Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
PANTSO777
- Μαθητευόμενος

Dear all,
Eimoun to teleutaio groupaki pou edine stis 18.00 kai katathetw tis akolouthes skepseis:
Ta prwta me ta sxhmatakia kai touw arithmous htan paneukola, opws episis kai oi erwtiseis geografy: Thimizw poleis komotini gytheio flwrina, vouna dirfys, athws taygetos, nisia, paksoi, amorgos, samos. Eukola episis (paidia koufo alla nai!!!) ta akoustika minimata me tous dytikous anemous sta kithira kai ton xalasmeno aerodiadromo 27 stin kerkyra. Ayta pou kata ti gnwmi mou htan ligo P*pa htan ekeino me ta ft sto katw diagramma me tis kliseis stis gwnies. Anyway pisteyw oti oi perissoteroi de pigan oso kala tha ithelan, kai mia mikri apoxi tis taksews tou 10 me 15% prepei na ypirxe. Kala apotelesmata euxomai se olous
Eimoun to teleutaio groupaki pou edine stis 18.00 kai katathetw tis akolouthes skepseis:
Ta prwta me ta sxhmatakia kai touw arithmous htan paneukola, opws episis kai oi erwtiseis geografy: Thimizw poleis komotini gytheio flwrina, vouna dirfys, athws taygetos, nisia, paksoi, amorgos, samos. Eukola episis (paidia koufo alla nai!!!) ta akoustika minimata me tous dytikous anemous sta kithira kai ton xalasmeno aerodiadromo 27 stin kerkyra. Ayta pou kata ti gnwmi mou htan ligo P*pa htan ekeino me ta ft sto katw diagramma me tis kliseis stis gwnies. Anyway pisteyw oti oi perissoteroi de pigan oso kala tha ithelan, kai mia mikri apoxi tis taksews tou 10 me 15% prepei na ypirxe. Kala apotelesmata euxomai se olous
-
voula24
- Μαθητευόμενος

Το παρήγορο είναι οτί εκτος από γεωγραφία δεν ήθελε κάποιο σοβαρό διάβασμα!!Έχω όμως κάποιες παρατηρήσεις επί της διαδικασίας...
1)Θυμάστε μία ερώτηση ( δεν θυμάμαι ακριβώς ποιά) που πρασίνησε το φόντο της?Ενώ στο demo μας είχαν πεί ξεκάθαρα οτι θα σβήσει η ερώτηση και θα βγεί μία πράσινη που θα λέει απαντήστε??Δεν λέω ωραίο κολπάκι αλλά αν δεν μας είχαν δείξει το demo πως απαντάμε...
2)Η άσκηση με τους άξονες την κλίμακα και τα πόδια...ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ???έπρεπε μεσα στα 60 ''-70'' να καταλάβεις (!!??) τί θέλει και να απαντήσεις?
3)Όντως οι ελεγκτές πρέπει να έχουν ετοιμότητα. Αλλά και 20 '' παραπάνω να μας έδινε ο ΑΣΕΠ να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που de facto δεν έφτανε ο χρόνος, πάλι θα έβγαζε 70 ικανότατα στελέχη, και η διαδικασία θα ήταν πιό αξιοπρεπής...Άλλο είναι στους κάλούς να επικρατούν οι άριστοι και άλλο στους Τυφλούς οι μονόφθαλμοι...
πείτε ρε παιδιά καμμια γνώμη ....
1)Θυμάστε μία ερώτηση ( δεν θυμάμαι ακριβώς ποιά) που πρασίνησε το φόντο της?Ενώ στο demo μας είχαν πεί ξεκάθαρα οτι θα σβήσει η ερώτηση και θα βγεί μία πράσινη που θα λέει απαντήστε??Δεν λέω ωραίο κολπάκι αλλά αν δεν μας είχαν δείξει το demo πως απαντάμε...
2)Η άσκηση με τους άξονες την κλίμακα και τα πόδια...ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ???έπρεπε μεσα στα 60 ''-70'' να καταλάβεις (!!??) τί θέλει και να απαντήσεις?
3)Όντως οι ελεγκτές πρέπει να έχουν ετοιμότητα. Αλλά και 20 '' παραπάνω να μας έδινε ο ΑΣΕΠ να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που de facto δεν έφτανε ο χρόνος, πάλι θα έβγαζε 70 ικανότατα στελέχη, και η διαδικασία θα ήταν πιό αξιοπρεπής...Άλλο είναι στους κάλούς να επικρατούν οι άριστοι και άλλο στους Τυφλούς οι μονόφθαλμοι...
πείτε ρε παιδιά καμμια γνώμη ....
-
mdelakos
- Μαθητευόμενος

I exetasi itan palouki, ithele apisteuti autosigkentrwsi, teleio rithmo
kai poli tyxi. To an itan antiproswpeutiki twn ikanotitwn pou xreiazontai oi E.E.K. de tha to krinw egw.
Parol' auta itan ta idia gia olous kai thelw na pistevw pws
tirithike sto akeraio i axiopistia, giati ama einai sike kai autoi oi diagwnismoi tote ti na pw...
Proswpika tha ithela na piasw ti vasi (55%) wste na parw estw katataxi
alla to vriskw apo xlwmo ews apithano.
Gia mena opoios exei parei 65-70% sto 2o stadio exei perasei.
kai poli tyxi. To an itan antiproswpeutiki twn ikanotitwn pou xreiazontai oi E.E.K. de tha to krinw egw.
Parol' auta itan ta idia gia olous kai thelw na pistevw pws
tirithike sto akeraio i axiopistia, giati ama einai sike kai autoi oi diagwnismoi tote ti na pw...
Proswpika tha ithela na piasw ti vasi (55%) wste na parw estw katataxi
alla to vriskw apo xlwmo ews apithano.
Gia mena opoios exei parei 65-70% sto 2o stadio exei perasei.
-
chey
- Μαθητευόμενος

Νομίζω ότι οι περισσότεροι την πάτησαν σε αυτήν την ερώτηση και περιμένανε την πρασινη οθόνη...Εγώ αυτό που ανακαλύπτω προς μεγάλη μου απογοήτευση είναι ότι κάποιες πόλεις και κάποια βουνά (πχ Γύθειο και Πάρνωνας) ζητήθηκαν σε περισσότερα απ΄ένα γκρουπ όπως και οι συνδυασμοί των 7Β ή Β7 και 5Α ή Α5.Δεν υπήρχαν άλλα γραμματα στο αλφάβητο και άλλες πόλεις;
-
elena2007
- Μαθητευόμενος

Εγώ πιστεύω ότι η διαδικασία είναι όπως ακριβώς την περιγράφενε όσοι δώσανε τις προηγούμενες φορές. Δεν ήταν πιο φρικτή από ότι την περίμενα. Ισως ήταν και λίγο καλύτερα. Δηλαδή τι περιμένατε να είναι χαλαρά όπως ο πρώτος γύρος που είχες χρόνο να ξαναδείς το γραπτό σου????????Δεν έδινες εξετάσεις για σήματα αυτοκινήτου να ξέρεις από πριν την απάντηση.
Είναι δύσκολο το επάγγελμα μας το είπανε από πριν. Δεν κάνουν όλοι για ΕΕΚ. Δεν πα να έχεις και 5 πτυχία.Ζητάνε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τον τρόπο εξέτασης, τέλεια ακουστική στο χώρο, έβλεπες από όπου και αν καθόσουνα, σαφείς οδηγίες, προειδοποιήσεις 5sec πριν τη λήξη του χρόνου. Και τίποτα δεν ήταν θέμα τύχης όπως τις άλλες φορές. Στο υπόδειγμα του τεστ έπρεπε να ποντάρεις πια σχήματα και αριθμούς θα μάθεις και μπορεί να σε ρωτούσανε αυτό που έμαθες. Εδώ έπερεπε να τα μάθεις όλα γιατί απλά στα ρωτούσανε όλα: ακόμα και το όνομα του πιλότου!!!!!
Προς θεού δε λέω ότι έγραψα καλά, αλλά σίγουρα δεν θα επικρατήσει ο μονόφθαλμος αλλά οι πιο ικανοί. Προς το παρόν δεν έχω ιδέα πως έγραψα γιατί δεν ξέρω πως διορθώνουν. Παράδειγμα στη γεωγραφία έχασα το 1 βουνό. Μου την κόβουνε όλη ή θα πάρω τα 2/3 για τις πόλεις και τα νησιά.
Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!
Είναι δύσκολο το επάγγελμα μας το είπανε από πριν. Δεν κάνουν όλοι για ΕΕΚ. Δεν πα να έχεις και 5 πτυχία.Ζητάνε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τον τρόπο εξέτασης, τέλεια ακουστική στο χώρο, έβλεπες από όπου και αν καθόσουνα, σαφείς οδηγίες, προειδοποιήσεις 5sec πριν τη λήξη του χρόνου. Και τίποτα δεν ήταν θέμα τύχης όπως τις άλλες φορές. Στο υπόδειγμα του τεστ έπρεπε να ποντάρεις πια σχήματα και αριθμούς θα μάθεις και μπορεί να σε ρωτούσανε αυτό που έμαθες. Εδώ έπερεπε να τα μάθεις όλα γιατί απλά στα ρωτούσανε όλα: ακόμα και το όνομα του πιλότου!!!!!
Προς θεού δε λέω ότι έγραψα καλά, αλλά σίγουρα δεν θα επικρατήσει ο μονόφθαλμος αλλά οι πιο ικανοί. Προς το παρόν δεν έχω ιδέα πως έγραψα γιατί δεν ξέρω πως διορθώνουν. Παράδειγμα στη γεωγραφία έχασα το 1 βουνό. Μου την κόβουνε όλη ή θα πάρω τα 2/3 για τις πόλεις και τα νησιά.
Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!
-
fly-er
- Μαθητευόμενος

παιδια νομιζω οτι ολοι μας δυσκολευτηκαμε στην εξεταση..
φαινεται εξαλλου κι απο τα σχολια ολων εδω.Δε νομιζω να βγηκε καποιος ικανοποιημενος ιδιαιτερα διοτι το στυλ εξετασης ηταν τετοιο που πιστευω κανεις μας δεν εχει ξαναδει.
Παντως κι εγω την πατησα στις ερωτησεις που ειχαν πρασινο φοντο και περιμενα σαν βλακας να μας δωσουν νεο χρονο για να τις απαντησουμε ενω αλλοι εγραφαν!Επρεπε να εχω κανει κι εγω το ιδιο τελικα!
Τελος παντων ευχομαι τουλαχιστον αφου θα υπαρχουν διορθωτες και οχι Η/Υ αυτη τη φορα για τη διορθωση να μας κοβουν ποσοστο απο το αριστα της καθε ερωτησης που δεν εχουμε ολοκληρωσει ή μεχρι το σημειο τελος παντων που δεν εχουμε κανει λαθος(οπως στις πορειες).Επισης στις οδηγιες δεν εγραφε κατι για αρνητικη βαθμολογηση αυτη τη φορα.
Το φροντιστηριο τελικα αποδειχτηκε μη αναγκαιο απο οτι μου ειπαν καποια παιδια εκει που διναμε μαζι!
Αληθεια λετε να τα αργησουν πολύ τα αποτελεσματα??
Καλα αποτελεσματα σε ολους!! :D
φαινεται εξαλλου κι απο τα σχολια ολων εδω.Δε νομιζω να βγηκε καποιος ικανοποιημενος ιδιαιτερα διοτι το στυλ εξετασης ηταν τετοιο που πιστευω κανεις μας δεν εχει ξαναδει.
Παντως κι εγω την πατησα στις ερωτησεις που ειχαν πρασινο φοντο και περιμενα σαν βλακας να μας δωσουν νεο χρονο για να τις απαντησουμε ενω αλλοι εγραφαν!Επρεπε να εχω κανει κι εγω το ιδιο τελικα!
Τελος παντων ευχομαι τουλαχιστον αφου θα υπαρχουν διορθωτες και οχι Η/Υ αυτη τη φορα για τη διορθωση να μας κοβουν ποσοστο απο το αριστα της καθε ερωτησης που δεν εχουμε ολοκληρωσει ή μεχρι το σημειο τελος παντων που δεν εχουμε κανει λαθος(οπως στις πορειες).Επισης στις οδηγιες δεν εγραφε κατι για αρνητικη βαθμολογηση αυτη τη φορα.
Το φροντιστηριο τελικα αποδειχτηκε μη αναγκαιο απο οτι μου ειπαν καποια παιδια εκει που διναμε μαζι!
Αληθεια λετε να τα αργησουν πολύ τα αποτελεσματα??
Καλα αποτελεσματα σε ολους!! :D
-
fair
- Μαθητευόμενος

kalimera paidia-edwsa kai egw xtes tis apisteutes autes eksetaseis kai thelw na rwtisw an eixate kai eseis ta idia krousmata pou paratirithikan sti diki mou aithousa... orismena atoma synexizan monimws na grafoun enw eixe teleiwsei o xronos i otan den eixe akoma prasinisei i othoni. oi epitirites ekanan kapoies xliares paratiriseis alla kaneis den eixe ta kotsia na kopsei atomo (enw paradextikan sto telos oti etsi eprepe me vasi ton asep.) itan para poly adiko gia tous ypoloipous pou paleuame na eimaste swstoi kai entos xronou xwris kolpakia!!
-
user81
- Μαθητευόμενος

fair έγραψε:kalimera paidia-edwsa kai egw xtes tis apisteutes autes eksetaseis kai thelw na rwtisw an eixate kai eseis ta idia krousmata pou paratirithikan sti diki mou aithousa... orismena atoma synexizan monimws na grafoun enw eixe teleiwsei o xronos i otan den eixe akoma prasinisei i othoni. oi epitirites ekanan kapoies xliares paratiriseis alla kaneis den eixe ta kotsia na kopsei atomo (enw paradextikan sto telos oti etsi eprepe me vasi ton asep.) itan para poly adiko gia tous ypoloipous pou paleuame na eimaste swstoi kai entos xronou xwris kolpakia!!
στην δικιά μου αιθουσα και ώρα [ τεταρτη βάρδια μεγάλο αμφιθέατρο] το έκανε κατ'εξακολούθηση η μπροστά μου, ίσως και σε όλες τις ερωτήσεις. Τις έκανε 800 παρατηρήσεις η κυρία επιτηρήτρια (Σχεδόν σε κάθε ερώτηση) αλλά στο τέλος δεν την έκοψε.
Κατά τη διάρκεια της εξέτασης προσπάθησα να το αγνοήσω για να μην τσαντιστώ, αλλά όταν είδα ότι δεν έγινε τπτ στο τέλος μπορώ να πω ότι θύμωσα αρκετά...
-
giwrgos2006
- Μαθητευόμενος

έδωσα κι εγώ χθες το μεσημέρι,αυτά που ζητούσαν ήταν σχετικά απλά αλλά το ζήτημα είναι η πίεση χρόνου..όποιος χτυπήσει από 70 και πάνω είναι στάνταρ μέσα..μικρά παραπτώματα εντόπισα κι εγώ..π.χ. κάποιους να γράφουν κάποια δευτερόλεπτα μετά το πέρας του χρόνου κτλ..κατά τα άλλα πολύ καλή οργάνωση και άψογη διαδικασία..καλή επιτυχία σε όλους και καλή ξεκούραση!
-
mdelakos
- Μαθητευόμενος

http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Me ... 2008-1.csp
"προσήλθαν 1218 από τους 1300 συνολικά υποψηφίους (ποσοστό συμμετοχής 93.7%)."
"προσήλθαν 1218 από τους 1300 συνολικά υποψηφίους (ποσοστό συμμετοχής 93.7%)."
-
giwrgos2006
- Μαθητευόμενος

-
gay28
- Μαθητευόμενος

Από το site του ΑΣΕΠ:
Στην εξέταση η οποία διεξήχθη την Κυριακή 20 Απριλίου 2008 στο Εθνικό Κέντρο ΄Ερευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» προσήλθαν 1218 από τους 1300 συνολικά υποψηφίους (ποσοστό συμμετοχής 93.7%).
Τι ποσοστό πιστεύετε ότι θα κοπεί; Νομίζω πάντως ότι στους 1218 σίγουρα θα υπάρχουν 100-150 που τα πήγαν πολύ καλά και δεν την πάτησαν με τις πράσινες οθόνες κτλ. Οπότε όσοι κυμανθούμε γύρω στη βάση (55-60%), δεν βλέπω καμία ελπίδα.
Στην εξέταση η οποία διεξήχθη την Κυριακή 20 Απριλίου 2008 στο Εθνικό Κέντρο ΄Ερευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» προσήλθαν 1218 από τους 1300 συνολικά υποψηφίους (ποσοστό συμμετοχής 93.7%).
Τι ποσοστό πιστεύετε ότι θα κοπεί; Νομίζω πάντως ότι στους 1218 σίγουρα θα υπάρχουν 100-150 που τα πήγαν πολύ καλά και δεν την πάτησαν με τις πράσινες οθόνες κτλ. Οπότε όσοι κυμανθούμε γύρω στη βάση (55-60%), δεν βλέπω καμία ελπίδα.
-
PANTSO777
- Μαθητευόμενος

Agapitoi synagwnistes ypopsifioi en dynamei elegktes. Egw pou hmoun sto teleutaio groupaki twn 18.00, otan teleiwsame rwtisa ton Vei o opoios plisiase pollous apo emas ,gia sizitisi apologismou tis eksetasis, gia to pote tha vgoun t apotelesmata kai mas eipe me kathe epifilaksy ews telos Maiou. Twra oson afora tin paratirisi tou gay26, nomizw de mporoume na eimaste se thesi gia to posoi pigan polu polu kala twra mia kai ayto einai kai synartisi tou a stadiou. gia paradeigma egw sto a stadio pira 66,67 enw s ayto ypologizw arketa kalutera, kathws den afisa kai tpt anapantito. Tha deiksei...
-
PANTSO777
- Μαθητευόμενος

Ase to allo! paidia ekeini i erwtisi gia osous htan sto teleutaio groupaki me tin ptisi BA316 apo athina gia londino stis 28-4-07 kai ton kyrio Walker eprepe na tin apodwsoume akrivws opws ti diavazame? kai auto to rwtaw kai genika gia ola ta keimenakia. Apla na apodwseis eprepe to synolo twn vasikwn pliroforiwn h na to grapseis autoleksei me ton akrivi tropo diatypwsis???? Peite kanenas etsi na vaukalistoume ligo me ta meta thematwn facts!!
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες