Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
athoa
- Μαθητευόμενος

takisrhodes83 έγραψε:Οποιος ειναι να στειλει στο ΑΣΕΠ ,ας ρωτησει ρε παιδια και ποτε αναμενεται να βγουν τα αποτελεσματα ,οπως και αν θα ειναι συγκεντρωτικη λιστα καταταξης ή θα ειναι τα αποτελεσματα μονο του Β σταδιου. Αντε γιατι θα μπει Ιουνιος και ακομα θα μπαινω καθε πρωι στην ιστοσελιδα χωρις λογο.
Μας είπαν στο τέλος της εξέτασης οτι τα αποτελέσματα θα βγούν βαριά τέλη Μαίου.Αυτά τα γραπτά διορθώνονται με το χέρι απο 2 εξεταστές οπότε αν υπολογίσεις πόσες εργάσιμες μέρες πέρασαν απο 20 Απριλίου μέχρι σήμερα είναι ανθρωπίνως αδύνατο να βγούν νωρίτερα.Εκτός και αν έχουμε την απαίτηση να μας τα διόρθωναν Μ.ΠΕΜΠΤΗ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!Ενας εξεταστής για να διορθώσει το δικό μου το γραπτό με τα γράμματα (του Πακιστανού τουρίστα) που έκανα για να προλάβω το χρόνο ,μία ωρίτσα την έχει σίγουρη για διόρθωση και άλλη μία για συνέλθει απο το σόκ!!Οπότε όπως καταλαβαίνεις σαν και μένα θα υπάρχουν πολλοί.Δυστυχώς ωστόσο,θεωρώ οτι ανήκω στους 1140 περίπου που το πάρτυ γι'αυτούς τελείωσε την Κυριακή των Βαίων!!ANYWAY NO(VERY)HARD FEELINGS!
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

nai to eixa akousei oti tha vgoun teli maiou, apla lew steilete mail rwtiste kai an yparxei kapoia oristiki imerominia... den stelnw mono gia auto, etsi ki alliws ontws apo kyriaki twn vaiwn mexri kai proxtes sigoura ypoleitourgousan kai to asep kai oi diorthwtes arage oi diorthwtes einai apo tin ypa? tespa ante opoios exei neotera min ksexasei na enimerwsei
-
athoa
- Μαθητευόμενος

takisrhodes83 έγραψε:arage oi diorthwtes einai apo tin ypa?
Αν οι διορθωτές είναι απο ΥΠΑ (που πιστεύω,ελπίζω,εύχομαι οτι δεν είναι)τότε την καρακαταβάψαμε.Οι καθηγητές παν/μιου,γιατροί,δικηγόροι,συμβολαιογράφοι,πιλότοι στην Ελλάδα πεθαίνουν να δούνε τα παιδιά τους να συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση.Οι ελεγκτές θα λείπανε;;!Αν ήμουν ελεγκτης με 3.000-4000 χιλιάρικα το μήνα κολοτούμπες θα έκανα να δώ το βλαστάρι μου στον Πύργο.Εσύ;;Θα πήγαινες σεμνά και ταπεινά;Στη Ρώμη κάνεις όπως οι Ρωμαίοι, :wink:
-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

athoa, αν και δε με αφορά άμεσα (έδωσα μόνο για αερολιμενικός), δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Πιστεύω, όμως, ότι οι εξεταστές θα είναι από το ΑΣΕΠ.
Όσον αφορά τώρα όλους, πήρα τηλέφωνο πριν λίγες μέρες στο ΑΣΕΠ, και μου είπαν ότι τα γραπτά των υποψήφιων ΕΕΚ "δεν έχουν καν αρχίσει να διορθώνονται". Άρα...
Όσον αφορά τώρα όλους, πήρα τηλέφωνο πριν λίγες μέρες στο ΑΣΕΠ, και μου είπαν ότι τα γραπτά των υποψήφιων ΕΕΚ "δεν έχουν καν αρχίσει να διορθώνονται". Άρα...
-
athoa
- Μαθητευόμενος

-
nclpao13
- Μαθητευόμενος

-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
kathi
- Μαθητευόμενος

geia sas kai apo emena!
Esteila ston Asep erotisi sxetika me to an tha dimosieuthoun kateutheian oi dioristeoi (makari gia na teleionoume oso to dynaton sintomotera)
i tha vgoun mono oi bathologies toy b stadiou.
den apantisan akoma...
molis lavo apantisi tha enimeroso.
takisrhodes ksereis ti ginetai me tous rodites (posoi eimaste ktl)???
an kai ego dino me politeknous.
kali Epitixia se olous
Esteila ston Asep erotisi sxetika me to an tha dimosieuthoun kateutheian oi dioristeoi (makari gia na teleionoume oso to dynaton sintomotera)
i tha vgoun mono oi bathologies toy b stadiou.
den apantisan akoma...
molis lavo apantisi tha enimeroso.
takisrhodes ksereis ti ginetai me tous rodites (posoi eimaste ktl)???
an kai ego dino me politeknous.
kali Epitixia se olous
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

Μακαρι να ηξερα kathi. Παντως αναγνωρισα σιγουρα 6-7 ονοματα με βαμολογια πανω απο 70 που ειχα εγω στο Α σταδιο και αν το kathi προερχεται το χαρακτηριστικο ονομα που νομιζω μαλλον εισαι μια απο αυτους ! Λογικα πρεπει να εχουν δωσει αρκετοι και λογω της εντοπιοτητας. Εσυ σιγουρα εχεις πιο πολλες πιθανοτητες αφου παιζεις με τους πολυτεκνους. Εγω ειμαι τριτεκνος, αλλα θα χει αρκετους. Αντε καλη επιτυχια και ελπιζω να τα πουμε..
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

η λογικη λεει για παραδειγμα στη ροδο που ειναι 1+1 θεση για 3τεκνους και πολυτεκνους, οτι θα καταληφθουν απο τον 3τεκνο και πολυτεκνο με τη μεγαλυτερη βαθμολογια που θα εχει δηλωσει 1η επιλογη ροδο. Τωρα οι υπολοιποι, λογικα θα διαγωνιζονται κανονικα για τις υπολοιπες θεσεις. Αλλιως δεν εχει νοημα αυτη η διαταξη, η οποια αποσκοπει να ευνοησει τριτεκνες κ πολυτεκνες οικογενειες. Αν δεν απατωμαι και στην προκηρυξη αναφερεται καπου η χρήση ή μη της ιδιοτητας τριτεκνιας-πολυτεκνιας. Φαντασου να ειναι δηλ. δυο πολυτεκνοι με βαθμο 80 και 79. Δεν ειναι δυνατον να διοριστει ο ενας με πολυτεκνους και ο αλλος που μπορει να εχει και πιο ψηλη βαθμολογια απο τους μη πολυτεκνους που εχουν δηλωσει ροδο, να μεινει απἐξω. Ασε που οι διοριστεοι προκυπτουν οπως λεει και η προκηρυξη απο την τελικη λιστα καταταξης και ειναι οι πρωτοι 70 με φθινουσα σειρα. Καπως ετσι.
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες