Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
vaso!
- Μαθητευόμενος

γεια σας παιδιά!! μόλις γράφτηκα στο φόρουμ και με καλωσορίζω εκ μέρους σας 8)
είμαι η βάσω και είμαι η 13η στην κατάταξη αλλά έχω καταμπερδευτεί. κατ' αρχάς, με όλα αυτά που λέτε για εντοπιότητες και πολυτέκνους, υπάρχει περίπτωση να βρεθώ εκτός; ρωτάω γιατί θέλω να παραιτηθώ από τη δουλειά μου και να κάνω διακοπές διαρκείας :) μην παραιτηθώ και μετά δε με πάρουν από υπα και μείνω ξεκρέμαστη! φοβάμαι μη με κόψουν στα ιατρικά τεστ! μήπως να κόψω το κάπνισμα; :roll:
επίσης, πότε υπολογίζετε να αρχίσει η εκπαίδευση; δε ένα χρόνο; νωρίτερα αργότερα; θα πληρωνόμαστε ήδη κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης;
σε ό,τι αφορά στις περιοχές, για όσους αναρωτιούνται αν έχουν δηλώσει όλοι αθήνα, σαλονίκη κλπ, θα σας πω για μένα: εγώ αν και αθηναία θέλω να αποκεντρωθώ βρε αδερφέ και έχω βάλει πρώτη επιλογή κεφαλονιά, μετά ζάκυνθο και κέρκυρα και μετά δε θυμάμαι - πάντως συμπλήρωσα και τις 10 επιλογές και έβαλα μόνο περιοχές που δεν έδιναν εντοπιότητα. δεν είμαι σίγουρη ότι έπραξα σωστά, δεν το γνωρίζω καθόλου το ασεποσύστημα.
υγ. τώρα που το θυμήθηκα... στην αίτηση έπρεπε να γράψουμε στα πρόσθετα προσόντα έναν κωδικό που σημαίνει ότι δε δουλεύουμε ήδη στο δημόσιο; αυτό παίζει να το ξέχασα. υπάρχει περίπτωση να αποκλειστώ από αυτό; και ρωτάω γιατί οι πίνακες με τους αποκλεισμένους είχε μόνο εκπρόθεσμους, άνευ παραβόλου και άνω των τριάντα, αν δεν απατώμαι. έτσι και κοπώ από κανένα τέτοιο πταίσμα - ή από τους γιατρούς - θα γελάσω πάρα πολύ με την τύχη μου την ξελογιάστρα.
αυτά προς το παρόν, keep your fingers crossed και τα λέμε
είμαι η βάσω και είμαι η 13η στην κατάταξη αλλά έχω καταμπερδευτεί. κατ' αρχάς, με όλα αυτά που λέτε για εντοπιότητες και πολυτέκνους, υπάρχει περίπτωση να βρεθώ εκτός; ρωτάω γιατί θέλω να παραιτηθώ από τη δουλειά μου και να κάνω διακοπές διαρκείας :) μην παραιτηθώ και μετά δε με πάρουν από υπα και μείνω ξεκρέμαστη! φοβάμαι μη με κόψουν στα ιατρικά τεστ! μήπως να κόψω το κάπνισμα; :roll:
επίσης, πότε υπολογίζετε να αρχίσει η εκπαίδευση; δε ένα χρόνο; νωρίτερα αργότερα; θα πληρωνόμαστε ήδη κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης;
σε ό,τι αφορά στις περιοχές, για όσους αναρωτιούνται αν έχουν δηλώσει όλοι αθήνα, σαλονίκη κλπ, θα σας πω για μένα: εγώ αν και αθηναία θέλω να αποκεντρωθώ βρε αδερφέ και έχω βάλει πρώτη επιλογή κεφαλονιά, μετά ζάκυνθο και κέρκυρα και μετά δε θυμάμαι - πάντως συμπλήρωσα και τις 10 επιλογές και έβαλα μόνο περιοχές που δεν έδιναν εντοπιότητα. δεν είμαι σίγουρη ότι έπραξα σωστά, δεν το γνωρίζω καθόλου το ασεποσύστημα.
υγ. τώρα που το θυμήθηκα... στην αίτηση έπρεπε να γράψουμε στα πρόσθετα προσόντα έναν κωδικό που σημαίνει ότι δε δουλεύουμε ήδη στο δημόσιο; αυτό παίζει να το ξέχασα. υπάρχει περίπτωση να αποκλειστώ από αυτό; και ρωτάω γιατί οι πίνακες με τους αποκλεισμένους είχε μόνο εκπρόθεσμους, άνευ παραβόλου και άνω των τριάντα, αν δεν απατώμαι. έτσι και κοπώ από κανένα τέτοιο πταίσμα - ή από τους γιατρούς - θα γελάσω πάρα πολύ με την τύχη μου την ξελογιάστρα.
αυτά προς το παρόν, keep your fingers crossed και τα λέμε
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

Χωρις να ειμαι σιγουρος Βασω αν εισαι τακτικη υπαλληλος στο δημοσιο υπαρχει προβλημα, το λεγομενο κωλυμα 5ετιας. Αλλα καλυτερα να σου πει σιγουρα καποιος που ξερει για το συγκεκριμενο θεμα. Οσο για τις ιατρικες εξετασεις αδικα αγχωνεστε σιγα μην κοπει κανεις. Ετσι κι αλλιως εχει τοσο αγχος αυτη η δουλεια που ολοι καπνιστες θα ναι. Η μονη περιπτωση να κοπει καποιος ειναι να εχει προβλημα ορασης και να μη βλεπει καλα στο τεστ ουτε με τα γυαλια. Τωρα αμα βρεθει κανεις με καρδιακη ανεπαρκεια τι να πω ,χτυπα ξυλο παντα. Επισης αν υπαρχει κανενα ψυχολογικο, καμια μανια ή κανενας θαυμασμος για την Αλ-Καιντα ή εχεις ποστερ πανω απ το κρεβατι σου τους διδυμους πυργους να φλεγονται μην πας καν. :roll:
Αυτο για το κωλυμα 5ετιας κοιταξε το.
Αυτο για το κωλυμα 5ετιας κοιταξε το.
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
giwrgos2006
- Μαθητευόμενος

συγχαρητηρια Βασω! λοιπον..
με θεση 13 και πρωτη επιλογη κεφαλονια δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βρεθεις εκτος...οποτε αρχισε ηδη να σκεφτεσαι τη ζωη σου εκει (ισως να ψαξεις και που θα μεινεις μετα την εκπαιδευση)..
τα ιατρικα τεστ ειναι χαλαρα,υπαρχει κινδυνος μονο αν εχεις πολλη μυωπια,αχρωματοψια ή χρονια σοβαρη παθηση..το καπνισμα να το κοψεις γιατι ειναι βλαβερο! δε θα σε επηρεασει στις εξετασεις..
ετσι που πανε τα πραματα για σεπτεμβρη αρχιζει η εκπαιδευση, καπακι μετα το διορισμο..κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης (5 μηνες περιπου) πληρωνεσαι το βασικο μισθο του δημοσιου για ΠΕ (νομιζω 900..καπου εκει)
στην αιτηση δεν υπηρχε αυτος ο κωδικος..ο περιβοητος 99! αλλα αν θυμασαι πανω απο το σημειο που υπογραφεις ελεγε οτι δεν ειχες διοριστει στο δημοσιο ή οτι εχει παρελθει πενταετια κτλ κτλ...οποτε οταν υπεγραφες ηταν σαν να το αποδεχοσουνα αυτο γιατι η αιτηση ειναι και υπευθυνη δηλωση..παντως υπαρχουν προυποθεσεις που μπορεις να εισαι δημοσιος υπαλληλος και να συμμετασχεις σε διαγωνισμο..πρεπει να το ψαξεις λιγο το θεμα...good luck!!
με θεση 13 και πρωτη επιλογη κεφαλονια δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βρεθεις εκτος...οποτε αρχισε ηδη να σκεφτεσαι τη ζωη σου εκει (ισως να ψαξεις και που θα μεινεις μετα την εκπαιδευση)..
τα ιατρικα τεστ ειναι χαλαρα,υπαρχει κινδυνος μονο αν εχεις πολλη μυωπια,αχρωματοψια ή χρονια σοβαρη παθηση..το καπνισμα να το κοψεις γιατι ειναι βλαβερο! δε θα σε επηρεασει στις εξετασεις..
ετσι που πανε τα πραματα για σεπτεμβρη αρχιζει η εκπαιδευση, καπακι μετα το διορισμο..κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης (5 μηνες περιπου) πληρωνεσαι το βασικο μισθο του δημοσιου για ΠΕ (νομιζω 900..καπου εκει)
στην αιτηση δεν υπηρχε αυτος ο κωδικος..ο περιβοητος 99! αλλα αν θυμασαι πανω απο το σημειο που υπογραφεις ελεγε οτι δεν ειχες διοριστει στο δημοσιο ή οτι εχει παρελθει πενταετια κτλ κτλ...οποτε οταν υπεγραφες ηταν σαν να το αποδεχοσουνα αυτο γιατι η αιτηση ειναι και υπευθυνη δηλωση..παντως υπαρχουν προυποθεσεις που μπορεις να εισαι δημοσιος υπαλληλος και να συμμετασχεις σε διαγωνισμο..πρεπει να το ψαξεις λιγο το θεμα...good luck!!
-
calessin
- Μαθητευόμενος

Βάσω
έχεις καταπληκτική σειρά και μπράβο σου. Νομίζω ότι όλα αυτά που συζητάμε εδώ δε σε αγγίζουν με τέτοια σειρά και 99% σε βλέπω στην πρώτη σου επιλογή. Τα μόνα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν πέραν της ορθοφωνίας και του πιστοποιητικού υγείας είναι το επίπεδο αγγλικών και τα δικαιολογητικά που έχεις στείλει. Αν τα αγγλικά σου είναι άριστα και τα χαρτιά σου είναι πλήρη δεν πρέπει να φοβάσαι. Στο θέμα της υγείας δεν ξέρω τι να σου πω. Τσέκαρε τι περιλαμβάνουν οι εξετάσεις και θα ξέρεις εσύ αν έχεις πρόβλημα.
Εγώ στη θέση σου δε θα έφευγα από τη δουλειά μου προτού με φωνάξει η υπα για αποδοχή διορισμού. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για διακοπές στο μέλλον, μη μασάς.
Πιστεύω ότι η εκπαίδευση θα ξεκινήσει σύντομα αν και όχι μέσα στο καλοκαίρι. Η υπα έχει ήδη προκηρύξει από το μάιο θέσεις εκπαιδευτών για τη σποα αλλά επειδή οι εκπαιδευτές προέρχονται κατά κύριο λόγο από τους υπαλλήλους της το βλέπω κομματάκι δύσκολο να μπορέσουν να αποσπαστούν στη σποα μέσα στο κατακαλόκαιρο που στενάζουν τα αεροδρόμια από δουλειά. Ρεαλιστική πρόβλεψη είναι από σεπτέμβρη και μετά. Οι εκπαιδευόμενοι πληρώνονται κάτι λίγα ευρώ, δεν ξέρω πόσα ακριβώς, ίσως είναι ο μισθός του δόκιμου ΠΕ δημοσίου υπαλλήλου.
Σχετικά με την αίτηση μη φοβάσαι. Η αίτηση είναι ταυτόχρονα και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι ήδη διορισμένη - διάβασε το πίσω μέρος της και θα δεις.
Το κάπνισμα να το κόψεις ούτως ή άλλως. Το επάγγελμα του ΕΕΚ είναι στα τρία πρώτα παγκοσμίως σε καρδιακά επεισόδια και έχε υπόψη σου ότι οι εν ενεργεία ΕΕΚ υποβάλλονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε εξετάσεις για την ανανέωση του πιστοποιητικού υγείας ( κανονικά νομίζω κάθε δύο χρόνια μέχρι τα σαράντα και κάθε χρόνο μετά είναι το διεθνές πρότυπο αλλά εδώ είναι ελλάδα οπότε μπορεί να είναι πιο ελαστικά τα διαστήματα ).
αυτά και πάλι μπράβο σου
έχεις καταπληκτική σειρά και μπράβο σου. Νομίζω ότι όλα αυτά που συζητάμε εδώ δε σε αγγίζουν με τέτοια σειρά και 99% σε βλέπω στην πρώτη σου επιλογή. Τα μόνα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν πέραν της ορθοφωνίας και του πιστοποιητικού υγείας είναι το επίπεδο αγγλικών και τα δικαιολογητικά που έχεις στείλει. Αν τα αγγλικά σου είναι άριστα και τα χαρτιά σου είναι πλήρη δεν πρέπει να φοβάσαι. Στο θέμα της υγείας δεν ξέρω τι να σου πω. Τσέκαρε τι περιλαμβάνουν οι εξετάσεις και θα ξέρεις εσύ αν έχεις πρόβλημα.
Εγώ στη θέση σου δε θα έφευγα από τη δουλειά μου προτού με φωνάξει η υπα για αποδοχή διορισμού. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για διακοπές στο μέλλον, μη μασάς.
Πιστεύω ότι η εκπαίδευση θα ξεκινήσει σύντομα αν και όχι μέσα στο καλοκαίρι. Η υπα έχει ήδη προκηρύξει από το μάιο θέσεις εκπαιδευτών για τη σποα αλλά επειδή οι εκπαιδευτές προέρχονται κατά κύριο λόγο από τους υπαλλήλους της το βλέπω κομματάκι δύσκολο να μπορέσουν να αποσπαστούν στη σποα μέσα στο κατακαλόκαιρο που στενάζουν τα αεροδρόμια από δουλειά. Ρεαλιστική πρόβλεψη είναι από σεπτέμβρη και μετά. Οι εκπαιδευόμενοι πληρώνονται κάτι λίγα ευρώ, δεν ξέρω πόσα ακριβώς, ίσως είναι ο μισθός του δόκιμου ΠΕ δημοσίου υπαλλήλου.
Σχετικά με την αίτηση μη φοβάσαι. Η αίτηση είναι ταυτόχρονα και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι ήδη διορισμένη - διάβασε το πίσω μέρος της και θα δεις.
Το κάπνισμα να το κόψεις ούτως ή άλλως. Το επάγγελμα του ΕΕΚ είναι στα τρία πρώτα παγκοσμίως σε καρδιακά επεισόδια και έχε υπόψη σου ότι οι εν ενεργεία ΕΕΚ υποβάλλονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε εξετάσεις για την ανανέωση του πιστοποιητικού υγείας ( κανονικά νομίζω κάθε δύο χρόνια μέχρι τα σαράντα και κάθε χρόνο μετά είναι το διεθνές πρότυπο αλλά εδώ είναι ελλάδα οπότε μπορεί να είναι πιο ελαστικά τα διαστήματα ).
αυτά και πάλι μπράβο σου
-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

@vaso
είμαι η 13η στην κατάταξη
Συγχαρητήρια!!!
πάντως συμπλήρωσα και τις 10 επιλογές και έβαλα μόνο περιοχές που δεν έδιναν εντοπιότητα
Πώς είναι δυνατό; Οι περιοχές εκτός Αθηνών που θέλουν ελεγκτές και δεν έχουν εντοπιότητα είναι 6 (Ζάκυνθος - Ηράκλειο - Θεσ/νίκη - Ιωάννινα - Κέρκυρα - Κεφαλληνιά). Πάντως στις περιοχές αυτές τοποθετούνται 19 ΕΕΚ, οπότε είναι δύσκολο να μην είσαι μέσα, αφού δε νομίζω να υπάρχει κανείς με μεταπτυχιακό/διδακτορικό ή εμπειρία ελεγκτή.
ρωτάω γιατί θέλω να παραιτηθώ από τη δουλειά μου
Μην κάνεις καμιά τέτοια τρέλα (προς το παρόν)
μην παραιτηθώ και μετά δε με πάρουν από υπα και μείνω ξεκρέμαστη
Απάντησες και μόνη σου στην παραπάνω ερώτησή σου...
μήπως να κόψω το κάπνισμα;
Οπωσδήποτε!
επίσης, πότε υπολογίζετε να αρχίσει η εκπαίδευση; δε ένα χρόνο;
Υποθέτω (χωρίς να το βασίζω πουθενά) πολύ νωρίτερα. Ίσως και με το που θα γίνετε δεκτοί, μετά τα υγειονομικά.
θα πληρωνόμαστε ήδη κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης;
Βεβαίως, σύμφωνα με όσα έχουν αναφέρει και άλλοι σε προηγούμενα post.
θέλω να αποκεντρωθώ βρε αδερφέ
Και εγώ μαζί σου... (αν και εγώ ως υποψήφιος αερολιμενικός, και να ήθελα, δε θα μπορούσα να βάλω Αθήνα)
έβαλα μόνο περιοχές που δεν έδιναν εντοπιότητα. δεν είμαι σίγουρη ότι έπραξα σωστά
Σωστή! Εκ των προτέρων δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα γράψουν οι άλλοι με εντοπιότητα. Το πιθανότερο είναι να βρεθούν πολύ ψηλά με τους 20 βαθμούς, σε σχέση με άλλον που παίρνει μόνο όσο γράφει.
στην αίτηση έπρεπε να γράψουμε στα πρόσθετα προσόντα έναν κωδικό που σημαίνει ότι δε δουλεύουμε ήδη στο δημόσιο;
Όχι! Η προκήρυξη δε λέει τίποτα τέτοιο. Είχε γίνει συζήτηση και παλιότερα γι' αυτό, και νομίζω ότι κατέληξε στο ότι ο κωδικός αυτός (99) δε χρειάζεται. Υποβάλλεις υπεύθυνη δήλωση με το διορισμό σου, και θα φανεί από τα χαρτιά του τωρινού σου ασφαλιστικού ταμείου, αν είσαι υπάλληλος Δημοσίου κλπ.
Καλά αποτελέσματα!
είμαι η 13η στην κατάταξη
Συγχαρητήρια!!!
πάντως συμπλήρωσα και τις 10 επιλογές και έβαλα μόνο περιοχές που δεν έδιναν εντοπιότητα
Πώς είναι δυνατό; Οι περιοχές εκτός Αθηνών που θέλουν ελεγκτές και δεν έχουν εντοπιότητα είναι 6 (Ζάκυνθος - Ηράκλειο - Θεσ/νίκη - Ιωάννινα - Κέρκυρα - Κεφαλληνιά). Πάντως στις περιοχές αυτές τοποθετούνται 19 ΕΕΚ, οπότε είναι δύσκολο να μην είσαι μέσα, αφού δε νομίζω να υπάρχει κανείς με μεταπτυχιακό/διδακτορικό ή εμπειρία ελεγκτή.
ρωτάω γιατί θέλω να παραιτηθώ από τη δουλειά μου
Μην κάνεις καμιά τέτοια τρέλα (προς το παρόν)
μην παραιτηθώ και μετά δε με πάρουν από υπα και μείνω ξεκρέμαστη
Απάντησες και μόνη σου στην παραπάνω ερώτησή σου...
μήπως να κόψω το κάπνισμα;
Οπωσδήποτε!
επίσης, πότε υπολογίζετε να αρχίσει η εκπαίδευση; δε ένα χρόνο;
Υποθέτω (χωρίς να το βασίζω πουθενά) πολύ νωρίτερα. Ίσως και με το που θα γίνετε δεκτοί, μετά τα υγειονομικά.
θα πληρωνόμαστε ήδη κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης;
Βεβαίως, σύμφωνα με όσα έχουν αναφέρει και άλλοι σε προηγούμενα post.
θέλω να αποκεντρωθώ βρε αδερφέ
Και εγώ μαζί σου... (αν και εγώ ως υποψήφιος αερολιμενικός, και να ήθελα, δε θα μπορούσα να βάλω Αθήνα)
έβαλα μόνο περιοχές που δεν έδιναν εντοπιότητα. δεν είμαι σίγουρη ότι έπραξα σωστά
Σωστή! Εκ των προτέρων δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα γράψουν οι άλλοι με εντοπιότητα. Το πιθανότερο είναι να βρεθούν πολύ ψηλά με τους 20 βαθμούς, σε σχέση με άλλον που παίρνει μόνο όσο γράφει.
στην αίτηση έπρεπε να γράψουμε στα πρόσθετα προσόντα έναν κωδικό που σημαίνει ότι δε δουλεύουμε ήδη στο δημόσιο;
Όχι! Η προκήρυξη δε λέει τίποτα τέτοιο. Είχε γίνει συζήτηση και παλιότερα γι' αυτό, και νομίζω ότι κατέληξε στο ότι ο κωδικός αυτός (99) δε χρειάζεται. Υποβάλλεις υπεύθυνη δήλωση με το διορισμό σου, και θα φανεί από τα χαρτιά του τωρινού σου ασφαλιστικού ταμείου, αν είσαι υπάλληλος Δημοσίου κλπ.
Καλά αποτελέσματα!
-
giwrgos2006
- Μαθητευόμενος

παντως ρε παιδια αυτο με την επιλογη των θεσεων δεν μπορω να το καταλαβω...παλιοτερα,οταν εδινε ο καθενας μονο για ενα αεροδρομιο (νομαρχια) ειχε νοημα...π.χ. στην Αθηνα θα περνουσε ο ενας στους 100 και στην Κεφαλοννια ο ενας στους 10..αρα,αν δηλωνες μικρα αεροδρομια ειχες καλυτερες πιθανοτητες διορισμου..τωρα ομως που ειναι σαν πανελληνιες νομιζω οτι ο καθενας δεν πρεπει να σκεφτεται τι θα βαλουν οι αλλοι υποψηφιοι αλλα πρεπει απλα να δηλωνει με βαση εκει που θελει να παει...ετσι,αν δεν περναει στην 1η επιλογη του θα περναει στη 2η...αν οχι στη 2η μετα στην 3η..αν εχει καποιος αντιθετη αποψη να το συζητησουμε 8)
-
vaso!
- Μαθητευόμενος

παιδιά σας χιλιοευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή και για τις πληροφορίες!!
με υποχρεώνετε!
στα του πιστοποιητικού γ' κατηγορίας:
με το που έκανα αίτηση για εεκ, έκανα επέμβαση λέιζερ και για τη μυωπία, άρα κουλ από μάτια. τώρα αν μου βρουν κανένα άλλο κουσούρι τι να πω... α ναι έχω και σκολίωση, πειράζει; :Ρ θα διαβάσω αναλυτικά το pdf του eurocontrol, ευχαριστώ για το λινκ.
από αγγλικά είμαι οκ, έχω και καλό βαθμό πτυχίου από τη σχολή.
φυσικά βάζω ένα 3% πιθανότητα να στραβώσει κάτι, ο,τιδήποτε ... κυρίως επειδή δεν πιστεύω στην καλή μου τύχη! εν ολίγοις, δε θα κάνω πάρτυ για να το γιορτάσω και δε θα παραιτηθώ πριν δω το όνομά μου στο φεκ :shock:
εύχομαι καλή τύχη σε όλους όσοι έχουν ακόμα ελπίδες και μακάρι να τα πούμε από κοντά, στην εκπαίδευση!
υγ. @calessin ποια είναι τα πρώτα δύο επαγγέλματα σε καρδιακά επεισόδια;;
[ένα 3% ενδεχόμενο να στραβώσει κάτι]
με υποχρεώνετε!
στα του πιστοποιητικού γ' κατηγορίας:
με το που έκανα αίτηση για εεκ, έκανα επέμβαση λέιζερ και για τη μυωπία, άρα κουλ από μάτια. τώρα αν μου βρουν κανένα άλλο κουσούρι τι να πω... α ναι έχω και σκολίωση, πειράζει; :Ρ θα διαβάσω αναλυτικά το pdf του eurocontrol, ευχαριστώ για το λινκ.
από αγγλικά είμαι οκ, έχω και καλό βαθμό πτυχίου από τη σχολή.
φυσικά βάζω ένα 3% πιθανότητα να στραβώσει κάτι, ο,τιδήποτε ... κυρίως επειδή δεν πιστεύω στην καλή μου τύχη! εν ολίγοις, δε θα κάνω πάρτυ για να το γιορτάσω και δε θα παραιτηθώ πριν δω το όνομά μου στο φεκ :shock:
εύχομαι καλή τύχη σε όλους όσοι έχουν ακόμα ελπίδες και μακάρι να τα πούμε από κοντά, στην εκπαίδευση!
υγ. @calessin ποια είναι τα πρώτα δύο επαγγέλματα σε καρδιακά επεισόδια;;
[ένα 3% ενδεχόμενο να στραβώσει κάτι]
-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

giwrgos2006 έγραψε:παντως ρε παιδια αυτο με την επιλογη των θεσεων δεν μπορω να το καταλαβω...παλιοτερα,οταν εδινε ο καθενας μονο για ενα αεροδρομιο (νομαρχια) ειχε νοημα...π.χ. στην Αθηνα θα περνουσε ο ενας στους 100 και στην Κεφαλοννια ο ενας στους 10..αρα,αν δηλωνες μικρα αεροδρομια ειχες καλυτερες πιθανοτητες διορισμου..τωρα ομως που ειναι σαν πανελληνιες νομιζω οτι ο καθενας δεν πρεπει να σκεφτεται τι θα βαλουν οι αλλοι υποψηφιοι αλλα πρεπει απλα να δηλωνει με βαση εκει που θελει να παει...ετσι,αν δεν περναει στην 1η επιλογη του θα περναει στη 2η...αν οχι στη 2η μετα στην 3η..αν εχει καποιος αντιθετη αποψη να το συζητησουμε 8)
Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο. Απλά, πρακτικά, δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει κάποιος, που να μη βρεθεί πολύ μπροστά με 20 μονάδες από εντοπιότητα. Πάντως, στην προηγούμενή μου απάντηση έλαβα (κακώς) υπόψη μου τις θέσεις που με ενδιέφεραν ως υποψήφιος για αερολιμενικός, οι οποίες είναι μόνο 1-2 σε κάθε περιοχή. Οι ελεγκτές είχαν και περιοχές με εντοπιότητα που δέχονταν και 4 στη γενική σειρά. Άρα, κάποιος μη-δημότης θα μπορούσε να τις βάλει και αυτές με αξιώσεις.
-
vaso!
- Μαθητευόμενος

apaisiodoksos έγραψε:πάντως συμπλήρωσα και τις 10 επιλογές και έβαλα μόνο περιοχές που δεν έδιναν εντοπιότητα
Πώς είναι δυνατό; Οι περιοχές εκτός Αθηνών που θέλουν ελεγκτές και δεν έχουν εντοπιότητα είναι 6 (Ζάκυνθος - Ηράκλειο - Θεσ/νίκη - Ιωάννινα - Κέρκυρα - Κεφαλληνιά).
ωχ!! δεν είμαι σίγουρη... η αλήθεια είναι ότι την αίτηση τη συμπλήρωσα πολύ τσάτρα πάτρα και δε θυμάμαι τι έκανα, πάει και καιρός και δεν προνόησα να κρατήσω αντίγραφο. θα ξανακοιτάξω την προκηρυξη [αν και τώρα πια δεν έχει σημασία...]
σχετικά με το κόλπο με τις εντοπιότητες, νομίζω ότι συμφωνώ με το γιώργο... αρκεί να δηλώσει κανείς ΟΛΕΣ τις περιοχές, όχι τικάροντας το κουτάκι ότι αποδέχεσαι διορισμό... κλπ, αλλά συμπληρώνοντας και δεύτερη και τρίτη αίτηση. έτσι, με ένα καλό αποτέλεσμα ξέρεις ότι κάπου θα περάσεις, ακόμα κ αν έχεις βάλει πρώτα περιοχές με εντοπιότητα. αν είσαι πάνω από τους ντόπιους, γκουντ. αν όχι, στην παρακάτω επιλογή κοκ. όταν συμπλήρωνα την αίτηση δεν το είχα πιάσει αυτό και δήλωσα περιοχές χωρίς εντοπιότητα για να είμαι πιο σίγουρη [παρ'όλα αυτά, βαρέθηκα να συνεχίσω με τις προτιμήσεις μου σε δεύτερη αίτηση και μάλλον αυτό ήταν βλακεία - αυτό το αναφέρω for future reference!]
-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

-
eng
- Μαθητευόμενος

Καλησπέρα και απο μένα!
Καταρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν και συνεπώς καλή ζωή εφεξής! :wink:
Εγώ δυστυχώς γύρω στο 150 οπότε στον επόμενο διαγωνισμό ίσως έχω ελπίδες!Ερώτηση παρόλα αυτά: Ξέρετε αν η σειρά κατάταξης μένει για κάποιο χρονικό διάστημα? π.χ Κάποιος διοριστέος μπορεί να μη κάνει στην τελική για τη θέση, έστω και μετά από ένα χρόνο,μπορεί να πάρει μετάταξη σε άλλο τμήμα (γιατί κανείς δε σε διώχνει από το Δημόσιο) και έτσι να καλέσουν τον επόμενο? Κάτι αντίστοιχο δηλαδή που συμβαίνει με τους εκπαιδευτικούς?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καταρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν και συνεπώς καλή ζωή εφεξής! :wink:
Εγώ δυστυχώς γύρω στο 150 οπότε στον επόμενο διαγωνισμό ίσως έχω ελπίδες!Ερώτηση παρόλα αυτά: Ξέρετε αν η σειρά κατάταξης μένει για κάποιο χρονικό διάστημα? π.χ Κάποιος διοριστέος μπορεί να μη κάνει στην τελική για τη θέση, έστω και μετά από ένα χρόνο,μπορεί να πάρει μετάταξη σε άλλο τμήμα (γιατί κανείς δε σε διώχνει από το Δημόσιο) και έτσι να καλέσουν τον επόμενο? Κάτι αντίστοιχο δηλαδή που συμβαίνει με τους εκπαιδευτικούς?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

Ωχ! Μόλις συνειδητοποίησα κάτι: Αν ένας υποψήφιος ελεγκτής, που έχει δώσει και για αερολιμενικός, "κοπεί" στο πιστοποιητικό υγείας, τότε οι πίνακες της κατάταξης των αερολιμενικών μεταβάλλονται, αφού μπορεί να είναι επιτυχών ως αερολιμενικός. Άρα, τα πραγματικά οριστικά αποτελέσματα των αερολιμενικών θα βγουν μετά ακόμα και από την υγειονομική εξέταση των ΕΕΚ.
Θα τραβήξει πολυυυυυυυυυύ ακόμα αυτή η υπόθεση...
Θα τραβήξει πολυυυυυυυυυύ ακόμα αυτή η υπόθεση...
-
spiridaus
- Μαθητευόμενος

Μπράβο Βάσω! Αντε και στα δικά μας.
Λοιπόν εγώ θέλω να ρωτήσω για τους τρίτεκνους (τα τέκνα τρίτεκνης οικογένειας).
Θεωρείσαι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας όταν είστε 3 αδέλφια, αν και μόνο αν είστε όλοι άγαμοι και κάτω των 23 ή δεν έχω καταλάβει καλά; Γιατί αν είναι έτσι δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στους επιτυχόντες οπότε ανοίγουν κάποιες θέσεις.
Διορθώστε αν κάνω τραγικό λάθος. Αν πάλι όχι να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.
Λοιπόν εγώ θέλω να ρωτήσω για τους τρίτεκνους (τα τέκνα τρίτεκνης οικογένειας).
Θεωρείσαι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας όταν είστε 3 αδέλφια, αν και μόνο αν είστε όλοι άγαμοι και κάτω των 23 ή δεν έχω καταλάβει καλά; Γιατί αν είναι έτσι δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στους επιτυχόντες οπότε ανοίγουν κάποιες θέσεις.
Διορθώστε αν κάνω τραγικό λάθος. Αν πάλι όχι να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.
-
maria83
- Μαθητευόμενος

Γεια σας και απο εμενα!Συγχαρητηρια σε οσους τα καταφεραν!
Για μενα τα πραγματα ειναι ακομα ρευστα αφου ειμαι κοντα στο 50.Βεβαια ανηκω στους τριτεκνους και ετσι διατηρω μια ακομη ελπιδα.Απ'οτι εχω καταλαβει για να θεωρηθεις τριτεκνος πρεπει:
α)να εχεις 3 παιδια...
β)να εισαι ενα απο τα 3 παιδια της οικογενειας και μεχρι 23 ετων
γ)να εισαι ενα απο τα 3 παιδια της οικογενειας, μεταξυ 23 και 25 ετων και να σπουδαζεις.
Για μενα τα πραγματα ειναι ακομα ρευστα αφου ειμαι κοντα στο 50.Βεβαια ανηκω στους τριτεκνους και ετσι διατηρω μια ακομη ελπιδα.Απ'οτι εχω καταλαβει για να θεωρηθεις τριτεκνος πρεπει:
α)να εχεις 3 παιδια...
β)να εισαι ενα απο τα 3 παιδια της οικογενειας και μεχρι 23 ετων
γ)να εισαι ενα απο τα 3 παιδια της οικογενειας, μεταξυ 23 και 25 ετων και να σπουδαζεις.
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης