Δημοσίευσηαπό gay28 » Δευ Απρ 21, 2008 12:49 am
Θεωρώ ότι ήταν η πιο "απάνθρωπη" εξέταση που έχω δώσει ποτέ στη ζωή μου. Ειλικρινά δεν ξέρω αν πέρασα τη βάση, αλλά και να την πέρασα δεν νομίζω ότι έχω ελπίδες διορισμού. Ο χρόνος ήταν πραγματικά θάνατος! Μπρρρρ! Όπως και να'χει, έχω τις παρακάτω παρατηρήσεις και απορίες:
1. Όσοι πήγαν σε φροντηστήριο, είχαν εξασκηθεί σε παρόμοιο περιβάλλον (με πράσινη οθόνη, χρονόμετρο κτλ) και αν ναι, τους βοήθησε ειλικρινά;
2. Πώς βαθμολογείται μία άσκηση, πέρα από τα υποερωτήματα; Και εξηγώ: Αν στις συντεταγμένες βρήκες το ένα από τα δύο σημεία, μετράει ως μισή άσκηση; Αν στις διαγραφές δεν πρόλαβες όλα τα κουτάκια, μετράνε όσα πρόλαβες να διαγράψεις; κ.ο.κ.
3. Θεωρώ μεγάλη παγίδα αυτό με την πράσινη οθόνη. Στην άσκηση για τις αποστάσεις των αεροπλάνων από το αεροδρόμιο, μόνο ο διπλανός μου έγραφε και σκεφτόμουν ότι θα τον ακυρώσουν!!! Κανείς άλλος από όσους είχα μπροστά μου. Όλοι την πατήσαμε, γιατί είχαμε συνηθίσει να περιμένουμε να απαντήσουμε μετά την εκφώνηση και όχι κατά τη διάρκειά της.
4. Μου αρέσει που είχε και πρόχειρο στη σελίδα που σχεδίαζες την πορεία και το υψόμετρο... Λες και θα προλάβαινες να το μεταφέρεις... Μα τι χαζομάρα!
5. Στην άσκηση με τις πτήσεις που απομνημόνευες, αν και τις θυμόμουν, τις έγραφα στο ίδιο γράμμα/σειρά κάθε φορά που άλλαζε η καρτέλα. Το έπαθε κανείς άλλος αυτό ή είναι μόνο δική μου αντίδραση; Δεν είδα αν πάνω αριστερά στην οθόνη σου έλεγε εκείνη τη στιγμή (β), (γ), (δ) για να βάλεις σε τρεις ξεχωριστές σειρές τις πτήσεις. Εγώ τις έβαλα δίπλα-δίπλα και στο τέλος μου έμειναν κενές 3 σειρές. Επομένως μόνο την πρώτη σειρά θα μου μετρήσουν λογικά (που ήταν μία πτήση).
6. Και μία κοινωνιολογική παρατήρηση επειδή μου έκανε εντύπωση... Δεν περίμενα να δω τόσες πολλές γυναίκες υποψήφιες και τόσους gay (όχι πως με χάλασε φυσικά... είχε ωραία παιδιά :-))
Καλά αποτελέσματα!