Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
korinadv
- Μαθητευόμενος

-
gay28
- Μαθητευόμενος

Vangelis έγραψε:h logiki einai h idia kai me ta vasika ptyxia...den apokleiei kanena..apokleiei?>
egw kserw mousikous, dimosiogafous, gymnastes, italikhs filologias ktl, pou edwsas...mhpws aytoi eixan kamia sxesh? Synepws, mh sou fanei periergo an isxysei kai sta metaptyxiaka (pou einai ypotithetai kai ena akadhmaiko vhma parapanw)
Δεν θα μου φανεί περίεργο, θα μου φανεί παράτυπο και έχω ήδη έτοιμη την ένσταση και τα 40 ευρώ στην άκρη. Η προκήρυξη ορίζει ως εξής:
2. Μεταπτυχιακές σπουδές
α) Για διδακτορικό τίτλο σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης, προσαύξηση τέσσερις (4) μονάδες.
β) Για μεταπτυχιακό τίτλο ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης, σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης προσαύξηση δύο (2) μονάδες.
Καμία σχέση με τον ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ που ήταν προϋπόθεση συμμετοχής στον διαγωνισμό. Τα μεταπτυχιακά, όπως και η εμπειρία, έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο της θέσης, δηλαδή τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας.
Αυτά τα "έχω μάθει ότι θα τα αναγνωρίσουν όλα" κτλ. τα ακούω βερεσέ.
Απόφοιτοι ΑΕΙ είμαστε, τι στο διάολο, μία προκήρυξη μπορούμε να την κατανοήσουμε και να καταθέσουμε ό,τι μας ζητάει. Αλλιώς δεν είμαστε άξιοι για πουθενά...
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

Vangelis έγραψε:sorry alla se tetoious diagwnismous zwhs h thanatou o kathena dilwnei ta PANTA kai prosmenei etsw kai sthn pio mikri pithanoithta..ara lathos sas pou den to dilwsate.
Την επομενη φορα θα δηλωσω οτι ημουν προσκοπος, δωρητης οργανων, ξερω να μαγειρευω, εχω αετισιο ματι και ειμαι αντικειμενικα πιο ομορφος απ'τον Μπεκαμ. Τι ζωης και θανατου ρε φιλε μας δουλευεις? Μη λες τετοια και αυτοκτονησει κανεις.
Αποκλειεται να αναγνωρισει ολα τα ΜΠΧ το ΑΣΕΠ, πολυ απλα γιατι ειναι παρανομο κατα την προκηρυξη και τους νομους συμφωνα με τους οποιους συντασσεται αυτη. Οταν λεει "συναφες" εννοει "συναφες" ο ποιητης-νομοθετης. Ανοιξτε κανα λεξικο και βρειτε και τα συνωνυμα της λεξης.
ΥΓ Και εγω θα το δηλωνα το ΜΠΧ αν ειχα τελειωσει, αλλα δεν θα επεμενα ντε και καλα να το αναγνωρισουν. Οταν στον υπολοιπο κοσμο δε χρειαζεται καν πτυχιο ΑΕΙ. Στην τελικη αν νομισει καποιος οτι αδικειται, objection your honor.
Αυτα για να τελειωνουμε, θα τα ξαναπουμε αμα και τη εμφανισει της τελικης λιστας για σχολια.. Συγχαρικια κ παλι σε οσους τα πηγαν καλα!
-
Vangelis
- Μαθητευόμενος

gay28 έγραψε:Vangelis έγραψε:h logiki einai h idia kai me ta vasika ptyxia...den apokleiei kanena..apokleiei?>
egw kserw mousikous, dimosiogafous, gymnastes, italikhs filologias ktl, pou edwsas...mhpws aytoi eixan kamia sxesh? Synepws, mh sou fanei periergo an isxysei kai sta metaptyxiaka (pou einai ypotithetai kai ena akadhmaiko vhma parapanw)
Δεν θα μου φανεί περίεργο, θα μου φανεί παράτυπο και έχω ήδη έτοιμη την ένσταση και τα 40 ευρώ στην άκρη. Η προκήρυξη ορίζει ως εξής:
2. Μεταπτυχιακές σπουδές
α) Για διδακτορικό τίτλο σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης, προσαύξηση τέσσερις (4) μονάδες.
β) Για μεταπτυχιακό τίτλο ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης, σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης προσαύξηση δύο (2) μονάδες.
Καμία σχέση με τον ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ που ήταν προϋπόθεση συμμετοχής στον διαγωνισμό. Τα μεταπτυχιακά, όπως και η εμπειρία, έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο της θέσης, δηλαδή τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας.
Αυτά τα "έχω μάθει ότι θα τα αναγνωρίσουν όλα" κτλ. τα ακούω βερεσέ.
Απόφοιτοι ΑΕΙ είμαστε, τι στο διάολο, μία προκήρυξη μπορούμε να την κατανοήσουμε και να καταθέσουμε ό,τι μας ζητάει. Αλλιώς δεν είμαστε άξιοι για πουθενά...
xanaeipa kai prin oti h forma tou ASEP einai sygkekrimenh kai h idia kata 90% gia olous tous diagwnismous..ayta dld pou grafei ws apaithseis
me th logikh oti den yparxei pragmatika synafes antikeimeno kai oti theloun na dwsoun ena bonus se osous exoun enan akadimaiko titlo parapanv, tha angnwrisoun (kata pasa pithanoithta) ola ta masters....
twra an tha ginei sth pragtmatikothta h an kapoios kaneis enstash ayto einai allo thema..
apla ta pragmata
-
Vangelis
- Μαθητευόμενος

takisrhodes83 έγραψε:Vangelis έγραψε:sorry alla se tetoious diagwnismous zwhs h thanatou o kathena dilwnei ta PANTA kai prosmenei etsw kai sthn pio mikri pithanoithta..ara lathos sas pou den to dilwsate.
Την επομενη φορα θα δηλωσω οτι ημουν προσκοπος, δωρητης οργανων, ξερω να μαγειρευω, εχω αετισιο ματι και ειμαι αντικειμενικα πιο ομορφος απ'τον Μπεκαμ. Τι ζωης και θανατου ρε φιλε μας δουλευεις? Μη λες τετοια και αυτοκτονησει κανεις.
Αποκλειεται να αναγνωρισει ολα τα ΜΠΧ το ΑΣΕΠ, πολυ απλα γιατι ειναι παρανομο κατα την προκηρυξη και τους νομους συμφωνα με τους οποιους συντασσεται αυτη. Οταν λεει "συναφες" εννοει "συναφες" ο ποιητης-νομοθετης. Ανοιξτε κανα λεξικο και βρειτε και τα συνωνυμα της λεξης.
ΥΓ Και εγω θα το δηλωνα το ΜΠΧ αν ειχα τελειωσει, αλλα δεν θα επεμενα ντε και καλα να το αναγνωρισουν. Οταν στον υπολοιπο κοσμο δε χρειαζεται καν πτυχιο ΑΕΙ. Στην τελικη αν νομισει καποιος οτι αδικειται, objection your honor.
Αυτα για να τελειωνουμε, θα τα ξαναπουμε αμα και τη εμφανισει της τελικης λιστας για σχολια.. Συγχαρικια κ παλι σε οσους τα πηγαν καλα!
giati pou diafonisa egw...? de thelw nte kai kala na anagnerisoun ta metaptyxiaka....apla sou lew ti yparxei sthn perireousa atmosfaira...
oso gia to an einai zwhs h thanatou...katalavaineis ti ennow..
otan se 10 xronia perneis 4-5 xiliarika mistho kai stis alles douleies 1-1,5...e einai...
-
bravo1
- Μαθητευόμενος

καλημερα σε ολους και καλα αποτελεσματα, καταρχην γνωριζω οτι τα λεφτα δεν ειναι τοσα πολλα,4 μηνεσ η εκπαιδευση, και ενα πραγμα που δεν ακουγεται και μπορει τα λεφτα ειναι πιο πολλα απο το υπολοιπο δημοσιο τομεα αλλα μπροστα σε αυτο που μπορει να αντιμετωπισεις σε καποια φαση της δουλειας και να πασ εισαγγελεα δεν πληρωνεται με τιποτα σε αντιθεση με εναν αλλο υπαλληλο που στην χειροτερη να πληρωσει λεφτα και οχι με ζωες και φυλακη και οπως λενε καποιοι ελεγκτες φιλοι εχεις εναν εισαγγελεα στην πλατη σου μολις διοριστεις και για μια ζωη προσπαθεις να τον βγαλεις απο πανω σου λλη παρατηρηση καλο θα ειναι να λετε κια που εχει δηλωσει ο καθενας καλα να ειστε
-
giwrgos2006
- Μαθητευόμενος

η εκπαιδευση συνηθως διαρκει 5 μηνες, ειναι μονο θεωρητικη και γινεται στη σχολη ΣΠΟΑ της ΥΠΑ που ειναι στο παλιο αεροδρομιο του Ελληνικου. Μετα αναλογα με τις αναγκες των αεροδρομιων οι ελεγκτες επιστρεφουν στα αεροδρομια τους και ειναι βοηθοι (on the job trainining). Αργοτερα κατεβαινουν παλι για εκπαιδευση ρανταρ στο simulator..
τα λεφτα ειναι 3000 για αεροδρομια χωρις ρανταρ και 3400 για τα 5 μεγαλα αεροδρομια (αυτα ειναι για τους full qualified ελεγκτες). υπαρχουν ομως και εξτρα π.χ αεροπορικα εισιτηρια κτλ
η δουλεια οντως ειναι πολυ υπευθυνη και θελει ικανοτητες γιατι θα πρεπει αν γινει στραβη να μπορει ο ελεγκτης να μην τα χασει και να αντιδρασει σωστα...για αυτο ηταν ετσι το Β σταδιο, ηταν το φιλτρο που κρατησε αυτους που αντεχουν και απερριψε αυτους που κατω απο πιεση τα χανουν..
καλη σταδιοδρομια στα παιδια που περασαν, ειναι ενα πολυ συναρπαστικο επαγγελμα
τα λεφτα ειναι 3000 για αεροδρομια χωρις ρανταρ και 3400 για τα 5 μεγαλα αεροδρομια (αυτα ειναι για τους full qualified ελεγκτες). υπαρχουν ομως και εξτρα π.χ αεροπορικα εισιτηρια κτλ
η δουλεια οντως ειναι πολυ υπευθυνη και θελει ικανοτητες γιατι θα πρεπει αν γινει στραβη να μπορει ο ελεγκτης να μην τα χασει και να αντιδρασει σωστα...για αυτο ηταν ετσι το Β σταδιο, ηταν το φιλτρο που κρατησε αυτους που αντεχουν και απερριψε αυτους που κατω απο πιεση τα χανουν..
καλη σταδιοδρομια στα παιδια που περασαν, ειναι ενα πολυ συναρπαστικο επαγγελμα
-
bravo1
- Μαθητευόμενος

γιατι δεν λεει κανενας η να ρωτησει ποσα παιρνει η εφορια λοιπον κρατησεις εχεις γυρω στα 3500 και αλλα 3500 στο εκαθαριστικο το ξερω απο τις δηλωσεις που τους κανω
ως προς το τεστ β καμια σχεση με την δουλεια να ευχεσαι να μην σου τυχει η στραβη και να εισαι σε καποιο αεροδρομιο με ενα ατομο στη βαρδυα χωρισ ρανταρ
τα λεω ολα αυτα γιατι εχω πολλους φιλους ελεγκτες και εχω παει και τους ειδα σε βαρδυα, καποιο απο αυτους εχουν κανει επαρχια και οταν δεν υπαρχει κοσμος τα πραγματα δεν ειναι και οτι καλυτερο, πεταει οποιος εχει καποια λεφτα και με τοσα μικρα ποιος ξερει τι ειναι το καθενα απο αυτα απο ελλαδα και εξωτερικο δεν ειμαστε ολοι καλοι οδηγοι επειδη εχουμε διπλωμα αυτοκινητου και ενα αμαξι και ουτε το προσεχουμε ολοι στο επακρο
και μια συμβουλη σε αυτους που θα πανε καπου και θα δουν πολλες γυναικες να σκεφτουν οτι οταν θα αρχισουν να κανουν παιδια τις χανεις για σχεδον εναμιση χρονο και αντε μετα να δεις αδεια η κοσμο στην βαρδυα
ως προς το τεστ β καμια σχεση με την δουλεια να ευχεσαι να μην σου τυχει η στραβη και να εισαι σε καποιο αεροδρομιο με ενα ατομο στη βαρδυα χωρισ ρανταρ
τα λεω ολα αυτα γιατι εχω πολλους φιλους ελεγκτες και εχω παει και τους ειδα σε βαρδυα, καποιο απο αυτους εχουν κανει επαρχια και οταν δεν υπαρχει κοσμος τα πραγματα δεν ειναι και οτι καλυτερο, πεταει οποιος εχει καποια λεφτα και με τοσα μικρα ποιος ξερει τι ειναι το καθενα απο αυτα απο ελλαδα και εξωτερικο δεν ειμαστε ολοι καλοι οδηγοι επειδη εχουμε διπλωμα αυτοκινητου και ενα αμαξι και ουτε το προσεχουμε ολοι στο επακρο
και μια συμβουλη σε αυτους που θα πανε καπου και θα δουν πολλες γυναικες να σκεφτουν οτι οταν θα αρχισουν να κανουν παιδια τις χανεις για σχεδον εναμιση χρονο και αντε μετα να δεις αδεια η κοσμο στην βαρδυα
-
gay28
- Μαθητευόμενος

bravo1 έγραψε:γιατι δεν λεει κανενας η να ρωτησει ποσα παιρνει η εφορια λοιπον κρατησεις εχεις γυρω στα 3500 και αλλα 3500 στο εκαθαριστικο το ξερω απο τις δηλωσεις που τους κανω
Δεν μπορώ αυτή τη δυσοιωνίλα!!! Έλεος πια!!!
Εσύ πήρες μέρος στις εξετάσεις; Πώς πήγες, αλήθεια;
-
bravo1
- Μαθητευόμενος

εγω σαν ελευθερος επαγγελαματιας εδω και 7 χρονια εχω βγαλει τοσα πολλα που δεν εχω αγχος ουτε για πτυχια ουτε αναφορες ουτε εξετασεις- εσεις οι μελλοντικοι ελεγκτες θα με ρωτατε πως μπορω να πληρωσω λιγοτερα - απλως λεω την αληθεια για το τι θα βρουν οι μελλοντικοι ελεγκτες μπροστα τους , δεν λεω οτι πρεπει να λεμε οτι κατι κακο θα μου συμβει αλλα ολα μες στην ζωη ειναι και ουτε τελειωνει η ζωη μετα απο ενα διαγωνισμο
-
bravo1
- Μαθητευόμενος

bravo1 έγραψε: ειχα παρει μερος στον προηγουμενο και δεν τα καταφερα αλλα καθε εμποδιο για καλο γιατι σαν ελευθερος επαγγελαματιας εδω και 7 χρονια εχω βγαλει τοσα πολλα που δεν εχω αγχος ουτε για πτυχια ουτε αναφορες ουτε εξετασεις- εσεις οι μελλοντικοι ελεγκτες θα με ρωτατε πως μπορω να πληρωσω λιγοτερα - απλως λεω την αληθεια για το τι θα βρουν οι μελλοντικοι ελεγκτες μπροστα τους , δεν λεω οτι πρεπει να λεμε οτι κατι κακο θα μου συμβει αλλα ολα μες στην ζωη ειναι και ουτε τελειωνει η ζωη μετα απο ενα διαγωνισμο με πολους απο τους υποψηφιους εχω κρατησει επαφη και ξερω πολλα οτι θελει καποιος ας ρωτησει
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες