Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
Vangelis
- Μαθητευόμενος

symfwnw apolyta mazi sou....kanonika einai adiko kai gia kapoion pou exei vasiko ptixio stin istoria ths texnhs h alles theoritikes sxoles na simmetexei, alla twra anoigoume megali kouventa pou exei polisiziththei kai den exei pleon nohma.......
opws kai na xei, den exei teleiosei tpt kai gia kanena pistevw, apra mono gia osous einai katw apo 30-40 thesh katataxis h ;exoun sxetika ipsili vathmologia me entopiotita..
opws kai na xei, den exei teleiosei tpt kai gia kanena pistevw, apra mono gia osous einai katw apo 30-40 thesh katataxis h ;exoun sxetika ipsili vathmologia me entopiotita..
-
korinadv
- Μαθητευόμενος

Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια σε όσους πρόκειται να διοριστούν. Ήθελα να πω κι εγώ ότι θεωρώ άδικο να μετρήσουν όλα τα μεταπτυχιακά γιατί κι εγώ έχω μεταπτυχιακό στα Συγκοινωνιακά και δεν το δήλωσα (χαζομάρα μου τελικά) γιατί ακολούθησα κατά γράμμα την προκήρυξη. Δεν παραπονιέμαι γιατί ούτως ή άλλως μία θέση την πιάνω, αλλά άμα γίνει αυτό με τα μεταπτυχιακά που λέτε πιθανόν να χάσω την πόλη της προτίμησής μου.
Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους!!!
Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους!!!
-
kathi
- Μαθητευόμενος

Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν!
Εγω πάλι δεν ξέρω τι έκανα; 160 κατάταξη με εντοπιότητα και πολυτεκνία γίνεται τίποτα :?:
Takisrhodes83 περιμένουμε τα φώτα σου...
Πώς τα βλέπεις τα πράγματα? Πόσοι Ροδιτές τα καταφέραμε?
Παίζει άλλος πολύτεκνος? Εγω πάντως αναγνώρισα 3-4 επιτυχόντες.
Καλή Υπομονή σε όσους περιμένουμε ακόμα και πάλι συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν σίγουρα. Well Done :!:
:D :D
Εγω πάλι δεν ξέρω τι έκανα; 160 κατάταξη με εντοπιότητα και πολυτεκνία γίνεται τίποτα :?:
Καλή Υπομονή σε όσους περιμένουμε ακόμα και πάλι συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν σίγουρα. Well Done :!:
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

orfeus80 έγραψε:Τάκη, πόσους ξέρεις από Ρόδο, με εντοπιότητα δηλαδή, που έχουν γράψει καλύτερα από εσένα; Εγώ ξέρω για τρεις που έγραψαν καλά στο πρώτο αλλά κόπηκαν στο β στάδιο. Εγώ πάλι έγραψα λίγο πιο κάτω από εσένα.
Orfeus
Δε θελω να σε απογοητευσω Ορφεα αλλα εχω δει 4-5 ατομα πανω απο μενα... Οι τρεις σιγουρα απο Ροδο 100%. Εισαι τριτεκνος ή πολυτεκνος?
alexmelissia έγραψε:Καλημερα σε ολους!Σε οσους πετυχαν καλη συνεχεια...
Μιας και μπαινω πρωτη φορα στη συζητηση σας θα ηθελα να ρωτησω οποιον γνωριζει (και ειδικα τον takisrhodes που τον βλεπω ιδιαιτερα καταρτισμενο) τι πιθανοτητες εχω να ειμαι διοριστεα με σειρα καταταξης 76 και και βαθμο πτυχιου 8,5? ο μ.ο. βαθμολογιας μου ειναι 69,07
Εχω και μεταπτυχιακο αλλα οχι σε συναφες αντικειμενο...
Ευχαριστω
Τι να σου πω ρε συ,αν εισαι απο τα Μελισσια δεν εχεις εντοπιοτητα λογικα για καπου. Ειναι συνδυασμος γεγονοτων γενικα, γι'αυτο και ειναι και θεμα τυχης πλεον. Φαντασου εγω, οπως και οι αλλοι, με την εντοπιοτητα περναω το παιδι με το 88% (για εκει που ισχυει η εντοπιοτητα).
ΥΓ Εγω πιστευω οτι πρεπει να μην αναγνωριστει κανενα μεταπτυχιακο. Τωρα αν καποιος πηγε κι εκανε εξω κανενα περιεργο σχετικο τι να κανουμε ας του το αναγνωρισουν. Υπαρχουν πολλοι, που δεν τα εχουν δηλωσει καν, λογω της προκηρυξης οπως προειπωθηκε.
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

kathi έγραψε:Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν!
Kathi εσυ λιγο καλυτερα να εγραφες στο Β μερος θα ησουν στις πρωτες θεσεις..
Λογω πολυτεκνιας εχεις παρα πολλες πιθανοτητες ! Για τους αλλους απο Ρόδο δεν ξερω τι παιζει... Good Luck!
-
spirtula
- Μαθητευόμενος

Σίγουρα παντως θα εχει ανακαταταξεις απο τον ελεγχο των δικαιολογητικών, θα υπάρχουν ατομα που δεν ειχαν proficiency σίγουρα και θα υπάρχουν και ατομα που δεν συμπλήρωσαν σωστα την αιτηση ή ξεχασαν να επικυρώσουν κατι κτλ...σε όλες τις προκυρήξεις γίνεται κατι τετοιο.
Και βεβαια η μεγαλη ανατροπή θα ειναι η εντοπιοτητα.
Οπότε οσοι είστε σε καλα νουμεράκια μην απελπίζεστε μεχρι το τελος, εγω δυστυχως εδωσα μονο για αερολιμενικος και με το νουμερακι που πηρα 130 δεν εχω ελπιδα :cry:
Και βεβαια η μεγαλη ανατροπή θα ειναι η εντοπιοτητα.
Οπότε οσοι είστε σε καλα νουμεράκια μην απελπίζεστε μεχρι το τελος, εγω δυστυχως εδωσα μονο για αερολιμενικος και με το νουμερακι που πηρα 130 δεν εχω ελπιδα :cry:
-
giwrgos2006
- Μαθητευόμενος

-
orfeus80
- Μαθητευόμενος

Καλά κάνεις και μου το λες, γιατί δεν έχω όρεξη να κάθομαι να χαίρομαι για άλλους τόσους μήνες άδικα. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι υπάρχουν και αρκετοί άλλοι Ροδίτες.
---------------
Δε θελω να σε απογοητευσω Ορφεα αλλα εχω δει 4-5 ατομα πανω απο μενα... Οι τρεις σιγουρα απο Ροδο 100%. Εισαι τριτεκνος ή πολυτεκνος?
---------------
-
korinadv
- Μαθητευόμενος

-
calessin
- Μαθητευόμενος

Οι αιτήσεις δεν είχαν ελεγθεί στην αρχή. Εκείνος ο πίνακας αποκλειομένων που έβγαλε το ΑΣΕΠ το φεβρουάριο είχε να κάνει μόνο με ηλικία, παράβολο και εκπρόθεσμο της αίτησης.
Εγώ είμαι μεταξύ 70 και 90 στους ελεγκτές και στους πρώτους 15 στους αερολιμενικούς οπότε θεωρώ ότι έχω κάποιες ελπίδες αλλά τα πράγματα είναι πολύ ρευστά ακόμα.
Μην ξεχνάτε και την ορθοφωνία για τους διοριστέους καθώς και το πιστοποιητικό υγείας. Καρδιογραφήματα, εγκεφαλογραφήματα, ψυχολόγοι, όραση, ακοή, δεν είναι τόσο απλό το θέμα.
Εγώ είμαι μεταξύ 70 και 90 στους ελεγκτές και στους πρώτους 15 στους αερολιμενικούς οπότε θεωρώ ότι έχω κάποιες ελπίδες αλλά τα πράγματα είναι πολύ ρευστά ακόμα.
Μην ξεχνάτε και την ορθοφωνία για τους διοριστέους καθώς και το πιστοποιητικό υγείας. Καρδιογραφήματα, εγκεφαλογραφήματα, ψυχολόγοι, όραση, ακοή, δεν είναι τόσο απλό το θέμα.
-
gay28
- Μαθητευόμενος

takisrhodes83 έγραψε:ΥΓ Εγω πιστευω οτι πρεπει να μην αναγνωριστει κανενα μεταπτυχιακο. Τωρα αν καποιος πηγε κι εκανε εξω κανενα περιεργο σχετικο τι να κανουμε ας του το αναγνωρισουν. Υπαρχουν πολλοι, που δεν τα εχουν δηλωσει καν, λογω της προκηρυξης οπως προειπωθηκε.
Συμφωνώ απόλυτα! Κι εγώ είμαι ένας από αυτούς! Έχω μεταπτυχιακά και δεν τα δήλωσα, γιατί πολύ απλά δεν είχαν καμία σχέση με το αντικείμενο... Δεν μπορώ άλλο με την ελληνική νοοτροπία "τα δηλώνω και ό,τι πιάσουμε". Η προκήρυξη είναι σαφής: μεταπτυχιακά στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης. Δηλαδή στον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας.
Ελπίζω ο ΑΣΕΠ να είναι προσεκτικός στην κατανομή των προσαυξήσεων για τα μεταπτυχιακά, γιατί και οι 2 μονάδες μπορεί να κρίνουν τη θέση ή την επιλογή της πόλης. Το τι είναι συναφές με το αντικείμενο, είναι κάτι που πρέπει να οριστεί με σαφήνεια και να ανακοινωθεί στους πίνακες επιτυχόντων (ποια είναι ακριβώς τα μεταπτυχιακά που αναγνωρίστηκαν).
-
giwrgos2006
- Μαθητευόμενος

οποιος βγει εκτος διορισμου απο καποιον που του αναγνωριστηκε μεταπτυχιακο και πιστευει οτι αδικηθηκε, μπορει εντος 10 ημερων απο τη δημοσιευση των προσωρινων πινακων να κανει ενσταση κατα της λιστας επιτυχοντων..το ΑΣΕΠ τοτε εχει υποχρεωση να επανελεγξει τα χαρτια και αν υπαρχει λαθος θα διορθωθει..προσωπικα πιστευω οτι ελαχιστα θα ειναι τα ατομα με προσαυξηση μεταπτυχιακων και εμπειριας
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες