Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
chemengntua
- Μαθητευόμενος

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.ΕΓΩ ΕΧΩ MASTER ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ METAΠTYXIAKO ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΤΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Π.Χ. ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ.
ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.ΕΓΩ ΕΧΩ MASTER ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ METAΠTYXIAKO ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΤΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Π.Χ. ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ.
ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

chemengntua έγραψε:ΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ?
ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ 85 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ!!!
Ευχαριστώ πολύ και εσένα και τον pant, αν και ήλπιζα να βρεθεί κάποιος που να έχει την αντίθετη άποψη με εμένα, έχοντας σκεφτεί κάτι που εγώ δεν σκέφτηκα.
Όσον αφορά τις σπουδές, Φυσικός είμαι.
Όσο για το αν αξίζει να πάει κανείς στην ΥΠΑ, είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Προσωπικά, θα το προτιμούσα από οτιδήποτε άλλο.
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

Όσο για το αν αξίζει να πάει κανείς στην ΥΠΑ, είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Προσωπικά, θα το προτιμούσα από οτιδήποτε άλλο.
Συμφωνω... κι εγω γι'αυτο εκανα την αιτηση, γιατι ειναι μια δουλεια πολυ ενδιαφερουσα με ολα τα "καλα" του δημοσιου και με πολυ λιγα απο τα κακα... Δε νομιζω να παρω μερος σε διαγωνισμο για καποια αλλη δουλεια στο δημοσιο τα προσεχη χρονια..
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
spiridaus
- Μαθητευόμενος

Καλησπέρα παιδιά,
Αυτό με την δεκαετία πρώτη φορά το ακούω. Δηλάδη αν είχες δηλώσει οτί θα παραμείνεις 10 χρόνια σε ένα νησί έπαιρνες την εντοπιότητα; Νόμιζα ότι οριζεται ως τόπος καταγώγης και μόνιμης κατοικίας.
Εμπειρία οι μόνοι που ξέρω να δήλωσαν είναι όσοι είχαν σχετική θέση στον στρατό. Τι άλλη εμπειρία να έχεις; Όσο για το μεταπτυχιακό και εγώ έχω και δεν το δήλωσα και εγώ δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο σε συναφές αντικείμενο.
Ελπίζω μόνο να μην ανεβοκατεβαίνω Αθήνα και να χάνω χρόνο και χρήμα για θέσεις που είναι ήδη καπαρωμένες..
Αυτό με την δεκαετία πρώτη φορά το ακούω. Δηλάδη αν είχες δηλώσει οτί θα παραμείνεις 10 χρόνια σε ένα νησί έπαιρνες την εντοπιότητα; Νόμιζα ότι οριζεται ως τόπος καταγώγης και μόνιμης κατοικίας.
Εμπειρία οι μόνοι που ξέρω να δήλωσαν είναι όσοι είχαν σχετική θέση στον στρατό. Τι άλλη εμπειρία να έχεις; Όσο για το μεταπτυχιακό και εγώ έχω και δεν το δήλωσα και εγώ δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο σε συναφές αντικείμενο.
Ελπίζω μόνο να μην ανεβοκατεβαίνω Αθήνα και να χάνω χρόνο και χρήμα για θέσεις που είναι ήδη καπαρωμένες..
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
chemengntua
- Μαθητευόμενος

ΦΙΛΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΕ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 85 ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Π.Χ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.
Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΟΦΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΒΑΘΜΟΙ (85 ΚΑΙ ΠΑΝΩ) ΣΕ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ,ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Π.Χ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.
Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΟΦΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΒΑΘΜΟΙ (85 ΚΑΙ ΠΑΝΩ) ΣΕ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ,ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

μην υπερβαλλεις , μην ξεχνας οτι ολα αυτα που ειπες ηταν εξεταση σε επιπεδο βασικων εως μετριων γνωσεων. Δεν ειναι υπερβολη να πουμε οτι ολα τα θεματα μεχρι τωρα τα εχουμε λιγο ως πολυ συναντησει στο σχολειο και αναλογα και με τον καθενα και στο πανεπιστημιο. Εξαλλου ο μισθος δεν ειναι μονο αναλογος των προσοντων αλλα και της αφοσιωσης στο επαγγελμα και των χρονων εργασιας και της ικανοτητας στο συγκεκριμενο επαγγελμα του καθενος. Δεν αμοιβονται ολοι οι ανθρωποι που μπορουν να σκοραρουν ψηλα σε αυτον το διαγωνισμο με 2000 ή 3000. Αν ηταν ετσι δε θα ειχαμε ουτε ανεργια και θα ηταν ολοι ευτυχισμενοι.
-
apaisiodoksos
- Μαθητευόμενος

-
aggi_papi
- Μαθητευόμενος

apaisiodoksos έγραψε:Συμφωνώ με τον takisrhodes83.
Παιδιά, καλησπέρα κι από εμένα !
Ξέρει κανείς αυτό το πιστοποιητικό υγείας Γ' κατηγορίας από πού το βγάζουμε και πώς ;;;
Επίσης, στην προκύρηξη δεν αναφέρει τίποτα για βαθμούς μειωπίας πράγμα που θεωρώ μεγίστης σημασίας.
Έχει κανείς υπόψιν του αν υπάρχει αποδεκτό όριο στους βαθμούς μειωπίας ;;
Γιατί άμα είναι, να μην μπω στον κόπο να συνεχίσω τη διαδικασία .....
Ευχαριστώ !
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

κατεβασε το http://www.eeeke.gr/Greek/medical-european-class3.pdf και δες ενδεικτικα στην ενοτητα των οφθαλμολογικων εξετασεων τι εξετασεις κανουν και τις απαιτησεις στα οπτικα τεστ. Παντως αν ριξεις μια ματια θα καταλαβεις οτι η φιλοσοφια ειναι , να κριθει αν καποιος υποψηφιος ειναι σε κατασταση - οποιοδηποτε νοσημα και αν εχει (βεβαια υπαρχουν και αρκετα εξαιτιας των οποιων μπορει να απορριφθει)- να ασκησει το επαγγελμα απροσκοπτα και χωρις να επηρεαζεται η αποδοση του. Για παραδειγμα ,μπορει εσυ που εχεις μυωπια με γυαλια να μην εχεις κανενα προβλημα, ενω ενας αλλος με μια αλλεργια που του προκαλει κνησμο συνεχως να απορριφθει, ακομα και εχει την υπερφυσικη ματια.
-
aggi_papi
- Μαθητευόμενος

takisrhodes83 έγραψε:κατεβασε το http://www.eeeke.gr/Greek/medical-european-class3.pdf και δες ενδεικτικα στην ενοτητα των οφθαλμολογικων εξετασεων τι εξετασεις κανουν και τις απαιτησεις στα οπτικα τεστ. Παντως αν ριξεις μια ματια θα καταλαβεις οτι η φιλοσοφια ειναι , να κριθει αν καποιος υποψηφιος ειναι σε κατασταση - οποιοδηποτε νοσημα και αν εχει (βεβαια υπαρχουν και αρκετα εξαιτιας των οποιων μπορει να απορριφθει)- να ασκησει το επαγγελμα απροσκοπτα και χωρις να επηρεαζεται η αποδοση του. Για παραδειγμα ,μπορει εσυ που εχεις μυωπια με γυαλια να μην εχεις κανενα προβλημα, ενω ενας αλλος με μια αλλεργια που του προκαλει κνησμο συνεχως να απορριφθει, ακομα και εχει την υπερφυσικη ματια.
Σ' ευχαριστώ πολύ, takisrhodes83 !
Καλή συνέχεια εύχομαι για όλους μας ....
-
miladysundy
- Μαθητευόμενος

-
giwrgos2006
- Μαθητευόμενος

[quote="chemengntua"]Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.
αν πιστευεις οτι καποιος πηρε επιπλεον μορια που δεν τα αξιζει (απο μεταπτυχιακο ή εμπειρια), μπορεις να κανεις ενσταση κατα τη λιστα των επιτυχοντων μολις βγει η προσωρινη λιστα με τους βαθμους..οποτε επανελεγχονται τα δικαιολογητικα και αν υπαρχει καποιο λαθος διορθωνεται..δε νομιζω παντως να υπαρχουν πολλοι με συναφες μεταπτυχιακο. Σχετικη εμπειρια θα εχουν μονο κατι καραβαναδες του στρατου (ελεγκτες αεραμυνας)
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.
αν πιστευεις οτι καποιος πηρε επιπλεον μορια που δεν τα αξιζει (απο μεταπτυχιακο ή εμπειρια), μπορεις να κανεις ενσταση κατα τη λιστα των επιτυχοντων μολις βγει η προσωρινη λιστα με τους βαθμους..οποτε επανελεγχονται τα δικαιολογητικα και αν υπαρχει καποιο λαθος διορθωνεται..δε νομιζω παντως να υπαρχουν πολλοι με συναφες μεταπτυχιακο. Σχετικη εμπειρια θα εχουν μονο κατι καραβαναδες του στρατου (ελεγκτες αεραμυνας)
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες