Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
korinadv
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό korinadv » Κυρ Μαρ 23, 2008 5:48 pm

dimpap έγραψε:iremiste. kapioi exoune 50% prosafksisi.

Θα φανώ λιγάκι άσχετη, αλλά αυτή η 50% προσαύξηση που αναφέρεται??

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Κυρ Μαρ 23, 2008 6:02 pm

μαλλον στην εντοπιοτητα αναφεροταν το σχολιο (+20 ποντοι)

karaflos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό karaflos » Δευ Μαρ 24, 2008 6:23 pm

Κανένα νέο για τα αποτελέσματα? Μήπως πήρε κανείς ΑΣΕΠ να ρωτήσει?
Λίγ ποστ πιο πάνω είχα προβλέψει 26- 28 Μαρτίου, υπάρχει καμιά περίπτωση να βγουν τότε λέτε?

Ισχύει αυτό που έχω ακούσει, ότι δηλαδή στο Β' Στάδιο των ΕΕΚ πρέπει να δώσουν όλοι μαζί σε μία αίθουσα?? Αν είναι έτσι τότε μιλάμε για πάνω από 1500 άτομα ή όχι? Κάπου είχα διαβάσει για το γήπεδο του Ταε Κβο Ντο στην Αθήνα! Τι λέτε?

chemengntua
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό chemengntua » Δευ Μαρ 24, 2008 8:26 pm

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΩ ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΠΟΛΛΟΙ.2002 ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΗΣ.ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 600 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΡΟΥΠ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ.

spirtula
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό spirtula » Τετ Μαρ 26, 2008 10:47 pm

Κανένα νέο :?:

Νενούλα
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Νενούλα » Πέμ Μαρ 27, 2008 12:03 am

chemengntua έγραψε:ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΤΟ ΜΗΝΑ?ΣΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΕ 1500,ΑΛΛΟΣ 1700 ΑΛΛΟΣ 2500 ΤΟ ΜΗΝΑ....ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΙ ΩΡΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ?

Γεια και απο μενα.
Επειδη δουλευω σε αεροδρομιο και το γραφειο μου τυχαινει να ειναι κολλητα σ'αυτο των αερολιμενικων εχω να πω τα παρακατω:
Δε συγκρινεται η δουλεια των αερολιμενικων μ'αυτη των ελεγκτων...στο αεροδρομιο που δουλευω για παραδειγμα, οι ελεγκτες δεν εχουν ουτε 5 λεπτα για τουαλετα και οι αερολιμενικοι κοβουν βολτες!(Βεβαια οι ελεγκτες ειναι πολλοι ενω οι αερολιμενικοι μονο 3, που σημαινει οτι τρωνε τρελο ζόρι με τις βαρδιες, αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα) Τα καθηκοντα τους ειναι καθαρα ελεγχος του χωρου της πιστας, απο καθε αποψη, ειτε προκειται για ατομα ή οχηματα που για καποιο λογο πρεπει να εισελθουν στο χωρο, οποτε και δινουν την αδεια ή οχι, ειτε προκειται για τα αεροπλανα για τα οποια εκτος απο το να καθοριζουν τη θεση σταθμευσης,κανουν τον απαραιτητο ελεγχο πριν την προσγειωση και απογειωση (με το follow me αν γνωριζετε...)Έχουν βεβαια και καποιες αλλες αρμοδιοτητες γραφειου, πχ εκδοση του προγραμματος πτησεων του αεροδρομιου, αλλα δεν ξερω αν αυτο γινεται επειδη το αεροδρομιο εδω ειναι μικρο και υπαρχει γενικως ελλειψη προσωπικου.Επισης καταχωρουν σε ειδικο συστημα ολες τις πτησεις με ολα τα στοιχεια τους (επιβατες, αεροσκαφη κλπ), τα οποια στοιχεια χρησιμοποιει η πολιτικη αεροπορια για να εισπραξει απο τους αερομεταφορεις τα τελη αεροδρομιου,οταν αυτοι πληρωνουν επι πιστωσει.Οταν πληρωνουν μετρητοις (συνηθως ιδιωτικα α/φη) φροντιζουν οι αερολιμενικοι να παραλαβουν τα χρηματα οι ιδιοι διαφορετικα δεν επιτρεπουν στο α/φος να απογειωθει (παντα σε συνεννοηση με τους ελεγκτες).
Αυτα σε γενικες γραμμες. Όσον αφορα τα χρηματα....Επειδη δινω κι εγω για ελεγκτης, οταν το συζητουσα με εναν αερολιμενικο μου ειπε οτι τα χρηματα των ελεγκτων ειναι περιπου 800 με 900 ευρω π α ρ α π α ν ω απο τα δικα τους. Δεδομενου οτι οι ελεγκες πιανουν το τριχιλιαρο....υπολογιστε 2χιλιαρο στο νερο.
Αυτα. Ελπιζω να σας κατατοπισα. Καλη επιτυχια σε ολους μας και αυτο που ειπωθηκε καπου για την ανακυκλωση....το μονο αληθες! :oops: Ευχομαι να κολλησετε τον ιο...τον εχουν οσοι δουλευουν σε αεροδρομιο και λεγεται αεροδρομιαση..κοινως δεν ξεκολλας με τιποτα. Καλη επιτυχια και παλι.

fly-er
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό fly-er » Πέμ Μαρ 27, 2008 10:19 am

πηρα τηλ. στο ΑΣΕΠ και μου ειπαν οτι εντός των ημερών,το αργοτερο μέχρι δευτέρα, θα τα εχουν βγαλει τα αποτελεσματα!
αντε να δούμε!
καλα αποτελέσματα παιδιά!! :)

calessin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό calessin » Πέμ Μαρ 27, 2008 11:49 am

Παραθέτω ένα κειμενάκι για τα καθήκοντα των αερολιμενικών στον ΚΑΘΜ:

"Βάσει του Οργανισμού της ΥΠΑ (ΠΔ 56, ΦΕΚ 28 της 1-2-1989) οι αρμοδιότητες του Αερολιμενικού Τμήματος του ΚΑΘΜ είναι:

· Ο έλεγχος των αεροναυτιλιακών εγγράφων των α/φών και ο δειγματοληπτικός έλεγχος των πτυχίων αλλά και η βεβαίωση των ωρών πτήσης των ιπταμένων πληρωμάτων.
· Η καταχώρηση των κινήσεων των α/φών για την είσπραξη των τελών και η παρακολούθηση και έλεγχος της εφαρμογής από τους αερομεταφορείς των όρων αεροπορικής εκμετάλλευσης.
· Η συλλογή στατιστικών στοιχείων της αεροπορικής κίνησης του Αερολιμένα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
· Ο έλεγχος της κάθε είδους κυκλοφορίας στο χώρο στάθμευσης α/φών (movement area).
· Η οργάνωση και ο έλεγχος του χώρου στάθμευσης α/φών (πίστα) και ο έλεγχος του πεδίου ελιγμών (διάδρομοι-τροχόδρομοι-συνδετήριοι).
· Η παρακολούθηση και ο έλεγχος της εφαρμογής των διαδικασιών εξυπηρέτησης των α/φών. (Τεχνική εκμετάλλευση)
· Ο συντονισμός και η κατεύθυνση των ενεργειών σε περίπτωση αεροπορικού ατυχήματος ή συμβάντος εντός του Αερολιμένα.
· Η εκτίμηση των αναγκών και ο καθορισμός των προς διάθεση χώρων του Αερολιμένα και η παρακολούθηση της εφαρμογής των αντίστοιχων συμβατικών όρων.
· Η παρακολούθηση και μέριμνα της καλής λειτουργίας και εμφάνισης των εγκαταστάσεων του αεροσταθμού (terminal).
· Ο χειρισμός θεμάτων δημοσίων σχέσεων του Αερολιμένα (Κρατική Αίθουσα Επισήμων) και η οργάνωση επίβλεψη του Γραφείου Πληροφοριών (που υπάγεται στο ΚΑΘΜ/ΑΡ) για το επιβατικό κοινό.

Το Αερολιμενικό Τμήμα είναι επίσης αρμόδιο για:

· Την παρακολούθηση και τον έλεγχο της τήρησης εκ μέρους των φορέων (handling agents) των όρων που προβλέπονται στον Βασικό Κανονισμό Επίγειας Εξυπηρέτησης (ΦΕΚ Τ.Β. Νο 6/15-1-1999)
· Την παρακολούθηση, εφαρμογή και βεβαίωση παραβάσεων των προβλεπομένων στην Αερολιμενική Διάταξη Νο1 της ΥΠΑ αλλά και της Νο 4 περί τήρησης των SLOT από τους αερομεταφορείς.
· Την λειτουργία Γραφείου Προστασίας Καταναλωτού Αεροπορικών Υπηρεσιών.
· Την διαχείριση Συστήματος Ασφαλείας Αερολιμένος (Safety Management System ή SMS)
· Την έκδοση προσωρινών αδειών εισόδου για επισκέπτες κλπ. στους ελεγχόμενους χώρους του Αερολιμένα.
· Παρακολούθηση της εφαρμογής των κανόνων ασφάλειας (security) στον Αερολιμένα και ιδιαίτερα σε ώρες μη εργάσιμες (Σαββατοκύριακα, αργίες και από 1500-0800 τις καθημερινές)

Από τα παραπάνω συνάγεται ότι το Αερολιμενικό Τμήμα είναι αρμόδιο για πλήθος θεμάτων και το έργο του είναι πολυσχιδές. Οι Αερολιμενικοί υπάλληλοι είναι υπεύθυνοι για πάρα πολλά θέματα που η καθημερινότητα του αεροδρομίου τα καθιστά δεδομένα και αυτονόητα αλλά που σε τελική ανάλυση παρακολουθούνται και σχεδιάζονται από αυτούς."

Από ό,τι βλέπετε το έργο του αερολιμενικού ελέγχου ειδικά σε ένα αεροδρόμιο που λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο είναι αρκετά πολύπλοκο. Είναι κάτι σαν επιβλέπουσα αρχή για τα πάντα μέσα στο αεροδρόμιο.

mdelakos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mdelakos » Πέμ Μαρ 27, 2008 1:43 pm

Vgikan Guys!
imoun tyxeros kai perasa me 60.
tha ta poume sto b' stadio.
kala apotelesmata kai kali synexeia se olous

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Πέμ Μαρ 27, 2008 2:00 pm

gvikan ole! perasa me 70 sxedon (11 lathi enq perimena 7-8 mallon lathi stin antigrafi).. polles isovathmies (egw eimai 27 sti seira me 70 peripou) kai polloi kaloi vathmoi. bravo se osous perasan sto B stadio, tha kseskistoume ekei :)

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Πέμ Μαρ 27, 2008 2:02 pm

pliroforiaka VGIKAN MONO TWN ELEGKTWN GIA NA MIN PSAXNETE KAI PATHETE KANENA EGKEFALIKO OI AERO.
1300 atoma perasan tin vasi

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Πέμ Μαρ 27, 2008 2:23 pm

Episis 20 Apriliou anamenetai i eksetasi gia to B stadio

fly-er
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό fly-er » Πέμ Μαρ 27, 2008 2:31 pm

μ' αρεσει που το πρωι που πήρα μου είπαν ότι τις προσεχεις μέρες θα βγουν..τεσπά πάλι καλά κατάφερα κι εγώ να περάσω με 63 αλλά από ότι φαίνεται με τους βαθμούς που είδα δεν έχω και πολλές ελπίδες..
όντως 20 απριλίου το Β στάδιο..πού λέτε να γίνει άραγε???
ελπίζω να μην χρειαστεί πάλι να ξυπνήσουμε 6.30 το πρωί για να πάμε..
αντε καλη συνέχεια σε όσους πέρασαν και στο Β' στο οποίο αναμένεται σφαγη

tas_karag
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό tas_karag » Πέμ Μαρ 27, 2008 2:47 pm

καλησπερα..οταν βγηκαν οι απαντησεις ξαναέλυσα το τεστ και είδα οτι περναγα με 68%..τωρα τα αποτελέσματα με δείχνουν αποτυχούσα με 52%..ειναι πολύ μεγάλη η διαφορα για να έχω κανει λάθος..ενσταση στα αποτελέσματα μπορώ να κάνω? έχω δώσει σε πολούς γραπτούς του ΑΣΕΠ και πάντα τα αποτελέσματα που περίμενα ήταν ακριβώς ίδια με αυτά που έβγαιναν επίσημα..μου φαίνεται πολύ περίεργο..τι μπορώ να κάνω?

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Πέμ Μαρ 27, 2008 2:54 pm

Οντως σφαγη..οσοι εγραψαν παντως πανω απο 80% εχουν καλες πιθανοτητες. Κριμα γιατι απ οτι φαινεται παιζεται στην ερωτηση. ειναι καμια 45αρια ομαδες ισοβαθμιων

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες