Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
jjjmelina
- Μαθητευόμενος

Oson afora auti tin eutrafi ti thimamai ki egw, kathomoun 2 seires pio mprosta tis. I simperifora tis itan polu proklitiki afou kai meta tin paratirisi sinexise na grafei. egw pisteuw tha diagrafei giati kati pire t'auti mou na leei o enas epitiritis ston allon na tis simeiwseis to grapto. ki epeita grapto simeiomeno me molivi den einai egkyro. epomenws tha diagrafei outws i allws...i panexipni..ta ithele kai katharogrammena..
Oson afora tin perivoiti erwtisi pou prasinise i othoni kai oloi akomi perimename, tin patisa ki egw kai to sineiditopoiisa argotera pou itan psiloarga, episis o xartis me tis sintetagmenes me mperdepse arketa kai otan katalava ti prepei na kanw, elixe o xronos
Ta alfarithmitika itan kolasi..poli mperdema.. zitima na egrapsa to prwto..
Oson afora tin perivoiti erwtisi pou prasinise i othoni kai oloi akomi perimename, tin patisa ki egw kai to sineiditopoiisa argotera pou itan psiloarga, episis o xartis me tis sintetagmenes me mperdepse arketa kai otan katalava ti prepei na kanw, elixe o xronos
Ta alfarithmitika itan kolasi..poli mperdema.. zitima na egrapsa to prwto..
-
MTB
- Μαθητευόμενος

nclpao13 έγραψε:Το θέμα παιδιά είναι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους οι επιτηρητές και όχι να γίνουμε χαφιέδες...
Η διπλανή μου στο 2ο group έκανε ότι και η ευτραφής.... Τι να πεις. Όλοι έχουμε δίκιο αλλά που μπορείς να το βρείς;
αλλα αμα τους ακυρωναν επιτοπου τα γραπτα οσον δεν τηρουσαν τους κανονες να δεις για ποτε θα συμορφωνοντουσαν ολοι.φοβερα θελουν και οχι παρατηρησεις..
τι να πω αθλια κατασταση.. καλυτερα τοτε να μην εβαζαν επιτηρητες αφου και που υπηρχαν δεν εκαναν σωστα τη δουλεια τους.
-
maria_b
- Μαθητευόμενος

PANTSO777 έγραψε:RE PAIDIA AS HREMISOUME LIGO! TI PAME DILADI N APODEIKSOYME? OTI H GH EINAI EPIPEDI? VEVAIWS K PISTEYW OTI YPIRKSAN TETOIA KROUSMATA ANTIGRAFWN. WSTOSO AN MILAME GIA GENIKOLOGES KATAGGELIES XWRIS NA EIMASTE SE THESI NA POUME EPWNYMA POIOS ANTEGRAPSE, APLWS OMFALOSKOPOUME. AS PEI OPOIOS PARATIRISE KATI TETOIO, POU VEVAIWS APOTELEI ADIKIA, POIOS ANTEGRAPSE , KATI SYGKEKRIMENO DILADI. MI PAIZOYME TIS KOUMPARES...
TWRA OSON AFORA TO PAPLWMA KAI GW PISTEYW OTI THA KOPOUN (KATW APO 55%) TOULAXISTON OI MISOI. EKTIMISI MOU EINAI PWS OI ARISTOI STO B STADIO DE THA KSEPERASOUN TO 70%
File pantso,
Den prospa8oume na apodeiksoume edw oti i gi einai epipedi! Prokeitai gia kati pasifanes! Tosa atoma eidan tin adikia pou ginotan! Oute gia genikologes katagelies prokeitai! Poso mallon gia koumpares pou eipes! To atomo pou ka8otan dipla nou kai opws eipa den tirouse tous kanones epaneillimenws mporei poli eukola na vre8ei apo tin katastasi me ta onomata twn ipopsifiwn. Giati sto amfi8eatro mesa mas eixan valei me alfavitiki seira kai oxi tixaia na katsoume opou na nai! Opote katalavaineis poso eukolo einai na vre8ei. Egw prosopika 8a paw na kata8esw eggrafi diamartiria ston asep. 8ewrw aparakekti tin katastasi auti kai otan 8igomai to ligotero pou mporw na kanw einai na diamartiri8w. Parotrinw kai opoiondipote allo eixe paromoia empeiria na kanei to idio! Kapote prepei na sovareutoume alliws na min milame gia adiavlitous diagwnismous!
-
calessin
- Μαθητευόμενος

Τί καταγγελίες και μπαρμπούτσαλα...τώρα ρε παιδιά; Και τι θα κάνει το ασεπ ρε μαρία; Θα ακυρώσει το διπλανό σου επειδή εσύ τον είδες να κλέβει; Κι εγώ είδα εσένα να κλέβεις θα πει ο διπλανός σου. Θα πρέπει να ακυρωθείς κι εσύ τότε; Ή μήπως πιστεύετε ότι υπάρχει μία στο εκατομμύριο να ακυρωθεί ο διαγωνισμός; Αν όπως λέτε παρατηρήσατε τέτοια φαινόμενα έπρεπε να τα κάνετε λίμπα εκείνη την ώρα, πολύ φοβάμαι ότι πλέον είναι πολύ αργά. Πάντως στην Ε΄σειρά που ήμουν εγώ δεν είδα τίποτα τέτοιο τουλάχιστον στη γειτονιά μου και μια δυο παρατηρήσεις που υπέπεσαν στην αντίληψή μου ήταν αρκετές για να συμμαζευτούν δυο καμικάζι υποψήφιοι.
Κάλα αποτελέσματα σε όλους.
Μέχρι τότε δεν ξαναγράφω. Κουράστηκα πια μ'αυτόν το διαγωνισμό.
Κάλα αποτελέσματα σε όλους.
Μέχρι τότε δεν ξαναγράφω. Κουράστηκα πια μ'αυτόν το διαγωνισμό.
-
athoa
- Μαθητευόμενος

File pantso,
Den prospa8oume na apodeiksoume edw oti i gi einai epipedi! Prokeitai gia kati pasifanes! Tosa atoma eidan tin adikia pou ginotan! Oute gia genikologes katagelies prokeitai! Poso mallon gia koumpares pou eipes! To atomo pou ka8otan dipla nou kai opws eipa den tirouse tous kanones epaneillimenws mporei poli eukola na vre8ei apo tin katastasi me ta onomata twn ipopsifiwn. Giati sto amfi8eatro mesa mas eixan valei me alfavitiki seira kai oxi tixaia na katsoume opou na nai! Opote katalavaineis poso eukolo einai na vre8ei. Egw prosopika 8a paw na kata8esw eggrafi diamartiria ston asep. 8ewrw aparakekti tin katastasi auti kai otan 8igomai to ligotero pou mporw na kanw einai na diamartiri8w. Parotrinw kai opoiondipote allo eixe paromoia empeiria na kanei to idio! Kapote prepei na sovareutoume alliws na min milame gia adiavlitous diagwnismous![/quote]
Κούκλα μου,
γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες όταν ήσουν μέσα στο αμφιθέατρο μετά το πέρας της διαδικασίας;Τόσος ΑΣΕΠ μαζεμένος ήταν εκεί.Οι επιτηρητές που έβλεπες ήταν ΑΣΕΠΙΤΕΣ.Γιατί δεν είπες ρε παιδιά τί κάνατε εδώ;γιατί δεν ακυρώσατε τους μάγκες(οι πιο πολλές γυναίκες πάντως ήταν που την έκαναν την που...ά και αυτό δε μας τιμά καθόλου όμως)....Τώρα,μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.Δηλαδή τί θα πείς "μία κοντή ξανθιά,με άσπρη μπούζα και μια ελιά στο δεξί αυτί που καθόταν στην τρίτη σειρά στο δεύτερο κάθισμα έκλεβε;;!Εκεί σε ήθελα,μπροστά σε όλους,τώρα YOU CRY OVER SPILT MILK!
ΥΓ1.Η διπλανή μου έκανε κανα δύο φορές αυτή τη μαλ...α(άνοιξε το τετράδιο ακόμα και μετά το τέλος της διαδικασίας) αλλά ήξερα οτι είχε 55 στο Α στάδιο ενώ εγώ 80,56 και απο το ηλίθιο ύφος της καταλάβαινα οτι όσο και να γράφει εκτός χρόνου τέτοιο χαιβάνι δεν είχε ελπίδες οπότε απλά την αγνόησα.
Μην ανησυχείς μόνο οι ηλίθιοι(και αποτυχημένοι) μπαίνουν στη διαδικασία να ριψοκινδυνέψουν να κοπούν και μόνο οι πολλοί αγχωμένοι(θα πέσει παντόφλα στο σπίτι) και δυστυχώς σχεδόν μόνο εμείς οι αιώνια ηλίθιες γυναίκες που στις σαχλαμάρες είμαστε πρώτες σε κάτι άλλα πιο σοβαρά υστερούμε.
Den prospa8oume na apodeiksoume edw oti i gi einai epipedi! Prokeitai gia kati pasifanes! Tosa atoma eidan tin adikia pou ginotan! Oute gia genikologes katagelies prokeitai! Poso mallon gia koumpares pou eipes! To atomo pou ka8otan dipla nou kai opws eipa den tirouse tous kanones epaneillimenws mporei poli eukola na vre8ei apo tin katastasi me ta onomata twn ipopsifiwn. Giati sto amfi8eatro mesa mas eixan valei me alfavitiki seira kai oxi tixaia na katsoume opou na nai! Opote katalavaineis poso eukolo einai na vre8ei. Egw prosopika 8a paw na kata8esw eggrafi diamartiria ston asep. 8ewrw aparakekti tin katastasi auti kai otan 8igomai to ligotero pou mporw na kanw einai na diamartiri8w. Parotrinw kai opoiondipote allo eixe paromoia empeiria na kanei to idio! Kapote prepei na sovareutoume alliws na min milame gia adiavlitous diagwnismous![/quote]
Κούκλα μου,
γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες όταν ήσουν μέσα στο αμφιθέατρο μετά το πέρας της διαδικασίας;Τόσος ΑΣΕΠ μαζεμένος ήταν εκεί.Οι επιτηρητές που έβλεπες ήταν ΑΣΕΠΙΤΕΣ.Γιατί δεν είπες ρε παιδιά τί κάνατε εδώ;γιατί δεν ακυρώσατε τους μάγκες(οι πιο πολλές γυναίκες πάντως ήταν που την έκαναν την που...ά και αυτό δε μας τιμά καθόλου όμως)....Τώρα,μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.Δηλαδή τί θα πείς "μία κοντή ξανθιά,με άσπρη μπούζα και μια ελιά στο δεξί αυτί που καθόταν στην τρίτη σειρά στο δεύτερο κάθισμα έκλεβε;;!Εκεί σε ήθελα,μπροστά σε όλους,τώρα YOU CRY OVER SPILT MILK!
ΥΓ1.Η διπλανή μου έκανε κανα δύο φορές αυτή τη μαλ...α(άνοιξε το τετράδιο ακόμα και μετά το τέλος της διαδικασίας) αλλά ήξερα οτι είχε 55 στο Α στάδιο ενώ εγώ 80,56 και απο το ηλίθιο ύφος της καταλάβαινα οτι όσο και να γράφει εκτός χρόνου τέτοιο χαιβάνι δεν είχε ελπίδες οπότε απλά την αγνόησα.
Μην ανησυχείς μόνο οι ηλίθιοι(και αποτυχημένοι) μπαίνουν στη διαδικασία να ριψοκινδυνέψουν να κοπούν και μόνο οι πολλοί αγχωμένοι(θα πέσει παντόφλα στο σπίτι) και δυστυχώς σχεδόν μόνο εμείς οι αιώνια ηλίθιες γυναίκες που στις σαχλαμάρες είμαστε πρώτες σε κάτι άλλα πιο σοβαρά υστερούμε.
-
maria_b
- Μαθητευόμενος

athoa
Mallon, den exeis diavasei poli kala ta proigoumena posts sto forum kai viazesai na apantiseis! Opws exw idi pei se proigoumeno post diamartiri8ika! Tous eipa oti auto pou ginetai einai megali adikia kai mallista o ekprosopos tou asep eipe oti me katalavainei kai na ipovallw eggrafws diamartiria!
Egw den perimenw na ginei kati twra. Omws, den einai dinaton se auti ti xwra na krivomaste pisw apo to daktilo mas kai na anexomaste tin koroidia. Kalo 8a itan o asep na parei metra se mellontiki eksetasi! Autos einai o logos pou parotrinw kai osous eidan kati paromoio na diamartiri8oun.
(koukla mou!) alli fora diavaze kalitera prin viasteis na apantiseis!
Mallon, den exeis diavasei poli kala ta proigoumena posts sto forum kai viazesai na apantiseis! Opws exw idi pei se proigoumeno post diamartiri8ika! Tous eipa oti auto pou ginetai einai megali adikia kai mallista o ekprosopos tou asep eipe oti me katalavainei kai na ipovallw eggrafws diamartiria!
Egw den perimenw na ginei kati twra. Omws, den einai dinaton se auti ti xwra na krivomaste pisw apo to daktilo mas kai na anexomaste tin koroidia. Kalo 8a itan o asep na parei metra se mellontiki eksetasi! Autos einai o logos pou parotrinw kai osous eidan kati paromoio na diamartiri8oun.
-
athoa
- Μαθητευόμενος

maria_b έγραψε:athoa
Και εγώ σε καταλαβαίνω!!
Μη συγχύζεσαι με μένα,το αν διαβάζω καλά φάνηκε στο Ά ΣΤΑΔΙΟ,το αν θυμάμαι καλά είναι τώρα το θέμα μου!!
-
futat1
- Μαθητευόμενος

Γειά χαρά και από εμένα!
Να ευχηθώ για αρχή καλά αποτελέσματα σε όσους έδωσαν την Κυριακή.
Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι τα θέματα των εξετάσεων ήταν τα αναμενόμενα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ήταν και βατά, κυρίως λόγω του τρόπου εξέτασης. Πιστεύω ότι όσο και αν γνώριζε κάποιος θεωρητικά το πως περίπου θα γίνονταν οι εξετάσεις, δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα ήταν η διαδικασία στο σύνολό της. Τουλάχιστον με εμένα αυτό συνέβη...
Προσωπική μου άποψη είναι ότι από άποψη οργάνωσης τα πράγματα ήταν πολύ καλά, θεωρώ ότι δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος να αδικηθεί στα ηχητικά ή στην "ορατότητα".
Τα θέματα καθώς και ο τρόπος εξέτασης γενικότερα (πχ ακόμα και στο παράδειγμα που αναφέρατε παραπάνω-η ερώτηση στην οποία εκφώνηση και απάντηση ήταν ταυτόχρονα κα...) χρειαζόταν απόλυτη συγκέντρωση και παρατηρητικότητα.
Και στο δικό μου γκρουπ συνέβησαν όσα προαναφέρατε με εξεταζόμενους και επιτηρητες και περίμενα και εγώ ότι θα ήταν πιο αυστηρά τα πράγματα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μια διαμαρτυρία στον ΑΣΕΠ θα μπορούσε να έχει πλέον κάποιο αποτέλεσμα..
Καλά αποτελέσματα σε όλους έυχομαι και καλή υπομονή μέχρι τότε...!!!!
Να ευχηθώ για αρχή καλά αποτελέσματα σε όσους έδωσαν την Κυριακή.
Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι τα θέματα των εξετάσεων ήταν τα αναμενόμενα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ήταν και βατά, κυρίως λόγω του τρόπου εξέτασης. Πιστεύω ότι όσο και αν γνώριζε κάποιος θεωρητικά το πως περίπου θα γίνονταν οι εξετάσεις, δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα ήταν η διαδικασία στο σύνολό της. Τουλάχιστον με εμένα αυτό συνέβη...
Προσωπική μου άποψη είναι ότι από άποψη οργάνωσης τα πράγματα ήταν πολύ καλά, θεωρώ ότι δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος να αδικηθεί στα ηχητικά ή στην "ορατότητα".
Τα θέματα καθώς και ο τρόπος εξέτασης γενικότερα (πχ ακόμα και στο παράδειγμα που αναφέρατε παραπάνω-η ερώτηση στην οποία εκφώνηση και απάντηση ήταν ταυτόχρονα κα...) χρειαζόταν απόλυτη συγκέντρωση και παρατηρητικότητα.
Και στο δικό μου γκρουπ συνέβησαν όσα προαναφέρατε με εξεταζόμενους και επιτηρητες και περίμενα και εγώ ότι θα ήταν πιο αυστηρά τα πράγματα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μια διαμαρτυρία στον ΑΣΕΠ θα μπορούσε να έχει πλέον κάποιο αποτέλεσμα..
Καλά αποτελέσματα σε όλους έυχομαι και καλή υπομονή μέχρι τότε...!!!!
-
giwrgos2006
- Μαθητευόμενος

1) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ Νο1 (αυτους της εξετασης)
Λυπαμαι που τα βρηκατε μπαστουνια και για να κερδισετε 1-2% παραπανω, βαλατε σε κινδυνο ολη την προσπαθεια που κανατε...ειμαι σιγουρος οτι σας ελουζε κρυος ιδρωτας κατα την ωρα που γραφατε παρανομα..και μη νομιζετε οτι θα σωθειτε με την 'εξυπναδα' που κανατε...οι πραγματικα ικανοι τελειωναν τις ερωτησεις και ειχαν και δευτερολεπτα καβαντζα για να πιουν νερο..αλλωστε ΚΛΕΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ,αυτο να το θυμαστε ΚΑΛΑ στον ΕΠΟΜΕΝΟ διαγωνισμο που θα δωσετε
2) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ Νο2 (καποιους απο το φορουμ)
Ο,τι και να γραψετε εδω,οσες γραπτες διαμαρτυριες και να κανετε, ο ΑΣΕΠ ανακοινωσε οτι ο διαγωνισμος εγινε χωρις προβληματα..αν οντως ειχατε παρατηρησει κατι εκεινη τη στιγμη,ειχατε την υποχρεωση,πρωτα πρωτα απεναντι στον εαυτο σας, να το αναφερετε στον επιτηρητη ή ακομα και στον υπευθυνο..εγω δε θεωρησα σκοπιμο να καταγγειλω τη χοντρη τη διπλανη μου που εκλεβε 2-3 δευτερολεπτα σε καθε ερωτηση, γιατι και 2 ωρες να ειχε παλι δε θα εγραφε..πιο πολυ γελουσα απο μεσα μου που ζοριζοτανε ετσι!
3) ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ
Ειλικρινα συγχαρητηρια, οσοι τελικα περασατε εχετε παραγματικες ικανοτητες και ειστε καταλληλοι για μια τοσο νευραλγικη θεση.
Καλη επιτυχια σε οσους δεν εκλεβαν και καλο Πασχα σε ολους :)
Λυπαμαι που τα βρηκατε μπαστουνια και για να κερδισετε 1-2% παραπανω, βαλατε σε κινδυνο ολη την προσπαθεια που κανατε...ειμαι σιγουρος οτι σας ελουζε κρυος ιδρωτας κατα την ωρα που γραφατε παρανομα..και μη νομιζετε οτι θα σωθειτε με την 'εξυπναδα' που κανατε...οι πραγματικα ικανοι τελειωναν τις ερωτησεις και ειχαν και δευτερολεπτα καβαντζα για να πιουν νερο..αλλωστε ΚΛΕΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ,αυτο να το θυμαστε ΚΑΛΑ στον ΕΠΟΜΕΝΟ διαγωνισμο που θα δωσετε
Ο,τι και να γραψετε εδω,οσες γραπτες διαμαρτυριες και να κανετε, ο ΑΣΕΠ ανακοινωσε οτι ο διαγωνισμος εγινε χωρις προβληματα..αν οντως ειχατε παρατηρησει κατι εκεινη τη στιγμη,ειχατε την υποχρεωση,πρωτα πρωτα απεναντι στον εαυτο σας, να το αναφερετε στον επιτηρητη ή ακομα και στον υπευθυνο..εγω δε θεωρησα σκοπιμο να καταγγειλω τη χοντρη τη διπλανη μου που εκλεβε 2-3 δευτερολεπτα σε καθε ερωτηση, γιατι και 2 ωρες να ειχε παλι δε θα εγραφε..πιο πολυ γελουσα απο μεσα μου που ζοριζοτανε ετσι!
Ειλικρινα συγχαρητηρια, οσοι τελικα περασατε εχετε παραγματικες ικανοτητες και ειστε καταλληλοι για μια τοσο νευραλγικη θεση.
-
PANTSO777
- Μαθητευόμενος

PROSUPOGRAFW TA PARAPANW. MPRAVO GIWRGO. SWSTES SKEPSEIS. HREMISTE VRE PAIDIA ENAS DIAGWNISMOS HTAN KAI OPWS KAI STIN KOINWNIA ETSI KAI STO AMFITHEATRO THA YPARXOUN OI SYNEPEIS KAI TIMIOI, OI KATAFERTZIDES KAI KLEFTES, OI MOULOXTOI KLP. TELIKA O KALUTEROS THA VGEI STON AFRO OMWS. PRAGMATIKA OSOI PERASOUN TO AKSIZOUN 1000%. GIA TOYS YPOLOIPOUS THA YPARXOUN POLLES AKOMA EYKAIRIES
-
gay28
- Μαθητευόμενος

giwrgos2006 έγραψε:1) ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ Νο1 (αυτους της εξετασης)
Κάποια σχόλια σε όσα έγραψε ο giwrgos2006:
1) Να μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι τους έλουζε κρύος ιδρώτας! Ο θρασύς άνθρωπος ούτε ιδρώνει έχοντας τον επιτηρητή πάνω από το κεφάλι του (αλλιώς δεν θα "εκλεβε" τόσο απροκάλυπτα), ούτε σκέφτεται την αδικία που διαπράττει εις βάρος των άλλων. Επομένως τους κρύους ιδρώτες και τα ενοχικά αισθήματα, άστα για άλλους! Πάντως δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι όσοι "έκλεψαν" θα επωφεληθούν μόνο 1-2%. Αν το έκαναν σε κάθε ερώτηση, τότε το ποσοστό αυτό αυξάνεται κατακόρυφα.
2) Σε αυτό το φόρουμ, έχουμε όλοι το δικαίωμα να σχολιάζουμε ελεύθερα και να καταθέτουμε τις απόψεις μας και τις εμπειρίες μας. Όσοι ένιωσαν αδικημένοι, καλά κάνουν και το γράφουν. Έχουν κάθε δικαίωμα! Όπως έχουν και κάθε δικαίωμα να δράσουν από εκεί και πέρα όπως εκείνοι νομίζουν, για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Δεν θα κρίνουμε εμείς τι θα κάνουν οι άλλοι. Όσοι ενοχλείστε (αχ τι θυμήθηκα!), δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί! Αφήστε τον καθένα να εκφράσει την άποψή του και να δράσει όπως θέλει. Επίσης, σου δίνω συγχαρητήρια που πρόσεχες κατά τη διάρκεια της εξέτασης πόσο ζοριζόταν η "χοντρή" διπλανή σου και γελούσες από μέσα σου! Ελπίζω να ασχολήθηκες το ίδιο επισταμένα και με το γραπτό σου.
3) Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Όποιος πήγε πολύ καλά στο τεστ "χωρίς να κλέψει", αξίζει πραγματικά.
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες