Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Νενούλα
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Νενούλα » Πέμ Απρ 17, 2008 2:43 pm

gay28 έγραψε:
skouk έγραψε:Να ρωτήσω κάτι άσχετο ρε παιδιά. Εγώ είχα κάνει τα χαρτιά μου αλλά δεν πήγα να δώσω το Α στάδιο. Υπαρχει περίπτωση να πάω στο Β στάδιο και να περάσω ή το Α είναι προαπαιτούμενο;

Όχι βρε, έτσι για πλάκα πήγαμε εμείς στο Α' στάδιο. Δεν είχαμε τι να κάνουμε μετά το ξενύχτι του Σαββάτου και πήγαμε κατευθείαν από τα κλαμπ, μπας και ανοίξει το μάτι μας... Όποιος ήθελε πήγαινε, δεν ήταν υποχρεωτικό! Πώς σου ήρθε κάτι τέτοιο;

Άλλωστε θα έχεις διαβάσει καλά την προκήρυξη, πριν σκάσεις τα 20 ευρώ στον ΑΣΕΠ, και θα ξέρεις ότι στο Β στάδιο μπορείς να έρθεις, αρκεί να πάρεις τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού την ώρα που σε βολεύει. Να ξέρουν οι άνθρωποι να σε περιμένουν, να έχουν ζεστό τον μπουφέ. Γι' αυτό σπεύσε να πάρεις τηλέφωνο!!!

Φίλε να είσαι καλά, μ'εκανες και γέλασα λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πίκρα...

MTB
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό MTB » Πέμ Απρ 17, 2008 9:58 pm

εγω θα παω κατευθειαν στο τριτο σταδιο ορθοφωνια..γιατι βαριεμαι να ξυπνησω το πρωι να παω στον Δημοκριτο.
εχω ξεκινησει και μαθηματα ορθοφωνια με την Τζουλι Μασσινο στο Fame studio.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Πέμ Απρ 17, 2008 11:45 pm

Akousa episis oti perneis kai 20 moria epipleon an exeis symmetasxei sta prokrimatika tou so you think you can dance.

gay28
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό gay28 » Σάβ Απρ 19, 2008 1:35 pm

Ρε παιδιά, έχω μία απορία για το αυριανό τεστ...

Στις ασκήσεις που σου δίνουν ένα μεγάλο πίνακα με γράμματα ή αριθμούς και σου ζητάνε να βρεις όλους τους συνδυασμούς γραμμάτων (π.χ. CD) ή τους συνδυασμούς αριθμών (π.χ. 69) οριζόντια, κάθετα και πλάγια...

αν π.χ. βρεις οριζόντια DC ή 96, μετράει ως συνδυασμός;

Π.χ. το 96 δεν είναι συνδυασμός των αριθμών 6 και 9; Σύμφωνα με την εκφώνηση δεν σου ζητάνε να βρεις τους συνδυασμούς του αριθμού 69, αλλά συνδυασμούς αριθμών 69. Νομίζω ότι είναι κάπως ασαφές... Άραγε στα φροντιστήρια τι λένε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπορεί να βοηθήσει να το ξεκαθαρίσουμε.

Καλή επιτυχία αύριο!

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Σάβ Απρ 19, 2008 4:04 pm

Θα δουμε αυριο... αλλο CD και αλλο DC ομως και λογικα εννοει ο ποιητης οπως διαβαζουν οι περισσοτεροι λαοι απο αριστερα δεξια. Δηλαδη αν σου πει βρες τη λεξη ''σκυλος" θα βρεις εσυ και τα ςολυσκ?

Καλη επιτυχια !!

ngkagr
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ngkagr » Σάβ Απρ 19, 2008 5:23 pm

καλη επιτυχια, η ωρα της κρισης εφτασε, για να δουμε αν θα χουμε διαρροες θεματων στο φορουμ αυριο μετα τις πρώτες βαρδιες, ελπιζω οχι μεχρι το βραδυ. τα λεμε αυριο με τα φρεσκα κουλουρια

gay28
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό gay28 » Σάβ Απρ 19, 2008 7:05 pm

takisrhodes83 έγραψε:Θα δουμε αυριο... αλλο CD και αλλο DC ομως και λογικα εννοει ο ποιητης οπως διαβαζουν οι περισσοτεροι λαοι απο αριστερα δεξια. Δηλαδη αν σου πει βρες τη λεξη ''σκυλος" θα βρεις εσυ και τα ςολυσκ?

Καλη επιτυχια !!

Μα δεν σου λέει τη λέξη, σου λέει "συνδυασμούς γραμμάτων"

ngkagr
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ngkagr » Κυρ Απρ 20, 2008 10:23 am

:!: το πρωτο σχολιο που μπορω να κανω ειναι οτι ηθελε εξασκηση στη δομη του τεστ και στην κατανομή του χρονου.

οποιος γραψει πολυ ψηλα, θα πρεπει να μπει με ανεση, χαλαλι του και μπραβο του.
τα υπολοιπα μετα

athina80
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό athina80 » Κυρ Απρ 20, 2008 10:43 am

ngkagr έγραψε::!: το πρωτο σχολιο που μπορω να κανω ειναι οτι ηθελε εξασκηση στη δομη του τεστ και στην κατανομή του χρονου.

οποιος γραψει πολυ ψηλα, θα πρεπει να μπει με ανεση, χαλαλι του και μπραβο του.
τα υπολοιπα μετα

Καλημέρα. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, καλή ξεκούραση και καλά αποτελέσματα. !

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Κυρ Απρ 20, 2008 5:20 pm

λοιπον... τι γινεται? Μιας και οι τελευταιοι που εξεταζονται εχουν μπει ηδη μεσα λογικα, για πειτε αποψεις.. Εγω το βρηκα αρκετα εως πολυ δυσκολο, με αντικειμενικη δυσκολια (οπως πιστευω οτι θα συμφωνησετε) τους χρονους και οχι το περιεχομενο.. Εξαλλου αυτο ηθελαν να εξετασουν! Για πειτε...

chey
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό chey » Κυρ Απρ 20, 2008 7:10 pm

Πράγματι ήταν πολύ δύσκολα.Έκανα λάθη και από βιασύνη.Και τελικά είχατε δίκιο ,δεν ήταν πολλαπλών επιλογών.Πάντως έχω περιέργεια για το πώς θα βαθμολογηθούν τα γραπτά.

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Κυρ Απρ 20, 2008 9:56 pm

μα δεν ειχες αλλη επιλογη, επρεπε να βιαστεις για να γραψεις.. Παντως εγω στο σημειο με το παραδειγμα καπου το εχασα το θεμα για 1-2 ερωτησεις. Ευτυχως μετα επανηλθα. Βρηκα αρκετα ευκολοτερες τις ερωτησεις με τα κειμενα, τη γεωγραφικη και τις 2 στο τελος με τις εμβολιμες συνομιλιες και πιο δυσκολες αυτες στην αρχη με τους κωδικους πτησεων. Παντως ηθελε μεγαλη ψυχραιμια σε μερικες για να καταφερεις καν να τις ολοκληρωσεις (αυτη που επρεπε να διαγραψεις τα ανομοια και 1-2 ακομα σιγουρα.) Αντε καλα αποτελεσματα!!!

ngkagr
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ngkagr » Δευ Απρ 21, 2008 12:28 am

παιδες δεν βλεπω απαντησεις και αυτο κατι σημαινει.

παρατηρησεις:
1) το θεμα με τα ανομοια και εγω το το εφτασα μετα τη μέση
2) ειδα κοπελα να βγαινει χαρουμενη και ελεγε απεξω "ο διαδρομος ταδε στο στο αεροδρομιο ηρακλειου θα μεινει κλειστος λόγω έργων , να εξυμνει τον κο Φισερ, να υπερθεματιζει για το ΠΑγγαίο και να εχει τη σιγουρια της επιτυχουσας.
3) όντως οι εμβολιμες ηταν οι πιο ευκολες
4) τελικα οι ανεμοι απο τη ζακυνθο επνεεαν δυτικα?
5) ολοκληρωσε κανεις το σχεδιαγραμμα με τη πορεια του αεροσκαφους με τις μοιρες?
6) με τις παρατηρησεις που εκαναν οι επιτηρητες σε διαφορα ατομα που δεν τηρουσαν το γκρι, εχασα τον ειρμο ακομα και λεξεις απο την εκφωνηση

gay28
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό gay28 » Δευ Απρ 21, 2008 12:49 am

Θεωρώ ότι ήταν η πιο "απάνθρωπη" εξέταση που έχω δώσει ποτέ στη ζωή μου. Ειλικρινά δεν ξέρω αν πέρασα τη βάση, αλλά και να την πέρασα δεν νομίζω ότι έχω ελπίδες διορισμού. Ο χρόνος ήταν πραγματικά θάνατος! Μπρρρρ! Όπως και να'χει, έχω τις παρακάτω παρατηρήσεις και απορίες:

1. Όσοι πήγαν σε φροντηστήριο, είχαν εξασκηθεί σε παρόμοιο περιβάλλον (με πράσινη οθόνη, χρονόμετρο κτλ) και αν ναι, τους βοήθησε ειλικρινά;

2. Πώς βαθμολογείται μία άσκηση, πέρα από τα υποερωτήματα; Και εξηγώ: Αν στις συντεταγμένες βρήκες το ένα από τα δύο σημεία, μετράει ως μισή άσκηση; Αν στις διαγραφές δεν πρόλαβες όλα τα κουτάκια, μετράνε όσα πρόλαβες να διαγράψεις; κ.ο.κ.

3. Θεωρώ μεγάλη παγίδα αυτό με την πράσινη οθόνη. Στην άσκηση για τις αποστάσεις των αεροπλάνων από το αεροδρόμιο, μόνο ο διπλανός μου έγραφε και σκεφτόμουν ότι θα τον ακυρώσουν!!! Κανείς άλλος από όσους είχα μπροστά μου. Όλοι την πατήσαμε, γιατί είχαμε συνηθίσει να περιμένουμε να απαντήσουμε μετά την εκφώνηση και όχι κατά τη διάρκειά της.

4. Μου αρέσει που είχε και πρόχειρο στη σελίδα που σχεδίαζες την πορεία και το υψόμετρο... Λες και θα προλάβαινες να το μεταφέρεις... Μα τι χαζομάρα!

5. Στην άσκηση με τις πτήσεις που απομνημόνευες, αν και τις θυμόμουν, τις έγραφα στο ίδιο γράμμα/σειρά κάθε φορά που άλλαζε η καρτέλα. Το έπαθε κανείς άλλος αυτό ή είναι μόνο δική μου αντίδραση; Δεν είδα αν πάνω αριστερά στην οθόνη σου έλεγε εκείνη τη στιγμή (β), (γ), (δ) για να βάλεις σε τρεις ξεχωριστές σειρές τις πτήσεις. Εγώ τις έβαλα δίπλα-δίπλα και στο τέλος μου έμειναν κενές 3 σειρές. Επομένως μόνο την πρώτη σειρά θα μου μετρήσουν λογικά (που ήταν μία πτήση).

6. Και μία κοινωνιολογική παρατήρηση επειδή μου έκανε εντύπωση... Δεν περίμενα να δω τόσες πολλές γυναίκες υποψήφιες και τόσους gay (όχι πως με χάλασε φυσικά... είχε ωραία παιδιά :-))

Καλά αποτελέσματα!

dim25
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό dim25 » Δευ Απρ 21, 2008 1:31 am

εχεις ξεφυγει

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες