Διαγωνισμός Υπουργείου Οικονομικών

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ΜΠΕΤΥ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΠΕΤΥ » Δευ Απρ 21, 2008 12:40 pm

goubitsas έγραψε:Labis και ΜΠΕΤΤΥ σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας. Θα κάνω και εγώ την σχετική έρευνά μου και ο,τιδήποτε μάθω θα το παραθέσω στο topic. Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ.... ΕΓΩ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΠΛΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Amelie
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Amelie » Δευ Απρ 21, 2008 11:40 pm

Καλησπέρα σας...
είμαι καινούρια σε αυτό το φόρουμ και σκέφτομαι και εγώ να δώσω ΑΣΕΠ...
Ηθελα να ρωτήσω αν θα είναι απαραίτητο το ecdl ή κάποιο παρόμοιο πιστοποιητικό γιατί ακόμα δεν αξιώθηκα να το πάρω....Βλέπεις όταν δουλεύεις 7 χρόνια σε εταιρεία πληροφορικής ένα τέτοιο χαρτί είναι χρήσιμο μόνο στο δημόσιο.....

ntoni
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ntoni » Τρί Απρ 22, 2008 8:25 am

θα ήταν καλύτερο να κυνηγήσεις κάποιες μετατάξεις στο μέλλον

phil + γαρδούμπα, δεν μπορείς να κάνεις μετάταξη από ατε, παρά μόνο απόσπαση σε βουλευτικά κλπ γραφεία.
Προς το παρόν, τουλάχιστον.

Δε θα έλεγα ότι θα γίνει ποτέ η ατε ιδιωτική, επειδή εξυπηρετεί τον ευαίσθητο τομέα της αγροτικής οικονομίας.

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τρί Απρ 22, 2008 11:42 am

Καλημέρα, λίγα λόγια σύντομα:

1.Amelie, το ECDL Core απαιτείται για το Δημόσιο και εσύ σε 1 εβδομάδα θα το έχεις πάρει αφού είσαι του αντικειμένου.
Διαφωνώ στο ό,τι απαιτείται μόνο στο Δημόσιο.... και στον Ιδιωτικό τομέα στο ζητάνε (... εννοείται αν δεν είσαι βύσμα...) αλλά δεν στο πληρώνουν....

2. 100 φορές.... έχω διαβάσει πως η προκήρυξη του Υπ. Οικονομικών συντάσσεται από το ΑΣΕΠ... Έλεος... μην γράφετε ορισμένοι πως θα είναι διαβλητός ο διαγωνιθσός... και σπείρετε των πανικό...

3. Όσον αφορά στα stage... ΔΕΝ κινδυνεύουμε οι υπόλοιποι... σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γινόταν γραπτός διαγωνισμός αλλά με προτεραιότητα...

4. Για ΑΤΕ BANK.... Συμφωνώ πως δεν την έχουν ιδιωτικοποιήσει ακόμη για το λόγο που προαναφέρθηκε.... και ούτε θα το κάνουν γιατί εξυπηρετεί ένα ευαίσθητο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας (π.χ. αγρότες, αγροτικές επιδοτήσεις, δάνεια...κλπ.)

5. Σίγουρα από ΑΤΕ δεν κάνεις μετάταξη....?

6. Δεν είναι ΝΠΔΔ....?

7. Πάντως αν και στο ΙΚΑ, η ΑΤΕ ΒΑΝΚ ασφαλίζει πλουσιοπάροχα το προσωπικό της.... Αυτό άκουσα... και ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ....
ΑΛΗΘΕΥΕΙ...????

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τρί Απρ 22, 2008 11:54 am

Επίσης, είναι καλύτερα να εργάζεσαι στην ΑΤΕ ΒΑΝΚ από ορισμένες Δημόσιες Υπηρεσίες - Υπουργεία. Έτσι έχω καταλάβει...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ και ΕΞΕΛΙΞΗ...!
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ...???

kkmaria
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Δημοσίευσηαπό kkmaria » Τρί Απρ 22, 2008 12:58 pm

Labis Nikolaou έγραψε:Παρακαλώ, ξέρει κανείς πότε θα γίνουν οι αιτήσεις?
Προλαβαίνω να δώσω για επίπεδο Advanced?
Έχω μόνο Lower από το 1992, θα προλάβω να καλύψω την ύλη?
Διάβασα πως το TOIEC είναι πολύ δύσκολο και πως πρέπει να το δώσεις πολλές φορές για να πιάσεις Advanced, ισχύει αυτο?
Σας ευχαριστώ.

LABI, ΤΕΛΗ ΓΕΝΑΡΗ ΕΔΩΣΑ ΤΟ TOEIC ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ LOWER ΜΕ 690ΒΑΘΜΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΧΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ LOWER.ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ lISTENING ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ!

ΜΠΕΤΥ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Δημοσίευσηαπό ΜΠΕΤΥ » Τρί Απρ 22, 2008 1:55 pm

kkmaria έγραψε:
Labis Nikolaou έγραψε:Παρακαλώ, ξέρει κανείς πότε θα γίνουν οι αιτήσεις?
Προλαβαίνω να δώσω για επίπεδο Advanced?
Έχω μόνο Lower από το 1992, θα προλάβω να καλύψω την ύλη?
Διάβασα πως το TOIEC είναι πολύ δύσκολο και πως πρέπει να το δώσεις πολλές φορές για να πιάσεις Advanced, ισχύει αυτο?
Σας ευχαριστώ.

LABI, ΤΕΛΗ ΓΕΝΑΡΗ ΕΔΩΣΑ ΤΟ TOEIC ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ LOWER ΜΕ 690ΒΑΘΜΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΧΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ LOWER.ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ lISTENING ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ!

Ο ΛΑΜΠΙΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΝΤΑΒΝΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

ntoni
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ntoni » Τρί Απρ 22, 2008 2:37 pm

@ lambis (λάμπεις)

5. Σίγουρα από ΑΤΕ δεν κάνεις μετάταξη....? ναι

6. Δεν είναι ΝΠΔΔ....? τσου

7. Πάντως αν και στο ΙΚΑ, η ΑΤΕ ΒΑΝΚ ασφαλίζει πλουσιοπάροχα το προσωπικό της.... Αυτό άκουσα... και ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ....
ΑΛΗΘΕΥΕΙ...????

υπερβολές.
πολυιατρεία Αθήνα, Θεσσαλον, Πάτρα
πληρώνει, με κρατικό τιμολόγιο, βέβαια, γιατρό κλπ
διάφορα επιδόματα για τα παιδιά.
9μηνο ανατροφής παιδιού (από το 2006) :shock:
κατά τα άλλα, δεν έχουμε και κάτι συνταρακτικό.

καλύτερα από ιδ.υπάλληλος που ήμουν παλιά, καμία αμφιβολία.

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τρί Απρ 22, 2008 3:20 pm

Ntoni,

Τι λάμπω... :D μέσα στο ομιχλώδες τοπίο της αναζήτησης και εγώ... :D

Πάντως, ΠΕ είσαι? Πόσο είναι για ΠΕ ο πρώτος μισθός στην ΑΤΕ Βank...? (χωρίς παιδιά, ανύπαντρος...)

Δεν σας ασφαλίζουν καθόλου στην ΑΤΕ Ασφαλιστική...???

Όταν λες πολυιατρεία...? ΙΚΑ...?

Σε Ιδιωτικά Κέντρα δεν καλύπτουν έξοδα..?

Thanks!

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τρί Απρ 22, 2008 3:27 pm

Kkmaria,

Είχες δώσει ποτέ για Proficiency...?

Πάντως, σε συζητήσεις μου με τη Μπέτυ στο φόρουμ θα καταλάβεις πως αξίζει να ξαναπροσπαθήσεις. Είμαι βέβαιος πως θα πας καλύτερα τώρα :!:
Δώσε προσοχή στο χρόνο και την ετοιμότητα στο Listening...!!!

Γεια σου Μπέτυ!

Άντε να δούμε αυτό το ΦΕΚ... κόκαλα έχει.... :D Φεύγει και ο Απρίλης....

Ούτε την ύλη μας έδωσε ο κ. ΒΕΗΣ ακόμη...

ΜΠΕΤΥ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΠΕΤΥ » Τρί Απρ 22, 2008 6:40 pm

Labis Nikolaou έγραψε:Kkmaria,

Είχες δώσει ποτέ για Proficiency...?

Πάντως, σε συζητήσεις μου με τη Μπέτυ στο φόρουμ θα καταλάβεις πως αξίζει να ξαναπροσπαθήσεις. Είμαι βέβαιος πως θα πας καλύτερα τώρα :!:
Δώσε προσοχή στο χρόνο και την ετοιμότητα στο Listening...!!!

Γεια σου Μπέτυ!

Άντε να δούμε αυτό το ΦΕΚ... κόκαλα έχει.... :D Φεύγει και ο Απρίλης....

Ούτε την ύλη μας έδωσε ο κ. ΒΕΗΣ ακόμη...

ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΔΩΣΟΥΜΕ? ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΕΙ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ? ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΗ?

ΛΑΜΠΗ ΠΟΣΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΣΤΟ ΛΙΣΕΝΙΓΚ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΤΟ ΡΙΝΤΙΓΚ?
ΕΓΩ ΛΙΣΕΝΙΚ ΠΙΑΝΩ 75-80/100 ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΕΙ...

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τρί Απρ 22, 2008 7:39 pm

Μπέτυ,

Listening 435

Reading 475

Total score 910

To maximum είναι 495.

Αλλά χρησιμοποιώ τα Αγγλικά κάθε μέρα στη δουλειά. Είχα δώσει παλιά 2 φορές για το Proficiency του Cambridge το οποίο ποτέ δεν μου έδωσαν... Μάλλον θα δώσω για το Michigan το Δεκέμβρη...

Το ΦΕΚ 3 μήνες πριν την εξέταση...?

Κατάλαβα... μάλλον έχεις δίκιο... καλό είναι να διαβάζουμε λίγο λίγο διότι ίσως το κάνουν και σκόπιμα για αιφνιδιασμό......

Σε μια παλιά ίδια προκήρυξη θα βάλουν ένα καινούργιο πίνακα..... τόσο δύσκολο είναι αυτό.... :?:

ΜΠΕΤΥ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΠΕΤΥ » Τρί Απρ 22, 2008 8:54 pm

Labis Nikolaou έγραψε:Μπέτυ,

Listening 435

Reading 475

Total score 910

To maximum είναι 495.

Αλλά χρησιμοποιώ τα Αγγλικά κάθε μέρα στη δουλειά. Είχα δώσει παλιά 2 φορές για το Proficiency του Cambridge το οποίο ποτέ δεν μου έδωσαν... Μάλλον θα δώσω για το Michigan το Δεκέμβρη...

Το ΦΕΚ 3 μήνες πριν την εξέταση...?

Κατάλαβα... μάλλον έχεις δίκιο... καλό είναι να διαβάζουμε λίγο λίγο διότι ίσως το κάνουν και σκόπιμα για αιφνιδιασμό......

Σε μια παλιά ίδια προκήρυξη θα βάλουν ένα καινούργιο πίνακα..... τόσο δύσκολο είναι αυτό.... :?:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ... ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΟΥΕΡ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 720 ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΩ... ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΙΝΤΙΝΚ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΣΑΛΑΤΑ... ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΜΩΣ..... ΟΚ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Τρί Απρ 22, 2008 10:30 pm

Μπέτυ,

Το 720 είναι πολύ καλό, 785 χρειάζεσαι.

Πιστεύω πως με περισσότερη επιμονή θα τα καταφέρεις.

9 Μαϊου δίνεις...? ΄

ntoni
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ntoni » Τετ Απρ 23, 2008 8:52 am

Labis

Σε παρακαλώ, μη τη λες ΑΤΕ ΒΑΝΚ, Αγροτική είναι.
Άκου ΑΤΕ ΒΑΝΚ, τι πατέντα κι αυτή.
Η ιατρική ασφάλιση είναι το Ταμείο Υγείας Προσωπικού ΑΤΕ.
Δεν είναι ικα.
Καλύπτουν, ανάλογα τι προβλέπεται και με την εκάστοτε σύμβαση, τη δαπάνη σε ιδ.ιατρικά κέντρα.
Είμαστε ασφαλισμένοι στην αγρ.ασφαλιστική, αλλά μόνο οι δικαιούχοι θα δουν την αποζημίωση, αν φύγουμε πρόωρα από αυτόν το μάταιο κόσμο.

ΤΕ είμαι.

Όσο για το μισθό, μια παλιά δημοσίευση που βρήκα 784 € στο 0 κλιμάκιο (δηλ τώρα κάτι παραπάνω είναι σίγουρα), αλλά αναγνωρίζεται κάθε προϋπηρεσια και το στρατιωτικό και επιδομα ΑΕΙ 25% ξ.γλώσσα 7%, επίδομα χρήσης Η/Υ (όλοι) πέριπου 6%.
Δηλ, κανένας δεν παίρνει μόνο μικτά 784€.
Και ο πρώτος μισθός παρακρατείται κανονικά, σε 12 δόσεις.
Πάντως υπάρχει και το επίδομα χαμηλόμισθων περίπου 1300€ το χρόνο, ισολογισμού περίπου 700 κλπ.
Καλά είναι, αργότερα επιδόματα βαθμού πχ 6% γι'αρχή, επιδόματα θέσης, ανάλογα τα προσόντα και τις δημόσιες σχέσεις.
Σε κάλυψα.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες