεις, για να δει αν η εγχείρηση δεν άφησε άλλα προβλήματα.
Εδώ για τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες (PPL) ιπτάμενους (σύμφωνα με το JAR-FLC 3, Appendix 13, pars. 8 & 9 για όποιον ενδιαφέρεται) η επανεξέταση μπορεί να γίνει μετά από 6 μήνες.
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

Στο mediacal requirements που εχω εγω (αναθεωρηση 2006 ευρωκοντρολ κ οχι ayto poy einai sto www.eeke.gr) λεει αν διαβασα καλα οτι γενικα η οι χειρουργημενοι στα ματια ειναι απορριπτεοι ΑΛΛΑ υπο προυποθεσεις αυτοι που εχουν κανει refractive (διαθλαστικη? μαλλον εννοει μυωπιες αστιγματισμ.) μπορουν να γινουν δεκτοι. Αυτες οι προυποθεσεις εχουν να κανουν με την κατασταση πριν την εγχειριση (να μην υπηρχε πληρης γκαβομαρα) και με τις επιδοσεις μετα και βεβαια να μην υπαρχει τραυματισμος. Για αλλες εγχειρισεις (καταρρακτη,γλαυκωματος,ιριδας και του μυος του ματιου) επιπλεον υπαρχει και αυτο το εξαμηνο (για καταρρακτη 2μηνο) οποτε μην ανησυχειτε. Και παλι δεν ειναι δεσμευτικα αυτα νομιζω αν στο τεστ περασετε με γυαλια ειναι ΟΚ.
-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

takisrhodes83 έγραψε:Στο mediacal requirements που εχω εγω (αναθεωρηση 2006 ευρωκοντρολ κ οχι ayto poy einai sto www.eeke.gr) λεει αν διαβασα καλα οτι γενικα η οι χειρουργημενοι στα ματια ειναι απορριπτεοι ΑΛΛΑ υπο προυποθεσεις αυτοι που εχουν κανει refractive (διαθλαστικη? μαλλον εννοει μυωπιες αστιγματισμ.) μπορουν να γινουν δεκτοι. Αυτες οι προυποθεσεις εχουν να κανουν με την κατασταση πριν την εγχειριση (να μην υπηρχε πληρης γκαβομαρα) και με τις επιδοσεις μετα και βεβαια να μην υπαρχει τραυματισμος. Για αλλες εγχειρισεις (καταρρακτη,γλαυκωματος,ιριδας και του μυος του ματιου) επιπλεον υπαρχει και αυτο το εξαμηνο (για καταρρακτη 2μηνο) οποτε μην ανησυχειτε. Και παλι δεν ειναι δεσμευτικα αυτα νομιζω αν στο τεστ περασετε με γυαλια ειναι ΟΚ.
Ωπ! Σωστός!
Η επανεξέταση μπορεί να γίνει μετά από 6 μήνες. (Άντε vaso, την γλύτωσες :) )
Επιπλέον, τα όρια για διαθλαστικό σφάλμα αυξήθηκαν από +3/-5 σε +5/-6, αλλά το όριο για τον αστιγματισμό μειώθηκε σε 2 διοπτρίες.
-
spiridaus
- Μαθητευόμενος

[quote="apaisiodoksos"][quote="takisrhodes83"]Στο mediacal requirements που εχω εγω (αναθεωρηση 2006 ευρωκοντρολ κ οχι ayto poy einai sto www.eeke.gr) λεει αν διαβασα καλα οτι γενικα η οι χειρουργημενοι στα ματια ειναι απορριπτεοι ΑΛΛΑ υπο προυποθεσεις αυτοι που εχουν κανει refractive (διαθλαστικη? μαλλον εννοει μυωπιες αστιγματισμ.) μπορουν να γινουν δεκτοι. Αυτες οι προυποθεσεις εχουν να κανουν με την κατασταση πριν την εγχειριση (να μην υπηρχε πληρης γκαβομαρα) και με τις επιδοσεις μετα και βεβαια να μην υπαρχει τραυματισμος. Για αλλες εγχειρισεις (καταρρακτη,γλαυκωματος,ιριδας και του μυος του ματιου) επιπλεον υπαρχει και αυτο το εξαμηνο (για καταρρακτη 2μηνο) οποτε μην ανησυχειτε. Και παλι δεν ειναι δεσμευτικα αυτα νομιζω αν στο τεστ περασετε με γυαλια ειναι ΟΚ.[/quote]
Ωπ! Σωστός!
Η επανεξέταση μπορεί να γίνει μετά από [b]6 μήνες[/b]. (Άντε vaso, την γλύτωσες :) )
Επιπλέον, τα όρια για [b]διαθλαστικό σφάλμα[/b] αυξήθηκαν από +3/-5 σε +[b]5/-6[/b], αλλά το όριο για τον [b]αστιγματισμό[/b] μειώθηκε σε [b]2 διοπτρίες[/b].[/quote]
234-#$@#%$662!!!@@!!!!
Δεν έχω ξαναδώσει σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ αλλά αυτός ίσως να είναι και ο πιο περίπλοκος τελικά!!
Ωπ! Σωστός!
Η επανεξέταση μπορεί να γίνει μετά από [b]6 μήνες[/b]. (Άντε vaso, την γλύτωσες :) )
Επιπλέον, τα όρια για [b]διαθλαστικό σφάλμα[/b] αυξήθηκαν από +3/-5 σε +[b]5/-6[/b], αλλά το όριο για τον [b]αστιγματισμό[/b] μειώθηκε σε [b]2 διοπτρίες[/b].[/quote]
234-#$@#%$662!!!@@!!!!
Δεν έχω ξαναδώσει σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ αλλά αυτός ίσως να είναι και ο πιο περίπλοκος τελικά!!
-
spiridaus
- Μαθητευόμενος

[quote="apaisiodoksos"][quote="takisrhodes83"]Στο mediacal requirements που εχω εγω (αναθεωρηση 2006 ευρωκοντρολ κ οχι ayto poy einai sto www.eeke.gr) λεει αν διαβασα καλα οτι γενικα η οι χειρουργημενοι στα ματια ειναι απορριπτεοι ΑΛΛΑ υπο προυποθεσεις αυτοι που εχουν κανει refractive (διαθλαστικη? μαλλον εννοει μυωπιες αστιγματισμ.) μπορουν να γινουν δεκτοι. Αυτες οι προυποθεσεις εχουν να κανουν με την κατασταση πριν την εγχειριση (να μην υπηρχε πληρης γκαβομαρα) και με τις επιδοσεις μετα και βεβαια να μην υπαρχει τραυματισμος. Για αλλες εγχειρισεις (καταρρακτη,γλαυκωματος,ιριδας και του μυος του ματιου) επιπλεον υπαρχει και αυτο το εξαμηνο (για καταρρακτη 2μηνο) οποτε μην ανησυχειτε. Και παλι δεν ειναι δεσμευτικα αυτα νομιζω αν στο τεστ περασετε με γυαλια ειναι ΟΚ.[/quote]
Ωπ! Σωστός!
234-#$@#%$662!!!@@!!!!
Δεν έχω ξαναδώσει σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, αλλά αυτός ίσως είναι ο πιο περίπλοκος τελικά!!
Ωπ! Σωστός!
234-#$@#%$662!!!@@!!!!
Δεν έχω ξαναδώσει σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, αλλά αυτός ίσως είναι ο πιο περίπλοκος τελικά!!
-
vaso!
- Μαθητευόμενος

σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον σας για την κατάσταση των ματιών μου, εγώ όμως δεν ανησυχώ και δεν αγχώνομαι καθόλου, είμαι από τη φύση μου αισιόδοξη 8)
γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχει πιθανότητα να στραβώσει κάτι, ο,τιδήποτε, και να βρεθώ απ' εξώ. δε με νοιάζει όμως γιατί δεν επένδυσα τίποτα σε αυτό το διαγωνισμό. έμαθα για την προκήρυξη παρασκευή, έδωσα τέσσερις ενότητες keycert σε ένα σαββατοκύριακο, έστειλα την αίτηση λίγα λεπτά πριν κλείσει το ταχυδρομείο. δεν περίμενα με την καμία να τα έχω πάει καλά στη δεύτερη φάση. και όμως τώρα, against all odds, έχω βρεθεί να διεκδικώ μια θέση έχοντας πολλές αξιώσεις [13η στην κατάταξη... και με βαθμό πτυχίου 8.35 wtf? κρίμα που δε μετράνε οι επιπλέον ξένες γλώσσες!] ακόμα κι αν δε διοριστώ τελικά, κερδισμένη νιώθω. γιατί νόμιζα ότι θα έπρεπε να είχα αποκλειστεί πολύ νωρίτερα [εκπρόθεσμη κ έτσι!]
συγνώμη για το λογύδριο, εδώ και μήνες όμως που διαβάζω φόρουμ σχετικά με το διαγωνισμό έχω μπουχτίσει λίγο με τις συζητήσεις καφενείου και με τα δυσοίωνα περί δυσκολίας, μέσων, αντιγραφών, λαδώματος κλπ. φυσικά δεν ισχυρίζομαι ότι δε συμβαίνουν όλα αυτά στη μπανανία μας, απλά πολλοί τα διογκώνουν και τα χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους και να αποθαρρύνουν τους άλλους.
σε ό,τι αφορά στην ιατρική εξέταση, από μια γρήγορη ματιά που έριξα, τα περισσότερα είναι λίγο-πολύ στη διακριτική ευχέρεια του γιατρού... δεν παίρνουν κεφάλια βρε παιδιά, άνθρωποι είναι!! εγώ φλεβάρη έκανα το λέιζερ αλλά μέχρι να αρχίσει η δουλειά θα έχει περάσει δωδεκάμηνο 8)
κι αν δε διοριστώ εγώ, αντί για κεφαλονιά με βλέπω να πηγαίνω ταϋλάνδη και θα δώσω τόσο μεγάλη χαρά στον επιλαχόντα που θα με αντικαταστήσει :D
εμείς να 'μαστε καλά κι η υγεία πάνω απ' όλα
ό,τι μα ό,τι συμβαίνει είναι το καλύτερο για μας, άλλο αν είμαστε στενόμυαλοι και δεν το βλέπουμε. there is no success like failure, που λέει και ο dylan!
[sorry για το μακρυνάρι αλλά πήρα φόρα]
γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχει πιθανότητα να στραβώσει κάτι, ο,τιδήποτε, και να βρεθώ απ' εξώ. δε με νοιάζει όμως γιατί δεν επένδυσα τίποτα σε αυτό το διαγωνισμό. έμαθα για την προκήρυξη παρασκευή, έδωσα τέσσερις ενότητες keycert σε ένα σαββατοκύριακο, έστειλα την αίτηση λίγα λεπτά πριν κλείσει το ταχυδρομείο. δεν περίμενα με την καμία να τα έχω πάει καλά στη δεύτερη φάση. και όμως τώρα, against all odds, έχω βρεθεί να διεκδικώ μια θέση έχοντας πολλές αξιώσεις [13η στην κατάταξη... και με βαθμό πτυχίου 8.35 wtf? κρίμα που δε μετράνε οι επιπλέον ξένες γλώσσες!] ακόμα κι αν δε διοριστώ τελικά, κερδισμένη νιώθω. γιατί νόμιζα ότι θα έπρεπε να είχα αποκλειστεί πολύ νωρίτερα [εκπρόθεσμη κ έτσι!]
συγνώμη για το λογύδριο, εδώ και μήνες όμως που διαβάζω φόρουμ σχετικά με το διαγωνισμό έχω μπουχτίσει λίγο με τις συζητήσεις καφενείου και με τα δυσοίωνα περί δυσκολίας, μέσων, αντιγραφών, λαδώματος κλπ. φυσικά δεν ισχυρίζομαι ότι δε συμβαίνουν όλα αυτά στη μπανανία μας, απλά πολλοί τα διογκώνουν και τα χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους και να αποθαρρύνουν τους άλλους.
σε ό,τι αφορά στην ιατρική εξέταση, από μια γρήγορη ματιά που έριξα, τα περισσότερα είναι λίγο-πολύ στη διακριτική ευχέρεια του γιατρού... δεν παίρνουν κεφάλια βρε παιδιά, άνθρωποι είναι!! εγώ φλεβάρη έκανα το λέιζερ αλλά μέχρι να αρχίσει η δουλειά θα έχει περάσει δωδεκάμηνο 8)
κι αν δε διοριστώ εγώ, αντί για κεφαλονιά με βλέπω να πηγαίνω ταϋλάνδη και θα δώσω τόσο μεγάλη χαρά στον επιλαχόντα που θα με αντικαταστήσει :D
εμείς να 'μαστε καλά κι η υγεία πάνω απ' όλα
ό,τι μα ό,τι συμβαίνει είναι το καλύτερο για μας, άλλο αν είμαστε στενόμυαλοι και δεν το βλέπουμε. there is no success like failure, που λέει και ο dylan!
[sorry για το μακρυνάρι αλλά πήρα φόρα]
-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

-
takisrhodes83
- Δόκιμος

συμφωνω μαζι σου βασω εκτος απο το θεμα των αντιγραφων ή μαλλον της μη τηρησης των κανονων, γιατι ολοι ξερουμε οτι εγιναν. Και μπορει να μην επηρεαζουν τοσο εμενα για παραδειγμα που δεν εγραψα καλα, αλλα ειναι αδικια για αυτους που εγραψαν καλα. Γιατι εστω και μια ερωτηση συνολικα να κερδισαν καποιοι, 4,54 ειναι δεκαδες θεσεις στην καταταξη.
Επειδη δεν διορθωνεται τιποτα, ας γινει μαθημα για επομενους διαγωνισμους. (Απ'οτι εχω καταλαβει εχουν στειλει αρκετοι παραπονα στο ΑΣΕΠ). Οσο για τα υπολοιπα πολυ μ'αρεσει η φιλοσοφια σου
Επειδη δεν διορθωνεται τιποτα, ας γινει μαθημα για επομενους διαγωνισμους. (Απ'οτι εχω καταλαβει εχουν στειλει αρκετοι παραπονα στο ΑΣΕΠ). Οσο για τα υπολοιπα πολυ μ'αρεσει η φιλοσοφια σου
-
giwrgos2006
- Μαθητευόμενος

εγω νομιζω οτι η οργανωση του διαγωνισμου ηταν πολυ καλη σε γενικες γραμμες και πραγματικα επιλεχτηκαν οι αξιοι..για τις οποιες παρατυπιες θα πρεπει να αναζητησουμε τις ευθυνες μεταξυ μας...ειτε κλεβαμε ειτε καναμε τα στραβα ματια σε αυτους που βλεπαμε να κλεβουν...
οσο για τη μυωπια μην αγχωνεστε..ατομα που καναν λειζερ περνανε χωρις προβλημα
οσο για τη μυωπια μην αγχωνεστε..ατομα που καναν λειζερ περνανε χωρις προβλημα
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες