Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
mdelakos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mdelakos » Παρ Ιουν 13, 2008 7:28 pm

Afioni έγραψε:Ρε παιδιά μια ερώτηση όσον αφορά τους αερολιμενικούς. Στην προκήρυξη έλεγε οτι στον πίνακα των επιτυχόντων είναι όσοι πάρουν μέσο όρο και στα 3 πάνω απ' τη βάση ή όσοι πάρουν ξεχωριστά στο καθένα πάνω απ' τη βάση. Γιατί ενώ στην πρώτη περίπτωση είναι εντός μάχης 170 άτομα στη δεύτερη περίπτωση είναι μόνο 45....τι ακριβώς συμβαίνει???

Πρέπει σε όλα τα μαθήματα να έχουν πάνω απο τη βάση (δηλαδή 55).

spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Παρ Ιουν 13, 2008 7:36 pm

Hello! Έγραψα πολύ πιο καλά αποτι περίμενα στο Β' σταδιο και είμαι στην πρώτη 20αδα. Δεν είμαι πολύτεκνος/τρίτεκνος και δεν έχω καποια προσαύξηση , υπάρχει περίπτωση να κοπώ;;Είναι και το τριήμερο τώρα και δεν μπόρω να επικοινωνήσω με ΑΣΕΠ και έχω τρελαθεί!
Οι προσαυξήσεις αφορούν μεταπτυχιακά- προυπηρεσία ή και κάτι άλλο;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑΑ::::;;;

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Παρ Ιουν 13, 2008 7:57 pm

Χαλαρωσε και περιμενε τα τελικα αποτελεσματα...Αν εχεις 1η επιλογη Αθηνα εχεις Διοριστει ηδη. Αν εχεις εντοπιοτητα διοριστηκες χτες. Σε αλλη περιπτωση εχεις διοριστει κατα 99% !! Γουέλ-νταν !

angela_p
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό angela_p » Παρ Ιουν 13, 2008 8:01 pm

Παιδιά για να καταλάβω:
στους πίνακες αυτούς δεν έχουν υπολογιστεί οι προσαυξήσεις, σωστά; Επομένως στην τελική κατάταξη θα παρατηρήσουμε άτομα να ανεβαίνουν πολλές θέσεις λόγω προσαυξήσεων με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω αυτοί που δεν έχουν προσαυξήσεις, σωστά;

Υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα του τι θα γίνει από δω και πέρα; Πότε θα διοριστούν αυτοί που είναι να διοριστούν;

spiridaus
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spiridaus » Παρ Ιουν 13, 2008 8:06 pm

Τώρα διάβασα -προσεχτικά αυτή τη φορά- τις προσαυξήσεις και τη διαδικασία διορισμού. Ειλικρινά δεν ήξερα ότι μετράει ο βαθμός πτυχίου. Να που χρειάστηκε τελικά και δεν έχω καλό γμτ :-)
Ούτε εντοπιότητα έχω, ουτε μεταπτυχιακό(τουλάχιστον όχι σε συναφές αντικείμενο) ούτε εργασιακή εμπειρία. Και δεν δούλευα ποτέ στη βιομηχανία φωσφορικών λιπασμάτων θεσσαλονίκης!
]πρώτη επιλογή έχω Ηράκλειο, μετά Αθήνα και Θεσ/νίκη.
Λογικά θα πάρει κανένα μήνα και βάλε για τον τελικό πίνακα έτσι;

Afioni
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Afioni » Παρ Ιουν 13, 2008 8:15 pm

Κι εγώ με την εντύπωση οτι έπρεπε να έχουμε γράψει 55 σε καθένα απ' τα μαθήματα ήμουν αλλά αν δειτε στο αρχείο του ΑΣΕΠ βάζουν σειρά κατάταξης σε όσους είναι με μέσο όρο πάνω από 55 και συνεπώς έχουν βάλει σειρά κατάταξης από 170 και κάτω...κατέβασα πάλι το ΦΕΚ για να δω τι προβλέπεται και βλέπω οτι οι αερολιμενικοί γίνονται σε ένα στάδιο και πρέπει ο μέσος όρος απλώς να είναι πάνω από 55....θα τρελαθούμε μου φαίνεται

spirtula
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spirtula » Παρ Ιουν 13, 2008 11:48 pm

Συνχαρητηρια σε όσους τα καταφεραν!!!!

Καλα τα πήγα μπορώ να πω και εγω...είμαι στους επιτυχόντες κοντα στο 130!

Ελπίδα δεν εχω βεβαια γιατί από εντοπιοτητα λιπάσματα κτλ δεν εχω τίποτα :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ενα ψωρομεταπτυχιακό εχω και δεν ξερω αν θα μου το μετρήσουν...κάπου εκει στο 120 θα καταληξω νομίζω στα οριστικά...τι μας μενει λοιπον...να παραιτηθουν οι πρώτοι 100 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

orfeus80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό orfeus80 » Σάβ Ιουν 14, 2008 12:41 am

Τάκη, πόσους ξέρεις από Ρόδο, με εντοπιότητα δηλαδή, που έχουν γράψει καλύτερα από εσένα; Εγώ ξέρω για τρεις που έγραψαν καλά στο πρώτο αλλά κόπηκαν στο β στάδιο. Εγώ πάλι έγραψα λίγο πιο κάτω από εσένα.

Orfeus

takisrhodes83 έγραψε:ela molis ta eida... paraskevi kai 13 ontws grousouzia! pira katataksi 219 nomizw opote kai me entopiotita dyskola :(
Απ'οτι προλαβα να δω το 1ο σταδιο δουλεψε.. Πολλοι με 80αρια εκει θα διοριστουν. Εγω στο 2ο πηρα λιγοτερο (60) απ'οτι περιμενα...
Κι εκει που εψαχνα τα Εξελακια, διαπιστωσα οτι ειναι μονο η βαθμολογια και οχι πινακες καταταξης.. Καλο Αυγουστο στην καλυτερη !
Λοιπον, συγχαρητηρια σε οσα παιδια εγραψαν καλα και καλη τυχη σε οσους ειναι στο τσακ να πετυχουν (χρειαζεται σιγουρα). Στην χειροτερη περιπτωση να τα ξαναπουμε στον επομενο διαγωνισμο ,φτανει να γινει σε 5 χρονια το περισσοτερο για μενα...

gay28
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό gay28 » Σάβ Ιουν 14, 2008 3:00 am

spiridaus έγραψε:Ούτε εντοπιότητα έχω, ουτε μεταπτυχιακό(τουλάχιστον όχι σε συναφές αντικείμενο) ούτε εργασιακή εμπειρία.

Ρε παιδιά, μην τρελαθούμε τώρα, ποιος έχει μεταπτυχιακό ή διδακτορικό στο γνωστικό αντικείμενο και ποιος έχει εργασιακή εμπειρία ως ελεγκτής και μάλιστα, για να επωφεληθεί το μέγιστο, τουλάχιστον 20 εξάμηνα και να'ναι μέχρι 30 ετών;

Πιστεύω μόνο ότι η εντοποιότητα θα φέρει σοβαρές ανακατατάξεις στον πίνακα. Και αν κρίνω από τα αποτελέσματα της Β' φάσης, μόνο το παιδί που βγήκε πρώτος με την τεράστια διαφορά (88%! μπράβο του!) μπορεί να έχει και εμπειρία στο αντικείμενο. Οπότε και πάλι πρώτος θα'ναι!

Πότε άραγε μας προορίζουν για την ορθοφωνία; Θέλουμε να πάμε και διακοπές!!!

Vangelis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vangelis » Σάβ Ιουν 14, 2008 8:24 am

1on mh ksexnate kai to thema ths glwssas.........to proficiency einai apraithth praktika...

2on ap oti exw mathei h prosayxisi twn metaptyxiakwvn tha ginei anexartitos antikeimenou (les kai yparxei synafes antikeimeno)

3on anakatataxeis mporei na ferei kai to gegonois ths epilogis tvn aerodromiwn pou exei epilexei o kathenas. PX ap oti akouw , polloi den exoun epilexei ola ta aerodromia, synepws parolo pou einai plisotera apo orismenous tha tethoun ektos maxhs, giati sthn ousia diagwnnizontai oxi to synolo, alla aytous pou exoun epilexei ta sygkekrimena aerodromia. diladi me apla logiaan exeis seira 30 kai exeis epilexei mono athina kai thess pou apaitoyn thn ypsiloterh vathmologia, tote gia ta "xamihal" aerodromia (px zakinthos, kws ktl) den paizeis..ara anoigoun theseis

ayta..ligo ipomoni kai tha xeroume

giwrgos2006
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό giwrgos2006 » Σάβ Ιουν 14, 2008 8:25 am

συμφωνω με τον gay28..η εντοπιοτητα ειναι η προσαυξηση κλειδι...παντως πιστευω οτι αρκετες θεσεις πολυτεκνων και καποιες με εντοπιοτητα (π.χ. Κω, με 7 θεσεις) θα τις παρουν ατομα απο το 'λαο'...γιατι πολυ απλα δε θα υπαρχουν τοσοι πολυτεκνοι και τοσοι νησιωτες που να καλυπτουν ολες τις θεσεις...οποτε οσοι ειστε μεχρι και θεση 60 στην καταταξη μην απελπιζεστε πριν δειτε την τελικη καταταξη

PANTSO777 τι εγινε? θυμαμαι που ειχες γραψει καλα στο β σταδιο...μ' εχει φαει η περιεργεια! :lol:

giwrgos2006
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό giwrgos2006 » Σάβ Ιουν 14, 2008 8:40 am

''2on ap oti exw mathei h prosayxisi twn metaptyxiakwvn tha ginei anexartitos antikeimenou (les kai yparxei synafes antikeimeno)''

δεν παιζει αυτο που λες γιατι πολυ απλα υπαρχουν ατομα με μεταπτυχιακο σχετικο (εστω και λιγα)..κατι MSc σε διαχειριση αεροδρομιων,κατι μετεωρολογιες κτλ... οποτε πολυ απλα οι υπολοιποι θα κανουν ενστασεις και θα ακυρωθουν τα αλλα μεταπτυχιακα γιατι υπαρχουν ατομα που ειχαν και δεν τα δηλωσαν...ο.τι γραφεται στην προκηρυξη ειναι το ευαγγελιο μας...κι αφου γραφει συναφες μεταπτυχιακο, δεν υπαρχει αλλη περιπτωση

Vangelis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vangelis » Σάβ Ιουν 14, 2008 9:11 am

synexizw na pistevw oti den iparxei synafes MSc. h meteorologia den einai synafhs..h mallon einai synafhs me thn ennoia pou einai kai MSc se atmosfairiko perivallon, klimatologia,aeronaypigiki ktl. . Gia to 2o pou les, de to gnwrizw an yparxei (diaxeirish aerodromiwn), alla gia na to les tha to xereis...apla pistew oti einai poly advanced gia kapoion ellina na paei na kanei tetoio metaptyxiako...

anyway, de nomizw oti ta MSc tha einai toso simantika, oso h enotpoiothta opws eipa kai se previous post, to proficiency (mhn eiste sigouroi oti exoun oloi) kai h epilogh twn aerodromiwn

alexmelissia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό alexmelissia » Σάβ Ιουν 14, 2008 9:23 am

Καλημερα σε ολους!Σε οσους πετυχαν καλη συνεχεια...
Μιας και μπαινω πρωτη φορα στη συζητηση σας θα ηθελα να ρωτησω οποιον γνωριζει (και ειδικα τον takisrhodes που τον βλεπω ιδιαιτερα καταρτισμενο) τι πιθανοτητες εχω να ειμαι διοριστεα με σειρα καταταξης 76 και και βαθμο πτυχιου 8,5? ο μ.ο. βαθμολογιας μου ειναι 69,07
Εχω και μεταπτυχιακο αλλα οχι σε συναφες αντικειμενο...
Ευχαριστω

giwrgos2006
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό giwrgos2006 » Σάβ Ιουν 14, 2008 10:03 am

φιλε Vangelis αυτα που ειπες ειναι τα πιο σχετικα μεταπτυχιακα και καποια αλλα που εχουν να κανουν γενικα με αεροπορια,οπως αυτο που ανεφερα..(ισως να μετρησουν και μεταπτυχιακα τηλεπικοινωνιων,δεν ξερω). Μεταπτυχιακο ακριβως πανω στον ελεγχο εναεριας κυκλοφοριας δε νομιζω να υπαρχει παγκοσμιως..ειναι αδικο ,ομως ,για καποιον που εχει μεταπτυχιακο στην ιστορια της τεχνης και τη γλωσσολογια να παιρνει τα εξτρα μορια..ιδωμεν

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες