Διαγωνισμός Υπουργείου Οικονομικών

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ΜΠΕΤΥ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΠΕΤΥ » Τετ Απρ 23, 2008 9:21 am

Labis Nikolaou έγραψε:Μπέτυ,

Το 720 είναι πολύ καλό, 785 χρειάζεσαι.

Πιστεύω πως με περισσότερη επιμονή θα τα καταφέρεις.

9 Μαϊου δίνεις...? ΄

καλημέρα...
λέω να δώσω 23/5 να προετοιμαστώ καλύτερα δεν το ρισκάρω πρέπει να πάω για να το πάρω...... :P

εξάλλου από ότι φαίνεται αργεί η προκήρυξη ακόμα...
τα λεμέ πάλι....

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τετ Απρ 23, 2008 9:37 am

Ntoni,

Sorry για το ΑΤΕ :D

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες... :!: Να σε ρωτήσω κάτι ακόμη...΄Έχω ακούσει πως είστε στο ΙΚΑ... Και εσύ μου λές πως δεν ισχύει αυτό... Πόσα χρόνια εργάζεσαι στην Αγροτική...?

Μήπως οι νέοι ασφαλίζονται στο ΙΚΑ...?

Επίσης ισχύει ότι ένας ΠΕ με 0 χρόνια ανύπαντρος και με μάστερ συναφές παίρνει 1200 καθαρά πρώτο μισθό με επιδόματα, κλπ...? Αυτοί οι ΠΕ είναι ταμείο...? Τι κάνουν..?

Μπέτυ,

καλημέρα :) 23 Μαϊου πολύ καλά...!!! Ένας μήνας θα σε βοηθήσει...
Πήγαινε στο google πάτησε το όνομα TOIEC... και βρες το επίσημο site για το TOIEC.... Μου φαίνεται πως μπορεί να έχουν και υλικό εκεί... για να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση... τεχνικές κλπ.

ntoni
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ntoni » Τετ Απρ 23, 2008 12:14 pm

labis, να μην πιστεύεις όσα ακούς και τα μισά από όσα βλέπεις.

στο ικα είμαστε για τη σύνταξη μόνο.

7,5 χρόνια είμαι.

"Επίσης ισχύει ότι ένας ΠΕ με 0 χρόνια ανύπαντρος και με μάστερ συναφές παίρνει 1200 καθαρά πρώτο μισθό με επιδόματα, κλπ...? Αυτοί οι ΠΕ είναι ταμείο...? Τι κάνουν"

ποιος ξέρει τι να κάνουν κι αυτοί; είπα, ανάλογα τη θέση έχεις κι επίδομα.
το μάστερ είναι 10% πλέον του βασικού, σύνολο με αει 35%.

άλλωστε, όταν λες με 0 χρόνια, αν εννοείς χωρίς καμία προϋπηρεσία, δεν προσλαμβάνουν πια, δεν πιάνουν τα μόρια.

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τετ Απρ 23, 2008 2:28 pm

Ntoni,

Σε ευχαριστώ :!:

Εσύ ξέρεις καλύτερα, αφού είσαι 7.5 χρόνια στην Αγροτική.

Μια τελευταία ερώτηση... Το ΑΣΕΠ στέλνει τα ίδια δικαιολογητικά της αίτησης στην Τράπεζα για πρόσληψη... ή από την αρχή καταθέτεις τα διακαιολογητικά... Αν δεν έχεις καταθέσει όλη την εμπειρία σου (ένσημα) κατα λάθος στη μετράνε μετά...?

Σε ρωτώ για να ξέρω περίπου τι γίνεται γενικά για το Δημόσιο...διότι πολύ χαρτομάνι βρε αδερφέ αυτό το ΑΣΕΠ, μια αίτηση 100 δικαιολογητικά...
και βέβαια χάνεσαι...

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τετ Απρ 23, 2008 7:02 pm

Συμφωνώ απόλυτα με την ακόλουθη άποψη που διάβασα στο φόρουμ....

[b][i]"...αν προσπαθησουν να φερουν νομοθετικη ρυθμιση για μονιμοποιηση των stage,να ειναι σιγουροι πως αυτο δε θα περασει ετσι.ειμαστε χιλιαδες που εχουμε κανει μεγαλη θυσια για το διαγωνισμο.θα το προσβαλλουμε δικαστικα.καλο ειναι ομως οποιος απο δω μεσα εχει καποια προσβαση να πιεσει να μην γινει.ακομη και η προκ να βγει και να δινει μοριοδοτηση εξτρα στα stage μπορει να προσβληθει με αιτηση ακυρωσης.και να ειναι σιγουροι οτι θα ακυρωθει, αφου θα καταπατα συνταγματικες διαταξεις.περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και θα πραξουμε αναλογως.μην περιμενετε ομως να παραδωσουμε τα οπλα,ισα ισα που θα τα ξεσκονισουμε..."[/i][/b]

Θα είμαι μαζί σας μέχρι την τελική δικαίωση...

ntoni
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ntoni » Πέμ Απρ 24, 2008 8:18 am

Λαμπεις,
όταν είχα δώσει το γραπτό του 2000, κατέθεσα το απολ λυκείου, αγγλικα κλπ.

Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, η τράπεζα μου τα ξαναζήτησε, μαζί με ένα σωρο άλλα, ποινικα μητρώα, πιστοποιητικά νοσοκομείων (με είχε συγκλονίσει το ότι χρειάστηκε και γνωμάτευση ψυχιάτρου, αλλά μετά κατάλαβα ότι, στην πράξη χρειάζεται λολ).

Τα ένσημά μου τα κατέθεσα μετά, γιατί ένα παλικάρι εργοδότης έκανε τον αλέκο και δεν τα κολλούσε, μέχρι που τον "ενημερωσα" ότι υπάρχει η επιθεώρηση εργασίας.
Και προσμετρήθηκαν, αλλά δε θυμάμαι αν πήρα κι αναδρομικά.

Τότε, βέβαια, δεν υπήρχε βαθμολόγηση προϋπηρεσίας, μόνο ό,τι είχες γράψει στο διαγωνισμο.
Ούτε +50%, ούτε stage, ούτε άλλα εφευρήματα.
Πάλι καλά, πρόλαβα.

Άντε, καλή μάχη με τις σφραγίδες, φωτοτυπίες κλπ.

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τρί Απρ 29, 2008 9:11 am

Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή επαγγελματική ανάταση...

Παιδιά, υπάρχουν νέα σχετικά με το διαγωνισμό και το σχετικό ΦΕΚ...?

Ίσως να γραφουν κάτι οι 3 γνωστές εφημερίδες σήμερα... αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη...

trelokomeio
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trelokomeio » Τρί Απρ 29, 2008 4:37 pm

Labis Nikolaou έγραψε:Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή επαγγελματική ανάταση...

Παιδιά, υπάρχουν νέα σχετικά με το διαγωνισμό και το σχετικό ΦΕΚ...?

Ίσως να γραφουν κάτι οι 3 γνωστές εφημερίδες σήμερα... αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη...

χρονια πολλα σε ολουσ μας............

παιδια ΔΕΝ λεει κατι σημαντικο....και καλα ειναι ολα ετοιμα...δεν λεει ποτε θα βγει κτλ....

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τρί Απρ 29, 2008 6:46 pm

Αγόρασα και εγώ τις τρεις εφημερίδες ... 3,90 ευρώ... :x , απλά για να μην περιμένω τη δημοσίευση των ένθετων μέχρι αύριο στο ίντερνετ... ( όπως κάνω κάθε εβδομάδα... - ωστόσο δεν τα δημοσιεύουν όλα στο ίντερνετ τουλάχιστον η μία από τις τρεις εφημερίδες το κάνει...)

Η μία γράφει ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ και η δεύτερη δίνει ασκήσεις που αφορούν τον διαγωνισμό που θα γίνει το αμέσως χρονικό διάστημα...

Παιδιά, τέτοια σιωπή.... περίεργο... Τι λέτε... :?:

alex4
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό alex4 » Τρί Απρ 29, 2008 7:06 pm

ΦΙΛΕ LABI ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ "DE THA GINEI DIAGWNISMOS" ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ....ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ "ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ" "ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ...ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ??ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ....Ο ΒΕΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ...ΒΛΕΠΕ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΛΑΘΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ....ΜΠΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΜΕ STAGE...ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΓΙΑ 2009 ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΣΜΟ.

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τρί Απρ 29, 2008 7:33 pm

Alex,

Θα σου διατυπώσω μία σκέψη μου. Ίσως αν κάποιοι δημοσιογράφοι το προχωρούσαν παραπέρα και το έψαχναν... θα ανακάλυπταν... κάτι πολύ βρώμικο... ανάλογο άλλων παλαιότερων περιπτώσεων...

Έχει περάσει από τπο μυαλό μου φάμπρικα καλοστημένη... συμφωνώ απόλυτα... αλλά μάλλον ένας καλός δημοσιογράφος στην έρευνα του να αποκάλυπτε πολλά... ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΟ...

Ίσως υπάρχει κάτι περίεργο... μεταξύ ΑΣΕΠ-ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ-
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...)... όχι ΑΣΕΠ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ...

Λοιπόν κοίτα να δεις που τις επόμενες μέρες μπορεί να κινηθεί κάτι συντομότερα.... ίσως..... ΄

Δεν πιστεύω πως όλες οι εφημερίδες είναι στο παιχνίδι... αν υπάρχει τέτοιο...

Έχω κρατήσει κάποιο υλικό και πράγματι είναι αντιφατικό...

Θα δούμε... μόνο τα ΜΜΕ μπορούν να βγάλουν κάτι αν υπάρχει...

Πάντως, ΤΗΝ ΥΛΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κ. ΒΕΗ... (εκτός αν οι εφημερίδες ψεύδονται...)

Θα το βρούμε... πού θα πάει... :?: :?: :?:

toubiotis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό toubiotis » Κυρ Μάιος 04, 2008 4:45 pm

για το TOEIC θελω να ρωτησω τα παιδια που το περασαν.

ξερει καπιος πως γινεται η βαθμολογηση? στις 100 ερωτησεις ποσες πρεπει να πιασεις για να περασεις στο advanced?

στο βιβλιο πιανω γυρω στις 60 ερωτησεις. καποιος που το περασε μπορει να πει ποσο επιανε συνηθως στο βιβλιο?

δινω την πεμπτη.

ΜΠΕΤΥ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΠΕΤΥ » Κυρ Μάιος 04, 2008 6:35 pm

toubiotis έγραψε:για το TOEIC θελω να ρωτησω τα παιδια που το περασαν.

ξερει καπιος πως γινεται η βαθμολογηση? στις 100 ερωτησεις ποσες πρεπει να πιασεις για να περασεις στο advanced?

στο βιβλιο πιανω γυρω στις 60 ερωτησεις. καποιος που το περασε μπορει να πει ποσο επιανε συνηθως στο βιβλιο?

δινω την πεμπτη.

YΠΟΛΟΓΙΣΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ 785/5=157/200 ΣΩΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

toubiotis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό toubiotis » Κυρ Μάιος 04, 2008 7:42 pm

ΜΠΕΤΥ έγραψε:
toubiotis έγραψε:για το TOEIC θελω να ρωτησω τα παιδια που το περασαν.

δινω την πεμπτη.

YΠΟΛΟΓΙΣΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ 785/5=157/200 ΣΩΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ισως δεν ειναι ετσι Μπετυ, καποιες ερωτησεις μετρανε περισσοτερο και αλλες λογοτερο αναλογα την δυσκολια της ερωτησης και την συνολικη δυσκολια του τεστ.ετσι ειχανε πει απο την ελληνοαμερικανικη.ξερει καποιος κατι παραπανω?

στο βιβλιο αυτο με τα 5 τεστ μου φαινεται πολυ δυσκολο το 78%. εγω ειμαι στο 60%.εσυ πως τα πας? επισης στην αρχη του βιβλιου λεει οτι το τεστ προσεγγιζει το επιπεδο του προφισενσι. και στο προφισενσι δεν ζητανε 91 % για να το παρεις.

αν ξερει καποιος που το περασε ας πει την γνωμη του για το τεστ την βαθμολογηση και πως τα πηγαινε αυτος με το βιβλιο.

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Κυρ Μάιος 04, 2008 9:33 pm

Παιδιά,

Και εγώ νομίζω πως δεν μετράνε όλες οι ερωτήσεις το ίδιο. Όμως, μπορεί να είναι και 4,95 μονάδες ανα ερώτηση, όπως γράφει η Μπέτυ. 495+495=990

785 = Advanced

Πάρτε ένα τηλέφωνο αύριο στην ¨Ενωση.

Πάντως δεν νομίζω πως αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε με θετική ενέργεια.

Για ΦΕΚ παίζει κάτι...?
Προσπαθώ να το ψάξω λίγο παραπάνω..........
Πάντως ακούω για ανασχηματισμό στο Υπ. Οικονομικών και αυτό δεν μου φαίνεται ασήμαντο και άσχετο... Κάτι με προβληματίζει και δεν ξέρω τι είναι...

Αν μπει στη θέση του σκληροπυρηνικό στέλεχος...της παράταξης...., ίσως κάποιες φήμες που διαβάζω στο φόρουμ να ισχύουν.

Τι λέτε...? Ίσως για να υπάρχει καπνός.... υπάρχει και φωτιά....

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες