Διαγωνισμός Υπουργείου Οικονομικών

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
toubiotis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό toubiotis » Παρ Απρ 18, 2008 9:50 am

Labis Nikolaou έγραψε:Μπέτυ,

Να προσπαθείς να ακούς BBC Radio ή CNN, βοηθά πολύ. Βάλε τα στο Google και θα τα βρείς. Αν και η αμερικάνικη προφορά διαφέρει.

Τώρα για τα υπόλοιπα, η γραμματική είναι πολύ απλή, εκείνο που δυσκολεύει ίσως πολλούς είναι η διαχείριση του χρόνου.

Κάποιος άλλος επίσης το είχε αναφέρει στο φόρουμ.

Για να μην τρελαθεί ο κόσμος, έχω μόνο Lower από το 1992, δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες για Proficiency του Cambridge και μια φορά το TOEFL για σπουδές (έχει λήξει...).

Πάντως στο ίντερνετ υπάρχουν πολλά site με γραμματική, κλπ. Απλά πάτησε grammar + english

φιλε πεσμου σε παρακαλω γιατι το θεμα με καιει. στις 100 ερωτησεις ποσες πρεπει να πιασεις για να παρεις advanced? εχω παρει 2 βιβλια.στο ενα πατωνω και στο αλλο πιανω 75% περιπου. δεν ξερω τι γινεται και τι να πιστεψω. το clenerlearn το δοκιμασες? αν θες στειλε το e-mail σου και πες μου τα βιβλια που διαβασες. παντως ο νεος τροπος εξετασεων ειναι ποιο δυσκολος. δινω αρχες μαιου για να προλαβω και δευτερη εξεταση για παν ενδεχομενο.

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Παρ Απρ 18, 2008 10:00 am

Φίλε (Toubiotis),

Μην πανικοβάλεσε...!!!

Συμβουλή επειδή δίνεις Μάη, φαντάζομαι 9 Μάη, σωστά?

Αγόρασε το βιβλίο τους, έχει και CD, θα σε βοηθήσει πολύ.

Μάθε απλά τον τρόπο της εξέτασης, χαλάρωσε..., θα κάνεις χειρότερα τα πράγματα με το άγχος.
Ένα απλό τεστ είναι, δεν είναι Proficiency...!

Διαχείριση χρόνου θέλει το ένα κομμάτι και ετοιμότητα όταν ακούς το Listening.

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Παρ Απρ 18, 2008 10:01 am

Sorry για τα ορθογραφικά λάθη... (πανικοβάλεσαι... κλπ)

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Παρ Απρ 18, 2008 10:08 am

Θέλω και Υπ. Οικονομικών.... ο ανορθόγραφος... :D Τι να πώ ρε παιδιά... ???

ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΑΙ (το σωστό!!!)

goubitsas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό goubitsas » Παρ Απρ 18, 2008 10:42 am

Labis συγχαρητήρια για το TOEIC. Σε παρακαλώ επειδή με ενδιαφέρει το Advanced γράψε μου στο goubitsas@yahoo.gr τα σχετικά με τις εξετάσεις. Δηλαδή, μια μικρή λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας αλλά κυρίως ποια βιβλία διάβασες και τι είδους προετοιμασία εν γένει έκανες. Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επίσης αν κάτι σχετικό με τα βιβλία έχει και η ΜΠΕΤΤΥ θα το εκτιμούσα δεόντως. Καλή επιτυχία σε όλους!

ΜΠΕΤΥ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΠΕΤΥ » Παρ Απρ 18, 2008 1:23 pm

goubitsas έγραψε:Labis συγχαρητήρια για το TOEIC. Σε παρακαλώ επειδή με ενδιαφέρει το Advanced γράψε μου στο goubitsas@yahoo.gr τα σχετικά με τις εξετάσεις. Δηλαδή, μια μικρή λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας αλλά κυρίως ποια βιβλία διάβασες και τι είδους προετοιμασία εν γένει έκανες. Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επίσης αν κάτι σχετικό με τα βιβλία έχει και η ΜΠΕΤΤΥ θα το εκτιμούσα δεόντως. Καλή επιτυχία σε όλους!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2 ΒΙΒΛΙΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ TACCTICKS FOR TOEIC LISTENING + READING POY EXEI TA CD KAI TIS LUSEIS...
ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΒARRONS TOEIC TEST LEGETAI MAZI ME TA SINTI KAPOY 21 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΠΟΥ 15 ΕΥΡΩ 10 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 714 ΣΕΛ ΚΑΙ 4 ΣΙΝΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΘΕΤΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΣΕΝΙΝΚ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ.. ΕΠΙΕΔΗ ΛΟΓΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΑΛΕ ΤΟΕΙΚ ΒΟΟΚΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΜΑ........

ΜΠΕΤΥ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΠΕΤΥ » Παρ Απρ 18, 2008 1:30 pm

Πρέπει να έχουν συμπυκνωμένη την ύλη και αυτο είναι καλό ώστε να έχεις τη γενική εικόνα...

Μάλλον θα τα αγοράσω..., αλλά μην διαβάσεις μόνο από αυτά, κοίταξε και τα συγγράμματά σου :!:

Βρήκα και τις τιμές... στο ίντερνετ...
Προσιτές...
Σε ευχαριστω.

Ξέχασα να σου πω, αγόρασε το βιβλίο τους για το TOIEC... :!: Θα σε βοηθήσει πολύ.

Πήγαινε εκεί που δήλωσες την εξέταση με 40 ευρώ, έξω το πουλάνε πιο ακριβά...

ΛΑΜΠΙ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ... ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΗΡΘΑ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠ. ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ....
ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.... ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ... ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΤΟ ΤΟΕΙΚ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ.... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ....

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Παρ Απρ 18, 2008 3:23 pm

Φίλε (Goubitsas),

Θα σου στείλω αναλυτικό email αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί. Βασικά do not panic :!:

Δυστυχώς ή ευτυχώς... , όπως σου γράφει και η Μπέτυ, εδώ δεν επιτρέπονται τα links και οι διαφημίσεις.
Η ζωή μας μέσα στη διαφήμιση είναι... σκέτη τρέλα... :wink:

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Παρ Απρ 18, 2008 3:33 pm

Μπέτυ,

Για ΤOIEC BBC Radio και CNN, και τα τεστάκια χρονομετρημένα...
Βασικά πολλοί στο Listening χαμηλώνουν το score τους...

Θα τα πούμε ξανά μετά το Πάσχα, να ξεκουραστούμε λίγο... Και ελπίζω με το ΦΕΚ...

Πάντως το βλέπω για τέλος Ιουνίου να λήγουν οι αιτήσεις... Για να δούμε... Δεν νομίζω να είναι τόσο "απατεώνες..." (εφημερίδες, ΑΣΕΠ και οι παροικούντες εν Ιερουσαλήμ...)

Καλή Ανάσταση, σε όλους :!: :D

ΜΠΕΤΥ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΠΕΤΥ » Παρ Απρ 18, 2008 3:48 pm

Για ΤOIEC BBC Radio και CNN, και τα τεστάκια χρονομετρημένα...
Βασικά πολλοί στο Listening χαμηλώνουν το score τους...

Θα τα πούμε ξανά μετά το Πάσχα, να ξεκουραστούμε λίγο... Και ελπίζω με το ΦΕΚ...

Πάντως το βλέπω για τέλος Ιουνίου να λήγουν οι αιτήσεις... Για να δούμε... Δεν νομίζω να είναι τόσο "απατεώνες..." (εφημερίδες, ΑΣΕΠ και οι παροικούντες εν Ιερουσαλήμ...)

Καλή Ανάσταση, σε όλους :!: :D

επισης καλο πασχα.....

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Σάβ Απρ 19, 2008 3:21 pm

Συνυποψήφιοι,

Όσοι εργάζονται σε stage δεν πρόκειται να πάρουν πάνω 2 μονάδες για stage εως 4 εξάμηνα.

Η μέγιστη προσαύξηση λόγω εμπειρίας σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ειναι οι 6 μονάδες για 20 και πάνω εξάμηνα.

Δηλαδή μιλάμε για 2 εως και 6 μονάδες στα 100.

Ας ασχοληθούμε, και οργανωθούμε στην ανάγκη, για να βγεί το ΦΕΚ.

Εδώ ακήθηκαν πιέσεις για τα όρια ηλικίας, στο χέρι μας είναι να ασκήθούν πιέσεις και για ένα σύντομο αξιοκρατικό διαγωνισμό. Υπάρχει προηγούμενο στην αξιοκρατία σε αυτή τη χώρα όπως επίσης και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο...

Ας κάνουν μ_ _ _ _ _ α αν τους παίρνει. Το ΣτΕ εκδίδει απόφάσεις για παραβίαση του Συντάγματος και τα έχουν πάρει τα λαμόγια στο κρανίο.

Είπα Καλή Ανάσταση... , αλλά ρε παιδιά και ο Γολγοθάς της ζωής είναι... Γολγοθάς...

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Σάβ Απρ 19, 2008 3:29 pm

ΣΥΝΑΦΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Για εμπειρία ενός (1) τουλάχιστον εξαμήνου: μισή (0.5) μονάδα.
Για εμπειρία δύο (2) τουλάχιστον εξαμήνων: μία (1) μονάδα.
Για εμπειρία τριών (3) τουλάχιστον εξαμήνων: μιάμιση (1,5) μονάδα.
Για εμπειρία τεσσάρων (4) τουλάχιστον εξαμήνων: δύο (2) μονάδες.
Για εμπειρία έξι (6) τουλάχιστον εξαμήνων: δυόμισι (2,5) μονάδες.
Για εμπειρία οκτώ (8) τουλάχιστον εξαμήνων: τρεις (3) μονάδες.
Για εμπειρία δέκα (10) τουλάχιστον εξαμήνων: τριάμισι (3,5) μονάδες.
Για εμπειρία δώδεκα (12) τουλάχιστον εξαμήνων: τέσσερις (4) μονάδες.
Για εμπειρία δεκαέξι (16) τουλάχιστον εξαμήνων: πέντε (5) μονάδες.
Για εμπειρία είκοσι (20) εξαμήνων και άνω: έξι (6) μονάδες.

Labis Nikolaou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Labis Nikolaou » Σάβ Απρ 19, 2008 3:41 pm

Το 8) είναι συνδυασμός του 8 και της παρένθεσης ). Για αυτό εμφανίστηκε.

Για να μην υπάρξουν περίεργοι... συνειρμοί.

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ » Σάβ Απρ 19, 2008 7:45 pm

AN EIXATE DIORISTEI STO IKA OPOS EGO 8A TO FTINATE N A PARAMEINETE STIN ATE GIA NA DOSETE GIA EFORIA.

TO KSERO PAIDIA.

LIGO MALAKIA H EROTISI. DIKSETE KATANOHSH. EIMAI STIN TSITA TELEYTEA.

goubitsas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό goubitsas » Δευ Απρ 21, 2008 8:54 am

Labis και ΜΠΕΤΤΥ σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας. Θα κάνω και εγώ την σχετική έρευνά μου και ο,τιδήποτε μάθω θα το παραθέσω στο topic. Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες