Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Vangelis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vangelis » Τρί Ιουν 17, 2008 3:04 pm

karaflos έγραψε:Καλημέρα!!
Επιστροφή στην καθημερινότητα σήμερα μετά από μίνι διακοπές και διαπιστώνω ότι έχουν βγει τα αποτελέσματα!!! Πολλοί διαβάζω εδώ στο φόρουμ ότι πήραν βαθμό χαμηλότερο από ότι περίμεναν. Σε μένα συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Εγραψα πολύ υψηλότερα από ότι περίμενα, και να μαι στη θέση 100+ περίπου. Ευχαριστημένος μεν με βαθμολογία και κατάταξη, έξω δε από τους διοριστέους.
Εκτός αν...
1. Βρεθούν στους πρώτους 100 πολλά άτομα που δεν έχουν proficiency, κάποιο άλλο απαραίτητο προσόν ή έχουν κάποιο άλλο λάθος στα χαρτιά τους.
2. Βρεθούν στους πρώτους 100 πολλά άτομα που δεν έχουν δηλώσει όλα τα ασεροδρόμια.
3. Βρεθούν στους πρώτους 100 αρκετοί που έχουν περάσει και σαν αερολιμενικοί και προτιμήσουν εκείνες τις θέσεις.
4. Κοπούν αρκετοί στην ορθοφωνία.
5. Υπάρχουν αρκετά άτομα που δεν θα πάρουν το πιστοποιητικό υγείας λόγω κάποιου προβλήματος π.χ. αυξημένη μυωπία.

Επειδή για τα 3 πρώτα δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλές πιθανότητες, θα ήθελα να ρωτήσω κυρίως για το 4. , την εξέταση ορθοφωνίας δηλαδή. Αν κάποιος έχει δώσει την προηγούμενη φορά ή αν έχει ακούσει. Εϊναι δύσκολη? Τι ποσοστό περνάει? Το 99% ή το 50%?

stin orthofonia pernane oloiiii. ektos an eisai kekies. Stis exetaseis ygeia gia na kopeis prepei na mh vlepeis oute me gyalia...toutestin, ayta einai typika gia ton ASEP...den kovetai kaneis apo kei...;)

twra gia ta alla, mporei..alla oxi polloi

alexmelissia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό alexmelissia » Τετ Ιουν 18, 2008 11:58 am

Μιλησα χθες με ΑΣΕΠ...Μου ειπαν οτι δεν εχουν λαβει καμια ενημερωση και ως εκ τουτου δεν εχουν ιδεα ποτε θα βγουν οι προσωρινοι πινακες! Ουτε καν αν θα ειναι σε μια βδομαδα ή σε τρεις μηνες δεν ηξεραν να μου απαντησουν.

gay28
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό gay28 » Τετ Ιουν 18, 2008 12:45 pm

alexmelissia έγραψε:Μιλησα χθες με ΑΣΕΠ...Μου ειπαν οτι δεν εχουν λαβει καμια ενημερωση και ως εκ τουτου δεν εχουν ιδεα ποτε θα βγουν οι προσωρινοι πινακες! Ουτε καν αν θα ειναι σε μια βδομαδα ή σε τρεις μηνες δεν ηξεραν να μου απαντησουν.

Προσπαθώ από χθες να τους πιάσω στο τηλέφωνο, αλλά είναι αδύνατο!

Λογικά μετά τη δημοσίευση των πινάκων θα δοθεί και ο χρόνος που προβλέπεται για ενστάσεις κτλ, οπότε η ορθοφωνία μπορεί να αργήσει.

korinadv
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό korinadv » Τετ Ιουν 18, 2008 1:18 pm

Μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται η ΣΠΟΑ??

mdelakos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mdelakos » Τετ Ιουν 18, 2008 1:30 pm

Αν δεν κάνω λάθος στον Άλιμο, πανω στην παραλία.

apaisiodoksos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό apaisiodoksos » Τετ Ιουν 18, 2008 2:03 pm

alexmelissia έγραψε:Μιλησα χθες με ΑΣΕΠ...Μου ειπαν οτι δεν εχουν λαβει καμια ενημερωση και ως εκ τουτου δεν εχουν ιδεα ποτε θα βγουν οι προσωρινοι πινακες! Ουτε καν αν θα ειναι σε μια βδομαδα ή σε τρεις μηνες δεν ηξεραν να μου απαντησουν.

Και εμένα μου είπαν την περασμένη Πέμπτη ότι δεν έχουν ιδέα σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία, και την επόμενη μέρα βγήκαν τα αποτελέσματα των γραπτών.

@ korinadv: Σύμφωνα με το site της ΥΠΑ:
"Η ΣΠΟΑ στεγάζεται στο Ελληνικό, στο κτίριο 213 της πρώην Αμερικάνικης Βάσης."
Συγχαρητήρια και για τη σειρά.

ΥΓ: Πριν κάποιο καιρό είχα υπολογίσει βάση 82-84 χωρίς πτυχίο για τους αερολιμενικούς. Προφανώς έπρεπε να υπολογίσω και το στατιστικό σφάλμα. Συγγνώμη, αν άγχωσα κανέναν αδικαιολόγητα... :?

xristinak
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό xristinak » Τετ Ιουν 18, 2008 2:48 pm

Μα σας το είχα τονίσει. Τα θέματα δεν ήταν τόσο εύκολα και πολλοί ήταν εκείνοι που νόμιζαν ότι έγραψαν αλλά έκαναν λάθοσ.Τώρα βέβαια με τις προσαυξήσεις αλλάζει το θέμα. Πολλοί ισχυριζόμαστε ότι δεν ήταν και τόσο δύσκολα τελικά, ότι με λίγο διάβασμα παλεύεται κ.λ.π. Τότε γιατί δε γράφουμε όσο πρέπει; Σε όλους τους διαγωνισμούς οι βάσεις είναι εκεί πάνω κάτω, Δεν είναι καθόλου εύκολο όμως να πιάσεις 70-75 ή όσο απαιτείται για να είσαι διορεστέος. Είμαι 20 άτομα κάτω στους αερολιμενικούς οπότε με εντοπιότητες, βαθμούς πτυχίων κ.λ.π. θα πεταχτώ 120 άτομα κάτω!! Συγχαριτήρια σε όσους τα κατάφεραν

spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Τετ Ιουν 18, 2008 2:59 pm

Ας καταθέσω και εγώ τις απορίες μου για να μπούμε στην σελίδα 73 σιγά-σιγά.

-Υπάρχουν κάπου τα θέματα των εξετάσεων των αερολιμενικών;Ήθελε πολύ προετοιμασία ;
-Για όσους πήγαν φροντιστήριο, απέδωσε τελικά;
-Τόσο πολύ θα αλλάξουν οι πίνακες με τις προσαυξήσεις;;;
-Έμαθε κάποιος ποιά μεταπτυχιακά θεωρούν σχετικά εκεί στον ΑΣΕπ;

Αυτά. Καλό μεσημέρι.

Afioni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Afioni » Τετ Ιουν 18, 2008 3:27 pm

Πιστεύετε πως είναι μεγάλη η πιθανότητα στα 170 άτομα που πέρασαν τη βάση στους αερολιμενικούς να υπάρχουν άτομα από Λήμνο Θήρα Κάρπαθο Σκιάθο Σάμο και Μύκονο που να έχουν proficiency kai ecdl?? :) Για ρόδο και Λέσβο το θεωρώ σχεδόν δεδομένο...αλλά αυτά τα δύο νησιά μαζί έχουν πληθυσμό διπλάσιο απ' το σύνολο των υπολοίπων...

spirtula
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spirtula » Τετ Ιουν 18, 2008 5:43 pm

Φανταζομαι ομως οτι αν οχι ολοι, οι περισσότεροι τσεκαρανε εκεινο το μικρό τετραγωνο κουτακι που ελεγε "αποδεχομαι διορισμο σε οποιαδηποτε περιοχη" (η καπως ετσι το ελεγε δεν θυμαμαι).

Εγω παντως το τσεκαρα και πιστευω και οι 130 που βρίσκονται πανω απο μενα στην καταταξη εκαναν το ιδιο :cry:

korinadv
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό korinadv » Πέμ Ιουν 19, 2008 9:10 am

spirtula έγραψε:Φανταζομαι ομως οτι αν οχι ολοι, οι περισσότεροι τσεκαρανε εκεινο το μικρό τετραγωνο κουτακι που ελεγε "αποδεχομαι διορισμο σε οποιαδηποτε περιοχη" (η καπως ετσι το ελεγε δεν θυμαμαι).

Εγω παντως το τσεκαρα και πιστευω και οι 130 που βρίσκονται πανω απο μενα στην καταταξη εκαναν το ιδιο :cry:

Το κουτάκι έλεγε "Αποδοχή διορισμού σε άλλη κενή θέση (σε περίπτωση κάλυψης από άλλους υποψηφίους όλων των θέσεων προτίμησής μου)".
Ωστόσο εμένα μου φαίνεται (χωρίς να έχω ρωτήσει) πως αυτό σημαίνει ότι σου δίνουν άλλη θέση μόνο εφ' όσον μείνει κάποια κενή και όχι ότι διεκδικείς και όλες τις υπόλοιπες θέσεις μαζί με όσους τις έχουν δηλώσει κανονικά.

spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Πέμ Ιουν 19, 2008 10:17 am

Εγώ πάντως τρείς πόλεις δήλωσα. Έιχε δηλώσει κάποιος από εσάς περισσότερες;

fair
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό fair » Πέμ Ιουν 19, 2008 11:13 am

Καλημέρα παιδιά.
Και εγω για ελεγκτες εδωσα, ειμαι στους πρωτους 40 και ηθελα να ελπιζω οτι ισως μπω σε καποια απο τις πολυποθητες καθαρες 30 θεσεις με λιγη τυχη. Ωστοσο, επικοινωνησα με ασεπ και μου ειπαν κατι που μου εκοψε τα ποδια σχετικα με το κουτακι "αποδοχη διορισμου σε κενη θεση μπλα μπλα"
Δηλαδη οτι μπορει να το τσεκαρα (αφου εβαλα τις 2-3 βασικες προτιμησεις μου) αλλα μπαινω στη διεκδικηση αλλων θεσεων ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ. Το βρισκω εντελως κακοδιατυπωμενο και παραπλανητικο γιατι φανταζομαι οτι ολοι οσοι το τσεκαραμε ειχαμε στο νου μας π.χ. τι κεφαλλονια τι ζακυνθος - ο,τι τυχει δε με αποσχολει ιδιαιτερα... Και επισης δεν καταλαβαινω το λογο να λεω αλτρουϊστικα στον ασεπ "αχ μη σας μεινει καμια θεση κενη, βαλτε εμενα μωρε" ενω αφηνω αλλους με χαμηλοτερη βαθμολογια απο μενα να διοριστουν σε καθε αλλη περιπτωση!
Οσοι ηξεραν τι εννοουσε αυτο το κουτακι, μπορειτε να μου πειτε αν ειδατε διευκρινιση καπου γραπτως - εχω φαει ολη την προκηρυξη να βρω κατι.

Σχετικα με τα αποτελεσματα, μου ειπαν οτι τα προσωρινα μεχρι το τελος της αλλης βδομαδας και τα οριστικα σε ενα μηνα.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Πέμ Ιουν 19, 2008 11:22 am

Σχετικα με τα αποτελεσματα, μου ειπαν οτι τα προσωρινα μεχρι το τελος της αλλης βδομαδας και τα οριστικα σε ενα μηνα.

Καλο αυτο! Οσο για το κουτακι που λετε, λεει
ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ
(Σε περίπτωση κάλυψης από άλλους υποψηφίους όλων των θέσεων προτίμησής μου)
κι εγω το καταλαβα μετα, οταν ξανακοιτουσα την αιτηση. Πρακτικα λογου του μικρου αριθμου θεσεων και των πολλων υποψηφιων ειτε το συμπληρωσες είτε οχι ειναι το ιδιο, αφου δεν προκειται να μεινει κενη θεση...

giwrgos2006
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό giwrgos2006 » Πέμ Ιουν 19, 2008 11:23 am

το κουτακι γραφει: αποδοχη διορισμου μου σε αλλη ΚΕΝΗ θεση...
νομιζω ειναι σαφες οτι εννοει πως αν μεινει μια θεση κενη, δηλαδη δεν υπαρχει επιτυχων (που να περναει τη βαση), τοτε μονο θα καλυφθει απο εσενα.
Πραγματικα ειναι κριμα αν περνας κανονικα και χασεις τη θεση επειδη δεν δηλωσες ολες τις νομαρχιες..καλη επιτυχια anyway

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες