bravo1 έγραψε:bravo1 έγραψε: ειχα παρει μερος στον προηγουμενο και δεν τα καταφερα αλλα καθε εμποδιο για καλο γιατι σαν ελευθερος επαγγελαματιας εδω και 7 χρονια εχω βγαλει τοσα πολλα που δεν εχω αγχος ουτε για πτυχια ουτε αναφορες ουτε εξετασεις- εσεις οι μελλοντικοι ελεγκτες θα με ρωτατε πως μπορω να πληρωσω λιγοτερα - απλως λεω την αληθεια για το τι θα βρουν οι μελλοντικοι ελεγκτες μπροστα τους , δεν λεω οτι πρεπει να λεμε οτι κατι κακο θα μου συμβει αλλα ολα μες στην ζωη ειναι και ουτε τελειωνει η ζωη μετα απο ενα διαγωνισμο με πολους απο τους υποψηφιους εχω κρατησει επαφη και ξερω πολλα οτι θελει καποιος ας ρωτησει
Πράγματι, κάθε εμπόδιο για καλό, και μπράβο σου που έβγαλες τόσα πολλά λεφτά, αλλά το γεγονός ότι είσαι σε ένα φόρουμ για έναν διαγωνισμό που δεν σε αφορά άμεσα, μπορεί να παρερμηνευτεί εύκολα ως κόμπλεξ αποτυχίας. Διότι με όσα γράφεις - έστω κι αν ο σκοπός σου δεν είναι αυτός - προσπαθείς να τρομοκρατήσεις, να αποθαρρύνεις ή να μετριάσεις τη χαρά όσων πέτυχαν στις εξετάσεις.
Για να μην υπάρχει λοιπόν τέτοια παρερμηνεία και εφόσον ο σκοπός σου είναι απλά να ενημερώσεις με κάθε καλή διάθεση, θα σε συμβούλευα να μην ξαναγράψεις τέτοια μηνύματα και να αφήσεις όσους πέτυχαν να χαρούν και όσους δεν πέτυχαν να ελπίζουν για την επιτυχία την επόμενη φορά.
Ο εισαγγελέας, η εφορία και όλα αυτά τα δυσοίωνα δεν έχουν καμία θέση εδώ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Μειώνουν εσένα που τα γράφεις. Αυτή είναι η δική μου γνώμη.