Νέα Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
parania
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό parania » Κυρ Απρ 13, 2008 5:03 pm

Η προκύρηξη βγείκε? και αν μπορεί κάπιοσ να μου πει που βλέπς τι μόρια έχω? ευχαριστώ

theo_kolin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό theo_kolin » Κυρ Απρ 13, 2008 5:17 pm

Δεν εχει βγει ακομα. Ολοι αυτο περιμένουμε... ποτε θα βγει!!!
Παντως για όσους ενδιαφερονται για τα μορια και τα κριτηρια μπορουν να μπουν στην σελιδα του υπουργειου δημοσιας ταξης και να δουν την περσυνη που ειχε βγει τετοιο καιρο.

vamos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vamos » Κυρ Απρ 13, 2008 6:48 pm

THN EIDA.APO OTI KATALABA TA PANTA PAIZONTAI STON BAUMO TOY APOLYTHRIOY KAI BEBAIA SE MIKROTERO BAUMO THN GNVSH JENHS GLVSSAS KAI ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΥΤΕ ΠΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΤΛ...

sod77
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό sod77 » Δευ Απρ 14, 2008 11:33 am

na rwtisw kati poy den ehete akoysei pali??ptyxio TEΛ me 14.5 lower agglika diplwma mihanis kai aftokinitoy (oxi epaggelmatiko)eidikes dynameis alexiptwta marriew with 2 kids .....ti ginetai na synexisw na psaxnomai sto forum kai tis prokirixeis i na fygw

iliasthesss
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό iliasthesss » Δευ Απρ 14, 2008 2:35 pm

sod77 έγραψε:na rwtisw kati poy den ehete akoysei pali??ptyxio TEΛ me 14.5 lower agglika diplwma mihanis kai aftokinitoy (oxi epaggelmatiko)eidikes dynameis alexiptwta marriew with 2 kids .....ti ginetai na synexisw na psaxnomai sto forum kai tis prokirixeis i na fygw

αν εισαι πανω απο 28 ψαξε για καμια αλλη προκυρηξη...
αν εισαι κατω συνεχισε,εχεις πιθανοτητες!

insomniac
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό insomniac » Δευ Απρ 14, 2008 5:14 pm

Καλησπέρα σε όλους!

Μου κίνησε την προσοχή η περσινή προκήρυξη για ΕΦ και περιμένοντας την φετινή, Εχω δύο-τρεις απορίες σχετικά με τους ΕΦ τις οποίες θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον θα μπορούσε να μου τις λύσει.

1) Οι ΕΦ έχουν κανονικό ωράριο πρωί μέχρι μεσημέρι (8 ώρες) και παραμένουν μόνο για υπηρεσία ή τα ωράρια ποικίλουν ανα εβδομάδα-μήνα, κλπ;

2) Πόσες υπηρεσίες το μήνα κάνει ένας ΕΦ;

Αυτά τα ολίγα για την ώρα. Ευχαριστώ! :)

dreik
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό dreik » Δευ Απρ 14, 2008 6:15 pm

κανενα νεο για την προκυρηξη ρε παιδια? φιλε eidikos_frouros εχεις μαθει τιποτα σχετικα με το θεμα? το σωματειο τη ενημερωση εχει? αν εχεις μαθει κατι ενημερωσε και εμας να ξερουμε τι μας γινεται ( οχι τιποτα αλλο εισαι μεσα στο σωμα και ολο και κατι παραπανω ακουτε απο εμας ) :wink:

robot
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό robot » Δευ Απρ 14, 2008 6:52 pm

dreik έγραψε:κανενα νεο για την προκυρηξη ρε παιδια? φιλε eidikos_frouros εχεις μαθει τιποτα σχετικα με το θεμα? το σωματειο τη ενημερωση εχει? αν εχεις μαθει κατι ενημερωσε και εμας να ξερουμε τι μας γινεται ( οχι τιποτα αλλο εισαι μεσα στο σωμα και ολο και κατι παραπανω ακουτε απο εμας ) :wink:

Το σωματειο λογικα κατι παραπανω θα πρεπει να ξερει. Ας ελπισουμε οτι θα μαθουμε κατι απο εκει.

iliasthesss
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό iliasthesss » Δευ Απρ 14, 2008 8:57 pm

Ρε παιδια πριν λιγες μερες ετυχε να μιλησω με εναν αξιωματικο της αστυνομιας (δεν ξερω πως πανε οι βαθμοι τους αλλα απ οτι θυμαμαι ειχε φλογα κ 2 αστερακια) ο οποιος ενημερωνει τους μαθητες που ειναι να δωσουν πανελλαδικες στα λυκεια,σχετικα με την σχολη αστυφυλακων...
Φυσικα τον ρωτησα αν αναμενεται καποια προκυρηξη για Ειδ.Φ κ μου απαντησε οτι δεν προκειτε να ξαναβγει τετοια προκυρηξη γιατι θα γινει ομογενοποιηση κ οσοι μπαινουν πλεον στην Αστυνομια θα ειναι μονο μεσω πανελλαδικων!!
Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει (ελπιζω πως οχι) αλλα αυτος ειναι μεσα στα κολπα κ μου το ειπε με σιγουρια....δεν ξερω τι να πιστεψω...

Λετε να φαμε καμια φολα?

antonisl
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό antonisl » Τρί Απρ 15, 2008 12:04 pm

insomniac έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!

Μου κίνησε την προσοχή η περσινή προκήρυξη για ΕΦ και περιμένοντας την φετινή, Εχω δύο-τρεις απορίες σχετικά με τους ΕΦ τις οποίες θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον θα μπορούσε να μου τις λύσει.

1) Οι ΕΦ έχουν κανονικό ωράριο πρωί μέχρι μεσημέρι (8 ώρες) και παραμένουν μόνο για υπηρεσία ή τα ωράρια ποικίλουν ανα εβδομάδα-μήνα, κλπ;

2) Πόσες υπηρεσίες το μήνα κάνει ένας ΕΦ;

Αυτά τα ολίγα για την ώρα. Ευχαριστώ! :)

ti prwi mexri meshmeri re file;;;;
kanonikos astynomikos eisai!!!
tha doyleyeis pote prwi...6-2,pote apogeyma....2-10,kai pote vradi 22-06!!!
kai savatokyriaka vevaia.....
ektos apo mhnes me argies kai giortes exeis 4 repo to mhna

baiz
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό baiz » Τρί Απρ 15, 2008 5:42 pm

Τελικα ψηφιστικε σημερα απο τη Βουλη το σχεδιο της ομογενοποιησης,καλο αυτο! ομως αυτο που εγραψε ο φιλος iliasthesss με ανησυχησε! οτι δηλαδη δεν θα ξαναβγει τετοιου ειδους προκηρυξη και οτι θα μπαινουν μονο απο πανελλαδικες λογω της ομογενοποιησης! Και απο την μια στεκει κιολας...εφοσον δεν θα διαχωριζονται πλεον σε αστυφυλακες ,ειδικους φρουρους, συνοριοφυλακες κλπ ποιος ο λογος υπαρξης μιας τετοιας προκηρυξης????

tolman83
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tolman83 » Τρί Απρ 15, 2008 7:30 pm

παιδια μην ακουτε τις παπαριες του καθε παπαρα και τις μεταφερετε!σημερα για παραδειγμα εγραψε ο ελευθερος τυπος οτι ετοιμαζει το υπουργειο 2750 θεσεις για την ακριβεια.ο καθενας την μαλακια του την λεει εσεις απλα μην την ακουτε.οσο για την ομογενοποιηση το οτι εγινε ή θα γινει δεν σημαινει οτι θα παψει η διακριση μεταξυ τους.αυτο ειναι σιγουρο.οι ειδικοι φρουροι δυστυχως ειναι της αγγαρειας και αυτο μερικους τους εξυπηρετει.δυο φιλοι μου που περασανε περισυ το καταλαβανε απο τον πρωτο μηνα ποιοι ειναι και τι κανουνε!!πεζοδρομιο και αγγαρεια.οι αλλοι υπεροπτικα στα γραφεια.σιγουρα οχι παντου αλλα ειναι οι εξερεσεις αυτες

lefteris 29
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

καλλημερα!

Δημοσίευσηαπό lefteris 29 » Τετ Απρ 16, 2008 7:28 am

tolman83 έγραψε:παιδια μην ακουτε τις παπαριες του καθε παπαρα και τις μεταφερετε!σημερα για παραδειγμα εγραψε ο ελευθερος τυπος οτι ετοιμαζει το υπουργειο 2750 θεσεις για την ακριβεια.ο καθενας την μαλακια του την λεει εσεις απλα μην την ακουτε.οσο για την ομογενοποιηση το οτι εγινε ή θα γινει δεν σημαινει οτι θα παψει η διακριση μεταξυ τους.αυτο ειναι σιγουρο.οι ειδικοι φρουροι δυστυχως ειναι της αγγαρειας και αυτο μερικους τους εξυπηρετει.δυο φιλοι μου που περασανε περισυ το καταλαβανε απο τον πρωτο μηνα ποιοι ειναι και τι κανουνε!!πεζοδρομιο και αγγαρεια.οι αλλοι υπεροπτικα στα γραφεια.σιγουρα οχι παντου αλλα ειναι οι εξερεσεις αυτες
tolman83 kalimera..thelo na po ti gnomi mou pano sti apopsi sou...pistevo oti kaneis den paei me to zori ΕΦ..sosta?opote opios paei kserei ti prepei na kanei...episis to na vgeis apo tin sxoli mesa se 2-3 mines ke na <<tseposeis >>1000-1200 europolulakia tin stigmi pou o astinomikos thelei 3-4 xronakia gi ana vgei apo tin sxoli k na ta parei
ase pou aksiomatikoi tou stratou pernoun peripou ta idia xrimata den nomizo na se xalaei....filika panta..!!!

antonisl
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό antonisl » Τετ Απρ 16, 2008 9:19 am

baiz έγραψε:Τελικα ψηφιστικε σημερα απο τη Βουλη το σχεδιο της ομογενοποιησης,καλο αυτο! ομως αυτο που εγραψε ο φιλος iliasthesss με ανησυχησε! οτι δηλαδη δεν θα ξαναβγει τετοιου ειδους προκηρυξη και οτι θα μπαινουν μονο απο πανελλαδικες λογω της ομογενοποιησης! Και απο την μια στεκει κιολας...εφοσον δεν θα διαχωριζονται πλεον σε αστυφυλακες ,ειδικους φρουρους, συνοριοφυλακες κλπ ποιος ο λογος υπαρξης μιας τετοιας προκηρυξης????

PAIDIA....lete ligo asxeta!!!eimai eidikos frouros kai to sxedio omogenopoioisis den exei psifistei akoma
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

tim81
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tim81 » Τετ Απρ 16, 2008 10:11 am

episis to na vgeis apo tin sxoli mesa se 2-3 mines ke na <<tseposeis >>1000-1200 europolulakia tin stigmi pou o astinomikos thelei 3-4 xronakia gi ana vgei apo tin sxoli k na ta parei
ase pou aksiomatikoi tou stratou pernoun peripou ta idia xrimata den nomizo na se xalaei....filika panta..!!!

Καταρχήν φίλε μου Λευτέρη και ο ειδικός φρουρός θεωρήτε αστυνομικός είναι 3 μήνες σχολή και 1 μήνα πρακτική. Ο αστυφύλακας κάνει 2 χρόνια σχολή (και όχι 3 ή 4) και αν εξαιρέσεις την πρακτική και τις αργίες (Πάσχα, Χριστούγεννα) βγαίνει πολύ λιγότερο. Και στο κάτω κάτω μην ξεχνάς ότι είναι οι μοναδικοί εργαζόμενοι σε ολόκληρο τον δημόσιο τομέα που είναι αστράτευτοι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους (Λιμενικοί, Πυροσβέστες, Σωφρονιστικοί κ.α). Μην ξεχνάς πάλι ότι οι ειδικοί φρουροί ήταν πρώην Ειδικοδυναμήτες, Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί στον στρατό (μηλάω για τον κανόνα και όχι για τις εξαιρέσεις).
Όσο για τα χρήματα είναι 950-1050 και όχι 1.100 και 1.200!
Και μην το παίρνεις έτσι γιατί και οι γιατροί στα νοσοκομεία που σπουδάζουν 10 χρόνια παίρνουν μισθό αστυφύλακα
:wink:

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot], Google Adsense [Bot] και 6 επισκέπτες